چطوری به اسلحه ها خفه کن اضافه کنم
چطوری به اسلحه ها خفه کن اضافه کنم
همون جاییکه که اسلحه ها رو می خری یه گزینه هم به نام آپگرید یا همچین چیزی داره می تونی خفه کن و دوریبن و چیزای دیگه اضافه کنی. البته روی همه سلاح ها نمی شه خفه کن نصب کرد.
خدایی یبوبی خوب یاد داره دیالوگ ها با نمک رو تو سناریو بذاره.چه تو اساسین چه تو این بازی.فقط یکم این برجک های مخابراتیش رو اعصاب.ادم یاد AC می افتاد
محتوای مخفی: لو رفتن پایان داستان
چرا آخر بازی 2 تا راه داره ؟؟؟ شما کدومو انتخاب کردین ؟؟؟
محتوای مخفی: آخر بازی
[QUOTE=arash-king;7495007]چرا آخر بازی 2 تا راه داره ؟؟؟ شما کدومو انتخاب کردین ؟؟؟
یه سری اتفاقات دیگه میفته!!![]()
[QUOTE=arash-king;7495007]چرا آخر بازی 2 تا راه داره ؟؟؟ شما کدومو انتخاب کردین ؟؟؟
محتوای مخفی: پایان بازی
![]()
دوباره باید سوار همون ماشین که باهاش داشتی شلیک میکردی بشی و در محل که طلایی رنگه ماشینو پارک کنی...البته اون آلمانیه باید زنده بمونه
بهترین بازی بود... فقط فکر کنم پایان های مختلفی داشت...
محتوای مخفی: پایان
فار كراي 120 جاي مخفي داره كه يك چيزي شبيه كوزه ميمونه، بايد پيداش كني، از شانس بد من يا .... چي بگم شايد هم كد نويسي اشتباه بازي باشه صدو بيستمين كوزه در نقشه ديده نميشه، من 119 تا جاي مخفي رو بعد از يكي دو هفته تلاش مداوم كشف كردم اما هرچي نقشه رو نگاه كردم نتونستم صدو بيستمين كوزه مخفي رو پيداكنم.
To pirat hooo are ho he hey ho
ضمناً اگر گفتيد، اون آقاي جنگلي توي عكس، چرا انگشت سبابه خودش رو به طرف پائين اشاره كرده؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
حالا ميگم، چون زير انگشتش يك كادري باز شده و redeem doce يعني سريال اورجينال بازي داخل آن نوشته شده.
البته در عكس صفحه شماره يك اين تاپيك، كسي از عكس دوم، چيزي متوحه نميشه چون عكس، دست كاري و سريال آن، پاك شده
اينو ميگم چون خودم اورجينال اين بازي رو قبلاً خريده بودم.
البته اگر كسي اين بازي رو به صورت اورجينال نخريده كار درستي كرده، چون آنلاينش اصلاً جالب نيست.
Last edited by دكتر سلام; 20-02-2013 at 19:35.
پچ ورژن 1.04 این بازی - که 261 مگ ـه - اون رلیک گمشده رو حل میکنه:
User that have miss the Relic located in Dr. Earnhardt cave will have the relic recover
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)