بسیار متشکر. ظاهرا باید اطلاعاتم رو در این مورد بیشتر کنم بعد تصمیم بگیرم.
بسیار متشکر. ظاهرا باید اطلاعاتم رو در این مورد بیشتر کنم بعد تصمیم بگیرم.
بایوس unlocked رو از این جا بگیر :(البته روی همین بایوس به طور پیش فرض یه مقدار اورکلاک انجام شده و روی 1GHz قفی شده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این آموزش هم می تونی کلاک و ولتاژ مناسب رو پیدا کنی.بعد از تو تنظیمات بایوست تغییرشون می دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hrh_fourtyseven; 08-04-2013 at 13:28.
دوستان یه سوال دارم
فرق v580 با Y580 و یا G580 چیه؟
کدوم ها بهترن در حد قیمت 2 میلیون با کانفیگ متوسط
در این سایت مخصوص این مدل ها تاپیک داریم ؟
یا کسی پیدا میشه بطور خلاصه تفاوتشونو بگه ؟
با تشکر
سلام عزیز دو تا سوال داشتم:
اول اینکه lcd لپتاپت fhd هست یا hd؟
دوم اینکه شارژرش چند واته؟
من لپ تابم رو بردم گارانتی چون آداپتورش مشکل پیدا کرده بود هارد بد سکتور گرفته بود. هاردش رو عوض کردن. این هارد sata 2 هست حالا میخوام ببینم هارد فابریکش sata 3 بوده اگر کسی میتونه با hd tune تست کنه خبرش رو به من بده
هاردش 750 gb سیگیت 5400 rpm بود
سلام
نه برا من fhd نیست
شارژرش هم 19.5 ولته ،واتشو نمیدونم
سلام به همه دوستان
یک مشکلی پیش اومده. مطرح می کنم هم یک راه حل پیدا کنم و هم اینکه شما هم به این مشکل بر نخورید.
قضیه از این قرار است که معمولا من باطری رو حالت "باطری با عمر بالا 60% شارژ" می گزارم. حدود 6 ماه میشه دارم استفاده می کنم. دیروز گذاشتم تا 100% شارژ شه ولی نمیشه، میره رو 99% و هنوز پیام در حال شارژ شدن باقی می مونه. مشکل اینکه چرا شارژ کردن رو حداقل قطع نمی کنه حالا 100% اش فدای سرش؟ شما هم همینجوری هستید؟![]()
من می دونم. خود منم خیلی دنبال این بودم صفحه نمایش y580 رو FHD کنم. قضیه اینه که باید کابلش هم عوض شه. این کابل رو هم لنوو به صورت جدا تو فروشگاه ها عرضه نکرده! شاید تو سایت های حراجی پیدا شه که در دسترس ما ایرانی ها نیست.
نظر شما نسبت به این مشکل چیه؟
سلام به همه دوستان
یک مشکلی پیش اومده. مطرح می کنم هم یک راه حل پیدا کنم و هم اینکه شما هم به این مشکل بر نخورید.
قضیه از این قرار است که معمولا من باطری رو حالت "باطری با عمر بالا 60% شارژ" می گزارم. حدود 6 ماه میشه دارم استفاده می کنم. دیروز گذاشتم تا 100% شارژ شه ولی نمیشه، میره رو 99% و هنوز پیام در حال شارژ شدن باقی می مونه. مشکل اینکه چرا شارژ کردن رو حداقل قطع نمی کنه حالا 100% اش فدای سرش؟ شما هم همینجوری هستید؟![]()
ممنون. رو شارژر همون جایی که ولتاژ رو نوشته احتمالا کنارش امپر رو هم نوشته مثلا برا من نوشته 18.5V 6.5A 120W که میشه 18.5 ولت 6.5 امپر 120 وات(جسارتا)
راستش اگه تو ایران این مدلو با شارژر 120 وات بدن دیگه نمیتونم گرافیک دومش رو هم مثلا از اونور بخرم. چون توان بیشتری نیاز داره. (170w). اونوقت باید شارژر رو هم از اونور تهیه کنم.
مدار شارژر(منظور مداری الکترونیکی که تو لپتاپ هست) لپتاپ های مختلف با هم فرق میکنه. حتی وقتی که شارژر 100 % رو هم نشون بده پیشنهاد نمیکنم باطری رو به مدت طولانی در این وضعیت نگه داری. اگه باطریت با 99% شارژ کامل رو نگه میداره و زمان تخلیه مناسب هست زیاد به این مسئله توجه نکن.
میتونی یه باطری دیگه از این مدل گیر بیاری تست کنی ببینی تو لپتاپت 100% میشه یا نه. اگه نه احتمالا همون مداری که گفتم مشکل پیدا کرده. احتمالش هم هست که مشکله نرم افزاری باشه. اگه هم 100% شد که احتمالا به خاطر همون شرایطی که خودت شارژ میکردی باطریت اداپته شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)