آپدیت 1.22 برای بلک باکس
این آپدیت رو از سایت دانلودها بگیرید
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا رو خودم روی بلک باکس تست کردم و مشکلی نداره
آپدیت 1.22 برای بلک باکس
این آپدیت رو از سایت دانلودها بگیرید
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا رو خودم روی بلک باکس تست کردم و مشکلی نداره
Last edited by Meysam Raz; 20-10-2012 at 23:29.
چندتا سوال دارم
1- کرک بازی شما چیه ؟ اسکیدرو نیست ؟
2- واسه شما تقریبا اواخر نصب یه پیغام در مورد فایل speds2.rpf نداد که اگنورش کردید ؟
3- بازی شما نسخه 7 دی وی دی هست ؟
من اگه موفق شدم این مشکل رو رفع کنم حتما بهتون خبر میدم. شما هم اگه راهشو پیدا کردید خبرشو بدید
خیلی ممنون بالاخره فهمیدم این فایل من ناقصه و مشکل داره
نسخه ای که شما خریدید چه نسخه ای هست ؟ چندتا دی وی دیه
نسخه بلک باکس ، از سایت سافت 98 دانلود کردم .... 8 گیگ بود
بچه ها یه مشکل فعلا دارم که شاید ربطی به اینجا نداشته باشه ، اما جاشو نتونستم پیدا کنم . من از دانلود ها بلک باکس مکس پین 3 رو دانلود کردم . یه فایل ایزو توش هست که فکر کنم 10.21 گیگابایت هست . فقط و فقط همین . منم همیشه بازی هایی رو که خودم دانلود میکنم رایت شون میکنم توی دی وی دی . حالا بنظرتون اینو چیکار کنم هان ؟ اصلا راهی نیست به 3 تا دی وی دی تقسیمش کنم ؟ یا حتی اگر هم بشه به یه دی وی دی 9 ! (الان تو کامپیوتر دارم دانلودش میکنم ، اما آخرش باید تو لپ تاپ که سیستمش بهتره نصب کنم ! منم فلشم 4 گیگ هست !)
Last edited by AC_POP; 21-10-2012 at 09:51.
بهترین راه اینه که یا خود فایل ایزو رو و یا پس از اکسترکت کردن فایل ایزو، محتویاتش رو با برنامه ای مثل Winrar در پارتهای مثلا 500 مگابایتی فشرده کنی و اونها رو روی سه تا دی وی دی رایت کنی.
منهی برای نصب باید اول روی هارد باز بشه و بعدش نصب بشه.
منم نسخه بلک باکس رو که یه فایل ایزو با حجم 10.2 گیگ بود نصب کردم و این مشکل بی حرکت موندن رو دارم.. اگه راهی پیدا شد همینجا اطلاع رسانی کن. ممنون
اقا بی زحمت یه توضیح بده دقیقا باید چیکار کرد یعنی کدوم رو دانلود کتیم و چطور نصب کنیم.. اخه شنیده بودم بلک باکس اپدیت نمیشه
من تا حالا اکثر بازی هایی که بلک باکس بودن رو آپدیت کردم جدیدا همین Borderlands 2 بوده که همراهش DLC جدید هم بود و مشکلی نبوده پس بلک باکس( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) آپدیت میشه
اما باید آپدیتهای که بعد از ریلیز شدن اون نسخه اومده رو بریزی نه قبلی ها رو تا به مشکل نخوری
من بلک باکس مکس پین رو که حجمش همون 10.2 گیگی بود که شما گفتی تا 1.28 آپدیت کردم با آپدیت هایی که خدمتتون دادم
1.22 رو از سایت دانلودها بگیرید(با یک سرچ ساده) و 1.28 رو هم که لینکش مستقیمه
طریقه نصبش هم کپی کردن آپدیت ها توی محل بازیه
آقا من دیشب همه 12 پارت بلک باکس مکس پین 3 رو از دانلود ها بالاخره تموم شد و گرفتم . فقط و فقط هم همین 12 پارت رو دانلود کردم دیگه چیز دیگه ای دانلود نکردم ( منظورم آپدیت و ایناس ) . حالا اگه میشه مختصر و ساده بهم بگین من باید چکار کنم تا بازی سالم سالم اجرا بشه ؟ چون میخوام بزنمش تو دی وی دی و میخوام کرک هارو هم بندازم توی دی وی دی ها . مرسی
سلام بر دوستان
من بازی رو نصب کردم و چند کرک رو اجرا کردم
با نصب بعضی از کرک ها وقتی وارد بازی میشم کارکتر بازی کاملا قفل میکنه و به هیچ عنوان تکون نمیخوره و فقط توانایی چرخش دوربین رو به بازی کننده میده.
بعضی کرک های دیگه رو هم که نصب میکنم قبل از ورد به بازی این ارور رو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی میتونی بازی رو بدون مشکل انجام بدی ولی بازی به هیچ عنوان سیو نمیشه و در صورت خارج شدن از بازی باید از ابتدا بازی کنی!!!
لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)