یه سوال دیگه :وختی یکی مثلا تو یه درس نمیتونه پاس بشه یا یکی از خونوادش فوت شده یا از کنکور قبول نشده چطوری دلداریش بدیم کلا تو دلداری دادن چی بگیم؟![]()
یه سوال دیگه :وختی یکی مثلا تو یه درس نمیتونه پاس بشه یا یکی از خونوادش فوت شده یا از کنکور قبول نشده چطوری دلداریش بدیم کلا تو دلداری دادن چی بگیم؟![]()
خوب میتونین بگین چه ربطی به گرگانی بودن داره توهر شهری آدم بدوخوب هس .البته تنها نباید شما بگین . بگین لطفا توهین نکنین به هر حال باید ازش خواهش کرد چون رییسه بنظرم چیزی نگین بهتره یا جمع بهش بگه که شما بد نشین البته این نظر منه.
عاقا یه مشکل دارم وقتی داری از کنار کسی رد میشی طرف 3 متر با شما فاصله داره اما داره با شخصی صحبت میکنه و یا اصلا نگاش به طرف شما نیست و یا مشغول کاری هست
بهتر سلام علیک کنی یا از کنارش رد شی ؟ من میترسم بدون توجه از کنارش رد شم بعد بگه بی احترامی کرده میای سلام میکنی جواب نمیدن ضایع میشی
اخه چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
همین امروز این حالت برای من پیش اومد . من در حالی که داشتم مسیر خودم رو می رفتم طوری که طرف صدامو بشنوه سلام کردم . اگر تو این مواقع اون فقط جواب سلامت رو داد می تونی بری پی کارت اما اگر احساس کردی صحبت داره ادامه پیدا می کنه می ری و از نزدیک سلام و احوال پرسی درست حسابی می کنی![]()
یه سوال خیلی مهم دارم قبلا یه دوست داشتم که روابطمون نه خوب و نه بد بود، به دلایل مهمی ازش خوشم نمی یومد، یه روز جلو چند نفر دیگه از دوستام سوالاتی در مورد خانوادم پرسید که اصلا دلم نمی خواست جواب بدم چون ادمی هست که ممکنه بعدا این مسائل رو برا مسخره کردن استفاده کنه میترسیدم جوابش رو ندم اونم بگه "میترسی جلو رفیقت جواب بدی" یا بگه "بهم اعتماد نداری" یا حتی بگه "سوال خاصی که نپرسیدم که نمی خوای جواب بدی"، به همین خاطر منم بیشترشون رو دروغ جواب دادم
بنظر شما برا این شرایط مشابه باید چی جواب داد؟
مشکل اینجاست که حتی سلام هم میکنی ممکنه یارو از روی حواس پرتی جواب نده و کلی ضایع بشی
راه حل دیگری ندارید ؟
شما بهترین کار اینه که نگاهتون مدام روی ایشون متمرکز باشه اگر سر برگردوند و شما رو دید بلافاصله سری تکون بدید و یک سلام گذری
اگر موند ادامه پیدا میکنه صحبت
اگر هم که کلا نگاهش باهاتون تلاقی نداشت دیگه اشکالی متوجه شما نیست زوری نیست که![]()
من که بشخصه در چنین حالتی سلام نمیکنم
فقط میگم ارادت داریم یا چیز های مشابهو رد میشم میرم البته اینجا دختر و پسر فرق میکنه
چون معمولا سلام با احوال پرسی همراه است و وقت رو میگیره
TAPATALK
من دلخورم بسوالای من هیچ کی جواب نمیده اظهار نظرم نمیکنین چرا انگار که ننوشتم.![]()
سلام
اولا ب جمع ما خوش اومدید
خوب میتونید یهو بحث و عوض کنید مثلا برای نمره بگید معلم ما نصف تایم کلاس و فقط از فوتبال حرف میزنه طرفدار اینترمیلان ه بعد بگین e راستی بازی اینتر و اث میلان و نگاه کردی عجب فوتبالی بود بعد یهو کاملا بحث عوض میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)