تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 720 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر کنم باید حتما فولدر بندی فرمت ها درست باشه - اونم فقط avc hd برای مدل های آسیایی . شما یه دوربین فیلم برداری full hd پیدا کن و ببین فولدر بندیش چه جوریه و تو چه فولدری فایلهای تصویریش رو save میکنه . بعد خودت یه همچون فولدر بندی درست کن و فایلهات رو تو همون فولدر کپی کن . اگر خواستی من فولدر بندیش رو بهت بگم چه جوریه .
    ممنون میشم اگر بهم بگی ولی موضوع اینه که در مورد عکسها و فایلهای mp3 مشکلی نداره راحت پیدا می کنه و می خونه راستی من برای تبدیل فایلها از نرم افزار xilisoft استفاده میکردم وقتی به نتیجه نرسیدم نمونه فیلم دوربین پاناسونیک GF1 رو که فرمتَشavchd هست رو از یکی از سایتها دانلود کردم ولی نتونست بخونه ! امید وارم قضیه مربوط به فولدر ها باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شما احتمالا تو 100 ساعت اول از مد دینامیک استفاده کردی درسته ؟
    من 4 ماهه که دارمش و هیچ مشکل اینچنینی باهاش نداشتم . البته من فقط از مد سینما (THX) استفاده میکنم چون تو این حالت هم تصویر طبیعی تر و زیباتره و هم مصرف برقش از دینامیک خیلی پائینتره ضمن اینکه تو این مد دیگه شما اصلا مشکل Burn in نخواهید داشت .
    الانم اصلا نگران نباشید اون زمان 20 دقیقه رو بیشترش کنید مثلا 30 یا 40 مطمئن باشید که درست میشه .
    سپاس
    ضمن تشکر از پاسخ شما، خدمت شما عرض کنم، از مد سینما با کنتراست 80 استفاده می کنم فقط در هنگام استفاده از فیلم hd بمنظور تست از مد دینامیک استفاده کردم آن هم در مجموع چند ساعت نمی شود.

---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------

شما باید یه plasma saver بگیری حد اقا یه شب (12 ساعت) یا حتی بیشتر بزاری .
    با سلام خدمت دوست عزیز ، منظور شما از plasma saver چیه ؟ از کجا بگیرم ؟ باتشکر

---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------

ممنون میشم اگر بهم بگی ولی موضوع اینه که در مورد عکسها و فایلهای mp3 مشکلی نداره راحت پیدا می کنه و می خونه راستی من برای تبدیل فایلها از نرم افزار xilisoft استفاده میکردم وقتی به نتیجه نرسیدم نمونه فیلم دوربین پاناسونیک GF1 رو که فرمتَشavchd هست رو از یکی از سایتها دانلود کردم ولی نتونست بخونه ! امید وارم قضیه مربوط به فولدر ها باشه.
    با سلام ، من نظر این دوست عزیز را تایید می کنم در خصوص عکسها و فایلهای MP3 مشکلی ندارد ولی فایلهای ویدئویی را نمی شناسد . حتی فیلمی که توسط دوربین FULL HD پاناسونیک ضبط شده را پخش نکرد.

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من شب میرم خونه برات فولدر بندی دوربین رو میزارم .

با سلام خدمت دوست عزیز ، منظور شما از plasma saver چیه ؟ از کجا بگیرم ؟ باتشکر
    خودت هم میتونی درست کنی . چیز خاصی نیست . یه تصویر کاملا full screen با نسبت 16 به 9 و کاملا متحرک که به مدت زیاد مثل 10 ساعت پخش بشه . اگر یه همچین ویدیویی داری امشب که یمری بخوابی بزار پخش بشه و فردا صبح که بیدار شدی احتمالا تلویزیونت مشکلش حل شده . معمولا مستند ها برای این کار مناسب هستند

4. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من شب میرم خونه برات فولدر بندی دوربین رو میزارم .

خودت هم میتونی درست کنی . چیز خاصی نیست . یه تصویر کاملا full screen با نسبت 16 به 9 و کاملا متحرک که به مدت زیاد مثل 10 ساعت پخش بشه . اگر یه همچین ویدیویی داری امشب که یمری بخوابی بزار پخش بشه و فردا صبح که بیدار شدی احتمالا تلویزیونت مشکلش حل شده . معمولا مستند ها برای این کار مناسب هستند
    مرسی در ضمن من مجموعه ای از تصاویر JPEG رو دارم که دوستمون می تونه رو USB بریزه و به TV وصل کنه بعد بزاره یه مدتی به گفته ی دوستان چند ساعتی رو slide show پخش بشه از آدرس زیر دانلود میشه. فایل rar هست. موفق باشی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by naamre; 03-01-2011 at 14:59.

6. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    در مورد avchdو .. فيلم تاپيك جدا گانه هست لطفا مراجعه كنيد جواب ميگيريد
    کد:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مد سینما خیلی تاریک نیست تصویرش ؟ راحتی باهاش ؟ تو روز مشکل نداره این مد ؟ به نظرت نرمال بهتر نیست ؟
    منم مد سینما رو ترجیح میدم، مود دینامیکش یجورایی تصنعیه، اصلن حال نمیکنم باهاش.
    ولی در عوض دی وی دی پلیرم یه مود دینامیک خیلی خوب داره که تو روز برای فیلم دیدن تی وی رو میزارم روی سینما و دی وی دی پلیر رو میگذارم روی مد دینامیک 1 و بسنه به فیلمش گاهی هم روی دینامیک 2.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مرسی در ضمن من مجموعه ای از تصاویر JPEG رو دارم که دوستمون می تونه رو USB بریزه و به TV وصل کنه بعد بزاره یه مدتی به گفته ی دوستان چند ساعتی رو slide show پخش بشه از آدرس زیر دانلود میشه. فایل rar هست. موفق باشی.
    کد:
    دوست عزیز سلام من فایلها را دانلود کردم ، دیشب چند ساعتی بصورت slide show پخش کردم اما مشکل tv نشد هنوز آرام شبکه دو روی تصویر است. دوستان اگر راه حل دارند کمک کنند با تشکر

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تنها راه حل اینه که مدتش رو بیشتر کنی . البته اگر صبر کنی خودش به مرور درست میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من هم دقیقا نگاه میکنم(عکس تک رنگ)یه خط به طول 30 سانتی بصورت کج سمت چپ تلویزیون است؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

برای ازبین بردن Image retention بهترین کار نمایش یک تصویر خاکستری متعادل (نه خیلی تیره نه خیلی روشن) به مدت یک تا دو ساعته.

13. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •