درود
فلش مموري usb3 با ظرفيت ١٦ و ٣٢ چي پيشنهاد ميكنيد
Sent from iphone6+
درود
فلش مموري usb3 با ظرفيت ١٦ و ٣٢ چي پيشنهاد ميكنيد
Sent from iphone6+
من چند ماه یه هارد سیگیت 3 مدل ST3000DM001 خریدم ، هم سرعتش خوبه هم بی صدا هست حالا میخواستم قیمت اینو تو سایت ها چک کنم دیدم اصلا نیست دیگه و یه مدل دیگه به اسم ST3000NC002 اومده ! که قیمتش 2 برابر این هارد 3 ترا خودمه !
میخواستم ببینم فرقش چیه که اینقدر گرون تره !؟ و آیا مدل ST3000DM001 دیگه تولید نمیشه ؟
ممنون
ST3000NC002 که از سری Constellation CS هست بیشتر در سرورها و دیتاسنترها (Nearline Storage) بکار میرود . این هارد دیسکها کیفیت به مراتب بهتر و داراي قابليتهايي هستند كه باعث افزايش عمر مفید و افزایش اطمينان در طول مدت كاري مخصوصاً در Workload و Duty Cycle بالا هست (AFR پايينتر) كه هارد ديسكهاي معمولي چنين اطميناني را ندارند و معمولاً مدت كوتاهي كه در چنين شرايطي قرار بگيرند Fail خواهند شد .
البته در این سری سعی بر این بوده که بین حجم ، قیمت ، میزان مصرف انرژی و پرفورمنس یک توازنی برقرار باشه . یک سری دیگه موجود هست که پرفورمنس بهتر و قیمت بیشتری در مقایسه با Constellation CS دارد و بیشتر در سرورهایی استفاده میشود که بار کاری و خواندن و نوشتن زیادی بر روی آنها انجام می شود و همچنین نیاز به فضای زیادی هم ندارند مثل Constellation ES.3 .
ST3000DM001 هم همچنان تولید میشود . شاید اون سایت موجودی نداشته .
بالاترین ظرفیت هارد های از سری ST3000DM001 که سیگیت زده چنده ؟
سری Seagate Desktop HDD نهایت چهارترابایت هست . پنج ترابایتی هم هست که فعلاً برای OEMـهاست .
سلام
می خواستم تا 500 هزار تومن یک هارد سه یا چهار ترا بخرم برای ارشیو و نصب بازی چه مدلی را پیشنهاد می دهید؟
راستی عمر مفید یک هارد چند سال است؟
یک هارد 4 ترا می تواند 10 سال عمر کند زیرا من یک هارد 80 گیگ دارم که 10 سال هست باهاش کار می کنم
اولویت اول عمر بعد سرعت
ممنون
Last edited by omid kan; 02-03-2015 at 16:00.
سلام .
ميتونيد سيگيت چهارترابايتي (مدل نامبر ST4000DM000) بخريد . اين مدل گرچه 5900rpm هستند ولي بازهم پرفورمنس خوبي دارند و براي كارهايي كه ميخواهيد انجام بديد مشكلي ايجاد نميكند و مناسبترين گزينه با توجه به ميزان بودجه و كاربردهايي كه داريد هست .
مدت عمر قابل برآورد و تخمين نيست . ديده شده حتي هارد ديسك نو خيلي زود خراب شده و گاهي اوقات مدت طولاني تري عمر ميكنند .
سلام
مشخصات این هارد درست هست و 7200 دور هست ایا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گارانتی الماس نسبت به اواژنگ چطور است؟بهتره یا نه؟
سرعتش نسبت به وسترن بلو چطوره؟
درصد خرابی سیگیت بیشتره یا وسترن دیجیتال؟
سلام .
مشخصات نوشته شده در لینکی که دادید درست نیست ، این مدل 5900rpm هست .
WD Blue بخاطر اینکه 7200rpm هست پرفورمنس بهتری مخصوصاً از نظر Access & Seek Time/IOPS در مقایسه با ST4000DM000 دارد ولی نهایت حجم یک ترابایت هست . هر چقدر Access & Seek Time/IOPS بهتر باشد سرعت بوت سیستم عامل ، اجرای نرم افزارها ، لودینگ بازیها بیشتر خواهد بود .
اینکه کدام گارانتی بهتر هست اطلاعی ندارم .
Last edited by ata.royalfalcon; 03-03-2015 at 20:35.
فرق بین Western Digital External My Book Essential و Western Digital External My Book Studio وWestern Digital External Hard Drive My Book
چیه؟ کدومش رو برای آرشیو بخرم؟ حدود قیمت اگر میتونید بدید..ممنون
Last edited by ALI V8; 05-03-2015 at 19:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)