تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 752 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر شما PX-100 II به اندازه PX-100 مدل موفقی هست ؟
    همینقدر که اسم PX-100 روش هست داره از اعتبار اون استفاده میکنه
    از مزایاش هم علاوه بر ظاهر بهترش میشه به یک طرفه بودن سیم هدفونش اشاره کرد (من کلا مشکل دارم با دوتا سیم ! )
    از نظر پاسخ فرکانسی و سایر مشخصات فنی هم طبق گراف های Headphone.com با مدل قبلی برابری میکنه.

یه جایی دیدم که همراه این هدفون یه کیسه برای حمل و نقل داده شده ، حرفی از قاب سخت زده نشده بود . آیا قاب هدفون رو از روی این مدل برداشتن ؟

اگه از این فروشنده * بگیرم حدود 95 تومن پام می افته تا برسه دستم. (به نظر شما معتبر هست ؟ جنس تقلبی نندازن بهمون )
    فروشنده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ارزششو داره ؟ هرچند که اگه از مغازه هم بگیرم ارزون تر از این نمیشه ، با توجه به قیمت 89 دلاری سایت Sennheiserusa.com

بعد نوشت :

مثل اینکه جدی جدی همراهش کیسه میدن
    کد:
    دوستانی که مجهز به فناوری چیز شکن هستند میتونن تصاویر Unpacking این محصول رو در فلیکر ببینن
    کد:
    یه سوال

همه ی هدفون های سنهایزر ساخت چین هستند ؟

مرسی
    تفاوت PX100 و نسخه اپدیت شده: فلسفه اصلی اپدیت اش که احتمالاً این بوده که هدفون رو جدیدتر جلوه بدن .. قبلی مال 2002 بود آخه .. تفاوت اصلی در کیفیت بدنه، گوشی ها و سیم (که خودت هم گفتی) هستش..

از نظر کیفیت صدا، اونچه من در cnet خونده ام اینه که تفاوت چندانی نکرده... قبلاً هم این هدفون برای دامنه متوسط و پایین فرکانس مناسب بود (باس) و الان هم همینطوره..

//

به نظر من با توجه به اوصاف بالا از همین ایران PX100 رو بگیر .. ولی باز میل خودته .. کی قراره واسه ات بیاره ایران؟ ... یا مثل اینکه خودت خارجی؟

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض salam

این نمودار ها به خودی خود معنی خاصی ندارند در یک کنفرانس روم یاهو یک چند ماه پیش با چند تا از کاربرhead-fi درباره این که این نمودار چه معنایی میده حرف بود(من فقط گوش میدادم و یاد میگرفتم) که چی میشه از نمودار (حجم صدا - محدوده فرکانس پشتیبانی فهمید)
    اول این که این نمودار نسبی هست بدین معنی که بسته به میزان loud که داده میشه نمودار تغییر میکنه از این نمودار فقط میشه به صورت کلی یک چیز های مبهمی رو برداشت کرد.
    مثلا:
    هر چه نمودار به یک خط افقی شبیه تر باشه و خمیدگی و شکستگی کمتر داشته باشه طنین صدا قشنگتر میشه شما به clipدر این نمودار توجه کن از همه پخش کننده ها یکنواخت تر هست و هر چه طراز و سطح نمودار بیشتر باشد(نه مساحت زیر نمودار چون شاید نمودار یکوری باشه و مساحت زیر سطح اون از افقی بیشتر باشه حتما باید مایل به خط صاف افقی باشه) یعنی در فرکانس های بالا تر صدای خوش طنین تر و با کیفیت تری داریم)
    اگه نمودار کاملا صعودی باشه یعنی صدا زیر هست اگه کاملا نزولی باشه یعنی صدا بم هست و u شکل و v شکل و سینوسی و ......
    Frequency response

تنظیمات اکولایزر خیلی مهم هست و افکت ها که بعضی دستگاه ها پشتیبانی میکنند مثلا اگه بخواتر jeteffect نبود صدای کوون شاید میشد گفت که از خیلی از پخش کننده ها بد تر بود به این دو نمودار توجه کنیدذ
    Frequency response

Stereo crosstalk

هر چه شکستگی و فرود و سعود در یک نمودار بیشتر باشه کیفیت صدا کاهش پیدا میکنه تغیرات حتما باید به صورت خمیدگی باشه نه شکستگی, nanite اصلا یک سری از فرکانس ها رو پشتیبانی نمی کنه.

حالا در آخر یک نگاه به نمودار headphone.cpm می اندازیم

پس حتما PX100 از بقیه بهتره؟ هر چند بین این ها تفاوت زیادی نیست خیلی کمتر از ائن اختلاف قیمت زیادشون ولی همیشه نمیشه از این نمودار های کاملا نسبی نتیجه دلخواهی گرفت.
    شاید اینها کمی کمک کنه:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    یه سوال

همه ی هدفون های سنهایزر ساخت چین هستند ؟

مرسی
    یک سری برند ها هستند که میزان تولید کمتری دارند ولی کیفیت بالاتر و قیمت خارج از استاندارد ما ایرانی ها
    ولی بعضی ها میزان فروش زیادی دارند مثل akg سنایزر ...... تا جایی که من میدونم هدفون های این ها همه چینی هست.
    Last edited by peaceful1; 09-03-2010 at 22:46.

4. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

فلسفه اصلی اپدیت اش که احتمالاً این بوده که هدفون رو جدیدتر جلوه بدن .. قبلی مال 2002 بود آخه ..تفاوت اصلی در کیفیت بدنه، گوشی ها و سیم (که خودت هم گفتی) هستش..
    خودمم دقیقا همین فکر رو میکنم ، وگرنه که از نظر کیفیت صدا که فکر میکنم چیزی نیست که با غیر از دستگاه های اندازه گیری بشه به اختلافش پی برد .
    بیشتر تک سیمه بودنش در مدل جدید مد نظرم هست که نمیدونم آیا ارزش 20~15 تومن + از دست دادن قاب سخت رو داره ؟
    خب با توجه به بزرگتر و سنگین تر بودن مدل جدید ظاهرا تقویت بدنه و لولاها هم درش انجام شده و اینکه طراحی شیک تر و به روز تری رو هم داره .
    (کسی تاحالا این هدفون رو بدون قابش لقد کرده ببینه له میشه یا نه ؟ )

در مورد خرید جنس هم این سایت قیمت رو به من داد ، که فکر میکنم جای پایینتر آوردن داشته باشه ( به غیر از 25تومن اش که جزو تعرفه پستی هست )
    سایت:
    کد:
    از نظر مطمئن بودن هم تعدادی از بچه ها تو PT ازش خرید کرده بودن ، بسته رو هم مستقیما به آدرس شخص ارسال میکنه.

پس حتما PX100 از بقیه بهتره؟ هر چند بین این ها تفاوت زیادی نیست خیلی کمتر از ائن اختلاف قیمت زیادشون ولی همیشه نمیشه از این نمودار های کاملا نسبی نتیجه دلخواهی گرفت.
    شاید اینها کمی کمک کنه:
    ممنون بابت لینک ها
    خب ظاهرا همه ی اونهایی که تجربه ی هر دو رو داشتند به Clear و Smooth تر بودن صدا در مدل جدید اشاره میکنند ، باس قوی تر و از نظر اونها کیفیت بیشتر بعلاوه چند گرم وزن بیشتر که از مقایسه اندازشون هم مشخصه .

اول این که این نمودار نسبی هست بدین معنی که بسته به میزان loud که داده میشه نمودار تغییر میکنه از این نمودار فقط میشه به صورت کلی یک چیز های مبهمی رو برداشت کرد.
    خب نمیدونم از Load دقیقا چه پارامتری مد نظرتون هست

اما برای تست پاسخ فرکانسی مطمئنا دامنه در نظر گرفته شده باید چیزی باشه که قادر به راه اندازی اون هدفون باشه.

منحنی پاسخ فرکانسی (مرور سطحی) :
    در منحنی پاسخ فرکانسی که اغلب به صورت لگاربتمی ترسیم میشه مقدار خروجی بر حسب دسی بل نسبت به یک ورودی با دامنه ثابت و فرکانس متغیر نمایش داده میشه.
    این نمودار نشون میده که وسیله مورد نظر ( تقویت کننده ، هدفون یا هر چیز دیگه ) تا چه مقدار نسبت به انتقال ورودی به خروجی موفق عمل کرده.
    یک نمودار خطی زمانی به وجود میاد که بیشتر فرکانس های ورودی بدون تضعیف به خروجی منتقل شده باشند.
    (اگه سوالی در این زمینه هست بفرمائید.)

خب نمودار پاسخ فرکانسی هم به تنهایی گویای مطلب نیست ، پاسخ به موج مربعی هم اطلاعات خوبی میده
    این که موج به چه شکل از حالت مربعی خارج میشه نشون میده چه فرکانس هایی از هارمونیک های موج مربعی ضعیف و یا حذف شدند.
    و مسلما نتایج سایر آزمایش ها در این ضمینه نظیر امپدانس و ... که امثال Headphone.com نشون میدن در کنار هم میتونه یه جواب قابل قبول ارائه کنه.

peaceful1 و Seymour جان ممنون بابت راهنمایی های خوبتون

موفق باشبد.

6. این کاربر از ali_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

(اگه سوالی در این زمینه هست بفرمائید.)
    موفق باشبد.
    اگه درباره Square Wave یا گراف های دیگه چیزی هست که میتونه آموزنده و مفید باشه خیلی متشکر میشم اگه شما توضیح بدید.
    البته المان هایی که من در گراف های مختلف دنبال کردم
    مثل: THD , Intermodulation distortion ,Stereo crosstalk , Noise level ,Dynamic range, Stereo crosstalk ,Frequency response بودند
    ولی این گراف های headphone.com فقط همون جا دیدم برای همین چیز زیادی ازشون نمیدونم.
    Last edited by peaceful1; 09-03-2010 at 19:58.

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

(کسی تاحالا این هدفون رو بدون قابش لقد کرده ببینه له میشه یا نه ؟ )
    دقیقا مال من رو زمین پایین تخت انداختمش صبح که از خواب پا شدم از روش رد شدم یعنی یه لنگم رفت روش ولی نمیدونم چجوری رفت که هیچیش نشد فقد ear ش تابید و من برگردوندمش و هیچیش نشد ......
    فکر کنم معجزه بود ... شایدم واقعا مقاومه

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------

این نمودار ها به خودی خود معنی خاصی ندارند در یک کنفرانس روم یاهو یک چند ماه پیش با چند تا از کاربرhead-fi درباره این که این نمودار چه معنایی میده حرف بود(من فقط گوش میدادم و یاد میگرفتم) که چی میشه از نمودار (حجم صدا - محدوده فرکانس پشتیبانی فهمید)
    مثلا:
    هر چه نمودار به یک خط افقی شبیه تر باشه و خمیدگی و شکستگی کمتر داشته باشه طنین صدا قشنگتر میشه شما به clipدر این نمودار توجه کن از همه پخش کننده ها یکنواخت تر هست و هر چه طراز و سطح نمودار بیشتر باشد(نه مساحت زیر نمودار چون شاید نمودار یکوری باشه و مساحت زیر سطح اون از افقی بیشتر باشه حتما باید مایل به خط صاف افقی باشه) اگه نمودار کاملا صعودی باشه یعنی صدا زیر هست اگه کاملا نزولی باشه یعنی صدا بم هست و u شکل و v شکل و ......
    Frequency response

تنظیمات اکولایزر خیلی مهم هست و افکت ها که بعضی دستگاه ها پشتیبانی میکنند مثلا اگه بخواتر jeteffect نبود صدای کوون شاید میشد گفت که از خیلی از پخش کننده ها بد تر بود به این دو نمودار توجه کنیدذ
    Frequency response

Stereo crosstalk

هر چه شکستگی و فرود و سعود در یک نمودار بیشتر باشه کیفیت صدا کاهش پیدا میکنه تغیرات حتما باید به صورت خمیدگی باشه نه شکستگی, nanite اصلا یک سری از فرکانس ها رو پشتیبانی نمی کنه.

حالا در آخر یک نگاه به نمودار headphone.cpm می اندازیم

شاید اینها کمی کمک کنه:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    یک سری برند ها هستند که میزان تولید کمتری دارند ولی کیفیت بالاتر و قیمت خارج از استاندارد ما ایرانی ها
    ولی بعضی ها میزان فروش زیادی دارند مثل akg سنایزر ...... تا جایی که من میدونم هدفون های این ها همه چینی هست.
    اقا عالی بود ...
    واسه امثال کسایی مثل من که زبانشون زیاد خوب نیس اینجور اموزش ها و مطالب در این حوضه حکم طلا رو دارن ...
    حداقل واسه من که اینجوریه ...
    اقا اگه میتونی اطلاعات بیشتر این چنینی بزاری دریغ نکن ...
    دمی شوما گرم

9. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام. واقعا جالبه این همه اطلاعات.
    آقا م یه MP3Player Zen Stone Plus دارم ولی خوب اصلا و ابدا صدای جالبی نداره. یعنی هدفونش.
    نمیدونم چه مارک و مدل و قیمتی با اینی که من میخوام جوره!!!
    یه هدفون خوب و بدرد بخور که واقعا تفاوت رو بشه احساس کرد تو صدا و کیفیت در حد زیر 60 تومن چه مدلی خوبه؟ چی پیشنهاد میکنین.in ear باشه!

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

رفیق توصیه میکنم یکم صبر کن بودجتو افزایش بدی یه پلیر خوب بگیر بعد برو یه هدفون معمولی مثلا 20/30 تومنی بنداز روش...
    چرا اینو میگم چون اینجور فکر نکنم یه زن استون پلاس نمیتونه یه هدفون 60 تومنی رو درایو بکنه

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

رفیق توصیه میکنم یکم صبر کن بودجتو افزایش بدی یه پلیر خوب بگیر بعد برو یه هدفون معمولی مثلا 20/30 تومنی بنداز روش...
    چرا اینو میگم چون اینجور فکر نکنم یه زن استون پلاس نمیتونه یه هدفون 60 تومنی رو درایو بکنه
    آقا اینو گفتی پیشمونم کردی.من کلی گشتم پولم نداشتم. زیر 60000 تومن میخواستم بخرم اینو خریدم. ولی خوب الان شدیدا پیشمون شدم چون واقعا میشه احساس کرد که چقدر این سنگ کوچیک کیفیتش پایینه!
    حالا فعلا واسه این چی پیشنهاد میکنین!؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دقیقا مال من رو زمین پایین تخت انداختمش صبح که از خواب پا شدم از روش رد شدم یعنی یه لنگم رفت روش ولی نمیدونم چجوری رفت که هیچیش نشد فقد ear ش تابید و من برگردوندمش و هیچیش نشد ......
    فکر کنم معجزه بود ... شایدم واقعا مقاومه
    ایول ایول

مثل اینکه فقط شما اینجا PX-100 استفاده میکنی

تاحالا از سیمش هم آویزون شدی ؟
    یه چنتا تست دیگه هم مد نظرم هست بهت میگم بعدا انجام بدی ( پرتاب شدن از طبقه هفتم ساختمون ، اتصال به برق شهر و یه چنتای دیگه . . .)
    Last edited by ali_3d; 10-03-2010 at 03:25.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اگه درباره Square Wave یا گراف های دیگه چیزی هست که میتونه آموزنده و مفید باشه خیلی متشکر میشم اگه شما توضیح بدید
    چشم
    سعی میکنم در این زمینه اگه مطلبی به نظرم مفید اومد حد الامکان به زیان ساده توضیح بدم .

اما در مورد موج مربعی
    به این تصویر نگاه کنید
    کد:

یک موج مربعی حاصل جمع بینهایت موج سینوسیه که هارمونیک اصلی در اون بیشترین دامنه رو داره
    فرکانس هارمونیک های بعدی ضرایب فردی از هارمونیک اصلی اون موج مربعی هست و دامنه اونها هم با همون نسبت فرکانس کاهش پیدا میکنه .
    مثلا یک موج سینوسی 50 هرتز با دامنه 6 ولت هارمونیک اصلی یک موج مربعی 50 هرتز با دامنه کمتر از 6 ولت رو تشکیل میده
    هارمونیک های بعدی به ترتیب موج های سینوسی 2 ولت 150 هرتز و 1.2 ولت 250 هرتز و . . . هستند .

کد:
    A square wave can be constructed from multiple sine waves at different frequencies. The sine waves added in addition to the fundamental frequency are called harmonics; a square wave has harmonics at odd multiples of the fundamental frequency. As higher harmonics are added, the result gets closer to an ideal square wave, which contains infinite harmonics.

sin(angle) + sin(3*angle)/3 + sin(5*angle)/5 + sin(7*angle)/7 + ...
    با تغییر هارمونیک های تشکیل دهنده موج ، شکل اون موج تغییر میکنه
    این تصویر :

کد:
    در نمودارهای سمت چپ (محور افقی فرکانس و عمودی دامنه موج هستند ) هارمونیک های تشکیل دهنده موج نشان داده شدند و در سمت راست شکل موج حاصل از جمع لحظه ای اون هارمونیک ها
    و معادله یک موج مربعی با دوره ی تناوب 2L (برای اونهایی که اطلاعات بیشتر میخوان )

خب تا الان نشون دادیم که یک موج مربعی بی نهایت موج با فرکانس های مختلف رو شامل میشه (فرکانس اصلی و بالاتر ) که حذف هر کدوم از اونها باعث خارج شدن شکل موج از حالت مربعی میشه
    مثلا حذف فرکانس های بالا خمیدگی در گوشه های موج ایجاد میکنه و تضعیف هارمونیک اصلی باعث ایجاد حالت فرو رفتگی در میان شکل مربعی میشه .

در اینجا پاسخ سه هدفون به موج مربعی 50 هرتز رو میبینیم.

کد:
    در فرکانس 50 هرتز میشه خطی بودن پاسخ باس رو بررسی کرد .
    هر چه سطح بالا و پایین در شکل موج افقی تر باشند مولفه فرکانس پایین بهتر حفظ شده (اصلاحا میگن Bass Response بهتری داره)
    در شکل بالا SA6 سطح صاف تری داره ، یعنی باس قوی تری میزنه اما خطوط گوشه موج نشون میده در HD 800 جزئیات باس بهتر پخش میشه .

در فرکانس 500 هرتز هم Sleek SA6 پاسخ مربعی خطی تری رو داره ، در حالیکه HD800 با توجه به اعوجاجات ایجاد شده باز هم فرکانس های پایینتر و بالاتر رو بهتر پخش میکنه که به نظر میاد همچنان روی HD 800 صدای شفاف تری رو داریم .

کد:
    اینم تقسیم بندی رنج فرکانسی که دونستنش برای بررسی این نمودار ها لازمه.

کمتر از 50 هرتز : Low (Sub) Bass
    50 Hz - 200 Hz : Mid-Bass
    200 Hz - 3 kHz : Mids (encompasses most vocals)
    3 kHz - 8 kHz : Mid-Highs
    بیشتر از 8 کیلوهرتز Highs

(به علت غیر فعال بودن لینک آدرس عکس ها رو به صورت کد گذاشتم تا کسایی که به علت سرعت پایین عکس ها براشون لود نمیشه تصاویر رو از دست ندن ، به هر حال باعث شده یکمی شلوغ بشه متن)

بنده تخصصی در ضمینه سیستم های صوتی ندارم ، اگر اشکالی میبینید بگید که اصلاح کنم.
    باز هم سوالی هم هست بفرمائید .
    Last edited by ali_3d; 10-03-2010 at 03:36.

15. 3 کاربر از ali_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •