اخبار كه فقط بلده بگه انقلابيون مريخ فلان كارو كردن ...نميدونم مردم بي بصيرت سوريه فلان كارو آخه به ما چه ربطي داره ...يه ميليون كنكوري رو معطل كردن دارن هوا ميكنن... خداوكيلي بياين جمع شيم بريم ميدون السنجش اعتراض.
اخبار كه فقط بلده بگه انقلابيون مريخ فلان كارو كردن ...نميدونم مردم بي بصيرت سوريه فلان كارو آخه به ما چه ربطي داره ...يه ميليون كنكوري رو معطل كردن دارن هوا ميكنن... خداوكيلي بياين جمع شيم بريم ميدون السنجش اعتراض.
نه اصلا این حرفا شما درست نیست برخورد هم برخورداین روزا هر کی رو میبینیم داره مهندس میشه! مهم اینه که چه رشته و کدامین دانشگاه مهندس میشیم؟!؟!مهندس شدن به تنهایی دیگه هنر نمی باشد...همه فکر میکنن کسی که بعد از کنکور با یک رتبه خوب در رشته خوب
قبول شد میشه متخصص همون رشته دریغا که یک سیم بان از مهندس برقش کاری تر استاینجا باز هم باید گفته بشه شما
شریف هم با بهترین رتبه قبول میشی رشته ای رو انتخاب کن که بهش علاقه داری نه اینکه اسمش خوشگل باشه عاشقش بشی نه!
بتونی تحملش کنی و در موردش کنجکاو باشی به حجم کتاب نگاه نکنی که این رو کی میخواد بخونه!دوستی داریم رشته ریاضی
میخونه(گیریم مرتبط ترین رشته به گروه ریاضی)خدش دانشگاه تبریز میخونه میگه این ریاضی که میخونیم با ریاضی دبیرستان زمین تا
اسمان فرق داره خیلی اسونتر بوده دبیرستان گویا!چه رسد به رشته های غیر مرتبط مثل مکانیک که بهشت ریاضیات است و برق هم
که زمینه اولیه ان هوش ریاضی است خلاصه کنم مهندسی کتاب داری!(مثلا)هم علاقه میخواد وگرنه هی مشروط میشی با تیپ پا
میندازنت بیرون!مثل مدرسه نیست که زورکی بگن بخون خودت باید زور بزنی خودت رو به خوندن کنکور تازه اول راهه.![]()
خب اول راه رو که رفتیم و دیگه گذشت.که زمینه اولیه ان هوش ریاضی است خلاصه کنم مهندسی کتاب داری!(مثلا)هم علاقه میخواد وگرنه هی مشروط میشی با تیپ پا
میندازنت بیرون!مثل مدرسه نیست که زورکی بگن بخون خودت باید زور بزنی خودت رو به خوندن کنکور تازه اول راهه.
حالا این نتایج بیاد یه جا بریم، ادامه راهش هم میخونیم.
واقعا من برا کنکور هیچ استرسی نداشتم ولی این نتایج بدجوری استرس زاست. مخصوصا که هی امروز و فردا می کنن.
من میگم امشب نفرات برتر رو میگن، فردا صبح هم نتایج میاد.
امیدوارم که همین بشه. چون اعلام نتایج امشب که دیگه منتفیه.
فايده نداره ديگه **چشات بايد بارون بباره ديگه
بايد يه پيش بيني بكنم
اعلام نتايج روز 12 مرداد 1390 ساعت 20:30:13![]()
اعلام نتاج کنکور دیگه برامون شده یه ارزو که براورده نمیشه
خداکنه فردا دیگه بدن
اینم برا تنوع :
آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاهها از نیمه شهریور
مدیرکل دفتر پشتیبانی و حمایت آموزشی وزارت علوم گفت: شورای مدیران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصویب کرد سال تحصیلی 91 - 90 دانشگاهها از 2 هفته قبل از مهرماه آغاز شود.
سعید قدیمی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره زمان بازگشایی دانشگاهها در سال تحصیلی 91 - 90 گفت: شورای مدیران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصویب کرده است که سال تحصیلی جدید دانشگاهها از 2 هفته قبل از مهر ماه آغاز شود یعنی بازگشایی دانشگاهها تقریباً از نیمه شهریور صورت گیرد.
مدیرکل امور آموزشی وزارت علوم افزود: مصوبه شورای مدیران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره زمان آغاز سال تحصیلی دانشگاهها را به شورای معاونان وزارت علوم ارسال کردهایم تا شورای معاونان درباره زمان پیشنهادی شورای مدیران تصمیمگیری کند.
به گزارش مهر، بررسی زمان آغاز سال تحصیلی 90 - 89 در دانشگاههای مختلف و شروع تشکیل کلاسها در سال تحصیلی گذشته بر اساس تقویم آموزشی 48 دانشگاه تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نشان میدهد دانشگاهیان در سال تحصیلی گذشته دست کم با 10 تاریخ برای آغاز سال تحصیلی دانشگاهها روبرو هستند.
دوست عزيز اينا همش حرفه اولا تا بخوان جواباي كنكور رو بدن ميشه 20 شهريور و دانشگاه خواهرم كه شاهد هست به اونا هم گفتن بايد از 18 شهريور بياين دانشگاه اما كسي نميره و بطور رسمي از اواخر شهريور كلاس ها برگزار ميشه.
به نظر من کسی که نمی دونه چه رشته ای میخواد بره یا میخواد انتخاب رشته کنه ولی اطلاعاتی نداشته تا الان بهتره که بره پیش یه مشاور. البته مواظب باشین انتخابی نکنه که فردا روز براتون پشیمونی بیاره.
هر موقع میاد فقط صبح نیاد حال ندارم صبح پاشم !!!!!
بنظرم عصر بیاد بهتره
بچه ها اینجا هستن همیشه اولین نفرات که نتایج رو میبینن بچه های پایه این تاپیک هستن
صبح اگه بیاد کسی نیست نمیفهمه ولی عصر بیاد سریع بدون مشکل پوکیدن سرور میبینیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)