بخاطر زیاد بودن پ.خ شد ......
بخاطر زیاد بودن پ.خ شد ......
پایه خیلی چیزه مهمی است، مخصوصا تو حسابان! حسابان رو اگه هر روز بخونی و مرور کنی، 100% بالای 15 نشی، قبول میشی!
هندسه 2 پایه چندانی نمی خواد، بیشتر حفظ کردنه. ولی من خیلی کم شده حفظ کنم و بیشتر سعی کردم که یاد بگیرم
برای فیزیک 3، خوندن و یادگیری چیز های تشریحی و فرمول ها و بعد فهمیدن مسئله و استفاده از فرمول ها برای حل مسئله!
تو فیزیک به یه کم پایه ریاضی و یه مقدار کم هم به پایه فیزیک احتیاجه!
دیدن نوع و شکل های مختلف سوالات و مثال ها خیلی میتونی در حل سوالات و تمرینات به شما کمک بکنه!
جزوه های درسیتون هم باید مناسب باشن
با حرفتون موافقم. Mehran-King جان اگه شما یکی دو جلسه کلاس فیزیک برید ، تقریبا میوفتید تو نخ فیزیک! البته به شرط اینکه معلمه خوب باشه
دوست عزیز اگه شما بخوایید همه ی این ها رو بخونید، بدلیل زیاد بودن و فرق کردن مراحل حل، گیج میشید.
هندسه 2 جزوه معلم اگه کامله خیلی میتونه کمک کنه. اول از همه جزوه معلم خودتون رو بخونید!
قضایای رو باید همشون رو بلد باشین. چند بار از رو بخونید بعد اگه لازم دونستید، از رو بنویسید تا اون جا که خودتون بدون حتی نگاه کردن به جواب ، بتونید حل کنید!
تمرینات همه رو لازم نیست حل کنید.بعضی جاها 4 تا تمرین هست که میشه با حل کردن 2یا3 تمرین 4امی هم یاد گرفت.
اگه وقت ندارید، مشتق(فصل 5) > پیوستگی و حد (فصل 4) و بعد اگه وقت شد از اول بخونید.
اگه وقت دارید در صورت کامل بودن جزوه معلم، کل جزوه معلم رو بخونید! به این صورت که وقتی فصل 1 رو از جزوتون خوندید برید
مثال های فصل 1 کتاب رو ببینید،اگه بلد نبودید یاد بگیرید و اگه بلد بودید یه دوره ای میشه برای شما و همینطور چند تا از تمرین های همون فصل رو.
اگه الان میتونید این 3 تا درس رو بخونید بعد نزدیک امتحان حسابان تمرکزتون رو فقط بزارید رو حسابان و به فیزیک و هندسه فکر نکنید که اون ها رو چیکار کنید چون باعث اضطرابتون میشه.
فیزیک 3 هم مبحث به مبحث همراه با فرمول ها و مسائل بخونید.
فعالیت های هندسه 2 خیلی ساده ان با 2-3 تا خوندن از اونا بقیه رو راحت متوجه میشید.
یه نکته خیلی مهم تو هندسه اینه که نباید کل یک قضیه رو حفظ کنید، بلکه فقط کافیه مراحلش رو حفظ کنید و بقیه اش رو بفهمید!
و در آخر اینکه خوندن مهم ترین چیزه!
Last edited by Iloveu-ALL; 22-04-2013 at 14:47.
سلام
به نظرم فیزیک 3 زیاد سخت نیست البته من رشتم تجربی بود ولی اکثر فصل ها با فیزیک ریاضی مشترک بودیم فکنم فقط 1-2 فصل فرق
داشتیم و شاید الان یکم تغییر کرده باشه..به نظر من خیلی راحت میتونین پاس کنین
فیزیک رو لازم نیست کلاس برین یا این همه کتاب کمک آموزشی بخونید .. برای خوندن فیزیک من خودم اول متن کتاب رو می خوندم بعـد
فرمول ها رو میخوندم بعد از خودم سوال می کردم و فرمول ها رو حفظ میکردم و ثابتشون میکردم یا با فرمول رو به هم ربط میدادم مثلا فصل
دوم فکنم جریان الکتریکی و.. هست میشه فرمول ها رو بهم ربط بدین ، اینطوری خیلی راحت تو ذهنتون میمونه یعنی برای خودتون ثابت
کنید ، فرمول رو با مثال تو ذهنتون ثابت کنید..متنش هم که اصلا سخت نیست یعد سوالای آخر فصل رو خودتون حل کنید بعد جوابش رو با
جواب معلمتون مقایسه کنید ...اگر کتاب کمک آموزشی نیاز دارین من یادمه یه کتاب برای کنکور داشتم که سوالات رو طبقه بندی کرده بود
ولی خیلی جالب بود سوالای خیلی خوبی داشت که حلشون باعث میشد درس رو بهتر متوجه بشم کتابش هم فیزیک3 اندیشه سازان بود
از سوالای خیلی آسون شروع میشد تا سوالای خیلی سخت که با علامت مشخص شده بودن توضیحات آخر فصل هم عالی بود .البته این
سوالات همش مال کنکور های مختلف بود ..(نمیدونم الان این کتاب هست هنوز یا نه)
به نظر من شما کتاب رو بخونید و مسلط شین به کتاب مسلط شدن هم با حل تمرین آسون و به تدریج سخت امکان پذیره .سوالات نهایی که
سالهای قبل داده شده هم بخونید خیلی از سوالای امتحانای نهایی تکرار سوالای سال های قبله .. تازمانی که متن کتاب و جزوه استادتون رو
مسلط نشدین سوالایی که ذهنتون رو منحرف میکنه حل نکنید یا لا اقل سوالی رو حل کنید که آسون هست و توضیح متن کتاب تا به متن کتاب
و جزوه مسلط شین این 1 ماه رو روزی 2-3 ساعت دقیق فیزیک بخونید به نظر من کافیه کاملا مسلط میشین(منظورم حفظ کردن نیـست باید
دقیق و مفهومی بخونید) درکل فیزیک 3 برای من درس خیلی شیرین و قشنگی بود..اصلا هم سخت نیست![]()
من پایه ام تو حسابان زیاد قوی نیست! متاسفانه ...
آره هندسه 2 رو دارم یاد میگیرم خیلی ممنونم از همگی...
در مورد فیزیک 3 هم آره باهاتون موافقم
آره
مرسی داداش
من قبلا فیزیک 3 کلاس خصوصی رفتم طرف تو آمریکا درس خونده بودبا حرفتون موافقم. Mehran-King جان اگه شما یکی دو جلسه کلاس فیزیک برید ، تقریبا میوفتید تو نخ فیزیک! البته به شرط اینکه معلمه خوب باشهولی من گوش نمیدادم دیگه... حیف شد... بعدش متوجه نمی شدم آخه زود میرفتم حل میکردم نمیدونستم اعداد از کجا میومدن! بعدش متوجه نمیشدم...
داداش گفتم که هندسه به لطف دوست خوبم Hatek جان حل شد فقط فیزیک 3 و حسابان مونده که اونم امیدوارم حل بشهدوست عزیز اگه شما بخوایید همه ی این ها رو بخونید، بدلیل زیاد بودن و فرق کردن مراحل حل، گیج میشید.
هندسه 2 جزوه معلم اگه کامله خیلی میتونه کمک کنه. اول از همه جزوه معلم خودتون رو بخونید!
قضایای رو باید همشون رو بلد باشین. چند بار از رو بخونید بعد اگه لازم دونستید، از رو بنویسید تا اون جا که خودتون بدون حتی نگاه کردن به جواب ، بتونید حل کنید!
تمرینات همه رو لازم نیست حل کنید.بعضی جاها 4 تا تمرین هست که میشه با حل کردن 2یا3 تمرین 4امی هم یاد گرفت.
اگه وقت ندارید، مشتق(فصل 5) > پیوستگی و حد (فصل 4) و بعد اگه وقت شد از اول بخونید.
اگه وقت دارید در صورت کامل بودن جزوه معلم، کل جزوه معلم رو بخونید! به این صورت که وقتی فصل 1 رو از جزوتون خوندید برید
مثال های فصل 1 کتاب رو ببینید،اگه بلد نبودید یاد بگیرید و اگه بلد بودید یه دوره ای میشه برای شما و همینطور چند تا از تمرین های همون فصل رو.
اگه الان میتونید این 3 تا درس رو بخونید بعد نزدیک امتحان حسابان تمرکزتون رو فقط بزارید رو حسابان و به فیزیک و هندسه فکر نکنید که اون ها رو چیکار کنید چون باعث اضطرابتون میشه.
فیزیک 3 هم مبحث به مبحث همراه با فرمول ها و مسائل بخونید.
فعالیت های هندسه 2 خیلی ساده ان با 2-3 تا خوندن از اونا بقیه رو راحت متوجه میشید.
یه نکته خیلی مهم تو هندسه اینه که نباید کل یک قضیه رو حفظ کنید، بلکه فقط کافیه مراحلش رو حفظ کنید و بقیه اش رو بفهمید!
و در آخر اینکه خوندن مهم ترین چیزه!
آهان مرسی آره این روش فک کنم خیلی خوبه و تاثیر گذاره
ایول داداش دمت گرم گرفتم
در مورد حسابان 99% درصد باهاتون موافقم میخوام همین کارو بکنم فصل 5-4-1-2-3 این روش فک کنم خوبه ، آخه این مثلثات فوقش 3نمره میاد یک روز وقت آدمو میگیره ...
بارم بندی حسابان:
فصل 5=>5نمره
فصل 4=>4نمره
فصل 1=>4نمره
فصل 2=>4نمره
فصل3=>3نمره
درسته دیگه؟ پشت گاج نوشته
===
داداش واقعا دستت طلایی واقعا منم به همون چیزی که شما گفتین داشتم فکر میکردم!!! آخ چقدر حرفای خودمم شبیه مال توئه نکنه خود منی ؟
===
در مورد فیزیک آهان ... آره فکر خوبیه مبحث به مبحث ... ایول داداش واقعا ... خیلی ممنونممرسی مرسی داداش
سلامسلام
به نظرم فیزیک 3 زیاد سخت نیست البته من رشتم تجربی بود ولی اکثر فصل ها با فیزیک ریاضی مشترک بودیم فکنم فقط 1-2 فصل فرق
داشتیم و شاید الان یکم تغییر کرده باشه..به نظر من خیلی راحت میتونین پاس کنین
فیزیک رو لازم نیست کلاس برین یا این همه کتاب کمک آموزشی بخونید .. برای خوندن فیزیک من خودم اول متن کتاب رو می خوندم بعـد
فرمول ها رو میخوندم بعد از خودم سوال می کردم و فرمول ها رو حفظ میکردم و ثابتشون میکردم یا با فرمول رو به هم ربط میدادم مثلا فصل
دوم فکنم جریان الکتریکی و.. هست میشه فرمول ها رو بهم ربط بدین ، اینطوری خیلی راحت تو ذهنتون میمونه یعنی برای خودتون ثابت
کنید ، فرمول رو با مثال تو ذهنتون ثابت کنید..متنش هم که اصلا سخت نیست یعد سوالای آخر فصل رو خودتون حل کنید بعد جوابش رو با
جواب معلمتون مقایسه کنید ...اگر کتاب کمک آموزشی نیاز دارین من یادمه یه کتاب برای کنکور داشتم که سوالات رو طبقه بندی کرده بود
ولی خیلی جالب بود سوالای خیلی خوبی داشت که حلشون باعث میشد درس رو بهتر متوجه بشم کتابش هم فیزیک3 اندیشه سازان بود
از سوالای خیلی آسون شروع میشد تا سوالای خیلی سخت که با علامت مشخص شده بودن توضیحات آخر فصل هم عالی بود .البته این
سوالات همش مال کنکور های مختلف بود ..(نمیدونم الان این کتاب هست هنوز یا نه)
به نظر من شما کتاب رو بخونید و مسلط شین به کتاب مسلط شدن هم با حل تمرین آسون و به تدریج سخت امکان پذیره .سوالات نهایی که
سالهای قبل داده شده هم بخونید خیلی از سوالای امتحانای نهایی تکرار سوالای سال های قبله .. تازمانی که متن کتاب و جزوه استادتون و
مسلط نشدین سوالایی که ذهنتون رو منحرف میکنه حل نکنید یا لا اقل سوالی رو حل کنید که آسون هست و توضیح متن کتاب تا به متن تاب
و جزوه مسلط شین این 1 ماه رو روزی 2-3 ساعت دقیق فیزیک بخونید به نظر من کافیه کاملا مسلط میشین(منظورم حفظ کردن نیـست باید دقیق و مفهومی بخونید) درکل فیزیک 3 برای من درس خیلی شیرین و قشنگی بود..اصلا هم سخت نیست![]()
آره آره ، درسته یه کوچولو فرق داره اونم تو فصل هاش...
هــــم... آره الان تو این مدت کم خوبیت نداره برم کلاس خصوصی ...
===
آره جریان الکتریکی ... باهاتون موافقم اول متن بعد فرمول بعد سوال از خود! بعد تکرار و تمرین!!! کلامک صحیح!!!
===
آره فیزیک اصلا و ابدا سخت نیست فقط تقصیر خودمه ... نمیدونم چرا دیر متوجه میشم ... آخه دبیرمون از سوال سخت شروع میکرد بعد من متوجه نمی شدم که اعداد از کجا اومدن؟!!!!
دوستان گلم دست همتون طلایی![]()
مهران جان یه چیز بگم امیدوارم ناراحت نشی فقط شوخیه
پست هات رو که میخونم توی این تاپیک یاد کارتون ماداگاسکار می افتم که هواپیما خراب شده بود شیره میگفت اره باید درستش کنیم
اها اره از اینجا ایول افرین درستش میکنیم اره خودشه اره ما میتونیم ایول اره از بیرونش شروع میکنیم اها اره اها اره اها .....
درباره ی هندسه هم خیلی سریع داری پیش میریا کار دست خودت ندی؟
تا شب بقیشو میفرستم![]()
آخ جیگرم توفقط بخند داداش!!! اشکال نداره بابا من ناراحت بشم ؟نه بابا ، دوستای خودم منو با حرفاشون زمین میزنن هیچی نمیگم... دیگه واسم خیلی عادی شده
(چند وقت پیش رفته بودم تو یه انجمن تازه عضو بودم بجای استقبال خوب چرت و پرت میگفتن و ... بهشون گفتم سلام آقایون خوش اخلاق
هیچی دیگه همشون تعجب کردن انتظار داشتن دعوا کنم
ما اهل این حرفا نیستیم داداش راحت باش)
ماداگاسکار من 1 و2 رو دیدمآره ما میتونیم
هاهاهاهاها...
تنکس خوش تیپاوه پسر سرعت عمل من تو درسا اولش کند بود حالا داره بهتر میشه
![]()
از دوستان کسی هست برام یکم از قانون دست راست (به همراه برون سو درون سو) در فیزیک 3 توضیح بده چون من هر چی تو اینترنت گشتم از مطالب چیزی نفهمیدم یعنی میدیدم برای چند تا مثال درست در میاد برای 1-2 تا نه!! واقعا ازتون ممنونم چون بلد نیستم کلی مشکل پیدا کردم با فیزیک.![]()
من یک مشکلی دارم تو درسای حفظی واقعا ضعیفم چون هیچی نخوندم مثل ادبیات زبان فارسی و از همه بدتر دینی (دینی بیشتر از 800 تا سوال جمعا معلم گفته)
خوب کی بخونم؟ تازه حسابان هست فیزیک هست کی؟تو رو خدا یک راهنمایی کنید از الان با چی شروع کنم موندم کدوم درس
عربی هم که اصلا واگزار می کنیم به شب امتحان!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)