تابع - حد و پيوستگي و مشتق و كاربرد مشتق .
اينا به هم مربوطند و در ضمن خيلي خيلي ساده هستن . كلي هم تست ازشون مياد توي كنكور . ميخواي وقت تلف كني هندسه بخون !!!
تابع - حد و پيوستگي و مشتق و كاربرد مشتق .
اينا به هم مربوطند و در ضمن خيلي خيلي ساده هستن . كلي هم تست ازشون مياد توي كنكور . ميخواي وقت تلف كني هندسه بخون !!!
پس اونایی که ازمون دارن چجوری میشه؟میری سایت دانشگاه آزاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول تو سمت راست خرید کارت اعتباری رو میزنی
بعدمیری ثبت نام میکنی تو همون صفحه.جدول رشته و محل های دانشگاهی رو هم سمت راست زده( با آزمون رو هم نوشته کدوم هاست)
مهلتش تا فردا شبه.گرچه تمدید میشه 100 درصد
رشته های پزشکی کی هست و چجوری هست؟
با کنکور سراسری یکی شده...
برای کنکور های آزمایشی من میخواستم جامع باشه اما همه شون ظاهرا مرحله ای هست و جامع ها بعد از عیده
بنظر شما اگه مرحله ای بخوام بهتره همون مرحله ای های سنجش رو برم؟؟ یا کانون ؟؟؟
و اگه سنجش رو رفتم از کجا بدونم این مرحله کدوم قسمت درسها هست؟
+
گزینه 2 هم گویا خوب هستش اما زنگ زدم گفتن برای هنر ندران
متوجه نمیشم یعنی پزشکی و غیر پزشکی همشون با هم شده و با یک ازمون سراسری همشون رو میگیرن؟پس اونایی که ازمون دارن چجوری میشه؟
رشته های پزشکی کی هست و چجوری هست؟
یکی واضح توضیح بده
من میخوام برای رشته های پزشکی و دندانپزشکی مثلا ازمون بدم الان باید کجا ثبت نام کنم؟
نه به کلی هندسه و گسسته نمیارزه روشون وقت گذاشت هرچند معلم آموزشگاه میگه بعد از عید یه چیزایی رو بهتون میگم که حداقل 3 تست از هندسه پایه رو بزنید .حالا راست و دروغش پای خودش.
این متن خبر رو تاز سایت کانون خوندم یعنی چی؟
وي با بيان اينکه پذيرش بدون آزمون، شامل حال رشتههاي علوم پزشکي، دورههاي کارشناسي ارشد و دکتري نخواهد شد، گفت: علاقهمندان تحصيل در گروه پزشکي و رشتههاي با آزمون غير پزشکي بايد در آزمون سال 92 که توسط سازمان سنجش برگزار ميشود ثبتنام و شرکت کنند. لذا دانشگاه آزاد در اين مورد هيچ آزمون مستقل و جدايي برگزار نخواهد شد.
يعني پذيرش دانشگاه آزاد در رشته هاي پزشكي و رشته هاي با آزمون هم از طريق همون كنكور سراسري 92 خواهد بود و دانشگاه آزاد ديگه خودش آزمون نميگيره .
دوستان اشتباه نکنید!
از این لیست فقط تغییرات کتاب پیش 91 قابل استفاده برای کنکوریاست.
به تغییرات دوم و سوم توجه نکنید چون منابع کنکور همونطور که سایت سنجش اعلام کرده زیست دوم چاپ 89 و زیست سوم 90 هستش. اگر پشت کنکوری هستید باید دنبال تغییرات زیست دوم 88 با 89 باشید و سوم 89 با 90
اینا هم هرسال یه چندتا جمله و کلمه تغییر میدن دردسر درست میکنن برا ملت! خب یه دفعه همه تغییرات رو اعمال کنید!
حالا فرض کنید اونی که 2-3 سال پشت کنکور مونده. تغییرات هرسال رو باید گیر بیاره
یه تعداد از رشته های آزاد بدون کنکوره که از اینجا میتونی ببینی
یه تعدادشون هم با کنکور سراسری پذیرش دارن مثل پزشکی و مهندسی های واحدهای قوی تر. اینم لیستشون
اگر از لیست اول رشته ای رو میخواید اگر پیش دانشگاهیتون تموم شده همین الان میتونید ثبت نام کنید
اگرم تموم نشده تابستان مجدد ثبت نام بدون کنکوره.
اگر هم رشته های لیست دوم رو میخواید،بعد کنکور موقع انتخاب رشته میتونید کدرشته های دانشگاه آزاد که اعلام میشه رو علاوه بر سراسری در فرم انتخاب رشته وارد کنید.
احتمالا اون زمان یک کارت علاقمندی آزاد هم باید خریداری بشه مثل حالتی که برای پیام نور هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)