تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 110 از 269 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

من هم این برد رو به همه ی دوستان تبریک میگم امیدوارم در بازی های بعدی بشه شاهد بازی و نتیجه ی خوب باشیم.

یه سوال هم داشتم؛ با توجه به مشکلاتی که سر قضیه ی حق پخش و ... داشتیم، این بازی هم تصویر برداریش بازم کار خود ایرانی ها بود؟ آخه یه سری حرکات جدید مثل خارج (نمایش وارد شدن تیم ها با اتوبوس و رختکن و ...) داشتیم و هنگام خود بازی هم، حتی روی بانوان کره ای زوم میکردند! شاید هم بنا به دلایلی و توی این بازی، سرشون به سنگی، چیزی، خورده !

2. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب دوستان امروز یکی دیگه از اون انتخابات خوشگلا برگزار شد و البته مثل همیشه هیچ مشکلی نداشت و در صحت کامل!نتیجه از قبل نه نتیجه مشخص شد:

بهروان نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال شد

به گزارش خبرگزاری فارس، در جلسه مجمع فدراسیون فوتبال که صبح امروز در آکادمی ملی المپیک برگزار شد در مورد ریاست سازمان لیگ برتر که به سرپرستی غلامرضا بهروان اداره می شد، تصمیم گیری و در نهایت با رای اعضای مجمع بهروان به عنوان نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال و رئیس سازمان لیگ انتخاب شد.
    از 61 نفر حاضر 58 نفر رای دادند و در نهایت بهروان با 45 رای به این عنوان رسید. 13 رای هم سفید بود.
    دو باشگاه صبا و نفت آبادان به دلیل عدم حضور مدیرعاملشان از دادن رای محروم شدند.
    این در حالی است که افرادی همانند رویانیان، فتح الله زاده و قنبرزاده مدیرعامل نفت تهران پیش از رای گیری به نشانه اعتراض جلسه را ترک کردند.

کفاشیان: تازه به فوتبال آمده‌اند و شرایط را نمی‌دانند/ انتخابات سالم بود

به گزارش خبرگزاری فارس، علی کفاشیان در پایان مجمع فدراسیون فوتبال در مورد ترک جلسه از سوی مدیران پرسپولیس و استقلال به دلیل قرار گرفتن صندلی آنها در قسمت عقب سالن گفت: از سوی دبیرخانه مجمع جایگاه افراد بر اساس حروف الفبا چیده شده بود. همه اعضای مجمع شخصیت‌های حقوقی قابل احترام و یکسانی هستند.
    وی افزود: حرکت فتح الله زاده و رویانیان درست نبود. اعضای مجمع در همه جا حضور داشتند و در رأی‌گیری شرکت کردند. با جلو و یا عقب نشستن از شأن کسی کم نمی‌شود و نباید آنها مجمع را ترک می‌کردند.

کفاشیان در مورد اعتراض برخی مدیران عامل خاطرنشان کرد: عده‌ای از افراد تازه به فوتبال آمده‌اند و به دلیل نداشتن مطالعه، اطلاع چندانی از قوانین ندارند. باید مدت زمانی بگذرد تا بیشتر آشنا شوند.

رئیس فدراسیون فوتبال در مورد ناراحتی فتح‌الله‌زاده عنوان کرد: تا فتح‌الله‌زاده را دیدم به او زیارت قبول گفتم اما نمی‌توانستیم زمان مجمع را تغییر دهیم. این‌بار باید به دبیرخانه اعلام کنم که طوری برنامه مجمع را تغییر دهند که همه راضی باشند! فتح‌الله‌زاده ناراحتی خود را قبلا گفته بود. به فتح الله زاده گفتم همین صحبت و ناراحتی را در مجمع اعلام کند اما او ناراحت شد و جلسه را خیلی زود ترک کرد.
    کفاشیان در مورد اینکه آیا نمی‌ترسد این گروه علیه او موضع بگیرند، گفت:‌ از چیزی ترس ندارم. جلسات را به صورت فعال و خوب برگزار می‌کنیم و به رسانه‌ها هم خوراک خوبی داده می‌شود!

رئیس فدراسیون فوتبال در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در مورد نامه بازرسی به فدراسیون فوتبال اظهار داشت: این مسئله به انتخاب رئیس فدراسیون فوتبال که قبلا انجام شده برمی‌گردد و در آن فدراسیون فوتبال به عنوان یک نهاد غیردولتی مستقل معرفی شده است. فیفا ما را به این شرط تأیید کرده است؛ درحالی که سازمان بازرسی کل کشور اعتقاد دارد فدراسیون فوتبال همانند سایر رشته‌ها یک نهاد عمومی غیردولتی وابسته به دولت است. طبق اساسنامه این تغییر را ایجاد کردیم و سازمان بازرسی از ما درخواست کرده بود که مجوز مجلس را هم برای این کار دریافت کنیم.
    کفاشیان در مورد اینکه جلسه امروز سالم برگزار شد، خاطرنشان کرد: رأی‌گیری به صورت کامل و سالم برگزار شد حتی درخواست کردیم صورتجلسه حذف شود که این پیشنهاد را کسی قبول نکرد.

یعنی کفاشیان که گفت سالم بود دیگه خیالم راحت شد که هیــــــــــــــــــــــچ مشکلی نبوده! ا صبر کن نظرم عوض شد چون دکتر سجادی گفت که انتخابات مشکل جدی داشت:

سجادی: بهروان نمی‌توانست در انتخابات شرکت کند/ صحت انتخابات را بعداً اعلام می‌کنیم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، سیدحمید سجادی پس از مجمع فدراسیون فوتبال گفت: از حضور اعضای مجمع در این جلسه تشکر می‌کنم. در بخش اول مجمع آن چیزی که مرسوم بود در دستور کار قرار دادیم. به عنوان نماینده وزارت ورزش و دولت و یکی از اعضا در این جلسه حضور پیدا کردم و باید بگویم این انتخابات با رأی اکثریت برگزار شد.
    وی ادامه داد: به عنوان نماینده وزارت ورزش وظیفه داشتم در این جلسه شرکت کنم اما به عنوان نماینده این وزارتخانه در این رأی‌گیری رأی ندادم. ابتدا نامه سازمان بازرسی را مبنی بر عدم شرکت دو شغله‌ها و بازنشسته‌ها قرائت کردیم و طبق نظر کفاشیان تصمیم گرفتیم انتخابات برگزار شود.

سجادی در خصوص این سؤال که آیا شما حق رأی داشتید یا خیر گفت: به احترام قانون نمی‌توانستیم رأی دهیم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا این انتخابات را قبول دارید یا خیر تصریح کرد: انشاءالله بعدا اعلام می‌کنیم. با وجود اینکه اعلام کردیم حضور بازنشسته‌ها و دوشغله‌ها غیرقانونی است اما اکثریت رأی دادند که انتخابات برگزار شود. بهروان آدم خوبی است اما بازنشسته است و نمی‌توانست در انتخابات شرکت کند.

معاون ورزشی وزارت ورزش و جوانان در مورد اینکه آیا انتخابات هیئت فوتبال فارس را باطل اعلام کردید یا خیر گفت: مراحل پایانی این انتخابات در دفتر مشترک امور فدراسیون‌ها در حال بررسی است که بعدا اعلام می‌شود.
    سجادی در مورد ترک جلسه از سوی مدیران باشگاه پرسپولیس و استقلال خاطرنشان کرد: رویانیان و فتح الله زاده یادداشتی به من دادند که گفتند حرمت ما رعایت نشد و ما مجمع را ترک می‌کنیم. ما هم بررسی می‌کنیم که ببینیم علت این موضوع چه بوده است.

​بله خلاصه آفرین به کفاشیان که از ذخیره های تمام نشدنی این ورزش مخصوصا تو بحث لابی و برگزاری انتخابات سالم هستش! این خبر هم هنوز رسمی نشده:

انتخابات هیئت فوتبال فارس باطل شد

سایت گل-دفتر امور مشترک فدراسیون ها با ارسال نمابری به اداره کل ورزش و جوانان فارس و فدراسیون فوتبال مراتب ابطال انتخابات هیئت فوتبال فارس را اعلام و خواستار معرفی سرپرست موقت برای آن هیئت، نامنویسی جدید از کاندیداها و برگزاری مجدد مجمع و انتخابات گردید.
    در پی بروز اتفاقات و مشکلات متعدد در برگزاری آن مجمع، هفته گذشته جلسه ای با حضور کفاشیان در وزارت ورزش برگزار شده بود که نتیجه آن اینگونه و باابطال انتخابات اعلام گردید.در مجمع قبلی آیت اللهی به عنوان رییس انتخاب شده بود.

درود بر عادل فردوسی پور!و افرادی که پیگیری کردند.

4. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عابدینی: زمان استعفای کفاشیان فرا رسیده است/ انتخابات امروز دور زدن قانون بود

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان که در نشست مجمع فدراسیون حضور نداشت انتقادهای شدیدی را نسبت به فدراسیون فوتبال، بیان کرد. او گفت که صداقت و اقتدار در فدراسیون وجود ندارد و باید کفاشیان استعفا بدهد.

امیر عابدینی که در جلسه امروز (دوشنبه) مجمع حضور نداشت در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: من به جلسه نرفتم، چون با کفاشیان صحبت کردم و گفتم که سازمان بازرسی کل کشور به استناد قانون نامه‌ای را داده که باید رای گیری را به تعویق بیندازید تا این مساله قانونی برطرف شود و با صراحت به ماده قانونی‌اش اشاره کردم. یک بار سازمان بازرسی کل کشور به خاطر حرمت و شرایط فوتبال چشم پوشی و صبوری کرد و کفاشیان توانست ماندگار شود. اما حالا این اتفاق نخواهد افتاد و فوتبال ما با چالش جدیدی مواجه شده است.

وی افزود: این که بچسبیم به قوانین فیفا و به قوانین داخل کشور توجه نکنیم، صحیح نیست. فیفا نمی‌گوید اگر کسی شکل قانونی دارد قانون با او برخورد نکند. ما در نظام جمهوری اسلامی زندگی می‌کنیم و باید به قوانین پایبند باشیم. اگر قانون ایراد داشته باشد از طریق مبانی درست، نوشتن اصلاحیه و درخواست از مجلس شورای اسلامی، قانون را اصلاح می‌کردیم نه این که خودمان فکر کنیم می‌توانیم درست کنیم. من شدیدا گله مندم. این انتخابات را درست نمی‌بینم و معتقدم کاملا مشکل دارد.
    عابدینی در ادامه بیان کرد: روزی که به کفاشیان رای دادم و حمایت کردم گفتم که به اخلاص و صداقت او و اقتدار فوتبال رای می‌دهم.
    امروز اقتدار فوتبال دیگر معنایی ندارد و دلیلش هم این است که شرایط به گونه‌ای است که یک شبه تاریخ و برنامه مسابقات تغییر می‌کند. این صحبت‌هایی که انجام می‌دهم شاید برای باشگاه خودم خطرناک باشد، اما عیبی ندارد.

معنای اقتدار این بود که سازمان لیگ مسابقات را درست انجام دهد. داوری‌ها بدون چالش و نظارت‌ها بدون مشکل باشد. این که بخواهیم روی یک موج برویم اقتدار نیست نوعی آنارشیسم است.
    مدیرعامل باشگاه داماش گیلان با اشاره به عدم وجود صداقت گفت: این که می گویم صداقت از بین رفته به این دلیل است که من به کفاشیان هفته‌ قبل دو بار کمک کردم و او هم دیشب به من گفت که انتخابات به تعویق می‌افتد و به همین دلیل من به این جلسه نرفتم. چگونه است که دیشب گفت انتخابات به تعویق می افتد اما صبح جلسه برگزار می‌شود. بعضی از دوستان می‌گفتند که کفاشیان آدم را دور می‌زند، اما تا حالا باور نمی‌کردم. در حال حاضر این عدم صداقت، فوتبال را به چالش خاصی وارد می‌کند. تاکنون هر حرفی را که برای اصلاح می‌زدیم، او طبق منافع خودش از آنها استفاده می‌کرد.

عضو مجمع فدراسیون فوتبال در ادامه بیان کرد: از طرفی رویانیان، فتح‌الله‌زاده و قنبرزاده جلسه را ترک می‌کنند. چرا فوتبال باید به سمتی برود که مدیران باشگاه‌های بزرگ چنین تصمیمی بگیرند؟
    او همچنین با انتقاد از امور بین‌الملل فدراسیون فوتبال گفت: من درباره امور بین‌الملل فدراسیون هم حرف دارم. چرا هیچ اتفاقی در این حوزه نمی‌افتد؟ مگر می‌شود در هر پرونده‌ای ما محکوم شویم؟ چرا کسی این موضوع را بررسی نمی‌کند؟ چرا هر مربی که شکایت می‌کند پولش را گرفته است؟ امور بین‌الملل چه کار می‌کند؛از طرف دیگر در سازمان لیگ چه خبر است که برنامه لیگ یک شبه به هم می‌خورد؟ مگر این هفته‌ در تقویم سازمان لیگ جزو تعطیلات نبود پس چرا بازی برگزار می‌شود؟ این برنامه‌ریزی به نفع و ضرر چه تیم‌هایی است؟

وی افزود: تاکنون هر اتفاقی که می افتاد را به پای صداقت کفاشیان می گذاشتیم و می‌گفتیم او صداقت دارد، ولی حالا می بینیم که اشکال از خود کفاشیان است. من به عنوان عضو جامعه فوتبال این بی قانونی را قبول نمی‌کنم و معتقدم که انتخابات امروز دور زدن قانون است.
    امیر عابدینی همچنین گفت: تعجب می‌کنم که آقایان انقدر خود باخته عمل می‌کنند. امیدوارم کفاشیان خودش به این موضوع رسیده باشد که زمان استعفایش فرا رسیده است.

کفاشیان:برنامه 90 آیینه است و همه چیز را برعکس جلوه می دهد/نامه وزارت ورزش سند نیست

سایت گل-صبح امروز نامه دفتر مشترک امور فدراسیون ها به فدراسیون و اداره ورزش و جوانان فارس ابلاغ شد که در آن ابطال انتخابات فارس را اعلام کرده بودند.
    کفاشیان در این باره به سایت گل گفت:این نامه اعلام نظر دفتر مشترک امور فدراسیون هاست اما آنها تصمیم گیرنده و تعیین کننده نیستند.از ما یک توضیح خواستند و ما هم اسناد و مدارک را ارائه دادیم و امروز با ضرس قاطع اعلام می کنم انتخابات سالم بوده و آقای آیت اللهی رییس قانونی هیئت فوتبال فارس است و پرونده آن هم از نظر ما بسته شده است.هر کس هر نظری دارد محترم است اما من به عنوان رییس مجمع حرفم همان است که گفتم و قضیه ابطال انتخابات را رد می کنم.آنها اعلام نظر کرده اد اما من باید آن را تایید یا رد کنم که الان نظرم را گفتم.

وی در خصوص پیگیری های برنامه 90 در این باره هم گفت: عادل را دوست دارم اما او هم حاشیه را دارد و می خواهد برنامه اش هیجان داشته باشد. 90 مثل یک آیینه است وهمه چیز را برعکس جلوه می دهد!جلوی آیینه اگر دست راستت را بالا ببری دست چپ به نظر می آید!دیگر هم در مورد انتخابات حرفی ندارم

چطور اونموقع که فردوسی پور و 90 در انتخابات ریاست فدراسیون از شما دفاع کرد آینه و حاشیه نبود!الان که داره تخلفات انتخابات شما رو پیگیری میکنه دروغ میگه!؟

6. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

احتمالا کفاشیان و امثالهم رو باید ملاک صداقت و پاکی و راستگویی قرار بدیم . هر کسی توی برنامه 90 دستش رو میشه میگه نود حاشیه سازه !!!
    شمایی که ایرادی توی کارتون نیست چرا کاملا شفاف سازی نمی کنید که چی بوده و چی نبوده و همیشه طفره میرین ؟!
    فوتبال ایران به شدت مسخره شده و افراد سیا+سی و نظا+می مثل ویروس به جانش افتادن و دارن نابودش میکنن .
    از درگیری مدیران و مسئولان با بازیکنان گرفته تا موارد دیگه و انتخابات مسخره .
    حیف...

8. 10 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ورزش۳: کارلوس کي‌روش چند هفته پس از مصاحبه مانوئل ژوزه با صدور بيانيه‌اي پاسخ سرمربي پرسپوليس را داد. به گزارش فارس، کي‌روش که در مصاحبه قبلي جواب ژوزه را نداده بود، درباره علت تاخيرش در پاسخگويي گفت: بعد از مصاحبه ژوزه مي‌خواستم پاسخ دهم اما سکوت کردم تا بلکه به عنوان سرمربي تيم ملي حمايت شوم. اين حمايت از من انجام نشد در صورتي که انتظار داشتم مسئولان انضباطي به حرف ژوزه واکنش نشان دهند و با او برخورد کنند و چون اين اتفاق نيفتاد مجبور هستم براي دفاع از خودم اين بيانيه را منتشر کنم. سرمربي پرتغالي تيم ملي عنوان کرد: علاوه بر اين موضوع، آن مصاحبه چند روز قبل بازي ايران مقابل کره‌جنوبي منتشر شد و ژوزه به من و برخي بازيکنان تيم ملي حمله کرد. آن زمان مي‌خواستم پاسخ او را بدهم اما به دليل نزديکي ديدار با کره جنوبي و حساسيت آن مسابقه شرايط براي پاسخگويي مناسب نبود. اکنون شرايط متفاوت است و حالا مي‌توانم با انتشار بيانيه پاسخ او را بدهم و ناگفته‌هايي را در اين زمينه بيان کنم.
    متن کامل بيانيه کارلوس کي‌روش به شرح زير است:
    1- مانوئل ژوزه در تاريخ 12/7/91 مصاحبه‌اي با يک خبرگزاري داخلي انجام داد و مرا براي شفاف‌سازي کلي مجبور کرد به اتهامات وارد شده از سوي سرمربي تيم پرسپوليس نسبت به خود پاسخگو باشم.
    2- در مصاحبه‌ آقاي مانوئل ژوزه، آسيب زدن به تيم ملي تقويت شد و سعي و تلاش بر اين شد که جو تيم ملي خدشه‌دار شود و از سوي ديگر تلاش شد به غرور و شأن سرمربي تيم ملي ايران صدمه و خدشه وارد شود.
    3- اظهارنظرهايي که در آن مصاحبه شد و به طور شفاف بيانگر شخصيت فردي است که درمانده و آشفته است و با بيان کردن توصيه‌ها و بهانه‌ها سعي دارد هواداران پرسپوليس را گمراه و منحرف کند.
    4- دقيقاً قبل از اردوي آماده‌سازي تيم ملي براي ديدار مقابل کره‌جنوبي و دقيقاً زماني که در راه صعود به جام جهاني بوديم آن مصاحبه تلاش مستقيمي بود براي برهم زدن اتحاد و انگيزه تيمي و همان‌طور که مطلع هستيد اين يک اتفاق نبود.
    5- بدرفتاري‌هاي آقاي مانوئل ژوزه برخورد کاملاً غير محترمانه‌اي است مقابل تيم ملي فوتبال ايران و کاملاً غير قابل قبول و مستحق يک برخورد جدي و مناسب است. نحوه رفتار و اخلاق مانوئل ژوزه مرا شگفت‌زده نمي‌کند. وقتي به شرايط فعلي مربيگري او در پرسپوليس نگاه مي‌کنم نوع اخلاق ژوزه برايم شگفت‌انگيز نيست چون وي در حال فرار از شرايط فعلي است.
    6- بدون شک تمام شواهد و مستندات بيانگر اين واقعيت است که واقعاً چه شخصي در حال صدمه زدن و مسموم کردن شرايط روحي بازيکنان پرسپوليس است و دليل شرايط امروز پرسپوليس بدون شک، جو حاکم در تيم ملي نيست.
    از طريق اين بيانيه به صورت عمومي از آقاي مانوئل ژوزه دعوت مي‌کنم مدارک و مستندات شفاف براي اظهاراتش ارائه کند تا بتواند اتهاماتي که در آن مصاحبه وارد کرده به اثبات برساند. مي‌خواهم تأکيد کنم که بنده هيچ شکي ندارم که آقاي مانوئل ژوزه موفق به اثبات و اعتبار بخشيدن به گفته‌هايش نخواهد بود. در پايان ژوزه فقط يک راه پاياني خواهد داشت؛ وي به دليل سوءرفتارش و بي‌احترامي که به فوتبال ايران داشته و به دليل آنکه سعي داشته به منافع فوتبال ملي ايران صدمه برساند، بايد عذرخواهي کند. کارلوس کي‌روش - سرمربي تيم ملي فوتبال ايران

10. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

28 بازیکن به تیم ملی فوتبال دعوت شدند/ کریمی هم در لیست دعوت-شده-ها
    به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کارلوس کی-روش، سرمربی تیم ملی، اسامی 28 بازیکن را برای شرکت در اردوی آماده سازی تیم ملی پیش از دیدار مقابل تاجیکستان اعلام کرد.
    بازیکنان دعوت شده به شرح زیر است:
    دروازه-بان-ها: سیدمهدی رحمتی، رحمان احمدی، سوشا مکانی
    مدافعان: حسین ماهینی، خسرو حیدری، پژمان منتظری، محمد نصرتی، سیدجلال حسینی، شجاع خلیل-زاده، مهرداد پولادی، احسان حاج-صفی، پژمان نوری
    هافبک-ها: جواد نکونام، امید نظری، علی کریمی، آندرانیک تیموریان، ابوالقاسم دهنوی، محمد نوری، میلاد نوری
    مهاجمان: آرش افشین، اشکان دژاگه، محمدرضا خلعتبری، سیدجلال رافخایی، محمد قاضی، رضا قوچان-نژاد، یعقوب کریمی، کریم انصاری-فرد، احمد حسن-زاده.
    بازیکنان دعوت شده به تیم ملی باید راس ساعت 17 روز جمعه در محل هتل آزادی حضور داشته باشند و اسامی نهایی بازیکنان بعد از دیدار دوستانه مقابل تاجیکستان اعلام خواهد شد.
    به گزارش فارس، دیدار دوستانه تیم-های ایران و تاجیکستان 16 آبان در ورزشگاه آزادی برگزار می-شود. بازی ایران و ازبکستان در چارچوب مسابقات انتخابی جام حهانی 2014 برزیل نیز، 24 آبان در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

12. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

به بهانه جدیدترین بیانیه رسانه ای فوتبال ایران؛ این بار کروش می نویسد خطاب به مانوئل ژوزه!

حمید رضا صدر:ناگهان با آن بیانیه روبرو شدیم. بیانیه ای دراز و تفکیک شده به بندهای مختلف برای حلاجی کردن خواننده. برای شیر فهم کردن مخاطب. بیانیه ای به زبان فارسی علیه مانوئل ژوزه سر مربی باشگاه پرسپولیس. پای بیانیه نام کارلوس کروش جلب نظر می کرد. بیانیه ای با متن فارسی از سوی مردی که نه فارسی حرف می زند و نه فارسی می خواند. خطاب به کسی که نه فارسی حرف می زند و نه می خواند. بیانیه یک مرد پرتغالی 58 ساله به یک پرتغالی 66 ساله. بیانیه ای خطاب به فارسی زبان. به رسانه های ایرانی و مردم ایران. کارلوس شمشیر را برداشته و ژوزه را به آسیب زدن به تیم ملی متهم کرده. به این که بر جو تیم ملی خدشه وارد آورده. کارلوس به ژوزه هشدار داده، تهدیدش کرده. گفته باید عذرخواهی کند... کمی پیشتر در سخنان ژوزه پیش از نبرد تیم ملی با کره جنوبی انتظار سقوط کارلوس جلب نظر می کرد. سخنان کارلوس هم پیش از دیدار پرسپولیس با پیکان حال و هوایی داشت که انتظار سقوط ژوزه در آن موج می زد. پیروزی آن دو در دیدارهای شان دهن کجی های مردان پرتغالی را بیشتر کرده و ادامه این بازی را به رخ می کشد.
    در چنین قابی بیانیه کارلوس ترکیبی کودکانه یافته و یادآور انشاهای احساساتی شده. با حس های اولیه ور می رود و خواننده را با این پرسش روبرو می سازد "او بیانیه را چگونه نوشته؟" به زبان پرتغالی و سپس کسی آن را ترجمه کرده؟ یا به زبان انگلیسی و سپس آن را ترجمه کرده اند؟... ترکیب جمله های عرضه شده و لغات بکار رفته حال و هوای فارسی (در حقیقت ایرانی) دارند. اصطلاح "شفاف سازی" که او در دو جای بیانیه اش از آن استفاده کرده متعلق به فرهنگ رسانه ای فوتبالی سال های اخیر ما بشمار می رود. قرار دادن کلمه های پشت سر هم حال و هوای فرهنگ گفتاری و نوشتاری ما را گرفته. مثل پشت سر هم آوردن واژه ها "غرور" و "شان". همین طور "صدمه" و خدشه" و یا "درمانده" و "آشفته". خواندن بیانیه خواه ناخواه این انگاره را در ذهن متبادر می سازد فارسی زبانانی آن را شکل داده اند. فارسی زبانانی آن را نوشته اند و نه یک اروپایی.
    نمی دانیم آیا بیانیه کارلوس از صافی فدراسیون فوتبال عبور کرده یا نه. نمی دانیم آیا کسی در ساختمان سئول آن را پیش از رو شدن خوانده بوده یا خیر. آیا عزیزان فدراسیونی از ارائه چنین متنی خبر داشته اند یا نه. هر چه باشد عنوان "سر مربی تیم ملی فوتبال ایران" در انتهای متن جلب نظر می کند. کارلوس با تکیه بر آن عنوان و این پست بیانیه اش را نوشته. او با تکیه به سرمربی تیم ملی بودنش شمشیر را بالا برده و حمله کرده. بیانیه ای که پیش از بازی با ازبکستان به خودی خود جو را ملتهب تر از آن چه هست می سازد. بیانیه ای که دستاوردش پیش از نبرد کلیدی برای رفتن یا نرفتن به جام جهانی مثبت نخواهد بود. تعداد بازیکنان پرسپولیس در تیم ملی پرشمار هستند. آنها با سایر بازیکنان روابط نزدیکی دارند. حضور علی کریمی بازیکن پرسپولیس در تیم ملی به عنوان بازیکن قدیمی، صاحب نام و پرطرفدار که در کشاکش با ژوزه قرار دارد می تواند دامنه تنش را گسترش دهد...
    وقتی کارلوس آمد تصور می کردیم با حرفه ای تمام عیاری روبرو هستیم. با دستیار خوش فکر الکس فرگوسن. با یک مربی که روی نیمکت رئال در برنابئو نشسته. با مردی که نسل طلایی فوتبال پرتغال را کشف کرد... زمان سپری شد و سپری. از اندیشه های خوش در تیم ملی نشانی نیامد و کارلوس حوصله کشف استعدادهای این مرز و بوم را هم به خود نداد. دریافتیم زدن رنگ طلا به چرخ چاه ، تلمبه را برقی نمی کند. چنان که بیانیه اش ترکیب گردن کشانه ای دارد و مخاطب را در حد ابتدایی اندیشه یا حتی نیندیشیدن و صرفا واکنش نشان دادن نگاه می دارد (براستی عذرخواهی ژوزه چه دردی را درمان می کند؟). مگر آن که کارلوس را مرد باهوشی قلمداد کنیم که در حال زمینه سازی برای توجیه لغزش احتمالی برابر ازبکستان و فرار از حمله های پیش رو برنامه ریزی کرده. در کنار همه اینها چنین بیانیه ای به خودی خود فارغ از زمان عرضه اش نمایانگر بیش از حد آلوده شدن کارلوس به بازی های رسانه ای است. چنان که ژوزه سپید مو هم زودتر از تصور به این وادی پرتاب شد. با این وصف، لزوم حفظ جایگاه و شان مربی تیم ملی در حمله مستقیم به یک مربی باشگاهی به صورت مستقیم جلب نظر می کند. این جا علیه هموطنش. این جا همزبانش. آن چه هشدار می دهد دو مربی پرتغالی برغم دستمزدهای گزاف شان نه تنها غنایی برای این فوتبال به ارمغان نیاورده اند (نتایج نیم و نصفه کارلوس از یک سو و آغاز مصیبت بار ژوزه از سوی دیگر) بلکه پا به وادی گذاشته اند که فرهنگ ستیز است. افق پیش روی این نیش ها و آن تهدید ها دستاوردی جز تیره تر کردن فضای کنونی برای فوتبالی گرفتار در دل طوفان ها ندارد. این فوتبال در شرایط کنونی به آخرین چیزی که نیاز دارد مصاحبه ها و بیانیه های دو مرد پرتغالی است. این فوتبال به وحدت نیاز دارد. آن چه مردان پرتغالی آشکارا اعتنایی به آن نداشته اند.

منبع: خبرآنلاین

14. 8 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فهرست نهایی تیم ملی برای بازی با ازبکستان اعلام شد/ پدیده‌های فوتبال ایران خط خوردند

کارلوس کی روش، 25 بازیکن را به اردوی آماده سازی تیم ملی برای دیدار با ازبکستان دعوت کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، اسامی این بازیکنان به شرح زیر است:

دروازه‌بانها: سید مهدی رحمتی، رحمان احمدی، سوشا مکانی

مدافع‌ها: حسین ماهینی، خسرو حیدری، پژمان منتظری، محمد نصرتی، سیدجلال حسینی، شجاع خلیل زاده، مهرداد پولادی، پژمان نوری

هافبک‌ها: جواد نکونام، امیدنظری، محمدعلی کریمی، آندرانیک تیموریان، ابوالقاسم دهنوی، محمدنوری، میلاد نوری

مهاجم‌ها: یعقوب کریمی، کریم انصاریفرد، احمدحسن زاده، اشکان دژاگه، محمدرضا خلعتبری، علیرضا عباسفرد، رضا قوچان نژاد

بنا بر اعلام کادر فنی تیم ملی، بازیکنان فوق باید روز پنجشنبه مورخ 18 آبان ماه و راس ساعت 16 در محل آکادمی ملی فوتبال خود را به کادر فنی معرفی کنند.

دیدار تیم ملی ایران و ازبکستان روز چهارشنبه مورخ هفته آینده، ساعت 20 در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

تیم ملی فوتبال ایران 14پله صعود کرد

به گزارش خبرگزاری فارس سایت فیفا امروز (چهارشنبه) تازه‌ترین رده‌بندی خود را در ماه میلادی گذشته (اکتبر) اعلام کرد و بر این اساس تیم تحت رهبری کارلوس کی‌روش با 611 امتیاز در رتبه 44 جهان جای گرفت. ایران در قاره آسیا پس از ژاپن (810 امتیاز)، کره جنوبی(728 امتیاز) و استرالیا(719 امتیاز) در رده چهارم ایستاد.

این گزینش در حالی روی داد که ایران در ماه گذشته با 549 امتیاز در رده پنجاه و هشتم جای داشت.
    در رده‌بندی جدید اسپانیا با 1564 امتیاز همچنان برترین تیم جهان محسوب می‌شود. آلمان با 1421 امتیاز و آرژانتین با 1349 امتیاز در رده دوم و سوم حضور دارند.
    فهرست 10 تیم برتر جهان به شرح زیر است:
    1- اسپانیا 1564 امتیاز
    2- آلمان 1421 امتیاز
    3- آرژانتین 1349 امتیاز
    4-پرتغال 1178 امتیاز
    5-ایتالیا 1169 امتیاز
    6-انگلیس 1167 امتیاز
    7-هلند 1128 امتیاز
    8-کلمبیا 1110 امتیاز
    9-روسیه 1084 امتیاز
    10-کرواسی 1078 امتیاز
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 07-11-2012 at 13:07.

16. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برد تیم جوانان مقابل کویت رو تبریک میگم
    تو این بازی و سر صحنه گل سوم اتفاقی افتاد که قبلا هم برام پیش اومده بود و برام یه سواله

صحنه گل به صورت زیر بود

که در اینجا قرمز مهاجم و آبی مدافع و سبز دروازه بان بود
    مهاجم عقب پاس میده به مهاجم جلوی دروازه و اون کار رو تموم میکنه
    شرایط هم طوری بود که از دید من بیننده کاملا مشهود بود که مهاجم پشت دروازه بان قرار داره و کمک داور هم حتما دیده
    حالا سوال اینه که گل آفساید بود یا نه؟
    چون من فکر میکنم اگه مهاجم پشت دروازه بان باشه خط آفساید میشه خط عرضی که دروازه بان روی اونه

و مورد دوم اینکه اگه اون مدافع که روی خط دروازه هست از زمین بیرون بود چی میشد؟
    چون تو تصویر زیاد معلوم نبود که اون مدافع توی زمینه یا بیرونه

18. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

که در اینجا قرمز مهاجم و آبی مدافع و سبز دروازه بان بود
    مهاجم عقب پاس میده به مهاجم جلوی دروازه و اون کار رو تموم میکنه
    شرایط هم طوری بود که از دید من بیننده کاملا مشهود بود که مهاجم پشت دروازه بان قرار داره و کمک داور هم حتما دیده
    حالا سوال اینه که گل آفساید بود یا نه؟
    چون من فکر میکنم اگه مهاجم پشت دروازه بان باشه خط آفساید میشه خط عرضی که دروازه بان روی اونه

و مورد دوم اینکه اگه اون مدافع که روی خط دروازه هست از زمین بیرون بود چی میشد؟
    چون تو تصویر زیاد معلوم نبود که اون مدافع توی زمینه یا بیرونه
    این الان توی افساید هست

20. 2 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •