درود:
لطفا راهنماییم کنید که چطوری میتونم عضو بازارچه بشوم؟ لینک ثبت نام در بازارچه؟
مبلغ عضویت چقدر میباشد؟
درود:
لطفا راهنماییم کنید که چطوری میتونم عضو بازارچه بشوم؟ لینک ثبت نام در بازارچه؟
مبلغ عضویت چقدر میباشد؟
درود
عضویت در فروم به معنای عضویت در بخش بازارچه هم هست
در حال حاضر فعالیت در این بخش رایگانه و شما می تونید ضمن رعایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در این بخش فعالیت کنید
سلام راجع به انتی ویروس ESET Smart Security سوال دارم کجا باید بپرسم؟
سلام من کامپیوتر شرکتی رو تعمیر کردم که قبلش ویروس گرفته بود بنام secret.exe بعد تمام فایلهای آفیس و بسیار مهم شرکت که شامل ارشیو اطلاعات سالیانه و درامدهای شرکت بود که هم ورد و هم اکسل بود اسیب دیده و غیر قابل استفاده شده.اصلا حواسم نبود قبل از تعویض ویندوز از بازگردانی خود ویندوز استفاده کنم؟
الانم احساس گناه می کنم همین روزاست خود کشی کنم با این اشتباه فاهش.خاهشا کمک کنید.![]()
712:سوالتون رو در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید شاید کسی نرم افزاری برای بازیابی معرفی کنه.من هم سعی میکنم کمک کنم...
سلام من سوالي درباره بلوتوث لب تاب و اينكه چطور با بلوتوث و گوشي به اينترنت وصل شم سوالي داشتم كجا بايد بپرسم؟؟؟؟؟؟؟///
سلام" ببینید کدومش ب سوالتون مربوطه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام" بپرسید بهترین برنامه بازیابی اطلاعات چیه. الان دیگه هارد کاملا ب فنا رفته ، روی مین منفجر شده باشه ، سقوط آزاد کرده باشه و ... رو هم با صرف هزینه بازیابی میکنند. خیالتون راحت. بدین شرکت معتبر تعمیر هارد ، بگید فلان فایل با فلان فرمت در فلان تاریخ از دست رفته و خیلی حیاتیه. یه هزینه ازتون میگیرند ک بنظرم در مقابل اطلاعاتی ک از دست رفته و حالا میخواید برگردند ارزش داشته باشه.
فکرای منفی هم نکنید![]()
سلام دوستان
من یه سوال در مورد این داشتم که " آیا می شه هارد های اکسترنال جیبی رو پارتیشن بندی کرد؟"
می خواستم بدونم این سوال رو باید تو کدوم انجمن بپرسم.
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)