تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 473 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ببخشید دوستان
    اینجا کسی به سوال های من جواب میده؟
    من از موبایل چیز زیادی سرم نمیشه
    اگه میشه در مورد این موضوعات منو روووووشن کنید!!!
    فریم ویر ببینم منظورتون از فلش همون ریجستره؟
    من دارم کلافه میشم یکی کمکم کنه
    اگه میشه بگین برای خرید گوشی به چه چیزهایی باید توجه کنم؟
    منظورم گارانتی و ریجستر گوشیه
    اگه به چیز دیگه ای هم باید توجه کنم لطفا بهم بگین
    ممنون از لطفتون
    دوست عزیز برای خرید اگه میخوای رجیستر قانونی باشه باید سه تا شماره سریال ( یکی پشت جعبه یکی پشت گوشی وقتی باتری رو در میاری یکی هم وقتی گوشی رو روشن میکنی داخل سخت افزار گوشی که با زدن کد #60#* ظاهر میشه) این سه تا کد باید یکی باشه. در غیر اینصورت گوشی قانونی رجیستر نشده. مغازه دارا میگن مشکلی پیش نمیاد و احتمال اینکه مشکلی پیش بیاد هم خیلی کمه. اگر هم گوشی غیر فعال شد نهایتا با 2 یا 3 هزار تومن دوباره رجیستر میشه. ضمن اینکه برای گوشی رجیستر قانونی باید مبلغی حدود 15 تا 20 تومن بیشتر بدی تازه اگه گیر بیاد.

-------

فلش کردن به عبارتی میشه گفت راه انداختن دوباره گوشی های از دست رفته است. و البته برای اعمال تغییرات از قبیل تبدیل کا 750 به w800. شما فعلا غصه فلش و فرمویر و ... را نخور. یه مدت با گوشی کار کنی و مطالب سایت رو بخونی همه چی دستت میاد

داره خودمونی میشه ritzdvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من 1 گوشي 810 دارم كه بعد ازهر بار در اوردن سيم كارت و گذاشتن دوباره ان inactive simcard ميزند وبايد سيم كارت ديگري را چند بار داخل گوشي گذاشت تا سيم كارت فعال شود و من ان را 1 با ريست كلي كردم كه تم اوربيت ان نيز رفت.ورژن گوشي همr4ea031 ميباشدو گوشي نيز قانوني است و شماره هاي ان نيز يكي است و گارانتي پارس نيكاتل دارد.راهنمايي نماييد چه كار كنم تا مشكل برداشته شود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    tehran

9

salam be hamegi ye moshkel daram man vaghty ke dashtam az USB be gooshim (w550)ahang mirikhtam cable ro zood biroon keshidam va gooshi restart shod va dige bala nemiad yani rooye ye safheye sefid gir mikoneeee lotfan begin chi kar bayad bekonam(age be tore ekhtesasi javabamo bedin behtare!!!!

داره خودمونی میشه rezvideo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    k300 رو مي شه فارسي كرد ؟اگه ميشه چه طوري ؟لطفا راهنمائي كنيد.
    با تشكر از همه دوستان

داره خودمونی میشه ritzdvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من 1 گوشي 810 دارم كه بعد ازهر بار در اوردن سيم كارت و گذاشتن دوباره ان inactive simcard ميزند وبايد سيم كارت ديگري را چند بار داخل گوشي گذاشت تا سيم كارت فعال شود و من ان را 1 با ريست كلي كردم كه تم اوربيت ان نيز رفت.ورژن گوشي همr4ea031 ميباشدو گوشي نيز قانوني است و شماره هاي ان نيز يكي است و گارانتي پارس نيكاتل دارد.راهنمايي نماييد چه كار كنم تا مشكل برداشته شود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض z530 driver for usb

من درايو usb براي وني اريكسون z530 مي خوام لطفا كمك كنيد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

سه ماه که W810 خریدم.
    گارانتی نداره، سریالش قلابیه (من همه چیشو (حتی رنگ MS رو) با گوشی یکی از دوستان که گارانتی اورجینال خریده بود، چک کردم هیچ فرقی نداشت.)
    3-4 روز پیش 90 تا اس ام اس یه جا زدم (delivery هم داشتن) گوشی وسطش 2 بار هنگ کرد. (قبلا هم یک بار این اتفاق افتاده بود.) باتری رو در آوردم و دوباره روشن کردم، کار کرد.
    دیشب داشتم بازی می کردم و موسیقی گوش می دادم که وسط بازی قفل کرد، (بازی رو MS نصب بود.) MS رو در آوردم، از بازی پرید بیرون و به حالت عادی برگشت، خاموش کردم و MS رو دوباره جا زدم. بعد آهنگ گوش می دادم و theme های مختلف رو تست می کردم که موقع set کردن یه theme هنگ کرد، باتری رو در آوردم و زدم دوباره روشن کردم کار کرد. دوباره همین اتفاق افتاد، روشن کردم (بین Phone و Walkman اولی رو انتخاب کردم و Password زدم،) گوشی داشت بالا می اومد که که هنگ کرد. بعدش هر چی باتری در آوردم و روشن کردم هی هنگ کرد. (2 جور هنگ می کنه : 1. صفحه مشکی می شه و چراغ های نارنجی صفحه کلید روشن می مونه. 2. صفحه سفید می یاد و بعد 10-15 ثانیه LCD خاموش می شه و دوباره روشن می شه و صفحه سفید می یاد. اولاش روشن می شد ویبره می کرد و SonyEricsson رو نشون می داد، اما بعد 3-4 بار دیگه اون هم نیومد.)
    MS رو در آوردم، باز هم همون آب و همون کاسه.
    شارژر رو زدم، دوباره هی صفحه سفید می شد بعد 10-15 ثانیه خاموش می شد.
    (من با گوشی قبلیم که نوکیا بود کشتی می گرفتم، آخ نمی گفت، اینو با کلی عزت و احترام نگه می دارم و خیلی مواظبش ام که 3 ماه نشده این جوری شده.)
    چی کار کنم ؟

در آغاز فعالیت emad62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    باتری موبایل من 2 روز بیشتر شارژ نگه نمیداره البته اگه ازش کار نکشم!!
    یعنی اگه mp3 /رادیو یا... استفاده کنم 1 روز هم نگه نمیداره!!!
    باتری من made in china & finished in china است.
    شنیدم باتریهایی که made in korae & finished in malesya هستن تا 3 روز با استفاده mp3 و... شارژ داره!
    میخواستم بدونم قضیه چیه؟؟ کدومش اصله؟
    لطفاّمنو راهنمایی بفرمایین

در آغاز فعالیت emad62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    باتری موبایل من(810i)---دو روز بیشتر شارژ نگه نمیداره البته اگه ازش کار نکشم!!
    یعنی اگه mp3 /رادیو یا... استفاده کنم 1 روز هم نگه نمیداره!!!
    باتری من made in china & finished in china است.
    شنیدم باتریهایی که made in korae & finished in malesya هستن تا 3 روز با استفاده mp3 و... شارژ داره!
    میخواستم بدونم قضیه چیه؟؟ کدومش اصله؟
    این گوشی معمولاّ چقد باطری نگه میداره؟؟
    لطفاّمنو راهنمایی بفرمایین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض sms saving

چرا توي w300 نمي شه SMSها رو روي کامپيوتر ريخت، لطفا کمک کنيد. چه جوري ميتونم اين کار رو بکنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •