چرا نسخه rpm رو نصب نمی کنید؟
چرا با yum این کار رو انجام نمی دید؟
yum هم به اینترنت دسترسی نداره؟
چرا نسخه rpm رو نصب نمی کنید؟
چرا با yum این کار رو انجام نمی دید؟
yum هم به اینترنت دسترسی نداره؟
بسته ی مورد نیاز شما PHP5 هست، و دیگر بسته ها جنبه ی انتخابی دارند مثلا بسته ی php5-pgsql مربوط به اتصال به دیتابیس postgresql می شه و ....
وقتی این بسته رو نصب کردید، apache رو با دستور etc/init.d/apache2 restart/
دوباره راه اندازی کنید و بعد در مسیر var/www/ یک فایل ساده php قرار بدید ببینید کار می کنه یا نه...
اگر هم بسته ی مورد نظر فدورا را ندارید...
بسته ی سورس کد php :
md5: 7380ffecebd95c6edb317ef861229ebdکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by taia; 13-08-2008 at 04:37.
سلام
در مورد rpm که اون هم نصب نمیشه یعنی برای برنامه های دیگه امتحان کردم جواب نداده.
در ثانی من دوست بالاخره این نصب برنامه رو یاد بگیرم. و ممنون می شم من رو از چگونگی این کار مطلع کنید.
در ضمن من در مورد این yum که گفتید هیچ اطلاعی ندارم. ممنون
ببینید دوست عزیز، ما این مشکل نصب از سورس رو خیلی داشتیم، حتی کار بجایی رسید که دوستان براش تاپیک باز کردند، ولی واقعیت قضیه این هست که غیر از 1 یا 2 % مواقع که مشکلاتی عجیب به وجود می اید، بقیه موارد مشکلات عدم نصب بدن بسته های مورد نیاز برای کامپایل هست! شما اگر به پیغام های خطا خوب توجه کنید، می بینید که به شما دقیق می گه چه بسته هایی نصب نیست و باید نصب بشه!
ضمنا در هر سورس کدی یک فایل readme هم هست که اصولا مراحل کار را توضیح داده است.
برای مثال فایل readme را در بسته ی mplayer بخونید، بعد اگر نتونستید نصب کنید من و دیگر دوستان در خدمت هستیم.
Last edited by taia; 13-08-2008 at 10:52.
taia عزیز کاش مبتدی نبودیم !!!
اون دستوری که شما گذاشته بودید کار نکرد.
من با دستور tar xvf نصب رو ادامه دادم و بدون مشکل حل شد. (البته نه اون برنامه یک برنامه دیگه برای خواندن فایلهای صوتی و تصویری) اما نکته جالب اینجاست که چطوری میتونم این برنامه رو اجرا کنم و مثلا آیکونش رو روی دسکتاپ بگذارم؟ و در ثانی میگه بزن MPlayer و بعد اسم فایل رو بده تا پخش کنم که بعد از این کار میگه پیداش نمی کنم. برنامه تو ترمینال run میشه اما فایل رو پیدا نمی کنه.
ممنون می شم در مورد :
1- درست کردن آیکون برای برنامه
2- پاک کردن فایل های سورس از روی سیستم که جا نگیره
توضیحی لطف کنید. ممنون. ببخشید یک کمی سوالاتم در حد تیم ملی نیست.
خب معمولا برنامه Mplayer در بخش Multimedia قرار میگیره. یا بهتر بگم در بخش usr/local.وقتی وارد بخش Multimedia شدی روی برنامه مورد نظرت یه راست کلیک کن و بزن add to desktop.
اگر شما Readme هر برنامه ای رو خوب بخونید داخل این فایل نوشته شده بعد از نصب برنامه در کدام شاخه قرار میگیره.
برای اینکه فایلهای سورسی که نصب کردی رو پاک کنی cd بده به فولدر و بعد دستور make clean رو بزن ...
چه مشکلی برخورد کردید؟ اگر میتونی کاملا error ها رو بیاد اینجا بنویس شرحشو. این طوری راحت تر میشه راهنماییت کرد.
مراحل رو یه بار دیگه بگم شاید بهتر باشه ولی اینبار یه مقدار جزئی تر.
دستور su و وارد کردن رمز عبور. با این کار شما با کاربر ریشه هدایت میشید به در واقع home/.بعد در حالی که از قبل فایل MPlayer-1.0rc2.tar.bz2 رو که دانلود کرده بودید داخل فولدر home/ کپی کردید دستور زیر:
tar xvjf MPlayer-1.0rc2.tar.bz2
با این کار برنامه در فولدری به نام MPlayer-1.0rc2 کامپایل میشه.
سپش باید به فولدری که کامپایل شده cd بدی :
cd MPlayer-1.0rc2
در خط فرمان میبینی که به فولدر هدایت شدی و بعد دسترو های زیر به ترتیب:
configure --enable-gui/.
make
make install
و بعد میری به شناخه Multimedia در این بخش آیکن MPlayer موجوده.
امیدوارم که مشکلت در مورد نصب حل بشه.
اگر نشد بازم سوالتو مطرح کن
مجددا سلام
آقا من این برنامه ها رو رفتم جلو و متاسفانه error داد. اگر بخاطر این هست که قبلا اونها رو ناقص نصب کردم لطفا بگید چطوری میشه فایلهای قبلی رو uninstall کرد (لطفا به صورت مبتدی چون برای اولین بار هست میخوام این کار رو بکنم) اگر هم دلیل دیگه ای داره که من نمی دونم ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
برنامه MPlayer این error رو داد بعد از دستور make
برنامه دیگه ای برای مولتی مدیا ریختم که این error رو داد بعد از دستور configure :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از لطف همه دوستانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول بگم که من میبینم که شما وارد این فولدر شدی :
MPlayer-1.0rc1
در حالی که نسخه ای که من برای دانلود گذاشتم این بود :
MPlayer-1.0rc2
(در بالا پر رنگ کردم)
پس احتمالا اینجا شما یه خطا کردی! اون نسخه ای که من لینکش رو گذاشتم دانلود کردید؟
error های dct64_sse.c هم مربوط میشه به mp3lib هر چی هست.
نسخه فدورای شما شماره چند هست؟ 9؟
مشکل شما موقع نصب احتمالا بر میگرده به نبودن dependency ها و ناقص بودن اونها.
این یک.
--------------------------------------
دوم اینکه موقع نصب فدورا مطمئن هستید که تمامی Package های مناسب رو تیک زدید ؟؟
چون پیغام مبنی بر نصب نبودن Glib مربوط میشه به انتخاب برنامه هایی مخصوص موقع نصب.
در داخل دی وی دی glib وجود داره. در فولدر package داخل دی وی دی. یه جستجوئی کنید.
اگر موفق نشدید پیدا کنید به این لینک مراجعه کنین و اونجا مطابق معماری سیستم و نسخه فدوراتون دانلود و بعد نصب کنید :
--------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا مشکل حل بشه شما RealPlayer11 رو چرا امتحان نمیکنید ؟
نسخه rpm رو دانلود کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه مشکلاتت بخاطر فایلهای وابسته هست
این بسته هایی که می خوای نصب کنی به بسته ها و کتابخانه های دیگری وابسته هست و اونها هم حتما باید نصب باشه تا اینها رو بتونی نصب کنی
بخاطر همین می گم از yum استفاده کن
چون خودش به طور اتومات بسته های وابسته رو شناسایی، دانلود و نصب می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)