سلام
کسی اینجا آرت 4 داره؟ پهنای باند آرت 4 رو روی چند میبدن؟ برای من با آرت 3 هیچ تفاوتی نکرده
downstream: 1150
upstream: 760
سلام
کسی اینجا آرت 4 داره؟ پهنای باند آرت 4 رو روی چند میبدن؟ برای من با آرت 3 هیچ تفاوتی نکرده
downstream: 1150
upstream: 760
هر منطقه فرق داره عزیز.ماه پیش آرت ۴ داشتم روی ۲۴۰۰ بسته بودن(تهران-سلمان فارسی)
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن . من میخام منحصرا از remote desktop استفاده کنم و تنها چیزی که برام مهمه اینه که مثلا از عصر تا 11 شب افت سرعت نداشته باشم .الان 10 مگ مخابرات رو دارم که افتضاح هست و عصرها افت سرعت شدیدی داره .به نظر شما شاتل از این نظر مناسب هست ؟
دوست عزیز من ART4 دارم ولی همین طور که دوستان میگن بستگی به میزان پهنای باند آزاد منطقه شما داره.
برای من Downstream : 2460 و Upstream: 760 بسته شده.
واسه منم آرت 3 و 1 فرقش نداشت.
فقط اینکه این ماه 100 گیگ دانلود کردم که اصلا نمی ارزید! چون کلا در روز 3 ساعت بیشتر نمیشد بازی کرد با این نت مجبور بودم دیگه چرت و پرت دانلود کنم :|
آرت 1 و 2 و3 معمولا فرقی ندارن ولی اینکه آرت 4 هم همینطور باشه دیگه آخر کلاهبرداریه . طبق اون چیزی که تو سایت زده همشون باید سرعت هاشون تفاوت داشته باشه
خوب شد چند ماه پیش از این شاتل کلاهبردار اومدم بیرون؛ تازگیا مثه اینکه همه چیش ترکیده...
نه خدایی واسه من خوبه تو این 17 روزی که گرفتم سرویس 8 مگ رو 100 گیگ دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نکته پایینش که نوشته چیه ؟ تو سایت
* کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند. ?
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)