تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 173 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 1727

نام تاپيک: (●̮̮•) ســـوم دبیرســـتان [ 92-91]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بخاطر زیاد بودن پ.خ شد ......

2. 2 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام نه دوست عزیز من خودم افتادم نتونستم برم و یک سال دارم آب خنک میخورم!!! دی ماه !!!

-----------

دوستان کسی میدونه چجوری میشه حسابان ، فیزیک 3 ، هندسه 2 رو طوری خوند که بشه نمره بالای 15 آورد ؟ دوستان خواهش میکنم کمکم کنین من نمیدونم چجوری باید این 3 تا درسو بخونم دوستان لطفا بهم بگین ادمین ها مدیر ها همه ی دوستان خواهش میکنم کمکم کنین من نمیدونم چجوری باید این 3 تا درسو پاس کنم لطفا کمکم کنین یه دنیا ممنون میشم! اگه خرداد ماه بیفتم باید برم سربازی جان من کمکم کنین دوستان
    (به خدا من آدم درس خونی هستم! ولی شیوه خوندن این 3 تا درسو بلد نیستم!!!)
    (بنی هاشمی ، نمونه سوال همه چی دارم ولی نمیدونم چجوری میشه این 3 تا درس رو خوند طوری که راحت متوجه بشم و نمره بالایی بگیرم!!! به خدا داغون شدم تو این 3 درس!) لطفا کمکم کنین مسئله خیلی حیاتیه عزیزان :(
    پایه خیلی چیزه مهمی است، مخصوصا تو حسابان! حسابان رو اگه هر روز بخونی و مرور کنی، 100% بالای 15 نشی، قبول میشی!
    هندسه 2 پایه چندانی نمی خواد، بیشتر حفظ کردنه. ولی من خیلی کم شده حفظ کنم و بیشتر سعی کردم که یاد بگیرم
    برای فیزیک 3، خوندن و یادگیری چیز های تشریحی و فرمول ها و بعد فهمیدن مسئله و استفاده از فرمول ها برای حل مسئله!
    تو فیزیک به یه کم پایه ریاضی و یه مقدار کم هم به پایه فیزیک احتیاجه!
    دیدن نوع و شکل های مختلف سوالات و مثال ها خیلی میتونی در حل سوالات و تمرینات به شما کمک بکنه!
    جزوه های درسیتون هم باید مناسب باشن

4. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اول از همه بگم که از طرز پست دادن و این چیزا مشخصه که ظاهرا هول کردی
    اول ارامش خودتو حفظ کن و بدون سردرگمی فقط باعث میشه کارا خراب تر بشه و تا چشم رو هم بذاری امتحانا میرسه
    ببین دوست من
    من شاید درحد راهنمایی کردن بقیه نباشم ولی فقط تجربه خودم رو بگم
    منم دقیقا از این سه درس وحشت داشتم ولی خوشبختانه تونستم ردش کنم و برسم پیش دانشگاهی
    درمورد هندسه
    هندسه 2 مثل سایر هندسه ها مسائل حل کردنی زیاد نداره و بیشتر قضیه هستش
    من هم پارسال همین موقع ها بود شروع کردم خوندن
    میرفتم هندسه رو میاوردم روزی تقریبا 10 تا قضیه رو میخوندم میخوندما
    هندسه 2 رو خیلیا حفظ میکنن چون نه عدد داره نه چیزی فقط اثبات هستش
    شما مطمئن باش روزی هر چند تا قضیه که میکشی رو حل کنی و تمرین کنی راحت میتونی پاسش کنی
    من خودم 18 شدم
    ولی تمرینش یادت نره
    یه قضیه رو نمیشه با یه بار تمرین یاد گرفت اونقدر بنویس که دستت بهش عادت کنه ولی بازم میگم حفظش نکن

برای حسابان : اول بگو اوضاع ریاضیت چطوره؟ با توجه به اینکه گفتی درس خونی پس با ریاضی پایه نباید مشکل داشته باشی
    حسابان خوشبختانه از اون درسا هستش که نمیشه زیاد بپیچونن و سختش کنن
    امتحان نهایی حسابان تقریبا همون سوال های مسائل کتاب هست
    جزوه و .. هم که زیاد هست
    اگه جزوه معلمتون کامله پیشنهاد میکنم از رو همون بخون و در کنارش یه کتاب تمرین تشریحی بگیر و فقط حل کن

فیزیک : متاسفانه این درسو خودمم نمره خوبی نگرفتم ولی خوب گند هم نزدم
    معلم سوم ما گفتش سوالات بنی هاشمی رو بخونیم و واقعا هم تطابق داشت با امتحان نهایی
    اگه تونستی برای فیزیک یک جلسه خصوصی بگیر خود دبیرا میدونن چجوری جمع کنن
    درواقع تو همون یه جلسه نخ می افته دستت و میتونی بقیش رو خودت بر مبنای همون یه جلسه ادامه بدی

امیدوارم کمک کرده باشم
    با حرفتون موافقم. Mehran-King جان اگه شما یکی دو جلسه کلاس فیزیک برید ، تقریبا میوفتید تو نخ فیزیک! البته به شرط اینکه معلمه خوب باشه

6. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام آره داداش خیلی ترس دارم که قبول نشم

قضیه هارو باید حل کنم ؟ :o الان درست یک ماه واسه شروع امتحانتم مونده 28 حسابان ، 4 خرداد فیزیک 3 ، و 11 خرداد هندسه 2

مشکل من اینجاست که نمیدونم مثلا تو حسابان از کجا شروع کنم؟ کتاب؟جزوه دبیر؟گاج سیاه؟بنی هاشمی؟ این منو زیاد دیوونه میکنه!!!

همه قضیه هارو بخونم؟ تمرینات چی؟ تمرینات کتابم مهمه؟ یعنی همشو باید بخونم ؟ وایییی :|

باشه داداش هندسه رو گرفتم راستی فعالیت چی از فعالیت کنید هم میاد؟ هندسه فیزیک حسابان ؟! تمرین در کلاس؟! حل یک مسئله ؟ (حسابان)

خوشبختانه خوبه آره ولی این معادلات ... خیلی مشکل دارم جدول تعیین علامت و ... اینا رو اصلا بلد نیستم
    گاج سیاه تمرینای زیادی داره فک کنم اون به دردم میخوره 100 تا تمرین واسه هر فصل :|

نه فیزیک قبلا کلاس رفتم خیلی زیاد ولی متاسفانه یادم نمیاد :| حسابان و هندسه 2 حله ولی فیزیک 3 درست متوجه نشدم (راستش من خودم اصلا از کلاس خصوصی بدم میاد)

سوال دقیق من اینجاست که :

مثلا اولین امتحانم حسابان هست اولش دقیق از چی شروع کنم ؟ مثلا اول چی بخونم؟ تمرین؟مسائل ؟ یا همینطور به ترتیب پیش برم؟

دوم اینکه فیزیک 3! اولش چی بخونم؟ فرمولات رو اول بخونم یا سوالات تشریحی؟ مثلا واسه یاد گرفتن هر بخش یا هر فصل و اون همه فرمول ... چجوری بخونم؟ و چجوری دونه به دونه حفظ کنم راه آسون تری نیست؟

سوم اینکه هندسه 2! مطمئنا همیشه از فعالیت صفحات ابتدایی کتاب یک سوال میدن ! پس از اینجا میشه نتیجه گرفت فعالیت هارو هم باید بخونم؟ فقط هندسه 2 یا فعالیت فیزیک 3 و حسابان رو هم باید بخونم؟

روزی تا چه حد درس بخونم ؟
    دوست عزیز اگه شما بخوایید همه ی این ها رو بخونید، بدلیل زیاد بودن و فرق کردن مراحل حل، گیج میشید.
    هندسه 2 جزوه معلم اگه کامله خیلی میتونه کمک کنه. اول از همه جزوه معلم خودتون رو بخونید!
    قضایای رو باید همشون رو بلد باشین. چند بار از رو بخونید بعد اگه لازم دونستید، از رو بنویسید تا اون جا که خودتون بدون حتی نگاه کردن به جواب ، بتونید حل کنید!
    تمرینات همه رو لازم نیست حل کنید.بعضی جاها 4 تا تمرین هست که میشه با حل کردن 2یا3 تمرین 4امی هم یاد گرفت.
    اگه وقت ندارید، مشتق(فصل 5) > پیوستگی و حد (فصل 4) و بعد اگه وقت شد از اول بخونید.
    اگه وقت دارید در صورت کامل بودن جزوه معلم، کل جزوه معلم رو بخونید! به این صورت که وقتی فصل 1 رو از جزوتون خوندید برید
    مثال های فصل 1 کتاب رو ببینید،اگه بلد نبودید یاد بگیرید و اگه بلد بودید یه دوره ای میشه برای شما و همینطور چند تا از تمرین های همون فصل رو.
    اگه الان میتونید این 3 تا درس رو بخونید بعد نزدیک امتحان حسابان تمرکزتون رو فقط بزارید رو حسابان و به فیزیک و هندسه فکر نکنید که اون ها رو چیکار کنید چون باعث اضطرابتون میشه.
    فیزیک 3 هم مبحث به مبحث همراه با فرمول ها و مسائل بخونید.
    فعالیت های هندسه 2 خیلی ساده ان با 2-3 تا خوندن از اونا بقیه رو راحت متوجه میشید.
    یه نکته خیلی مهم تو هندسه اینه که نباید کل یک قضیه رو حفظ کنید، بلکه فقط کافیه مراحلش رو حفظ کنید و بقیه اش رو بفهمید!
    و در آخر اینکه خوندن مهم ترین چیزه!
    Last edited by Iloveu-ALL; 22-04-2013 at 14:47.

8. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

به نظرم فیزیک 3 زیاد سخت نیست البته من رشتم تجربی بود ولی اکثر فصل ها با فیزیک ریاضی مشترک بودیم فکنم فقط 1-2 فصل فرق

داشتیم و شاید الان یکم تغییر کرده باشه..به نظر من خیلی راحت میتونین پاس کنین

فیزیک رو لازم نیست کلاس برین یا این همه کتاب کمک آموزشی بخونید .. برای خوندن فیزیک من خودم اول متن کتاب رو می خوندم بعـد

فرمول ها رو میخوندم بعد از خودم سوال می کردم و فرمول ها رو حفظ میکردم و ثابتشون میکردم یا با فرمول رو به هم ربط میدادم مثلا فصل

دوم فکنم جریان الکتریکی و.. هست میشه فرمول ها رو بهم ربط بدین ، اینطوری خیلی راحت تو ذهنتون میمونه یعنی برای خودتون ثابت

کنید ، فرمول رو با مثال تو ذهنتون ثابت کنید..متنش هم که اصلا سخت نیست یعد سوالای آخر فصل رو خودتون حل کنید بعد جوابش رو با

جواب معلمتون مقایسه کنید ...اگر کتاب کمک آموزشی نیاز دارین من یادمه یه کتاب برای کنکور داشتم که سوالات رو طبقه بندی کرده بود

ولی خیلی جالب بود سوالای خیلی خوبی داشت که حلشون باعث میشد درس رو بهتر متوجه بشم کتابش هم فیزیک3 اندیشه سازان بود

از سوالای خیلی آسون شروع میشد تا سوالای خیلی سخت که با علامت مشخص شده بودن توضیحات آخر فصل هم عالی بود .البته این

سوالات همش مال کنکور های مختلف بود ..(نمیدونم الان این کتاب هست هنوز یا نه)

به نظر من شما کتاب رو بخونید و مسلط شین به کتاب مسلط شدن هم با حل تمرین آسون و به تدریج سخت امکان پذیره .سوالات نهایی که

سالهای قبل داده شده هم بخونید خیلی از سوالای امتحانای نهایی تکرار سوالای سال های قبله .. تازمانی که متن کتاب و جزوه استادتون رو

مسلط نشدین سوالایی که ذهنتون رو منحرف میکنه حل نکنید یا لا اقل سوالی رو حل کنید که آسون هست و توضیح متن کتاب تا به متن کتاب

و جزوه مسلط شین این 1 ماه رو روزی 2-3 ساعت دقیق فیزیک بخونید به نظر من کافیه کاملا مسلط میشین(منظورم حفظ کردن نیـست باید

دقیق و مفهومی بخونید) درکل فیزیک 3 برای من درس خیلی شیرین و قشنگی بود..اصلا هم سخت نیست

10. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

پایه خیلی چیزه مهمی است، مخصوصا تو حسابان! حسابان رو اگه هر روز بخونی و مرور کنی، 100% بالای 15 نشی، قبول میشی!
    هندسه 2 پایه چندانی نمی خواد، بیشتر حفظ کردنه. ولی من خیلی کم شده حفظ کنم و بیشتر سعی کردم که یاد بگیرم
    برای فیزیک 3، خوندن و یادگیری چیز های تشریحی و فرمول ها و بعد فهمیدن مسئله و استفاده از فرمول ها برای حل مسئله!
    تو فیزیک به یه کم پایه ریاضی و یه مقدار کم هم به پایه فیزیک احتیاجه!
    دیدن نوع و شکل های مختلف سوالات و مثال ها خیلی میتونی در حل سوالات و تمرینات به شما کمک بکنه!
    جزوه های درسیتون هم باید مناسب باشن
    من پایه ام تو حسابان زیاد قوی نیست! متاسفانه ...

آره هندسه 2 رو دارم یاد میگیرم خیلی ممنونم از همگی...
    در مورد فیزیک 3 هم آره باهاتون موافقم

آره

مرسی داداش
    با حرفتون موافقم. Mehran-King جان اگه شما یکی دو جلسه کلاس فیزیک برید ، تقریبا میوفتید تو نخ فیزیک! البته به شرط اینکه معلمه خوب باشه
    من قبلا فیزیک 3 کلاس خصوصی رفتم طرف تو آمریکا درس خونده بود ولی من گوش نمیدادم دیگه... حیف شد... بعدش متوجه نمی شدم آخه زود میرفتم حل میکردم نمیدونستم اعداد از کجا میومدن! بعدش متوجه نمیشدم...
    دوست عزیز اگه شما بخوایید همه ی این ها رو بخونید، بدلیل زیاد بودن و فرق کردن مراحل حل، گیج میشید.
    هندسه 2 جزوه معلم اگه کامله خیلی میتونه کمک کنه. اول از همه جزوه معلم خودتون رو بخونید!
    قضایای رو باید همشون رو بلد باشین. چند بار از رو بخونید بعد اگه لازم دونستید، از رو بنویسید تا اون جا که خودتون بدون حتی نگاه کردن به جواب ، بتونید حل کنید!
    تمرینات همه رو لازم نیست حل کنید.بعضی جاها 4 تا تمرین هست که میشه با حل کردن 2یا3 تمرین 4امی هم یاد گرفت.
    اگه وقت ندارید، مشتق(فصل 5) > پیوستگی و حد (فصل 4) و بعد اگه وقت شد از اول بخونید.
    اگه وقت دارید در صورت کامل بودن جزوه معلم، کل جزوه معلم رو بخونید! به این صورت که وقتی فصل 1 رو از جزوتون خوندید برید
    مثال های فصل 1 کتاب رو ببینید،اگه بلد نبودید یاد بگیرید و اگه بلد بودید یه دوره ای میشه برای شما و همینطور چند تا از تمرین های همون فصل رو.
    اگه الان میتونید این 3 تا درس رو بخونید بعد نزدیک امتحان حسابان تمرکزتون رو فقط بزارید رو حسابان و به فیزیک و هندسه فکر نکنید که اون ها رو چیکار کنید چون باعث اضطرابتون میشه.
    فیزیک 3 هم مبحث به مبحث همراه با فرمول ها و مسائل بخونید.
    فعالیت های هندسه 2 خیلی ساده ان با 2-3 تا خوندن از اونا بقیه رو راحت متوجه میشید.
    یه نکته خیلی مهم تو هندسه اینه که نباید کل یک قضیه رو حفظ کنید، بلکه فقط کافیه مراحلش رو حفظ کنید و بقیه اش رو بفهمید!
    و در آخر اینکه خوندن مهم ترین چیزه!
    داداش گفتم که هندسه به لطف دوست خوبم Hatek جان حل شد فقط فیزیک 3 و حسابان مونده که اونم امیدوارم حل بشه

آهان مرسی آره این روش فک کنم خیلی خوبه و تاثیر گذاره

ایول داداش دمت گرم گرفتم

در مورد حسابان 99% درصد باهاتون موافقم میخوام همین کارو بکنم فصل 5-4-1-2-3 این روش فک کنم خوبه ، آخه این مثلثات فوقش 3نمره میاد یک روز وقت آدمو میگیره ...
    بارم بندی حسابان:
    فصل 5=>5نمره
    فصل 4=>4نمره
    فصل 1=>4نمره
    فصل 2=>4نمره
    فصل3=>3نمره

درسته دیگه؟ پشت گاج نوشته

===

داداش واقعا دستت طلایی واقعا منم به همون چیزی که شما گفتین داشتم فکر میکردم!!! آخ چقدر حرفای خودمم شبیه مال توئه نکنه خود منی ؟
    ===

در مورد فیزیک آهان ... آره فکر خوبیه مبحث به مبحث ... ایول داداش واقعا ... خیلی ممنونم مرسی مرسی داداش

سلام

به نظرم فیزیک 3 زیاد سخت نیست البته من رشتم تجربی بود ولی اکثر فصل ها با فیزیک ریاضی مشترک بودیم فکنم فقط 1-2 فصل فرق
    داشتیم و شاید الان یکم تغییر کرده باشه..به نظر من خیلی راحت میتونین پاس کنین
    فیزیک رو لازم نیست کلاس برین یا این همه کتاب کمک آموزشی بخونید .. برای خوندن فیزیک من خودم اول متن کتاب رو می خوندم بعـد
    فرمول ها رو میخوندم بعد از خودم سوال می کردم و فرمول ها رو حفظ میکردم و ثابتشون میکردم یا با فرمول رو به هم ربط میدادم مثلا فصل
    دوم فکنم جریان الکتریکی و.. هست میشه فرمول ها رو بهم ربط بدین ، اینطوری خیلی راحت تو ذهنتون میمونه یعنی برای خودتون ثابت
    کنید ، فرمول رو با مثال تو ذهنتون ثابت کنید..متنش هم که اصلا سخت نیست یعد سوالای آخر فصل رو خودتون حل کنید بعد جوابش رو با
    جواب معلمتون مقایسه کنید ...اگر کتاب کمک آموزشی نیاز دارین من یادمه یه کتاب برای کنکور داشتم که سوالات رو طبقه بندی کرده بود
    ولی خیلی جالب بود سوالای خیلی خوبی داشت که حلشون باعث میشد درس رو بهتر متوجه بشم کتابش هم فیزیک3 اندیشه سازان بود
    از سوالای خیلی آسون شروع میشد تا سوالای خیلی سخت که با علامت مشخص شده بودن توضیحات آخر فصل هم عالی بود .البته این
    سوالات همش مال کنکور های مختلف بود ..(نمیدونم الان این کتاب هست هنوز یا نه)
    به نظر من شما کتاب رو بخونید و مسلط شین به کتاب مسلط شدن هم با حل تمرین آسون و به تدریج سخت امکان پذیره .سوالات نهایی که
    سالهای قبل داده شده هم بخونید خیلی از سوالای امتحانای نهایی تکرار سوالای سال های قبله .. تازمانی که متن کتاب و جزوه استادتون و
    مسلط نشدین سوالایی که ذهنتون رو منحرف میکنه حل نکنید یا لا اقل سوالی رو حل کنید که آسون هست و توضیح متن کتاب تا به متن تاب
    و جزوه مسلط شین این 1 ماه رو روزی 2-3 ساعت دقیق فیزیک بخونید به نظر من کافیه کاملا مسلط میشین(منظورم حفظ کردن نیـست باید دقیق و مفهومی بخونید) درکل فیزیک 3 برای من درس خیلی شیرین و قشنگی بود..اصلا هم سخت نیست
    سلام

آره آره ، درسته یه کوچولو فرق داره اونم تو فصل هاش...

هــــم... آره الان تو این مدت کم خوبیت نداره برم کلاس خصوصی ...

===
    آره جریان الکتریکی ... باهاتون موافقم اول متن بعد فرمول بعد سوال از خود! بعد تکرار و تمرین!!! کلامک صحیح!!!

===

آره فیزیک اصلا و ابدا سخت نیست فقط تقصیر خودمه ... نمیدونم چرا دیر متوجه میشم ... آخه دبیرمون از سوال سخت شروع میکرد بعد من متوجه نمی شدم که اعداد از کجا اومدن؟!!!!

دوستان گلم دست همتون طلایی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مهران جان یه چیز بگم امیدوارم ناراحت نشی فقط شوخیه

پست هات رو که میخونم توی این تاپیک یاد کارتون ماداگاسکار می افتم که هواپیما خراب شده بود شیره میگفت اره باید درستش کنیم

اها اره از اینجا ایول افرین درستش میکنیم اره خودشه اره ما میتونیم ایول اره از بیرونش شروع میکنیم اها اره اها اره اها .....

درباره ی هندسه هم خیلی سریع داری پیش میریا کار دست خودت ندی؟
    تا شب بقیشو میفرستم

13. این کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مهران جان یه چیز بگم امیدوارم ناراحت نشی فقط شوخیه

پست هات رو که میخونم توی این تاپیک یاد کارتون ماداگاسکار می افتم که هواپیما خراب شده بود شیره میگفت اره باید درستش کنیم

اها اره از اینجا ایول افرین درستش میکنیم اره خودشه اره ما میتونیم ایول اره از بیرونش شروع میکنیم اها اره اها اره اها .....

درباره ی هندسه هم خیلی سریع داری پیش میریا کار دست خودت ندی؟
    تا شب بقیشو میفرستم
    آخ جیگرم توفقط بخند داداش!!! اشکال نداره بابا من ناراحت بشم ؟ نه بابا ، دوستای خودم منو با حرفاشون زمین میزنن هیچی نمیگم... دیگه واسم خیلی عادی شده (چند وقت پیش رفته بودم تو یه انجمن تازه عضو بودم بجای استقبال خوب چرت و پرت میگفتن و ... بهشون گفتم سلام آقایون خوش اخلاق هیچی دیگه همشون تعجب کردن انتظار داشتن دعوا کنم ما اهل این حرفا نیستیم داداش راحت باش)

ماداگاسکار من 1 و2 رو دیدم آره ما میتونیم هاهاهاهاها...

تنکس خوش تیپ اوه پسر سرعت عمل من تو درسا اولش کند بود حالا داره بهتر میشه

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

از دوستان کسی هست برام یکم از قانون دست راست (به همراه برون سو درون سو) در فیزیک 3 توضیح بده چون من هر چی تو اینترنت گشتم از مطالب چیزی نفهمیدم یعنی میدیدم برای چند تا مثال درست در میاد برای 1-2 تا نه!! واقعا ازتون ممنونم چون بلد نیستم کلی مشکل پیدا کردم با فیزیک.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

من یک مشکلی دارم تو درسای حفظی واقعا ضعیفم چون هیچی نخوندم مثل ادبیات زبان فارسی و از همه بدتر دینی (دینی بیشتر از 800 تا سوال جمعا معلم گفته)
    خوب کی بخونم؟ تازه حسابان هست فیزیک هست کی؟ تو رو خدا یک راهنمایی کنید از الان با چی شروع کنم موندم کدوم درس عربی هم که اصلا واگزار می کنیم به شب امتحان!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •