تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 249 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جدای بحث داوری هم امروز خوب نبودیم.
    دلیلش هم به نظر من فقط تو شوک بودن بازیکنامون بود که نتونستن کیفیت واقعیشونو نشون بدن.
    مربی باید با حرفاش و تعویضاش تو اینجور شرایطی که پیش میاد تیمو به خودش بیاره که متاسفانه تجربه کم دایی باعث شد نتونه این کارو بکنه.
    بلافاصله بعد اخراج باید یه مهاجم (ترجیحا عالیشاه) میکشید بیرون نورمحمدیو میاورد.
    بین دو نیمه هم باید با حرفاش به تیم روحیه میداد.
    که متاسفانه هم تعویضاش اشتباه و دیر بود هم نتونست بین دو نیمه تیمو جمع کنه

2. 2 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

چه کرد این قهرمانی !!!!
    واقعا هیچ حرفی نمیشه زد در این باره. انقدر همه چیز واضح بود که اصلا نیازی به صحبت نداره

من که به شخصه دوس داشتم اون حرکت اول جهان عالیان هم گل بشه که همه نامردی ها تکمیل بشه

اون از سری پیش و بطری های آب و ینم از اندفه. واقعا برد به چه قیمتی؟؟
    اگه پیروزی و قهرمانی رو با این قیمت باید به دست آورد ما نه برد میخوایم و نه قهرمانی

گزارشگر بازی هم که ...

درسته تیم یه سری اشکالات داشت ولی من واقعا ازشون راضیم. 90 دقیقه جلوی تیمی مثل سپاهان تو زمین حریف 10 نفر مقابل 12 نفر جنگیدن

4. 16 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

باختیم که باختیم
    دم بچه ها گرم عالی بازی کردن
    با این باختم که همه چیز مثل روز روشن شد. اون از بازی استقلال با سپاهان اینم از بازی امشب
    بالاخره یه جوری باید سپاهان به صدر برسه دیگه

یه چیزم یادم رفت بگم ....
    دقت کردین هر صحنه که به ضرر پرسپولیس بود از چهار زاویه مختلف پخش میشد ولی صحنه ای که به ضرر سپاهان بود فقط یه بار پخش میشد ؟؟؟
    نمونش حرکت جهان عالیان که چند بار صحنه اعتراض پرسپولیس و درگیری نشون داد ولی یه بار از اول پخش نکرد که مشخص بشه سر چی اعتراض میکردن بچه ها !!!!!
    Last edited by king_darkness; 20-09-2013 at 22:53.

6. 18 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

قهرمانی یک وسیله ست....

8. 7 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

جدای بحث داوری هم امروز خوب نبودیم.
    دلیلش هم به نظر من فقط تو شوک بودن بازیکنامون بود که نتونستن کیفیت واقعیشونو نشون بدن.
    مربی باید با حرفاش و تعویضاش تو اینجور شرایطی که پیش میاد تیمو به خودش بیاره که متاسفانه تجربه کم دایی باعث شد نتونه این کارو بکنه.
    بلافاصله بعد اخراج باید یه مهاجم (ترجیحا عالیشاه) میکشید بیرون نورمحمدیو میاورد.
    بین دو نیمه هم باید با حرفاش به تیم روحیه میداد.
    که متاسفانه هم تعویضاش اشتباه و دیر بود هم نتونست بین دو نیمه تیمو جمع کنه
    باور کنید این بازی تحلیل فنی نداره
    توی این جور بازیا جریان طبیعی فوتبال از بین میره و تصمیمات ریسکی میشه
    مثلا من اگه جای دایی بودم بعد از اخراج سید صالحی رو بیرون میبردم نورمحمدی رو میاوردم
    اما دایی چون شجاعتش بیشتره ترجیح داد تا پایان نیمه اول با سه مدافع بازی کنه و از نفرات تیمش در خط حمله کم نکنه
    حالا اگه تیم دایی نیمه اول یه گل میزد تصمیم دایی شاهکار میشد اما نشد

نیمه دوم هم سعی کرد بازی رو آروم کنه و دقایق آخر فشار بیاره که بازم تیم با وجود خستگی نیمه اول بازم در کنترل بازی تقریبا خوب بود و اون گل دقیقه آخرم به پای ضعف در خط دفاعی نذارین اون گل به خاطر جلو کشیدن و انتحاری بازی کردن پرسپولیس بود

در مورد تعویض صادقیان هم من با دایی مخالفم اما من توی رختکن تیم نیستم شاید خود صادقیان اظهار خستگی کرده یا شاید دایی تشخیص داده که پیام خسته شده و توان پرس و کمک به دفاع تیمی رو نداره

در کل بازی خراب شد تعارف که نداریم

تو این شرایط داور با کمکش مشورت میکنه یا حداقل چون اول بازیه سعی میکنه با تذکر و نهایتا کارت زرد صحنه رو جمع کنه
    این آقا برای بهم ریختن خط دفاعی خوب پرسپولیس برنامه داشت یا بهتره بگم بهش برنامه داده بودن
    فکر کنم کرانچار و کادر فنی سپاهان برای عبور از خط دفاعی پرسپولیس بازیکنی رو که باید اخراج بشه انتخاب کرده بودن و به قهرمانی منتقل کرده بودن

آقا واضح بود واضح که میخواستن خط دفاعی پرسپولیس رو تو این بازی خراب کنن واضح بود
    دمشون گرم به هر حال اینم تاکتیکیه دیگه
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 20-09-2013 at 22:40. دليل: نقل قول قسمت حذف شده

10. 11 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خداییش دمش گرم علی دایی چه واکنشی نشون داد به این قضاوت رویانیان هم خیلی خوب صحبت کرده واقعا از این بدتر نمیتونست قضاوت کنه انقدر قاطعانه دقیقه 2 بازیکن رو اخراج کنه.
    این گزارشگر هم روی اعصاب بود چقدر یک طرفه حرف میزد...بازیکن پرسپولیس با توپ بی توپ میزدن کارت نداشت.

12. 12 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

میدنم الان همه ناراحتین امامنطقی باشین. اصلا قابل مقایسه نیست ولی اشتباه داوری پیش میاد نمونش بازیای هفته قبل plکه هم به نفع منچستر بود هم ارسنال با بازی بارسا سویا که دیدین چیکار کرد داور اونجام بازیکن سویا مصاحبه کردکه اگه حرف بزنم مشکلپیش میاد و... و حتی رئال ویارئال. یا بازی چند سال قبل چلسی بارسا که 5 تا پنالتی واسه چلسی نگرفت.
    به هر حال این جوری هم از داوری حرف زدن درست نیست

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

دوستان اصلن بحث پول گرفتنو نگرفتن نیست...

کلن داوری بعضی داوران ایرانی باعث شده ورزش قهرمانی بین مردم و بازیکـنا وجهه بدی پیدا کنه...

واقعا باید گفت دم بچه ها گرم که خیلی با اخلاق بازی کردن...

فقط دلم برای دایی میسوزه ... دیگه اسطوره کشور، آبی و قرمز و... نمیشناسه نمیگن به احترام اون یکم غیر تابلو به نفع بگیرن...

بعد با این اوضاع گزارشگر از بازی منظم و.. حرف میزنه...اونم از فردوسـ....

بیشتر از اینم نمیشد انتظار داشت، بچه ها روحیه نداشتن........
    ولی به قول اون دوستمون قهرمانی به چه قیمت؟؟

15. 11 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

تو این فوتبال همه همدیگه بدون مدرک متهم میکنن
    حالا داوری که این همه حق تیممون خورده و همه به عینه دیدیم حالا که متهم شده به قضاوت کثیف دوستان بهشون برخورده !!!!!!!!!

میدنم الان همه ناراحتین امامنطقی باشین. اصلا قابل مقایسه نیست ولی اشتباه داوری پیش میاد نمونش بازیای هفته قبل plکه هم به نفع منچستر بود هم ارسنال با بازی بارسا سویا که دیدین چیکار کرد داور اونجام بازیکن سویا مصاحبه کردکه اگه حرف بزنم مشکلپیش میاد و... و حتی رئال ویارئال. یا بازی چند سال قبل چلسی بارسا که 5 تا پنالتی واسه چلسی نگرفت.
    به هر حال این جوری هم از داوری حرف زدن درست نیست
    بازیکنا و مربی سویا هفته پیش همش در رابطه با داوری مصاحبه کردن
    بازی بارسا - چلسی که نیاز به گفتن نداره داور تهدید شد ... فحش خورد ... همه بلایی سرش آوردن
    بعدش هم اونجا یه همچین اتفاقی یک بار میفته نه هر سری همون داور بیاد سر اون تیم ببره

دقیقا اینجوری صحبت کردن در رابطه با داور بی ادب و مریض احوالی مثل ایشون که فقط دوست داره کارای عجیب غریب کنه درسته

هیچ وقت یادم نمیره چند سال پیش تو یه بازی که یه طرفش فک کنم صنعت نفت بود فقط و فقط به خاطر اینکه موقع ضربه آزاد بازیکن جلوی دربازه بان ایستاده بود پنالتی گرفت !!!!!!!!!!!!!
    Last edited by manchester fan; 20-09-2013 at 22:47.

17. 11 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

جالب اینجاست کرانچار اظهار فضل فرمودن و گفتن قهرمانی قضاوت خوبی داشته و کاملن فوتبالی برنده شدن

این هفته تو آزادی با فجر سپاسی شیراز بازی داریم و تقابل دوباره علی دایی با یاوری

19. 10 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •