تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 110 از 136 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سهمیه های دیگه کاملا وضعیت مسخرشون مشخصه!!!!

ولی

این بومی پذیری کاری است بس مسخره و بیخود
    آقا بچه واسه رشته ـش طاقت یه شهر دیگه رو نداره و افسردگی میگیره به ما چه ربطی داره!!
    الان چند تا شهر هست تمام پذیرشش از بومی هاس با رتبه های بالا میگیرن ولی تو خود تهران خبری از بومی نیست (خودشون میگن 70 80 درصد بومی) ولی کو؟؟؟؟ الان یه نگاه بندازین شهید بهشتی و تهران پزشکی و دندون و دارو بیشترشون شهرستانین!!! چطور 70 درصد بومیه؟؟؟ نگاه بندازین به ت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا به یه شهر دیگه مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینین وضع بومی ها رو (البته اینا کانونین ولی اینکه تهران پذیرش دانشجو بومیش چِرتِ شکی نیست)
    بعد اونور زابل یه دانشگاه داره همش سیستانی میگره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خب یکی پیدا نمیشه بگه دوستان خاک بر سر مگه من خبر مرگم ایرانی نیستم که اینا با 12000 راحد پزشکی شون تضمینه؟ چی ـه این عدالته؟
    یکی نیست به این ابلهان بگه آخه خدا لعنتتون کنه کدوم سوابق؟ الان مدرسه ها به وضع خوبی رسیدن بعضی هاشون ولی زمان ما که خبری نبود میومدیم مدرسه فقط کابل و شیلنگ و قلدر بازی مسئولان به خاطرمون میموند

باید یه فکری به حال این نظام اموزشی مریض کرد - عوضی بازی مثل یک سرطان لعنتی توی همه جا داره رشد میکنه!!
    خدا لعنتتون کنه!!!!!!!!!!!!

2. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سهمیه های دیگه کاملا وضعیت مسخرشون مشخصه!!!!

ولی

این بومی پذیری کاری است بس مسخره و بیخود
    آقا بچه واسه رشته ـش طاقت یه شهر دیگه رو نداره و افسردگی میگیره به ما چه ربطی داره!!
    الان چند تا شهر هست تمام پذیرشش از بومی هاس با رتبه های بالا میگیرن ولی تو خود تهران خبری از بومی نیست (خودشون میگن 70 80 درصد بومی) ولی کو؟؟؟؟ الان یه نگاه بندازین شهید بهشتی و تهران پزشکی و دندون و دارو بیشترشون شهرستانین!!! چطور 70 درصد بومیه؟؟؟ نگاه بندازین به ت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا به یه شهر دیگه مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینین وضع بومی ها رو (البته اینا کانونین ولی اینکه تهران پذیرش دانشجو بومیش چِرتِ شکی نیست)
    بعد اونور زابل یه دانشگاه داره همش سیستانی میگره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خب یکی پیدا نمیشه بگه دوستان خاک بر سر مگه من خبر مرگم ایرانی نیستم که اینا با 12000 راحد پزشکی شون تضمینه؟ چی ـه این عدالته؟
    یکی نیست به این ابلهان بگه آخه خدا لعنتتون کنه کدوم سوابق؟ الان مدرسه ها به وضع خوبی رسیدن بعضی هاشون ولی زمان ما که خبری نبود میومدیم مدرسه فقط کابل و شیلنگ و قلدر بازی مسئولان به خاطرمون میموند

باید یه فکری به حال این نظام اموزشی مریض کرد - عوضی بازی مثل یک سرطان لعنتی توی همه جا داره رشد میکنه!!
    خدا لعنتتون کنه!!!!!!!!!!!!
    مذخرف ترین سهمیه در حال حاضر سهمیه مناطقه! به خدا زور آوره زور به وجودآدم میاد ... یعنی چی شیراز داره 1500 منطقه یک حقوق میگیره و 4000 منطقه سه ؟ مگر منطقه سه کتاب های گاج و کمک آموزشی نمیرسه ( این سهمیه نهایتا تا سال 84 تبعیضو رفع میکرده و نه بعدش الان دقیقا خود تبعیضه )؟ مگر من خدا زده با معدل 17 کتبی پیش دانشگاهی رو غیر حضوری پاس نکردم ؟ مگر چشمم به معلم خورد! ؟ فقط کتاب خوندم ... اگر این طور بود!!!که شیراز تا روستا های همجوار راهی نبود میرفتم و دیپلم رو غیر حضوری اونجا میگرفتم ! ... با نیم ساعت میرفتم روستا های اطراف و میشدم منطقه سه تضمین میکردم خودم رو ...
    این تاثیر سوابق هم مذخرف تر از مناطق ... من برای همین درصدایی که زدم زحمت کشیدم ... ولی مشمول سوابق نمیشم من همیم درصدا رو قبولشون دارم , ولی این سوابق حتی برای من که مشمول نیستم ضرر خالیه! چرا؟ چون طرف معدل کتبی دبیرستانش 19 هست ولی درصداش توی رینج من هست ... حالا حساب کنید چقدر وضعیت تفاوت میکنه! ...
    خدا لعنتشون کنه که تا به ما رسید وضعیت این شد ...
    منتظر اعلام رتبه همه هستیم روز یکشنبه 12 مرداد یا زود تر ...
    بعد از اعلام نتایج دو حالت داریم
    یا باید شیرینی بدیم (شب است و شاهد و شمع و شراب و شیرینی ...)
    یا باید ( شراب تلخ میخواهم که مرد افکن بود زورش... که تا یکدم بیاسایم ز دنیا و شرو شورش)
    امیدوارم همه به قدر زحماتشون نه بیشتر و نه کمتر ... نتیجه بگیرن .
    Last edited by مُعین; 26-07-2014 at 20:21.

4. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون چقدر میتونه صحیح باشه ؟
    من چندین تاکارنامه از خود کانون واردش کردم تقریبادرست میاد نهایتا اختلاف صد تا تا دویست تا... برای رشته انسانی ...
    نمیدونم میشه بهش اعتمادکرد ؟یا نه ؟ ... آخه میخوام یه پیش زمینه ای داشته باشم با توجه به تاثیر سوابق ... که امسال کاسه و کوزه همه رو خراب کرده ... میخوام یک آن نگاه به کارنامه نکنم پای سیستم سکته کنم ...

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

من که کلا بی خیالش شدم
    الان دیگه واسم مهم نیست دانشگاه شریف قبول شم یا دانشگاه ازاد نجف اباد اصفهان
    زحمت زیادی هم نکشیدم و فقط سه ماه اخر روزی 7 ساعت میخوندم
    ایشالا که اونایی که زحمت کشیدن به حقشون برسن
    خیلی هارو میشناختم از تابسون شروع کردن به خوندن الان با این حرفایی که میزنن رتبشون اگه بدتر از من نشه بهتر هم نمیشه
    زیاد سخت نگیرین اگه مشکل مالی با ازاد ندارین خیلی راحت برین ازاد
    الان دیگه دانشگاها زیاد مهم نیستن
    واسه شغل هم مهم مدرک ارشد هست و سوابق کاری

7. این کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون چقدر میتونه صحیح باشه ؟
    من چندین تاکارنامه از خود کانون واردش کردم تقریبادرست میاد نهایتا اختلاف صد تا تا دویست تا... برای رشته انسانی ...
    نمیدونم میشه بهش اعتمادکرد ؟یا نه ؟ ... آخه میخوام یه پیش زمینه ای داشته باشم با توجه به تاثیر سوابق ... که امسال کاسه و کوزه همه رو خراب کرده ... میخوام یک آن نگاه به کارنامه نکنم پای سیستم سکته کنم ...
    اگه خیلی حساسی درصد های یکی از رتبه های پارسالو وارد کن ببین چی میشه و چقدر مطابقت داره؟
    من که کلا بی خیالش شدم
    خیلی هارو میشناختم از تابسون شروع کردن به خوندن الان با این حرفایی که میزنن رتبشون اگه بدتر از من نشه بهتر هم نمیشه
    مرفع بی درد

------------------------

این حساب کردن رتبه هم بد جوری گندش در اومده
    یه مشت چارپا نشستن اونجا اراجیف تحویل مردم میدن
    طرف اومده میگه تراز ها در هم تاثیر داده میشه - خودش اعتراف کرده تراز دیپلم از تراز کنکور پایین تره مثلا کسی 20 بگیره ترازش میشه 8000 ولی تو کنکور 100 بزنن تراز 10000 میشه بعد راحت گفته معدل میگریم با توجه به نسبت تاثیر شون!!!
    خب این دوستمون که هم نهایی 20 گرفته و هم 100 زده ترازش رو با تاثیر 25% ـی نهایی به دست بیارن میشه 9500
    ولی دوستی که مشمول سوابق نمیشه و 100 زده ترازش همون 10000 میمونه!!!
    اینجا من خوش بینانه گفتم قضیه گند تر از این حرفاس!!!
    دانشگاها هم همه با این روش مسخره پذیرش میکنن!!
    نمیدونم بخندم یا گریه کنم به حال اینا .

9. 4 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اگه خیلی حساسی درصد های یکی از رتبه های پارسالو وارد کن ببین چی میشه و چقدر مطابقت داره؟

مرفع بی درد

------------------------

این حساب کردن رتبه هم بد جوری گندش در اومده
    یه مشت چارپا نشستن اونجا اراجیف تحویل مردم میدن
    طرف اومده میگه تراز ها در هم تاثیر داده میشه - خودش اعتراف کرده تراز دیپلم از تراز کنکور پایین تره مثلا کسی 20 بگیره ترازش میشه 8000 ولی تو کنکور 100 بزنن تراز 10000 میشه بعد راحت گفته معدل میگریم با توجه به نسبت تاثیر شون!!!
    خب این دوستمون که هم نهایی 20 گرفته و هم 100 زده ترازش رو با تاثیر 25% ـی نهایی به دست بیارن میشه 9500
    ولی دوستی که مشمول سوابق نمیشه و 100 زده ترازش همون 10000 میمونه!!!
    اینجا من خوش بینانه گفتم قضیه گند تر از این حرفاس!!!
    دانشگاها هم همه با این روش مسخره پذیرش میکنن!!
    نمیدونم بخندم یا گریه کنم به حال اینا .
    وقتی سرباز بودم یه پسری بودبه نام حجت ... وقتی میدید اعصابمون خورده میگفت عامو چته اصلا .ک .. ت تو من ... الان حکایت همونه ... تا یه شنبه ببینیم چی میشه خدا لعنت کنه این قوانین من در اوردی رو ..

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من که کلا بی خیالش شدم
    برادر شما بیخیال شدی ... ما نشدیم .
    همین دوستمون اقا امیر میگه اگر رتبم خوب نشه بازم میخونم... یعنی بار سوم فکر کنم ... بله دوست عزیز ... شخص اگر هدف براش مهم باشه با کوشش و جدیت به هدفش میرسه ... مثلا اگر بخواد دانشگاه تهران قبولبشه وقتی نشد نمیگه چه اشکالی داره میرم ازاد و بخواد خودش رو با رشته اش و ... توجیه کنه .
    من خودم مدرک دیپلم فنی حرفه ای خودم رو با معدل 10 با ارشد آزاد عوضش نمیکنم ... حالا اصلاکاری ندارم طرز تفکرم درسته یا نه ...
    نه دغدغه خدمت دارم که برم ازاد نه دغدغه شغل دارم و نه... البته اگر قبول هم نشم بیخیال میشم کلا ولی آزاد نمیرم .
    Last edited by مُعین; 27-07-2014 at 13:54.

12. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

برادر شما بیخیال شدی ... ما نشدیم .
    همین دوستمون اقا امیر میگه اگر رتبم خوب نشه بازم میخونم... یعنی بار سوم فکر کنم ... بله دوست عزیز ... شخص اگر هدف براش مهم باشه با کوشش و جدیت به هدفش میرسه ... مثلا اگر بخواد دانشگاه تهران قبولبشه وقتی نشد نمیگه چه اشکالی داره میرم ازاد و بخواد خودش رو با رشته اش و ... توجیه کنه .
    من خودم مدرک دیپلم فنی حرفه ای خودم رو با معدل 10 با ارشد آزاد عوضش نمیکنم ... حالا اصلاکاری ندارم طرز تفکرم درسته یا نه ...
    نه دغدغه خدمت دارم که برم ازاد نه دغدغه شغل دارم و نه... البته اگر قبول هم نشم بیخیال میشم کلا ولی آزاد نمیرم .
    البته اینم طرز فکر شماست که من و خیلی های دیگه قبول نداریم...
    حرفم اینه همیشه اونی که میخوایی نمیشه تجربه هم ثابت کرده کسی که یک سال رتبه مورد نظرشو نیاورده سال های بعد هم در بیشتر موارد اون رتبه رو کسب نمیکنه حتی امکان بدتر شدن هم هست
    حرف من اینه اون دوسال که پشت کنکور هستین جزئی از زندگیتون هست که میگذره و ارزشش خیلی بالاتر هست از پول...
    اون دوستی هم که گفتند مرفح بی درد باید بگم که اصلا اینجور نیست و ما هم مثل خیلی های دیگه وضع مالی متوسطی داریم و ربطی به این حرفا نداره
    اون همه که رفتن ازاد مرفح بی دردن؟
    پول دانشگاه ازاد کنار خیلی خرجای دیگه چیزی نیست
    شما الان حساب کن پول یک مهد کودک ساده 2 تومن شده
    در کل قصدم این بود که بگم خیلی دانشگاهو سخت نگیرین و برین دنبال رشته مورد علاقتون تو یک دانشگاه نسبتا خوب
    خیلی هارو دیدم پشیمون شدن... امیدوارم شما نشید
    Last edited by stealer; 27-07-2014 at 23:55.

14. 4 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

توصیه میکنم ضوابط پذیرش دانشجو رو از دفترچه سال قبل بخونین، با سال امسال مقایسه کنین. یه سری تغییراتی هست که اینا به چشم من اومدن:
    ما پارسال چیزی داشتیم به اسم سهمیه رزمنده و 40 درصد بود، توی پی دی اف ها خبری از این سهمیه نبود و از یه سهمیه 20 درصدی ایثارگران صحبت شده بود. اخبارش اومده بود که تغییراتی صورت گرفته، یعنی این همونه و از 40 رسیده به 20؟
    بعدیش هم این که، سهمیه رزمنده هیچ وقت پر نمیشه، تا سال قبل مازاد سهمیه برای 13 رشته پرطرفدار به صورت نصف بومی و نصف آزاد و برای مابقی رشته های روزانه و کل شبانه ها به صورت کاملا بومی تقسیم میشد، الان و تو پی دی اف نوشته که مازاد سهمیه رزمندگان به صورت کاملا آزاد اختصاص پیدا میکنه، یعنی همینه الان؟
    خب این جوری بومی گزینی واسه رشته های پرطرفدار در حد همون پارساله، ولی برای رشته های دیگه اوضاع خیلی فرق کرده و شانس قبولی غیر بومی ها بیشتر شده.
    یه چیز دیگه هم این که، سهمیه مناطق تنها برای کد / رشته محل هایی که شما بومیش هستین به کار میاد و برای بقیه کاربردی نداره و چون جزو گزینش آزاد محسوب میشه شخص غیربومی ملاک گزینش رتبه کشوری در زیرگروه هست و نه رتبه منطقه در زیر گروه.
    به هر حال اگر واقعا این تغییرات به صورتی که برداشت کردم اتفاق بیفتن، به نظر من که گام مثبتی محسوب میشن.

ویرایش: البته امسال مسئله تاثیر مستقیم سوابق تحصیلی هم هست که عملا تاثیرگذاره و از نظر من غیر منصفانه هست، به هر حال همینه که هست، بهتره همه باهاش کنار بیان.
    Last edited by hamid.13; 28-07-2014 at 04:01.

16. 2 کاربر از hamid.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

البته اینم طرز فکر شماست که من و خیلی های دیگه قبول نداریم...
    حرفم اینه همیشه اونی که میخوایی نمیشه تجربه هم ثابت کرده کسی که یک سال رتبه مورد نظرشو نیاورده سال های بعد هم در بیشتر موارد اون رتبه رو کسب نمیکنه حتی امکان بدتر شدن هم هست
    حرف من اینه اون دوسال که پشت کنکور هستین جزئی از زندگیتون هست که میگذره و ارزشش خیلی بالاتر هست از پول...
    اون دوستی هم که گفتند مرفح بی درد باید بگم که اصلا اینجور نیست و ما هم مثل خیلی های دیگه وضع مالی متوسطی داریم و ربطی به این حرفا نداره
    اون همه که رفتن ازاد مرفح بی دردن؟
    پول دانشگاه ازاد کنار خیلی خرجای دیگه چیزی نیست
    شما الان حساب کن پول یک مهد کودک ساده 2 تومن شده
    در کل قصدم این بود که بگم خیلی دانشگاهو سخت نگیرین و برین دنبال رشته مورد علاقتون تو یک دانشگاه نسبتا خوب
    خیلی هارو دیدم پشیمون شدن... امیدوارم شما نشید
    شوخی کردم برادر من
    آره آزاد خوبه، کلا زیاد دانشگاه مهم نیست مهم نحوه خوندنِ من خودم موافقم که نباید پشت کنکور بود زود برین پی کارتون-
    ولی بعضی ها شرایطشون فرق میکنه و ...

18. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •