تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 201 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت دوستان...

من قصد خرید یه ماشین در حدود 15 تومن هستم(حالا یه 1-2 تومنی بالا پایین)

اول مورد مصرفم رو بگم:من کلا دانشجو ام و تهران زندگی میکنم و ماشین رو برای آخر هفته ها اینا میخوام بیشتر تا رانندگی روزمره...و اینکه حداقل 1-2 ماه یه بار یه 800 کیلومتر جاده شمال رو میرم،بیشتر هم ماشینی که میخوام، میخوام کم استهلاک و کم خرج و کلا دانشجویی باشه...مصرف بنزینش هم بالا نباشه که واقعا خیلی خسیسم تو بنزین زدن!یعنی آمپر میاد پایینا اصلا حالم گرفته میشه

خوب گزینه هایی میگن تو بازار هست ایناس:

تندر 90
    پژو پارس
    ریو
    206
    405
    نظرم هم کلا رو ماشین 2-3-4 سال کار کرده است...

یکی از مواردی که خیلی برام مهمه ایمنیه ماشینه...به همین دلیل خونواده با 206 و کمی هم تندر (برا تو جاده) موافق نیستن...تندر واسه اینکه تهش در میره و 206 هم بعلت تیز بودنش و اینا میگن اصلا!

خودم هم 405 دوس ندارم و ریو رو هم ترجیح نمیدم!

ولی با قیافه ی زشت تندر نظر خوبی نسبت بهش دارم...

حالا میخواستم از شما دوستان سوال کنم بهترین ماشین تو این رنج قیمت چه ماشینی هست؟

نظر پدرم رو پارس هست که با این قیمت 87 تمیز گیر میاد،بنظرتون پارس 87 کیفیتش چطوره؟با توجه به نیاز هام کدوم خوبه؟

بسیار ممنون...
    206 تیپ 2 که پر استحلاک و پر خرج هست تو بازار آزاد امروز 28میلیون قیمت خورده تیپ 5 ، 33 میلیون بنابر این بعیده با این پول 206 سالم گیر بیارید.
    ریو ماشین خوبی هست ولی خوب ملاک خود شایید که خیلی بهتون نمیسازه.
    در مورد تندر 90 حق با پدر و خانواده گرامی هست تو این مسئله ضعف دارن و اگه می تونید با مسئله هندلینگ ضعیف تندر و قیافه نه چندان خوشایندش کنار بیاین ماشین خوبیه.
    اما به نظرم پژو پارس با ملاکهای شما می تونه همخونی کاملی داشته باشه. اگه بتونید تمیز و سالمشو با این قیمت گیر بیارید. چون صفر این ماشین تو بازار بین 29 تا 35 تومنه. بنابر این بعیده گیر بیارید.
    تنها گزینه می مونه 405 که می تونید با این قیمت تمیزشو گیر بیارید.
    یه پیشنهاد. با توجه به اینکه می خواین کم بعدا برای ماشین هزینه کنید بهتون پیشنهاد می کنم پراید صفر بخرید که اولا از مشکلات خودرو دست دوم خلاص بشید ثانیا پول بنزینتون کم می شه و اعصابتون بهم نمیریزه. فقط باید خیلی محتاط رانندگی کنید و به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام بذارید.

2. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

206 تیپ 2 که پر استحلاک و پر خرج هست تو بازار آزاد امروز 28میلیون قیمت خورده تیپ 5 ، 33 میلیون بنابر این بعیده با این پول 206 سالم گیر بیارید.
    ریو ماشین خوبی هست ولی خوب ملاک خود شایید که خیلی بهتون نمیسازه.
    در مورد تندر 90 حق با پدر و خانواده گرامی هست تو این مسئله ضعف دارن و اگه می تونید با مسئله هندلینگ ضعیف تندر و قیافه نه چندان خوشایندش کنار بیاین ماشین خوبیه.
    اما به نظرم پژو پارس با ملاکهای شما می تونه همخونی کاملی داشته باشه. اگه بتونید تمیز و سالمشو با این قیمت گیر بیارید. چون صفر این ماشین تو بازار بین 29 تا 35 تومنه. بنابر این بعیده گیر بیارید.
    تنها گزینه می مونه 405 که می تونید با این قیمت تمیزشو گیر بیارید.
    یه پیشنهاد. با توجه به اینکه می خواین کم بعدا برای ماشین هزینه کنید بهتون پیشنهاد می کنم پراید صفر بخرید که اولا از مشکلات خودرو دست دوم خلاص بشید ثانیا پول بنزینتون کم می شه و اعصابتون بهم نمیریزه. فقط باید خیلی محتاط رانندگی کنید و به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام بذارید.
    ممنون از راهنماییتون...

ولی آتیش بازار خودرو اونقدر ها هم داغ نیس که تو این تاپیک مطرح میشه ها!

آخه من هم از نمایشگاهی ها قیمت میگیرم هم نیازمندی ها میگیرم...الان پارس 87 خیلی تمیزشو میشه با 16-17 گرفت...حتی یه دونه بابام تو شهرستان پیدا کرده میگه خیلی تمیزه ولی گفته 18...

و یه چیز دیگه اینکه من کلا اگه گاری سوار شم خدا شاهده پراید رو به عنوان ماشین خودم سوار نمیشم بسکه آشغاله...من تعلیم میرفتم ماشین پراید بود کلافه شده بودم...چه برسه بخوام ماشین اصلیم پراید باشه...یعنی یه اسب بگیرم پشتش یه زین بذارم،نعلش به این پرایده شرف داره...پراید یعنی تو جاده رفتی بالای 60 تا داری با جونت بازی میکنی...نشستم که میگم آشغاله...از این جدیدا هم بود...132!

4. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان...

من قصد خرید یه ماشین در حدود 15 تومن هستم(حالا یه 1-2 تومنی بالا پایین)

اول مورد مصرفم رو بگم:من کلا دانشجو ام و تهران زندگی میکنم و ماشین رو برای آخر هفته ها اینا میخوام بیشتر تا رانندگی روزمره...و اینکه حداقل 1-2 ماه یه بار یه 800 کیلومتر جاده شمال رو میرم،بیشتر هم ماشینی که میخوام، میخوام کم استهلاک و کم خرج و کلا دانشجویی باشه...مصرف بنزینش هم بالا نباشه که واقعا خیلی خسیسم تو بنزین زدن!یعنی آمپر میاد پایینا اصلا حالم گرفته میشه

خوب گزینه هایی میگن تو بازار هست ایناس:

تندر 90
    پژو پارس
    ریو
    206
    405
    نظرم هم کلا رو ماشین 2-3-4 سال کار کرده است...

یکی از مواردی که خیلی برام مهمه ایمنیه ماشینه...به همین دلیل خونواده با 206 و کمی هم تندر (برا تو جاده) موافق نیستن...تندر واسه اینکه تهش در میره و 206 هم بعلت تیز بودنش و اینا میگن اصلا!
    خودم هم 405 دوس ندارم و ریو رو هم ترجیح نمیدم!
    ولی با قیافه ی زشت تندر نظر خوبی نسبت بهش دارم...
    حالا میخواستم از شما دوستان سوال کنم بهترین ماشین تو این رنج قیمت چه ماشینی هست؟
    نظر پدرم رو پارس هست که با این قیمت 87 تمیز گیر میاد،بنظرتون پارس 87 کیفیتش چطوره؟با توجه به نیاز هام کدوم خوبه؟
    بسیار ممنون...
    سلام دوست عزیز.
    به نظر من خرید پارس این مدل اشتباه هست. به دلیل مصرف بالای بنزین که برعکس ملاکهای شما هست و دوم نداشتن ترمز ضدقفل که 2 موردش توی فامیل ما هر دو در مسافرت باعث تصادف از جلو شده که البته قطعات اتاق پارس بمراتب از 405 گرونتره ...
    شما با 17 م اگه خوب بگردی میتونی یه تندر 90 مدل 86-87 تر و تمیز پیدا کنی... برخلاف ظاهر زشتش ماشین بسیار خوبیه . حتی بیشتر بگردی سمند tu5 و ef7 هم بشرط رنگ خوردگی جزیی رو میشه پیدا کرد . 206 صندوقدار هم با رنگ خوردگی پیدا میشه اما توی خرید هر سه ماشینی که گفتم از نظر سالم بودن شاسی و بدنه باید دقت کنی... .
    رانندگی توی بیابون و شب با رانندگی که اکثر دوستان کردن فرق میکنه و ملاکهای انتخاب ماشین رو عوض میکنه...اینجا دیگه ریو و 206 هاچبک و پراید و تیبا خیلی بدرد آدم نمیخوره.
    منم . شرایطی مشابه شما رو دارم .البته ممکنه تا 18م هم پول بزارم و مسافرت بالای 1000 کیلومتر میرم .حتی توی جاده های ناامن جنوب و شرق مسافرت میرم و عادت دارم توی شب رانندگی کنم.
    انتخاب من 405 tu5 یا سمند ef7 خواهد بود... .اما این روزا ماشین خوب با قیمت عادلانه سخت گیر میاد. باید خوب بگردین و حوصله داشته باشین

6. 2 کاربر از sasoolee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پراید 83 انژکتوری دوگانه با 480.000 کیلومتر کارکرد و 8 سال تخفیف بیمه و سندتکبرگ/گلگیر جلو تعویض و البته پشت ماشین شامل صندوق و سینی عقب صافکاری و نقاشی شده
    5.200.000 فروختم
    سمند ef7 پایه گازسوز مدل 90 که کاپوتش به دلیل برخورد با موتورسیکلت آسیب جزیی دیده اما بخاطر کارت طلایی توسط ایران خودرو کاپوتش عوض شده و واقعاً درجه یک یک هست
    18.000.000 خریدم

8. این کاربر از sasoolee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

قیمت صفر این خودرو ها بصورت زیره دوست من:
    405 معمولی :17900000
    405 Slx (تی یو 5) 19100000
    405 دوگانه: 18660000
    من سالی 4 درصد از قیمت خودرو کم کردم طبق معمول بازار خدمت دوستمون گفتم
    اینطور هم که شما میفرمایید نیست. قیمت ماشین هر سال که مدل بیشتر میشه کمتر مدل روی قیمت تاثیر داره و همچنین به شرایط دیگری هم از جمله ظاهر ماشین و سلامتی فنی و... بستگی داره اگه اینطور که شما میگید با یه درصد و ضرب و تقسیم قیمت ماشین مشخص می شد که دیگه نیازی به راه اندازی چنین تاپیک هایی نبود و به هرکس قیمت صفر ماشین را با یه فرمول میدن و خودش قیمت ماشین را حساب میکنه

10. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

mvm110 یا تیبا؟؟

دوستان بین این دو ماشین میخوام یکیشو انتخاب کنم اما موندم جاداریش برام مهم نیست کیفیت و کم مصرف بودن بیشتر برام مهمه...ممنون کمکم کنید.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

mvm110 یا تیبا؟؟

دوستان بین این دو ماشین میخوام یکیشو انتخاب کنم اما موندم جاداریش برام مهم نیست کیفیت و کم مصرف بودن بیشتر برام مهمه...ممنون کمکم کنید.
    از نظر کم مصرفی اگر ام وی ام 110 سه سیلندر رو انتخاب کنید کم مصرف تر هست و 4 تقریبا توی رده پراید میسوزونه و تیبا هم کمی از پراید بیشتر ( در حد نیم لیتر در صد کیلومتر )
    کیفیت تیبا به نظرم کمی پایین تر از ام وی ام هست اما میشه در یک سطح دیدشون .
    در کل بین این دو تیبا بیشتر پیشنهاد میشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Guidance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

mvm110 یا تیبا؟؟

سلام
    تیبا ماشینه خوبیه ولی از نظر ظاهری ضعیفه
    و هرکسی طراحی اونو دوست نداره. از اون دست ماشیناست که سخت فروخته می شه!
    البته اونایی که داشتن از لحاظ ایمنی راضی بودن.
    ام وی ام هم ماشین خوبیه با این پول اگه پراید نخوای هردوی اینا تو یه رده است. اگه هم کارکرده می خوای که برو سراغ 206، ریو یا 405

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

تیبا یه سروگردن هم از پراید و هم از ام وی م بهتره.
    ظاهر جلوش قابل تحمله، پشتش فقط بخاطر اگزوز کمی ضایعه که باید روش کار کرد.
    از لحاظ موتوری اون دو تا هیچ حرفی جلوی تیبا ندارن.
    ام وی ام رو نمیدونم اما مصرف تیبا از پراید در حد نیم یا 1 لیتر کمتره.

15. این کاربر از kd1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

باسلام خدمت دستان
    میخواستم بدونم با 16 تومن ، پژو پارس چه مدلی تمیزش رو میشه گرفت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •