تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 232 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان این link2sd رو نصب کردم کار باهاش رو بلد نیستم
    ظاهرا روت میخواد . یعنی برای انتقال برنامه ها روت میخواد ؟!!!!
    بعد این چی رو انتقال میده دقیقا کل نرم افزار ها با دیتاش رو یا فقط دیتاش رو ؟
    همچنین app2sd
    Last edited by Reza_994; 25-10-2012 at 01:55.

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان این link2sd رو نصب کردم کار باهاش رو بلد نیستم
    ظاهرا روت میخواد . یعنی برای انتقال برنامه ها روت میخواد ؟!!!!
    بعد این چی رو انتقال میده دقیقا کل نرم افزار ها با دیتاش رو یا فقط دیتاش رو ؟
    همچنین app2sd
    اصلا نیازی به این کارا نیست

برنامه moborobo رو دانلود کن(یه نوع پی سی سوئیت هست) نصب کن گوشی رو وصل کن به پی سی و وقتی شناخت تو سربرگ apps قسمت User Apps گزینه Installation path رو بذار روی SD Card بعد بروی App Updater کلیک کن و برنامه هات رو تک تک یه یک جا Drag & Drop کن تو فضای خالی وسط برنامه و صبر کن تا نصبشون تموم شه من با این روش رو وایلد فایر اس کلی بازی ریختم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برنامه moborobo رو دانلود کن(یه نوع پی سی سوئیت هست) نصب کن گوشی رو وصل کن به پی سی و وقتی شناخت تو سربرگ apps قسمت User Apps گزینه Installation path رو بذار روی SD Card بعد بروی App Updater کلیک کن و برنامه هات رو تک تک یه یک جا Drag & Drop کن تو فضای خالی وسط برنامه و صبر کن تا نصبشون تموم شه من با این روش رو وایلد فایر اس کلی بازی ریختم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مهدی این رو s3 جواب میده؟
    اخه s3 کلا جایی هم نداره که بتونه برنامه های رو مموری خارجی رو نشون بده.تست کردی؟

پ.ن :
    تو تاپیک نوت هم سوال کردم .شما اگه بین s3 و نوت 1 میخاستید یه کدوم رو نگه دارید چیکار میکردید؟
    از یه طرف ال سی دی بزرگ نوت رو نمیتونم ول کنم.از یه طرف s3 خیلی جیگره با لب و لوچه آدم بازی میکنه :/
    Last edited by farzin_silver; 25-10-2012 at 15:13.

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

اخه s3 کلا جایی هم نداره که بتونه برنامه های رو مموری خارجی رو نشون بده.تست کردی؟

پ.ن :
    تو تاپیک نوت هم سوال کردم .شما اگه بین s3 و نوت 1 میخاستید یه کدوم رو نگه دارید چیکار میکردید؟
    از یه طرف ال سی دی بزرگ نوت رو نمیتونم ول کنم.از یه طرف s3 خیلی جیگره با لب و لوچه آدم بازی میکنه :/
    به نظر من s3 رو نگه دارین.
    چون سخت افزارش از نوت قوی تره و نوت 2 هم که اومده دیگه نوت 1 به حساب نمی یاد.
    راست من تو اس 3 یه چیزی کشف کردم:
    وقتب از شارژ باطری مقدار کمی مونده مثلا 6 درصد اگه از گوشی استفاده نشه و بزاری شب تا صبح بمونه شارژش 1 درصد هم کم نمی شه.
    ولی اگه شارژش زیاد باشه و همین کار رو باش بکنی صبح چند درصد ازش کم شده.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پ.ن :
    فرزین جان این برنامه یه نوع پی سی سوئیته رو همه گوشیها جواب میده یعنی باید جواب بده تستش ضرر نداره
    من که اس3 هم داشتم ولی با نوت خیلی حال می کنم اصلا یه چیز دیگست فقط یه خرده خیلی کم باطریش رو اعصابه که اونم خیالی نیست کیفیت ساختش هم خیلی بهتر از اس3 هست من قاب اس3 رو دو بار در آوردم جا زدم رنگ دورش رفت بیست بار قاب نوت رو در آوردم آخ نگفته با اینکه خیلی هم سفته و بد جا میره
    به نظر من s3 رو نگه دارین.
    چون سخت افزارش از نوت قوی تره و نوت 2 هم که اومده دیگه نوت 1 به حساب نمی یاد.
    راست من تو اس 3 یه چیزی کشف کردم:
    وقتب از شارژ باطری مقدار کمی مونده مثلا 6 درصد اگه از گوشی استفاده نشه و بزاری شب تا صبح بمونه شارژش 1 درصد هم کم نمی شه.
    ولی اگه شارژش زیاد باشه و همین کار رو باش بکنی صبح چند درصد ازش کم شده.
    خرید نوت 2 با این قیمت فضایی اصلا به صرفه نیست هر چند همه گوشیها همینن الان نوت 1550 شده 32 گیگش که اصلا نیست به زور 1900 گیر بیارید ولی برای کسی که نوت داره خرید نوت2 معقول نیست

سخت افزار هم نیازی به قدرتش نمی بینم تو اجرای بازیهای سنگین اصلا تاثیر چشم گیری نداره
    Last edited by M@hdi-B; 25-10-2012 at 19:31.

7. 3 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون
    عجب برنامه بدرد بخوریه
    فقط یه مشکل من برنامه ها رو از گوگل پلی گرفتم باید export کنم از تو خود برنامه ( برنامه ها خراب نمیشن ؟ ) بعد drop??

الان امتحان کردم نشد کلا میره رو device memory در هر حالت !
    فک کنم برا اینم باید روتیده بشه !
    Last edited by Reza_994; 25-10-2012 at 21:17.

9. این کاربر از Reza_994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Rzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    من آخرین رام راچندوقت پیش دریافت کردم بازچندروزبعدهم دوباره یه بروزرسانی داشتم که دریافت کردم بعدازدریافت متوجه شدم رام مخصوص امارات است چنددقیقه پیش دوباریه بروزرسانی دریافت کردم حدود288MBبعدازدریافت متوجه شدم رام گوشی
    شده 4.1.1 امارات Android 4.1.1 l9300XXDLID United Arab Emirates برای دوستان که رام مخصوص ایران روی گوشی آنهاهست بروزرسانی به 4.1.1آمده

11. 2 کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تو برنامه mobo تو گوشی رفتم دیدن هیچ فرقی بیین internal memory با sdcard نیست
    باید رو exsdcard نصب کنم که نمیشناسه

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تو برنامه mobo تو گوشی رفتم دیدن هیچ فرقی بیین internal memory با sdcard نیست
    باید رو exsdcard نصب کنم که نمیشناسه
    روت نیازی نیست رضا جان وایلدفایری که روش برنامه ریختم روت نبود

یعنی اس3 رو وصل می کنی اون گزینه ای که اسکرین شات گذاشتم نمیاد؟ installation path رو می گم

14. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چرا میاد ولی رو هر دو میزارم میره رو دیوایس مموری . یعنی SdCardتو s3 همون device memory

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •