تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 137 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 1365

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

آپدیت 1.22 برای بلک باکس
    این آپدیت رو از سایت دانلودها بگیرید
    و
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینا رو خودم روی بلک باکس تست کردم و مشکلی نداره
    Last edited by Meysam Raz; 20-10-2012 at 23:29.

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

منم دقیقا همین مشکل رو دارم اگه راهی داره لطفا راهنمایی کنید. همونجوری ثلبت میمونه و هیچ کلیکی کار نمیکنه ولی هنک نیست چون با اسکیپ میشه رفت تو منو
    چندتا سوال دارم
    1- کرک بازی شما چیه ؟ اسکیدرو نیست ؟
    2- واسه شما تقریبا اواخر نصب یه پیغام در مورد فایل speds2.rpf نداد که اگنورش کردید ؟
    3- بازی شما نسخه 7 دی وی دی هست ؟

من اگه موفق شدم این مشکل رو رفع کنم حتما بهتون خبر میدم. شما هم اگه راهشو پیدا کردید خبرشو بدید

خیلی ممنون بالاخره فهمیدم این فایل من ناقصه و مشکل داره
    نسخه ای که شما خریدید چه نسخه ای هست ؟ چندتا دی وی دیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

چندتا سوال دارم
    1- کرک بازی شما چیه ؟ اسکیدرو نیست ؟
    2- واسه شما تقریبا اواخر نصب یه پیغام در مورد فایل speds2.rpf نداد که اگنورش کردید ؟
    3- بازی شما نسخه 7 دی وی دی هست ؟

من اگه موفق شدم این مشکل رو رفع کنم حتما بهتون خبر میدم. شما هم اگه راهشو پیدا کردید خبرشو بدید

خیلی ممنون بالاخره فهمیدم این فایل من ناقصه و مشکل داره
    نسخه ای که شما خریدید چه نسخه ای هست ؟ چندتا دی وی دیه
    نسخه بلک باکس ، از سایت سافت 98 دانلود کردم .... 8 گیگ بود

4. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بچه ها یه مشکل فعلا دارم که شاید ربطی به اینجا نداشته باشه ، اما جاشو نتونستم پیدا کنم . من از دانلود ها بلک باکس مکس پین 3 رو دانلود کردم . یه فایل ایزو توش هست که فکر کنم 10.21 گیگابایت هست . فقط و فقط همین . منم همیشه بازی هایی رو که خودم دانلود میکنم رایت شون میکنم توی دی وی دی . حالا بنظرتون اینو چیکار کنم هان ؟ اصلا راهی نیست به 3 تا دی وی دی تقسیمش کنم ؟ یا حتی اگر هم بشه به یه دی وی دی 9 ! (الان تو کامپیوتر دارم دانلودش میکنم ، اما آخرش باید تو لپ تاپ که سیستمش بهتره نصب کنم ! منم فلشم 4 گیگ هست ! )
    Last edited by AC_POP; 21-10-2012 at 09:51.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

بچه ها یه مشکل فعلا دارم که شاید ربطی به اینجا نداشته باشه ، اما جاشو نتونستم پیدا کنم . من از دانلود ها بلک باکس مکس پین 3 رو دانلود کردم . یه فایل ایزو توش هست که فکر کنم 10.21 گیگابایت هست . فقط و فقط همین . منم همیشه بازی هایی رو که خودم دانلود میکنم رایت شون میکنم توی دی وی دی . حالا بنظرتون اینو چیکار کنم هان ؟ اصلا راهی نیست به 3 تا دی وی دی تقسیمش کنم ؟ یا حتی اگر هم بشه به یه دی وی دی 9 ! (الان تو کامپیوتر دارم دانلودش میکنم ، اما آخرش باید تو لپ تاپ که سیستمش بهتره نصب کنم ! منم فلشم 4 گیگ هست ! )
    بهترین راه اینه که یا خود فایل ایزو رو و یا پس از اکسترکت کردن فایل ایزو، محتویاتش رو با برنامه ای مثل Winrar در پارتهای مثلا 500 مگابایتی فشرده کنی و اونها رو روی سه تا دی وی دی رایت کنی.
    منهی برای نصب باید اول روی هارد باز بشه و بعدش نصب بشه.

7. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چندتا سوال دارم 1- کرک بازی شما چیه ؟ اسکیدرو نیست ؟ 2- واسه شما تقریبا اواخر نصب یه پیغام در مورد فایل speds2.rpf نداد که اگنورش کردید ؟ 3- بازی شما نسخه 7 دی وی دی هست ؟ من اگه موفق شدم این مشکل رو رفع کنم حتما بهتون خبر میدم. شما هم اگه راهشو پیدا کردید خبرشو بدید خیلی ممنون بالاخره فهمیدم این فایل من ناقصه و مشکل داره نسخه ای که شما خریدید چه نسخه ای هست ؟ چندتا دی وی دیه
    منم نسخه بلک باکس رو که یه فایل ایزو با حجم 10.2 گیگ بود نصب کردم و این مشکل بی حرکت موندن رو دارم.. اگه راهی پیدا شد همینجا اطلاع رسانی کن. ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آپدیت 1.22 برای بلک باکس این آپدیت رو از سایت دانلودها بگیرید و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینا رو خودم روی بلک باکس تست کردم و مشکلی نداره
    اقا بی زحمت یه توضیح بده دقیقا باید چیکار کرد یعنی کدوم رو دانلود کتیم و چطور نصب کنیم.. اخه شنیده بودم بلک باکس اپدیت نمیشه

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

من تا حالا اکثر بازی هایی که بلک باکس بودن رو آپدیت کردم جدیدا همین Borderlands 2 بوده که همراهش DLC جدید هم بود و مشکلی نبوده پس بلک باکس( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) آپدیت میشه
    اما باید آپدیتهای که بعد از ریلیز شدن اون نسخه اومده رو بریزی نه قبلی ها رو تا به مشکل نخوری
    من بلک باکس مکس پین رو که حجمش همون 10.2 گیگی بود که شما گفتی تا 1.28 آپدیت کردم با آپدیت هایی که خدمتتون دادم
    1.22 رو از سایت دانلودها بگیرید(با یک سرچ ساده) و 1.28 رو هم که لینکش مستقیمه
    طریقه نصبش هم کپی کردن آپدیت ها توی محل بازیه

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

آقا من دیشب همه 12 پارت بلک باکس مکس پین 3 رو از دانلود ها بالاخره تموم شد و گرفتم . فقط و فقط هم همین 12 پارت رو دانلود کردم دیگه چیز دیگه ای دانلود نکردم ( منظورم آپدیت و ایناس ) . حالا اگه میشه مختصر و ساده بهم بگین من باید چکار کنم تا بازی سالم سالم اجرا بشه ؟ چون میخوام بزنمش تو دی وی دی و میخوام کرک هارو هم بندازم توی دی وی دی ها . مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام بر دوستان
    من بازی رو نصب کردم و چند کرک رو اجرا کردم
    با نصب بعضی از کرک ها وقتی وارد بازی میشم کارکتر بازی کاملا قفل میکنه و به هیچ عنوان تکون نمیخوره و فقط توانایی چرخش دوربین رو به بازی کننده میده.
    بعضی کرک های دیگه رو هم که نصب میکنم قبل از ورد به بازی این ارور رو میده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی میتونی بازی رو بدون مشکل انجام بدی ولی بازی به هیچ عنوان سیو نمیشه و در صورت خارج شدن از بازی باید از ابتدا بازی کنی!!!
    لطفا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •