این هم ترتیب نصب درایور ها در ویندوز 8
این هم ترتیب نصب درایور ها در ویندوز 8
ممنون برادرمن روش detect my computer استفاده میکنم که بنظرمطمئن تررواصول هست اون سی دی سومuser guideبود ممنون برای ترتیب درایوها من متاسفانه ویندوز۸استفاده نمیکنم ویندوز۷ تشکرازآموزشهای جامع راستی درسایت پای این نقل قولهاچکاربایدکردتاپیام تشکربزنه من نمی بینم
میشه یکم راجع به اون User Gaiud توضیح بدی .. راهنمای لب تاپه ؟! تهیه شده توسط اچ پی یا خود شرکت مادیران ؟! چرا واسه من روش نبود پس
راندمان این لب تاپ در ویندوز 8 بیشتر و بهتر میشهاینو خود اچ پی گفته و شما هم میتونید تو پست 196 همین تاپیک که اشاره ای بهش شده ببینید ، حالا هرجور راحتین !
پایین و سمت راست هر پستی دکمه تشکر هست ، از اون استفاده کنید
دوستانی که ویندوز7 دارن، بی زحمت برنامه energy manger لنوو رو تست کنن شاید کار کرد،برای 8 وجود نداره و کار نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار اصلیش اینه که شارژ باتری روی درصد معینی متوقف میکنه
کار نمیکنه.نصب میشه ولی اجرا نمیشه:(
سلام
1)Replicator Driver واسه چیه؟؟؟ یکی از درایوراست
2)نرم افزاری وجود داره من سرعت فن لپتاپ رو ببینم و خودم بتونم تنظیم کنم چند درصد و با چه دوری بچرخه؟؟؟
این اسلیپ رو هنوز کسی کشف نکرد چرا مشکل داره؟؟؟
واسه من اوکیه اما شوما رو نمیدونم واسه چیه!؟
گارانتی داره عایا؟وین عوض کردی بازم نشده؟
این سی دی شامل مواردزیراست فولدرهای
Documents
Elements
Langues
ودر دفترچه ای که همراه لبتاپ بود توضیحات استفاده از آن بدین صورت است
locate your user guides
On Windows models, click START,click HELP AND SUPPORT, and then click USER GUIDES.
On linux models, double click the HP Documents icon on the desctop
Refer to User guides disc included with same models
Guides are also available on thhe Web at the HP Business Support Center: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
رفیق فکر کنم برای نصب یا پیدا کردن فایلهای نصبی با زیانهای مختلف است
سلام
امشب بازی FIFA 2013 روی تنظیمات High و Ultra ( طبق تنظیمات سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اجرا کردم ... با این که در هر دو حالت فریم مناسب بود اما لگ های شدیدی در بازی وجود داشت :( الخصوص در حالت Ultra .. در حدی که کلا بیخیال بازی میشدی
اینم تصاویر فریم در هر دو حالت :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)