ببین عزیز به فریمورشون مربوط میشه ولی در کل و810 عکس های بهتری می ندازه می خوای یکی برتا آپ کنم کف کنی؟( البته خودم هم وقتی گرفتم نافرم کف کردم!!!)
ببین عزیز به فریمورشون مربوط میشه ولی در کل و810 عکس های بهتری می ندازه می خوای یکی برتا آپ کنم کف کنی؟( البته خودم هم وقتی گرفتم نافرم کف کردم!!!)
خیلی ممنون
ولی میدونید 100 تا تاپیک رو خوندن با این سرعی اینترنت یعنی چی؟
ولی به روی چشم
چکار کنیم که تشنه علمیم!!!
با تشکر
دوست عزيز اون عكس رو آپ كن . چند سوال هم داشتم
1. بلوتوث رو كه فعال مي كنم مي فرسته ولي دريافت نمي كنه . ( بيليو 810 )
2. اينكه مدل فريمور رو از كجا ميشه فهميد ؟
3. گزينه ارسال اس ام اس كه مشخص مي كنه طرف دريافت كرده يا نه را چه جوري ميشه فعال كرد ؟
Last edited by shno; 29-12-2006 at 10:56.
عزيز كدوم فريم ور از همه بهتره؟
بابا من اين گوشي فقط به خاطر دوربينش خريدم
اما عكساش خيلي خوب نيست
میگم که با توجه به حجم بالای ارسالات ووقت گیری زیا دبرای خوندن کل تا÷یک بهتر نیست ارسالهای مهم در مورد گوشی و ریجیتر بودن و ... رو در ارسالهای اول این تا÷یک ادیت کنیم؟
رجیستر دستی گرفتی آخر؟؟؟ اگه رجیستر دست نیست آپدیتش کن
ولی........................... نکته ش اینه که برای بهتر عکس گرفتن باید white balance رو دستی تنظیم کنی و از حالت اتوماتیک درش باری . اون وقت تو هم مثل من کف می کنی!!!!!!!!!!!
بابا کیفیت دوربینش حرف نداره
تنظیمات می خواد
ايمان شما لطف ميكني يه مقدار در مورد اين تنظيمات توضيح بدي
بابا من عكسهاي كه توي اينترنت ديدم خيلي خوب بود
بله فربد جان منم ريجستر دستي گرفتم
اقا دو روز پيش منم رفتم يه و810 خريدم تحقيق زياد كردم در موردش اكثر دوستان از گوشي راضي بودند به خصوص كيفيت صدا و كيفيت عكس.
همين شد كه منم رفتم يه دونه خريدم به قيمت 280 هزار تومتن با يه دونه قاب كريستالي
در موقع خريد شارژر و هنز فري چك نكردم از شانس بد من موقعي كه اومدم خونه هر دو خراب بود . شاژر كه اصلا كار نميكرد و هنز فري هم كه صداي بسيار ضعيفي داشت.
رفتم اين دوتا عوض كردم تازه فروشنده گفت چون اشنا بودي عوض كردم.
اما صداي هنز فري خيلي جالب نبود از صداي كا 750 خواهرم مقداري ضعيفتر بود اما دوستان هميشه از هنز فري سري دبليو تعريف ميكردند.
اما صداي گوشي كيفيت بسيار خوبي داشت.
از همه مهمتر من عكس هاي كه با دوربين 810 دراينترنت و فروم ديده بود خيلي عالي بود اما من نمي دونم چرا گوشيه من از اينجور عكس ها نمي اندازه.
ببنيد تعريف من از فكوس درسته: اول بايد مقداري دكمه دوربين نگه داست و و قتي مربع داخل صفحه به رنگ سبز تغيير كرد و چشمك نزد اون موقع بايد دكمه دوربين بيشتر فشار بديد تا عكس بگيره. اين حرف من درسته؟
فريم ور گوشي من اينه
R4EA031
موفق باشيد
درسته. این برای اینه که کادر کامل بشه و شما راحت تر عکس بگیری . منتها ببینم چک کردی تنظیمات دوربین روی حالت 2 مگا پیکسل و کیفیت عکس روی fine باشه یا نه؟
ضمنا اگه نور کم باشه مسلما توی عکس نویز میاد
برای اطلاعات بیشتر یه سر بزن به اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)