تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 139 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تصور منچستر بدون فرگوسن واقعا سخته.
    خداحافظی فرگوسن بالاخر به روزی میرسید.مهم اينه که برای باشگاه کلی افتخار آفرید و بدون شک در ذهن نه تنها هواداران منچستر بلکه تمام فوتبال دوستان خواهد ماند.

2. 6 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفم بابت رفتن فرگی
    یه فینال به ما بدهکار بودش ولی نامرد بدون پرداخت بدهیش رفت

4. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فرگوسن: تصميمم کناره‌گيري در اوج بود

سرمربي کهنه‌کار منچستريونايتد با انتشار بيانيه‌اي در باشگاه منچستريونايتد رسما در انتهاي فصل جاري از سمت سرمربيگري اين تيم کنار مي‌رود.
    پس از اينکه روزنامه‌هاي تايمز و تلگراف اعلام کردند سرالکس فرگوسن، سرمربي موفق و کهنه‌کار منچستريونايتد قصد دارد اين هفته از سمت سرمربيگري اين تيم خداحافظي کند اين سرمربي اسکاتلندي پس از 27 سال سرمربيگري در اولدترافورد به طور رسمي از سمت خود کناره‌گيري و به عنوان مدير باشگاه منچستريونايتد فعاليت خواهد کرد.

به گزارش تسنيم ، فرگوسن 71 ساله که اخيرا سيزدهمين قهرماني خود در ليگ برتر را با تيم منچستريونايتد تجربه کرده در بيانيه‌اي که در سايت اين باشگاه منتشر شد گفت که در بهترين شرايط و زمان مناسب تصميم به کناره‌گيري از اين تيم گرفته است. او از تمام بازيکنان فعلي، بازيکنان گذشته، خانواده گليزر و هواداران اين تيم تشکر کرد.

فرگوسن گفت: براي کناره‌گيري از سمت سرمربيگري منچستريونايتد خيلي فکر کردم و اين تصميمي نبود که به سادگي بتوانم بگيرم. به نظرم اکنون زمان مناسبي براي اين کار بود. برايم خيلي مهم بود که در بهترين و قدرتمندترين شکل تيم از اين سمت کنار بروم و حالا زمان مناسبي براي اين کار بود.

وي افزود: کيفيت تيمي که قهرمان اين فصل ليگ برتر شد با ترکيب سني مناسب بازيکنان باعث شد تيمي نسبتا جوان پايه‌گذاري شود و آينده روشني در انتظار اين باشگاه باشد. امکانات و زيرساخت‌هاي باشگاه منچستريونايتد در دنيا در بين بهترين‌هاست و ورزشگاه اولدترافورد يکي از قابل احترام‌ترين و بهترين مکان‌هاي ورزشي دنيا به شمار مي‌رود.

سرمربي شياطين سرخ تصريح کرد: در ادامه نيز در اين باشگاه خواهم بود و در پست مدير و سفير اين باشگاه ايفاي نقش خواهم کرد. با وجود اين فعاليت‌ها و در کنار علايقي که دارم باز به آينده فکر مي‌کنم. از همين جا بايد از خانواده‌‍ام تشکر ويژه‌اي کنم به خاطر عشقي که به من دادند و در اين مدت از من حمايت کردند که براي رسيدن به اين جايگاه بسيار ضروري بود.

فرگي ادامه داد: همسرم «کتي» در اين راه کليد موفقيتم بود و با تشويق و حمايتش باعث شد به اين موفقيت‌ها برسم. کلمات براي بيان اين احساسم کافي نيست.

فرگوسن گفت: بايد از تمام بازيکنان جديد و قديمي اين تيم که در طول اين ساليان با تلاش و فداکاري خود باعث به دست آمدن اين افتخارات به يادماندني شدند تشکر کنم. بدون کمک آنها اين باشگاه به اين افتخارات بزرگ نمي‌رسيد.

اين مربي خاطرنشان کرد: در سال‌هاي اوليه که به اولدترافورد آمدم حمايت هيات مديره و سربابي چارلتون از من فوق‌العاده بود. آنها به من زمان و اعتماد به نفس لازم را دادند تا باشگاهي بزرگ را بنا کنم نه تيمي بزرگ را!

فرگوسن گفت: در طول دهه گذشته خانواده گليزر شرايط لازم براي منچستريونايتد را فراهم کردند تا به بهترين نحو ممکن توانايي‌هاي خودم را به اثبات برسانم. در کنار اين خوشحالم که با مدير اجرايي قابل اعتماد و مستعدي همچون ديويد گيل کار کردم. قلبا از تمامي آنها تشکر و قدرداني مي‌کنم.

سرمربي منچستر در پايان گفت: از هوادارانمان ممنونم. هوادارانمان در طول ساليان گذشته همواره با فروتني از ما حمايت کرده‌اند. برايم افتخار و امتيازي بزرگ است که در اين مدت اين فرصت را پيدا کردم که در کنار اين تيم باشم و دوران ارزشمند و طلايي را با اين باشگاه سپري کردم.

سرمربي اسکاتلندي سرخپوشان منچستر تا کنون افتخارات زيادي را به نام خود ثبت کرده است که از آن جمله مي‌توان 13 قهرماني در ليک برتر، 5 قهرماني در جام حذفي انگليس، 2 قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا اشاره کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم مثل خیلی از دوستان که گفتن ، واقعا هنگم و باورم نمیشه.
    بالاخره اون روزی که ازش میترسیدم و بدم میومد فرا رسید.
    فرگوسن نه تنها برای طرفداران منچستر ، بلکه برای همه فوتبال دوستان یه اسطوره هست و واقعا فکر اینکه دیگه فوتبال بدون فرگی هست عذاب آوره.
    فعلا دیگه نمیدونم چی بگم . . . .

8. 8 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

متاسفم بابت رفتن فرگی
    یه فینال به ما بدهکار بودش ولی نامرد بدون پرداخت بدهیش رفت
    بدهی شما رو رافائل پرداخت کرد !

=>

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یعنی واقعا در اوج کناره گیری کرد .
    در اصل میشه گفت , همیشه توی اوج بود و تیمش رو هم همیشه در اوج نگه داشته بود .
    واقعا تصور دوری فرگوسن از نیمکت یونایتد سخته ... و از همه سخت تر تصور اینه که چه کسی میتونه جایگزین فرگوسن روی نیمکت باشه ...!

12. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

ما که طرفدار منچستر نبودیم، رفتن فرگی برامون سخته..
    شما طرفدار منچستر چه حسی دارید الان؟!

14. 8 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

فرگوسن تو رفتی اما تمام اون خاطرات خوب و جام ها و اشک ها و لبخند هارو برای ما گذاشتی.خاطراتی که از ذهن ما هیچوقت پاک نمیشه.زمانی که گفتی لیورپول با18 قهرمانی رو از اوج به پایین میاری هیچ کس باور نمیکرد و حرف تو را غیر قابل باور میدانستند.چطور تیمی که تعداد قهرمانی کمی دارد برای سلطان لیگ برتر چنین خط و نشانی میکشد.تو به گفته ات عمل کردی و این ما بودیم که گمراه و نا اگاه از افکار تو.تو سال ها در اروپا و در انگلیس در اوج بودی و در اوج میمونی.27سال زحمت تو در باشگاه یونایتد رو تبدیل به یکی از پر طرفدارترین تیم ها در جهان و تورا به یکی از پر طرفدار ترین مربی ها تبدیل کرد.زحمات تو ستودنیست و تو حتی الان با وجود بازنشتگی باز هم تمام نشندی هستی.
    منچستر یونایتد=سر الکس فرگوسن
    نام هایی که هیچ وقت از هم جدا نمیشوند.

16. 6 کاربر از 147milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به معنای واقعی کلمه الان تو شوکم
    باورنکردنیه...با وجود این که خیلی غیر منطقیه اصلا فکرشو نمی کردم یه همچین روزیو ببینم...همیشه فکر می کردم فرگوسن تا ابد سرمربی خواهد موند
    برای من مدتی زمان می بره تا بتونم خودمو قانع کنم که کسی که رو نیمکت می شینه دیگه فرگی نیست
    تو ابتدای کار تو یونایتد گفت لیورپول رو از اون حصار لعنتی پایین می کشیم و واقعا هم اینجور شد
    GGMU
    Last edited by shakerifar; 08-05-2013 at 16:38.

18. 7 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahsmahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به مناسبت خداحافظی

20. 8 کاربر از mahsmahs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •