تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 110 از 337 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این پیغام معمولا برای کامپیوتر های یک شبکه ظاهر میشه و زمانی اتفاق می افته که دو تا کامپیوتر با نام ها ی متفاوت روی یک ip ست شده باشن
    اگر حالت فوق درست باشه یعنی کامپیوتر شما عضو یک شبکه باشه من فکر می کنم احتمالا تو نصب های مختلف سیستم عاملتون هر بار یک اسم جدید به سیستمتون داید در حالی که dhcp همون ip قبلی رو بهتون میداده . بنابر این تو اکتیو دایرکتوری چند تا کامپیوتر با یکip تعریف شدن و باعث اشکال میشه
    امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

داره خودمونی میشه Mahdak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.نه من که ip رو عوض نکردم و share هم نیستم.نمیدونم باید چه کار کنم.لطفا کمک!میدونید من قبلا win vista داشتم اونجا بهم پیغام میداد که یک سیستم دیگر با همین ip شما online هست.بهد من ویندوز رو هم عوض کردم(الان Xp هست)این پیغام رو میده there is an IP addrress conflict with another system on the network

اگر مطمئن هستید که هیچ تغییری خودتوون انجام ندادین به isp ای که Adsl توون رو ازش گرفتین زنگ بزنین و مشکلتوون رو مطرح کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

دوست عزيز راستش همونجوري كه گفتم اطلاعاتم راجع به اين زمينه خيلي پايينه ، ممنون مي شوم راهنمايي كنيد كجا مي تونم پيداش كنم ! بعد يك مشكل ديگه اگه قرار باشه رمزش رو تغيير بدهم يا تيك ذخيره را بردارم احتمالا بايد رمز اولي رو بدونم در حالي كه چون فرد ديگري برام وصل كرده نميدونم رمزش چيه ؟
    ممنون مي شوم تو اين زمينه بيشتر راهنمايي ام كنيد ...

براي اينكار چند تا نرم افزار ريختم اما متاسفانه همشون راه فرار داشتند وقتي من با اين اطلاعات كم بتونم دورش بزنم پس حتما نفر ديگه اي هم مي تونه اينكار رو .... !؟
    خوب فکر کنم اگه از ISP تون بپرسید pass رو بهتون می ده
    کانکشن هم اینجاست:control panel->network connections

شاید نرم افزار خوبی پیدا نکردید
    چون این جور نرم افزارها توی خیلی جاها دارند استفاده می شن و مشکلی هم وجود نداره شاید هم اطلاعات شما زیاده و خودتون رو دست کم می گیرید
    متاسفانه منم اسم نرم افزارشو نمی دونم

4. این کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

salam,agha dastet dard nakone babat rahnamet,hala be sherkat ke internet gereftam tamas migiram bebina chi mishe.kheyli mamnon.tnx buddy.

داره خودمونی میشه Whansinnig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خوب فکر کنم اگه از ISP تون بپرسید pass رو بهتون می ده
    کانکشن هم اینجاست:control panel->network connections
    سلام دوست گرامي ، از اينكه پاسخ مي دهيد بسيار سپاسگذارم . ببخشيد اما درواقع متوجه نشدم بايد كجا بروم Uبه كانكشني كه گفتيد رفتم ولي متاسفانه بازهم متوجه نشدم !! ( راستش گفته بودم اطلاعاتم خيلي كمه ...شايد خنده دار باشه اگه از شما بخواهم لطف كنيد ساده تر از اين راهنمايي كنيد ...)

شاید نرم افزار خوبی پیدا نکردید
    چون این جور نرم افزارها توی خیلی جاها دارند استفاده می شن و مشکلی هم وجود نداره .
    متاسفانه منم اسم نرم افزارشو نمی دونم
    ممنون احتمالا اشكال از نرم افزارها باشه ، تغييرشون ميدهم تا نتيجه ي بهتري بگيرم .

راستي يك مشكل ديگر ، از وقتي به كانكشن بالا رفتم هر چند دقيقه ، كامپيوتر پيام ميدهد كه از حالت online خارج شده و به حالت offline درآمده ام و مجددا با كليك بر گزينه ي try again به حالت اوليه بر مي گردم ! و دوباره پيام تكرار مي شود و ...
    (البته دو يوزر در كامپيوترم دارم كه اين مشكل تنها در آن يوزري ديده مي شود كه با آن به آن كانكشن رفتم .)

ممنون مي شوم مجددا راهنمايي ام نماييد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

salam .alan k msg gahablimo mibinam fk mikonam advice khobi be man nashod be har.man 2re cisco roshoro kardam va be moshkeli bar nakhordam.be khosos ba komak abzar haye ITbase alan k amuzesh khili rahate.
    MCSE va CCNA or else rabti be ham nadaran.albate man shayad chun narm mikhonam ino begam...any way.

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام
    این عدد بعد از ادرس ای پی چه معنی داره 168.192.20.10/8

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

دوستان سلام
    این عدد بعد از ادرس ای پی چه معنی داره 168.192.20.10/8
    تعداد بیت های 1 در subnet mask رو نشون میده. بجای نوشتن 255.0.0.0 میشه تعداد بیت های 1 اکتت اول رو بعد از سابنت مسک با استفاده از اسلش مشخص کرد.

10. 2 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام دوست گرامي ، از اينكه پاسخ مي دهيد بسيار سپاسگذارم . ببخشيد اما درواقع متوجه نشدم بايد كجا بروم uبه كانكشني كه گفتيد رفتم ولي متاسفانه بازهم متوجه نشدم !! ( راستش گفته بودم اطلاعاتم خيلي كمه ...شايد خنده دار باشه اگه از شما بخواهم لطف كنيد ساده تر از اين راهنمايي كنيد ...)

ممنون احتمالا اشكال از نرم افزارها باشه ، تغييرشون ميدهم تا نتيجه ي بهتري بگيرم .

راستي يك مشكل ديگر ، از وقتي به كانكشن بالا رفتم هر چند دقيقه ، كامپيوتر پيام ميدهد كه از حالت online خارج شده و به حالت offline درآمده ام و مجددا با كليك بر گزينه ي try again به حالت اوليه بر مي گردم ! و دوباره پيام تكرار مي شود و ...
    (البته دو يوزر در كامپيوترم دارم كه اين مشكل تنها در آن يوزري ديده مي شود كه با آن به آن كانكشن رفتم .)

ممنون مي شوم مجددا راهنمايي ام نماييد.
    ببخشید دیر جواب دادم
    چی رو متوجه نشدید؟
    کانکشن اینترنت تون رو پیدا کردید؟

داره خودمونی میشه Whansinnig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ببخشید دیر جواب دادم
    چی رو متوجه نشدید؟
    کانکشن اینترنت تون رو پیدا کردید؟
    سلام ، شما هم بايد ببخشيد كه من دير جواب ميدم ،
    بله كانكشن اينترنت رو پيدا كردم ، اما بعدش رو متوجه نشدم كه بايد چه جوري رمز رو ببينم و تغيير بدهم . راستش در اون قسمت همچين موضوعي نديدم ....احتمالا ايراد از اطلاعات كمه منه ، براهمين تقاضا كردم ، اگر مي تونيد ، لطف كنيد : بيشتر و ساده تر توضيح بدهيد .
    از توجه و راهنماي هايتان ممنون .

13. این کاربر از Whansinnig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •