من اینطور فکر میکنم! اگر میخواستن میتونستن جلوشو بگیرن الانم دقت کنی به نفعشون شده استقبال به نظرم بیشتر شده البته من از این بابت خوشحالم چون به رزیدنت ایول ارادت خاصی داریم در کل![]()
من اینطور فکر میکنم! اگر میخواستن میتونستن جلوشو بگیرن الانم دقت کنی به نفعشون شده استقبال به نظرم بیشتر شده البته من از این بابت خوشحالم چون به رزیدنت ایول ارادت خاصی داریم در کل![]()
اختیار داری داداش ، آپدیت برا همین باگاست دیگه
میتونی برا رفع باگ ها از آپدیت سومی استفاده کنی البته تا آپدیت پنج اومده ولی چهار و پنج برا مالتین بیشتر
لینک آپدیت 3 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم باهات موافقم میتونن با یه آپدیت استیم جلوشو بگیرن ولی همینطور که شما گفتی .....
Last edited by ashil1234; 03-05-2013 at 20:56.
داش من الان دارم آپدیت شماره ۵ رو دانلود میکنم ..!
Update 5 و نصب کنم حله دیگه ؟
Last edited by _0831_; 03-05-2013 at 20:56.
آره داداش حله به احتمال زیاد![]()
۴۵۵ ام بی آپدیت :|
نصب کردم . مپشکلم حل شد .!
ممنون بابت راهنمای .! ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آقا دیشب نصفه شب جاتون خالی یه مالتی 6 نفره با وروبچه خارجی زدیم یه کیفی داد ...نوبتی یکی میشد Unstanak (همون هیولایی که همش دنباله شری و جکه) بقیه باید از پا درش می آوردن و بخش Survivors هم رفتیم 3 نفر بر علیه 3 نفر میجنگیدیم خیلی حال داد من میگم شماهم آیدیای استیمتونو بدید ما هم باهم بزنیم برای وقتش هم یه تاپیک بزنیم تا با هم هماهنگی کنیم
آیدی استیم من : TiTiIR (تی تی آی آر)
برای این هم که با وجود محدودیت استیم چجوری friend کنید توی پست 1087 همین تاپیک گفتم
به نظرتون حرفام احمقانست یا عملیه ؟
کسی نظری نداره ؟![]()
بخش لئون و تموم کردم .!
۵ تا chapter خیلی کم بود واقا .!
الان دارم بخش کریس و بازی میکنم ... عجب باحاله .
از بخش لئون خفن تره به مولا ..
چه هیجان و ترس و اکشن بازاریه ..!![]()
دوستان گلم سلام
من تو یه قسمت گیر کردم خواهشا راهنمایی فرمایید .
دقیقا نمیدونم فصل چند میشه ولی فک کنم آخرای بازی باید باشه ! همون جاییکه باید به هلی کوپتر روی سقف برسی ولی یه خرمگس بزرگ جلوت سبز میشه ! هر چقدر بمب آتش و تیر و شات گان و .... بهش میزنم انگار نه انگار . 5-6 بار هم روش رفتم و از نزدیک بمب آتش انداخته ولی لامصب نممیره !
چطوری میتونم از دست این خرمگش معرکه رهایی یابم !
سلام .!
یعنی بد جور این مرحله اعصاب خورد کنه .!
ببین ... تو همون حوالی یه میله هست که برق داره ... زرده رنگش ... اول تو تنه یکی از زامبی ها هستش ..!
برو زیره شکمه خرمگسه چنجا از بدنش زرده و گرده .. اونجاهارو شلیک کن تا بترکن ..!
وقتی میترکه میرس سراغه اون زامبی که تو بدنش یه میله برقی هست .. اون و میکشه به بدنش که برق میگیردش و میمیره ..!
باره اول که برق گرفتش ... دوباره زنده میشه .. ولی میله که برق داره میوفته رو زمین .. برو میله رو بر دار بزنش ..
تو تنه یک زامبی دیگه ..!
بعد از این کار برو زیره شکمش بازم به اون نقاط که گفتم شلیک کن ...خرمگسه باز میله رو بر میداره و برق میگیردش و میمیره .!
درمضن آره این مرحله آخره .!
چقد تایپ کردم .!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)