ungrab-winmodem-20080126 رونصب کردم وجدیدترین درایور تا دوسه هفته پیش روslmodem-2.9.11-20080811
ungrab-winmodem-20080126 رونصب کردم وجدیدترین درایور تا دوسه هفته پیش روslmodem-2.9.11-20080811
آقا من تا اینجا میام.
خطی که قرمزه بهم خطا میده. خطاش هم اینه که یافت نشد. چیکار کنم؟
بذارین کامل توضیح بدم که چکار کردم
تا اینجا که هیش مشکلی نداشتم. مشکل من دقیقا اینجاست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که میگه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی دستور modprobe slamr رو اجرا می کنید باید ماژولش لود بشه (خروجی دستور lsmod ) و بعد بلوک dev/slamr0/ ایجاد بشه
ببین:
مشکلش از کجا میتونه باشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید این هم به درد بخوره. البته هر دف یه خروجی بهم میده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا همون اشکال مال من روشما دارید
این هم جواب rootnt عزیز درمورد این خطای منکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[/code]البته قصد جسارت ندارم گفتم چون مودمتون اسمش بامال من یکیه وخروجی خطاتون باخروجی خطای من یکیه شاید جواب بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pon p این p کانکشنیه که من تعریف کردم البته باید درقسمت انتخاب tty به طور دستی ttySL0 روبنویسید
Last edited by P A R M I S; 05-09-2008 at 13:39.
خب مرسی. ولی دقت کنید که با اون کد ماژول ها رو جدا کرده و دوباره اون ها رو لود کرده. البته من هم این کار رو انجام دادم ولی به نتیجه نرسیدم. باز هم تشکر.
شاید ما داریم اشتباه می کنیم (البته تشخیص از خودتون بوده)
شما یه کار کن
خروجی دستور lspci رو با آپشن های اون که در پست اول همین تاپیک هم اومده بزار ببینم
شاید ما داریم اشتباه می کنیم (البته تشخیص از خودتون بوده)
شما یه کار کن
خروجی دستور lspci رو با آپشن های اون که در پست اول همین تاپیک هم اومده بزار ببینم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)