منم همین نظرو دارم ... اگه می خواستن فردا بدن دقیق می گفتن 21 ام...
خداحافظ همگی تا 12 شب .... بریم future soldier بزنیم ...![]()
منم همین نظرو دارم ... اگه می خواستن فردا بدن دقیق می گفتن 21 ام...
خداحافظ همگی تا 12 شب .... بریم future soldier بزنیم ...![]()
یه سوال دارم..من با 1300 منطقه 1 احتمال داره عمران علم و صنعت بیارم..؟؟
پیدا کردم رده بندی کل دانشگاه های ایران ( البته نه همه ) هر کی میخواد بدونه بره اینجا : اگرچه باعث تاسفه
دانشگاه تهران که تو ایران اوله اما تو جهان 645 هست !!!!!!!!!!!!!!!
HTML کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم یه لیست کامل از همه دانشگاه ها تهیه کردم که واستون میزارم :
لینک دانلود :
HTML کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط کافیه نام دانشگاه رو سرچ کنید
اصلا مشخص نیست که چجوری این لیست رو تهیه کردن ! فقط دانشگاه های صفحه اول امتیاز دارن و بقیه شون اصلا امتیاز بندی نشدن واسه همین این لیست اصلا درست نیست . مثلا به هیچ عنوان نمیشه صنعتی شیراز از ارومیه عقبتر باشه !!
اون معیار ها و شاخص هایی که زده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شاید برای 1 درصد کل دانشجویان قابل استفاده باشه ! که فرضا کدوم دانشگاه کیفیت پژوهشی و حجم پژوهشی بالاتری دارن و مدرکشون در خارج معتبرتره !
Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 10-09-2012 at 15:07.
سلام
من از مشاور شنیده بودم که دانشگاه های صنعتی بودجه برای پروژه های مختلف میگیرن. مثلا ذوب آهن میاد به دانشگاه اصفحان پول میده که برای کارهای خاصی انجام بدن. یا فلان کارخونه پول تحقیق روی بتن رو برای یک دانشگاه تامین میکنه.... که نهایتا از دانشجوها در این پروژه ها استفاده میشه...راستی فرق دانشگاه صنعتی با غیر صنعتی چیه؟
یکی از اقواممون الان یه 10 سالی هست دندون پزشکه میگفت سال 74 یه دختری رو گذاشتیم تو یخچال بردیمش تو خوابگاه....
نه... شنیده شده که از خوابگاه دخترا طناب و ملحفه پرت میشه پایین ( این هم از تهاجمات فرهنگی غرب هست که باعث شده دخترا موهاشون کوتاه کنن تا نهایتا برن طناب بخرن و چرخ اقتصاد اونا رو بگردوننالان دیگه فک نکنم به یخچال احتیاج باشه ... نه؟)
کلا پدیده درس گریزی باعث میشه آدم به فکر پست دادن و "کمک به دیگران" بیفته.قبل از كنكور تاپيك ها شلوغتر بودن...
يه سري از كاربرا كه قبل از كنكور خيلي فعال بودن ديگه پست نميدن.نميدونم چرا
حتی من که استفاده از کامپیوتر رو تقریبا به صفر رسونده بودم گاهی به بهانه ی پاسخ به سوالات دوستان در کلاس ها 1 ساعت یک مبحثو براشون درس میدادم!!! و توجیه میکردم که برای خودم هم مرور میشه.
این رتبه بندی مر بوط یه ساست دانشگاههاست اینو خود ایرانیها رتبه بندی کردن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=AMIR-AIRGUNNER;7208171]اینقدر وضعیت دانشگاهها خرابه که هیچ امتیازی نگرفتن![]()
سوال بسیار به جایی بود، اگه کسی میدونه بگه! اگه هم کسی نمیدونه بازم بگه (چون که تاپیک خیلی صفحات کمی داره)
راستی در جهت پیشبرد سفحات این تاپیک هر کسی این پست رو میخونه یه سلامی چیزی بگه که بریم جلو!
راستی 19 کاربر در حال دیدن این تاپیک اند! واقعا چی میخونند؟؟ (از جمله خودم)
حال چه بکنیم جز اسپم دادن؟جمع کنیم بریم شب بیایم؟هیچ باریکه امیدی هست که 12 شب به بعد بیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)