تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 2605 اولاول ... 10601001061071081091101111121131141201602106101110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

6 مدیر کل روابط عمومی استان مخابرات تهران خبر داد: واگذاری بیش از 142 هزار پورت اینترنت پرسرعت در تهران

مدیر کل روابط عمومی استان مخابرات تهران خبر داد:
    واگذاری بیش از 142 هزار پورت اینترنت پرسرعت در تهران

موبنا- مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران اعلام کرد: تا کنون این شرکت توانسته 142 هزارو 534 پورت اینترنت پرسرعت در تهران واگذار کند.

حجت الله فرزین در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا با بیان اینکه درحال حاضر شرکت مخابرات استان تهران در تمامی مناطق مخابراتی اینترنت پرسرعت واگذار می کند، اظهار داشت: زمان ارائه اینترنت پرسرعت با توجه به تقاضای مناطق مخابراتی متفاوت است.
    وی با اشاره به اینکه اینترنت پرسرعت دراستان البرز توسط مخابرات استان تهران نیز توزیع می شود، ادامه داد:بیشترین واگذاری در منطقه دو با توزیع33 هزار و 524 پورت اینترنت صورت گرفته است.
    فرزین افزود: کمترین میزان واگذاری اینترنت پرسرعت در تهران مربوط به منطقه سه مخابراتی است که تا کنون 12 هزار و 285 پورت اینترنت پرسرعت توزیع شده است.
    شماره 1899 آماده پاسخگویی به سوالات مشتریان ADSL مخابرات است. این مرکز به صورت شبانه روزی در چهار نقطه از تهران تجهیز شده و اپراتورها نیز برای پاسخگویی در آنجا مستقر شده‌اند، اما در نهایت راه‌اندازی یک مرکز تماس کامل و مطلوب به ماژول‌های مختلفی نیاز دارد که درحال تکمیل هستند.
    حدود 20 الی 40 دقیقه پس از تماس مشترک، از این مرکز با فرد تماس گرفته می شود و سوال و یا در خواست وی مورد بررسی قرار می گیرد.
    گفتتی است مشترکان باید در نظر داشته باشند که در هنگام تماس با مرکز 1899 شماره تلفن ثابتی که سرویس ADSL بر روی آن دائر شده است را به اپراتور بدهند و برای بررسی های لازم، افراد در محلی که سرویس مربوط به آنجا است،حضور داشته باشند.
    117
    Last edited by wichidika; 19-10-2011 at 14:51.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

اقا الان با کارت دانشجویی 128 امونو تبدیل میکنن به 256 ×؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اقا الان با کارت دانشجویی 128 امونو تبدیل میکنن به 256 ×؟
    بعضي جاها ميگن بايد ارشد باشي بعضيا كارشناسي رو هم قبول مي كنن بستگي به شانست داره !!!

4. این کاربر از nimastany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

بعضي جاها ميگن بايد ارشد باشي بعضيا كارشناسي رو هم قبول مي كنن بستگي به شانست داره !!!
    احیانا کسی از مرکز پیروزی خبری نداره که چه جوریاست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabgard1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مخابرات تهران سایت ثبت نام اینترنتی داره؟
    و اگه داره ایا اینا پیگیری میکنن سایتشونو؟؟؟
    شماطه تلفن مرکز مخابراتینمونو از کجا در بیارم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شماطه تلفن مرکز مخابراتینمونو از کجا در بیارم؟
    ای بابا حضوری میری جواب نمیدن دیگه چه برسه تلفنی!!!
    رو قیض هست
    از 118 هم میشه بگیری

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

1 پاسخگویی به سئوالات مشترکان اینترنت پرسرعت

مهر:
    پاسخگویی به سئوالات مشترکان اینترنت پرسرعت

شرکت مخابرات استان تهران مرکز تماس 1899 را برای پاسخگویی به سئوالات مشترکان اینترنت پرسرعت ADSL اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، شماره 1899 آماده پاسخگویی به سوالات مشتریان ADSL شرکت مخابرات است و حدود 20 الی 40 دقیقه پس از تماس مشترک با این مرکز، با فرد تماس گرفته می شود و سوال و یا درخواست وی مورد بررسی قرار می گیرد.
    این مرکز به صورت شبانه روزی در چهار نقطه از تهران تجهیز شده و اپراتورها نیز برای پاسخگویی در آنجا مستقر شده‌اند، با این وجود شرکت مخابرات تهران در حال راه‌اندازی یک مرکز تماس کامل و مطلوب است.
    مشترکان باید درهنگام تماس با مرکز 1899 شماره تلفن ثابتی که سرویس ADSL آنها بر روی آن دائر شده را به اپراتور بدهند و برای بررسی های لازم، باید در محلی که سرویس مربوط به آنجا است حضور داشته باشند.
    هم اکنون شرکت مخابرات استان تهران بیش از 142 هزار مشترک ADSL دارد.
    179/

9. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

احیانا کسی از مرکز پیروزی خبری نداره که چه جوریاست ؟
    من چند روز پیش رفتم سوال کردم ... میگفت بیار احتمال زیاد قبول میکنن ! ( البته میگفت اگر یه اشتغال به تحصیل از دانشگاه هم به نام مخابرات تهران بگیری احتمالش بیشتره )....( یه نفر مسئول بررسی اینکه 256 بدن یا نه هست ... بستگی به اون داره !!! )

11. این کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان با توجه به اینکه مخابرات رو س پ ا ه خریده ، ای دی اس ال مخابرات هم دست س پ ا ه هست و به شدت کنترل میشه ؟
    اصلا به نظر شما کنترل میشه ؟! یا کلا چه شرکت های خصوصی و چه خود مخابرات همه کنترل میشن یا اصلا امکانش نیست که به این راحتی کنترل بشن ؟
    راستش من میخوام بگیرم اما میترسم نکنه بگیرم و بعد یه تروجان رو سیستم نصب بشه و تمام فعالیت ها ضبط و کنترل بشه ؟ البته کاره خاصی که نمیکنم اما خوب امنیت روانی آدم نداره دیگه
    ببخشید من زیاد راجع به این مسئله نمیدونم که اصلا اینی که میگم امکان پذیره یا نه، فقط چیزی که به ذهنم رسید رو گفتم
    ممنون میشم اساتید بیان نظراتشون رو بگن که اصلا اینی که من میگم شدنی هست و اصلا هست یا نه ؟
    سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

دوستان با توجه به اینکه مخابرات رو س پ ا ه خریده ، ای دی اس ال مخابرات هم دست س پ ا ه هست و به شدت کنترل میشه ؟
    اصلا به نظر شما کنترل میشه ؟! یا کلا چه شرکت های خصوصی و چه خود مخابرات همه کنترل میشن یا اصلا امکانش نیست که به این راحتی کنترل بشن ؟
    راستش من میخوام بگیرم اما میترسم نکنه بگیرم و بعد یه تروجان رو سیستم نصب بشه و تمام فعالیت ها ضبط و کنترل بشه ؟ البته کاره خاصی که نمیکنم اما خوب امنیت روانی آدم نداره دیگه
    ببخشید من زیاد راجع به این مسئله نمیدونم که اصلا اینی که میگم امکان پذیره یا نه، فقط چیزی که به ذهنم رسید رو گفتم
    ممنون میشم اساتید بیان نظراتشون رو بگن که اصلا اینی که من میگم شدنی هست و اصلا هست یا نه ؟
    سپاس
    نه نصب تروجان ممکن نیست. بدون تروجان هم نمیشه جستجو انجام داد و از اونجایی که ISP فقط توانایی خواندن اطلاعات رد و بدلی بین اینترنت و کاربر گیرنده رو داره تنها راهشون اینه که برای هر کاربر یه کارمند استخدام کنن ! که امکانش نیست. پس بیخیال باش.
    راه اصلی اینه که IP فرد مجرم از فروم ها و سایت های خودی جمع آوری بشه و دیگه در این حالت مهم نیست ISP مال س پ اه باشه یا مال پارس آنلاین ، موظفه اطلاعات اون IP در اون بازه زمانی رو در اختیار و ز ا رت - ا t لا عات بذاره.

14. این کاربر از -reza- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •