تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 120 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

در مورد مشکلات sli :
    1 شما هر موقع بازی جدید میاد باید بشینی تا درایور جدید باید و پروفایل sli مخصوص اون بازی رو اد کنه.وگرنه اون بازی از یکی از کارتات بیشتر استفاده نمی کنه.
    2 مشکل Micro-stuttering .در موردش سرچ کن اطلاعات بیشتری می گیری.به طور کلی یه حالتیه که با این که فریم بازیت خیلی خوبه ولی بازی یه مقدار لگ می زنه.این مشکل صرفا مخصوص گرافیک های sli هست.
    3 به همون دلیل نیاز به اضافه شدن پروفایل sli در درایور بعضی بازی های غیر معروف هیچ وقت به درایور اضافه نمی شن.
    4 مشکل کرش کردن، عدم اجرای بازی ، یا عدم استفاده از حداکثر توانایی گرافیک تو بعضی بازی ها.
    دیگه تصمیم با خودته.اگه می تونی با این مشکلات کنار بیای خیلی چیز خوبیه.وگرنه اذیتت می کنه.
    کلا اگه دقت کنی کمتر می رن طرف sli.شما قوی ترین گرافیک nvidia به نام titan رو ببین...1000 دلار قیمتشه و قوی ترین گرافیک nvidia ست ولی sli نیست!
    بسیار متشکر. ظاهرا باید اطلاعاتم رو در این مورد بیشتر کنم بعد تصمیم بگیرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون

من با msi afterburner اورکلاک کردم ولی وقتی میخوام که کلاک مثلا هسته رو از یه حدی بیشتر افزایش بدم نمیشه .

فکر کنم باید ولتاژ رو تغییر بدم , درسته ؟

برای این کار باید بایوس رو تغییر داد ؟ بایوس Gpu رو ؟

ببخشید چی سرچ کنم ؟

میشه مقداری بیشتر توضیح بدهید

ممنون
    بایوس unlocked رو از این جا بگیر :(البته روی همین بایوس به طور پیش فرض یه مقدار اورکلاک انجام شده و روی 1GHz قفی شده)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با این آموزش هم می تونی کلاک و ولتاژ مناسب رو پیدا کنی.بعد از تو تنظیمات بایوست تغییرشون می دی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hrh_fourtyseven; 08-04-2013 at 13:28.

3. این کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم
    فرق v580 با Y580 و یا G580 چیه؟
    کدوم ها بهترن در حد قیمت 2 میلیون با کانفیگ متوسط
    در این سایت مخصوص این مدل ها تاپیک داریم ؟
    یا کسی پیدا میشه بطور خلاصه تفاوتشونو بگه ؟
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من 8 فروردین خریدم دوستان
    اون مشکلی رو که گفتم کسی داشته؟ببرمش گارانتی؟
    سلام عزیز دو تا سوال داشتم:
    اول اینکه lcd لپتاپت fhd هست یا hd؟
    دوم اینکه شارژرش چند واته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من لپ تابم رو بردم گارانتی چون آداپتورش مشکل پیدا کرده بود هارد بد سکتور گرفته بود. هاردش رو عوض کردن. این هارد sata 2 هست حالا میخوام ببینم هارد فابریکش sata 3 بوده اگر کسی میتونه با hd tune تست کنه خبرش رو به من بده
    هاردش 750 gb سیگیت 5400 rpm بود

داره خودمونی میشه realmz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام عزیز دو تا سوال داشتم:
    اول اینکه lcd لپتاپت fhd هست یا hd؟
    دوم اینکه شارژرش چند واته؟
    سلام
    نه برا من fhd نیست
    شارژرش هم 19.5 ولته ،واتشو نمیدونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان

یک مشکلی پیش اومده. مطرح می کنم هم یک راه حل پیدا کنم و هم اینکه شما هم به این مشکل بر نخورید.
    قضیه از این قرار است که معمولا من باطری رو حالت "باطری با عمر بالا 60% شارژ" می گزارم. حدود 6 ماه میشه دارم استفاده می کنم. دیروز گذاشتم تا 100% شارژ شه ولی نمیشه، میره رو 99% و هنوز پیام در حال شارژ شدن باقی می مونه. مشکل اینکه چرا شارژ کردن رو حداقل قطع نمی کنه حالا 100% اش فدای سرش؟ شما هم همینجوری هستید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

منم تا الان فکر می کردم می خوره.یکی از دوستام به هوای این که می تونه led شو عوض کنه و full hd کنه خرید ولی متاسفانه دو تا led روش تست کرد هیچ کدوم نخورد!! نمی دونم چرا!
    من می دونم. خود منم خیلی دنبال این بودم صفحه نمایش y580 رو FHD کنم. قضیه اینه که باید کابلش هم عوض شه. این کابل رو هم لنوو به صورت جدا تو فروشگاه ها عرضه نکرده! شاید تو سایت های حراجی پیدا شه که در دسترس ما ایرانی ها نیست.

نظر شما نسبت به این مشکل چیه؟

سلام به همه دوستان

یک مشکلی پیش اومده. مطرح می کنم هم یک راه حل پیدا کنم و هم اینکه شما هم به این مشکل بر نخورید.
    قضیه از این قرار است که معمولا من باطری رو حالت "باطری با عمر بالا 60% شارژ" می گزارم. حدود 6 ماه میشه دارم استفاده می کنم. دیروز گذاشتم تا 100% شارژ شه ولی نمیشه، میره رو 99% و هنوز پیام در حال شارژ شدن باقی می مونه. مشکل اینکه چرا شارژ کردن رو حداقل قطع نمی کنه حالا 100% اش فدای سرش؟ شما هم همینجوری هستید؟

10. این کاربر از youngeagle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    نه برا من fhd نیست
    شارژرش هم 19.5 ولته ،واتشو نمیدونم
    ممنون. رو شارژر همون جایی که ولتاژ رو نوشته احتمالا کنارش امپر رو هم نوشته مثلا برا من نوشته 18.5V 6.5A 120W که میشه 18.5 ولت 6.5 امپر 120 وات(جسارتا)
    راستش اگه تو ایران این مدلو با شارژر 120 وات بدن دیگه نمیتونم گرافیک دومش رو هم مثلا از اونور بخرم. چون توان بیشتری نیاز داره. (170w). اونوقت باید شارژر رو هم از اونور تهیه کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان

مدار شارژر(منظور مداری الکترونیکی که تو لپتاپ هست) لپتاپ های مختلف با هم فرق میکنه. حتی وقتی که شارژر 100 % رو هم نشون بده پیشنهاد نمیکنم باطری رو به مدت طولانی در این وضعیت نگه داری. اگه باطریت با 99% شارژ کامل رو نگه میداره و زمان تخلیه مناسب هست زیاد به این مسئله توجه نکن.
    میتونی یه باطری دیگه از این مدل گیر بیاری تست کنی ببینی تو لپتاپت 100% میشه یا نه. اگه نه احتمالا همون مداری که گفتم مشکل پیدا کرده. احتمالش هم هست که مشکله نرم افزاری باشه. اگه هم 100% شد که احتمالا به خاطر همون شرایطی که خودت شارژ میکردی باطریت اداپته شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •