با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من در مورد اجرای GOD OF WAR 1 و 2 به مشکل برخوردم.
تو اخرای GOD OF WAR 1 بعد از این صحنه و دمو ، صفحه بازی سفید میشه و دیگه ادامه بازی نمیاد. این صحنه بعد از مبارزه کریتوس با ادمکهای شبیه خودشه که میخوان زن و بچه اش رو بکشند.
تو بازی GOD OF WAR 2 هم بعد از این صحنه یهو تصویر بازی سیاه میشه و قبل از اینکه کاری رو انجام بدم بازی خود به خود GAME OVER میشه . این صحنه هم بعد از باز کردن دستهای اون غوله بزرگه است.
در ضمن من بازی ها رو با امولاتور PCSX 2 اجرا میکنم.
لطفا بگید مشکل از کجاست.
من این بازی رو دارم ولی چون کلا علاقه نداشتم بازی نکردم برم جلو ببینم این جوری میشه یا نه. ولی دیروز داشتم Persona میزدم متوجه شدم یک سری Speed ---- ها با اینکه خیلی جاها هیچ مشکلی ایجاد نمیکنند ولی یه جاهای خاصی مشکل زا میشن. ممکنه ربطی به پلاگین صدا و تصویر نداشته باشه و در واقع بخش کامپایلری EE و VU مشکل داشته باشه. تازه یه جورایی فکر نم احتمالش خیلیییییییی بیشتر هستش.
من توصیه میکنم آخرین ورژنش رو دانلود کن چون یه سری پریست اضافه کرده که راحت تر میشه حین اجرای بازی سرعت اجرا و تنظیمات رو عوض کرد. بعد با تنظیمات مختلف تست کن.
میشه یه کار راحت تر هم کرد. تمام Speed ---- ها را نافعال کن ببین چی میشه. اگه این بازی نسخه ی اصلی رو داشتم میگفتم سیو استیت اون تیکه رو برام بفرستی و تنظیمات رو خودم ور میرفتم میگفتم که آخرین ورژن درست کار میکنه یا نه ولی متاسفانه من نسخه ی ترجمه فارسی رو به طور تصادفی گرفتم ...gif)
.gif)
این نسخه ی دیروزه یعنی 4184:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و نسخه های قدیمی تر رو اینجا گذاشتم:
کد:
این دو تا لینک بالا مربوط به پلاگینهاست و بایوس و اینا توش نیست. شما این فایل 13 مگی رو دانلود کنی کلا همه چی توش هست ولی آپدیت نیست:
کد:
در واقع اگه فکر میکنی نسخه ای که داری کامل نیست این فایل آخر رو دانلود کن و یه جا بازش کن. بعد اون فایل اول رو هم باز کن و محتواش رو بریز تو فولدر این فایل آخر جوری که پیغان Replace رو حتما ببینی و جای پلاگین ها درست باشه..gif)
.gif)