بچه ها برا تحلیلی بین فار و گاج سفید گیـــــــر کردم!!!!
لطفا کمکم کنید نمیدونم تحلیلی فار مثل گسسته ش جواب میده یانه؟؟ یا همون گاج سفید بگیرم؟؟؟؟یا اینکه هردو رو بگیرم و کار کنم؟
بچه ها برا تحلیلی بین فار و گاج سفید گیـــــــر کردم!!!!
لطفا کمکم کنید نمیدونم تحلیلی فار مثل گسسته ش جواب میده یانه؟؟ یا همون گاج سفید بگیرم؟؟؟؟یا اینکه هردو رو بگیرم و کار کنم؟
دوستان آیا رشته ای به نام هوش مصنوعی وجود داره ؟
یه جا خوندم طرف هوش مصنوعی کامپیوتر مشهد قبول شده !! نمیدونستم چنین چیزی هم هست تو شاخه علوم کامپیوتر!!
بچه ها برا شیمی2که مبتکران امابرا3وپیش نمیدونم!! حالا بنظرشما کدوم بهتره مبتکران یاسبز؟
لطفا توضیح بدید ودلیل بیارید . ایا نکته ای تو سبز هست که تو مبتکران نباشه؟
کمکم کنید عزیزان خواهش![]()
آره وجود داره
منم شنیدم رشته خیلی خوبیه
من خودم شیمی مبتکران خوندم خیلی سبز رو دیدم ولی مثل همون مبتکران هست
ولی از نظر مبتکران خیالت راحت باشه نکته ای توی کنکور نیست که توی مبتکران پیدا نشه فقط باید روش وقت بزاری
خوب مسلما به این سرعت کتاب تست مطابق با آخرین تغییرات نمیاد
یعنی مثلا اگر توی کتاب جدید یه نکته اضافه شده شما تستی از اون نکته توی کتاب های تست پیدا نمیکنی اما حداقل کاری که میتونی بکنی اینه که کتاب های درسی رو چاپ های جدیدش رو بگیری بخونی یعنی با همین تغییرات جدید بخونی که اگه حداقل در مورد اون نکات جدید تست پیدا نکردی خودت خونده باشی اونارو.
فقط کتاب های پیش رو جدید بخون کتاب های دوم و سوم همون چاپ قدیم رو بخون.
Last edited by mohammad_dj_kazin; 23-09-2011 at 16:01.
سلام دوستان. من فارغ التحصیل هستم. کتاب های پیش دانشگاهی امسال رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟ ( دوست و آشنا و کسی که امسال پیش دانشگاهی بخونه ندارم ).![]()
از همون جایی که کسایی که امسال میخوان برن پیش تهیه میکنن شما هم تهیه کن![]()
سلام رفقا مجبور شدم دوباره پست بدم(اشتباه نگفتم که؟!!!؟)
محبت کنید جواب مارو بدیدسلام رفقا
انشا الله که همگی در پناه ایزد منان خوب وسلامت هستید
یه سوال دارم:
از کتابای دیف انتشارات خوشخوان و رمزینه واندیشه فایق و 10استاد و....
کدومشون ویرایش جدیدش مطابق با کتاب درسی جدید اومده؟
خواهشا اگه خبر دارید زود اطلاع بدید
به امید موفقیت همه
التماس دعا
اره بابا هس ولی واسه ارشد !! IT هستش !!
یکی از گزایشهای ارشدشه !!
سلام بچه ها هر كي ميتونه يه مشاوره بده دعاش ميكنم
برا تحليلي گاج بهتره يا خوشخوان؟؟؟؟ كلا بهترين كتاب برا تحليلي كدومه
براي اينكه عربي و 70 بتوني بزني چه كتابيو پيشنهاد ميكنيد؟؟؟ اياد فيلي رو دارم ولي به نظرم به درد 70 زدن نميخوره.......تقاضا دارم يه كتابي معرفي كنيد كه تسلطمو تو ترجمه ببره بالا
و تو زبانم من موندم ......خواستم برم 504 بگيرم ..كه گفتن نميتوني از پسش بر بيايو به درد كنكور نميخوره ...اين كتابا هم همش توشون قواعد ...بابا مگه چند تا قواعد مياد؟ اونام كه اسون ترين سوالاشن.... به نظر شما زبان چي بخونم...البته گاج ربانم دارم(واژگان سطر به سطر) ولي به نظرم كلمه هاش برا كنكور كافي نيس
حالا چيكار كنم![]()
بچه ها بنظرتون با برنامه گزینه2 برم جلو یا خودم برنامه بریزم و برم جلو؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)