log اول phonexs بعد اتصال گوشیتون(w700) رو بذارید
log اول phonexs بعد اتصال گوشیتون(w700) رو بذارید
@active_277
مرسی. احتمالا سه شنبه یا چهارشنبه این دوستم میاد و عکس لاگ رو براتون میذارم.
جناب activ_277
کاری که گفتی را انجام دادم ولی آخراش اون طوری نشد و به جای نقطه داخل آن گزینه یک علامت سئوال میتوانست
باشد .........البته تلفنم هنوز زنده است .![]()
فقط خدا کمک کرد .![]()
نظرت چیه ؟![]()
من کم درایو هیبرید 2.4 را می خواستم
میشه لینک دانلودش را برام بزارید
هر کاری کردم نتونستم دانلودش کنم
من هیچی نفهمیدم شما چی میگی![]()
آخر تونستی به far وصل بشی و تغییرات بدی و بعد بدون اینکه IMEI تغییر بکنه گوشیتو روشن کنی?
سلام .
بله روشن شد ولی آخرش اون جوری نبود . یعنی آخره آخره کار اون پیغام های قرمز و .... نیومد !!!!!!!!
تازه می خواهم توش تغییرات ایجاد کنم دوباره نتیجه اش را اعلام خواهم کرد .
ولی دوباره میگم داخل برنامه (فار) توی شکلی که گذاشته بودی هنگام فلش باید جلوی گزینه
() یک علامت سیاه توپر می گذاشتیم ولی برای من یک علامت سئوال بود و تغییر نمی کرد که پس از فلش کردن گفت انجام شده و آن را تایید کنید و اون پیغام قرمز نیامد!!!![]()
سلام .
کسی میتونه به این سئوال جواب بده ؟ (ممنون میشم)
پس از خرید گوشی متوجه شدم که همون سه تا شماره ها یکی نیست و از فروشنده (فامیلمون)هم که پرسیدم گفت چون برای فارسی شدن فلش شده این شماره تغییر کرده . راست میگه ؟
اگه راست میگه اگه بتونم این شماره را به حالت قبلیش برگردانم و آپدیتش کنم مشکلی پیش نمی یاد ؟
رفيق اين ime گوشيش اصل هستش. بعد آخه خونده بودم phone xs گوشي w810 نفوذ كرده. حالا الان دقيق بخوام اس ام اس رو زياد كنم و فايل دوربينش رو ارتقا بدم چه كاري صلاح هستش انجام بدم؟؟؟
Last edited by mrmostafa; 05-02-2007 at 11:31.
با سلام خدمت دوستان .
لازم به ذکر است از تمامی دوستان (activ) که در باره هک (k750) به من کمک کردند کمال تشکر را داشته باشم.
تذکرات مهم :
اگر در حین کار اخطار در باره EROM دریافت کردید نگران نشوید و yes را انتخاب کنید.اما اگر گوشی روشن نشد یا مشکل داشت نکران نشوید و ٍEROM را کپی کنید . روش کار در زیر توضیح داده شده است :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حین کار اخطار در باره GDFS دریافت کردید نگران نشوید و yes را انتخاب کنید. اما بعد از مراحل بالا بایستی GDFS را مجددا کپی کنید که روش کار در اینجا موجود است :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا می توانید گوشی را روشن کنید و از فریم ور جدید گوشیتان لذت ببرید .
.
.
.
اکتیو جان
اگه زحمتی نیست لینک خرابه یه توضیح کوچک در مورد این دو تذکر بالا میدی؟
که چیکار باید بکنیم.
{از زحمات شما(اکتیو) متشکریم}
Last edited by kharkhon; 05-02-2007 at 17:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)