خوبه صبر و حوصله طرفدارای آرسنال حداقل تو زمینه حفظ سسک داره جواب میده. ایشالّا خدا خودش بخواد، قسمت بشه، آقایون اماما پیغمبرا یاری کنن تا بالاخره این صبر طرفدارها و سسک واسه گرفتن جام هم جواب بدهپس به نظرم صبر و حوصله ما داره جواب میده)
محتوای مخفی: عماد جان
تا جایی که میدونم و اخبار رو دنبال میکنم همچین خبری نیستهرچند امسال داستان کمی فرق کرده و اینکه سسک حاضر شده خودش بخشی از قراردادش رو بده خیلی چیزا رو مشخص میکنه
محتوای مخفی: جناب گرافیکار عزیز
بازم از عزیزان بارسایی که توی تاپیک تیم مورد علاقشون بحث کردم معذرت میخوام
سعی میکنم دیگه پستی اینجا ندم![]()
در این دیدار تیم مکزیکی تا دقیقه 60 از حریف عقب بود اما با درخشش مارکو فابین در نهایت توانست به یک پیروزی درخشان برسد.
![]()
سایت گل- تیم چیواس گوادالاخارای مکزیک در دیداری دوستانه موفق شد تیم بارسلونا، قهرمان اروپا را 4-1 شکست دهد.
در این دیدار تیم مکزیکی تا دقیقه 60 از حریف عقب بود اما با درخشش مارکو فابین در نهایت توانست به یک پیروزی درخشان برسد.
این دیدار را که در ورزشگاه سان لایف در فلوریدا برگزار شد را 70 هزار نفراز نزدیک تماشا کردند.
در این دیدار بارسا بازی را بهتر آغاز کرد و در دقیقه 4 پاس پشت مدافعان جرارد پیکه، در موقعیتی مناسب نصیب داوید ویا شد و این مهاجم ملی پوش اسپانیایی توانست گل اول بازی را به ثمر برساند.
در دقایق پایانی نیمه اول نیز بار دیگر ویا می توانست گلزنی کرد اما ضربه او بعد از سایش به تیر دروازه به بیرون رفت.
یک ساعت از بازی گذشته بود که سرانجام بازیکنان چیواس موفق به گلزنی شدند. مارکو فابین در فاصله دو دقیقه، دو بار دروازه بارسا را باز کرد وتیمش را پیش انداخت.
گل اول روی یک شوت از راه دور زده شده و گل دوم با یک ضربه والی به ثمر رسید.
چند دقیقه بعد، جیووانی کاسیاس، بازیکن جوان چیواس، گل سوم تیمش را به نام خود ثبت کرد و در نهایت خوسه لوئیس وردسکو در وقت های تلف شده، پیروزی تیمش را درخشان تر کرد.
تحلیل جالبی بود، توی بازار ماشین و ... این کارا رو می کنن ولی توی فوتبال اینطوری نیست.
فکر کنم تنها پیشنهاد رسمی که تاحالا برای نصری اومده پیشنهاد 20 میلیونی منچستر در چند ماه پیش بود، و رد کردنش منطقی بود چون نصری اون زمان مشتری زیاد داشت. من سیتی پیشنهادش در حد مطبوعات و ... بود. من جای معتبری (یا نقل قول از شخص معتبری) ندیدم که سیتی پیشنهاد رسمی برای نصری داده باشه و آرسنال رسما رد کرده باشه. ونگر یه چیزایی تو مصاحبه گفت که قیمت رو بیاره بالا
بازی کردن نصری در آرسنال برای یک فصل آیا 25 میلیون (22+ دستمزد یک سال + ...) می ارزه؟ بازیکنی که به سال آخر قراردادش می رسه از دست رفته است، بفروشیم یا مجانی بره، بحث نصری اینه.آرسنال و شخص ونگر و ... نشون دادن که دیگه دنبال فروش ستاره هاشون نیستن و به فکر تقویت تیمناگه بحث نصری رو می خوای ادامه بدیم بیا یاهو.
به هر حال یکی دو هفته دیگه همه چیز مشخص میشه. صحبت من این بود که هنوز اون نه محکم رو از آرسنال یا فابرگاس نشنیدیم.
امير حسين عزيزهوادارای آبکی بارسلونا بری نظراتشون رو بخونی با 2 تا بازی از تیاگو همه میگن چرا 40 تا پول سسک بدیم، تیاگو که هست.
همين تيكه رو از پست دوست شما كه پستاش آرومتون ميكنه نقل قول كردم باقيش بماند
خيلي از دوستان بارسايي توي همين تاپيك بعد از درخشش تياگو گفتن از نظرشون ديگه نيازي به سسك نيست و بهتره براي خريدش تا سال بعد صبر كنيم
فكر نميكنم اين ربطي به آبكي بودن طرفدار داشته باشه
تياگو بازيكني نيست كه يه روزه پيشرفت كرده باشه تا يه روزه هم افت كنه طرفدار بارسا وقتي ميبينه تياگو آهسته و پيوسته حركت كرده و تا اينجا اومده و حالا داره خوب بازي ميكنه منطقي كه فكر كنه به اين نتيجه ميرسه كه تياگو در ابتداي شكوفايي و رسيدن به بلوغه اين يعني يك طرفدار داره به تيمش ، آينده اش و بازيكناي فعليش فكر ميكنه كه نشون از بلوغش داره نه آبكي بودنش
در مورد علاقه سسك به بارسا هم هر چند چيزي نيست كه بشه پنهانش كرد اما همينقدر كه ونگر فهميده سسك به اندازه آرسنال بارسا رو هم دوست داره باز خيلي چيزا رو مشخص ميكنه
با توجه به مصاحبه ونگر حالا همه ما(طرفداراي بارسا و آرسنال) ميدونيم كه بخشي از روح ، احساس و انديشه سسك به بارسا علاقه داره حالا جناب ونگر كه شما به اخلاقگرا بودنش ايمان داريد با اين مسئله چطور ميخواد كنار بياد و رفتار كنه
تا كي نيمي از شخصيت و ذهنيت سسك بايد سركوب بشه؟
من نميخواستم جدي وارد اين بحث بشم چون به قول عماد چيزي تهش نيست
اما اينقدر از مصاحبه هاي بازيكناي بارسا گفتين سوال اساسي اينه چرا سسك يكيشونو تكذيب نكرد مثلا مصاحبه ژاوي رو؟
اجاز بدين كمي مسئله رو روانكاوي كنيم
انسان در مقاطع مختلفي از زندگيش به دوراهي انتخاب ها ميرسه
اما نوع رسيدن به اين دوراهيا باعث ميشه اين ترديد ها با هم متفاوت بشن
اگر من توي 23 سالگي به يك دوراهي برسم كه هيچ شناخت و تجربه اي از هيچ كدومشون ندارم ترديدهام شروع ميشه
هيچ كدوم رو تجربه نكردم
عواقب پا گذاشتن در هر دو مسير رو نميدونم
نميدونم چي در انتظارمه
همه اينا باعث ميشه اين دو راه به يك اندازه مورد علاقه فرد باشن و همين علاقه برابر باعث ميشه شخص براي هر دوي اين راه ها به يك اندازه ارزش قائل بشه(درواقع اين يه دوراهي عشقيه واقعيه)
اما اگر همين شخص در 23 سالگي به يك دوراهي برسه كه يك راه رو بيش از 6 سال تجربه كرده باشه داستان كمي فرق ميكنه
شخصي كه با توجه به سالها تجربه از اون راه برگشته و دوباره خودش رو به سر دوراهي رسونده در واقع ميخواد دوباره تصميم بگيره و اين فرصت رو دوباره به خودش بده
اما ايستادن دوباره روي اين دوراهي به معني ارزش برابر اين دو راه نيست بلكه چيزي كه باعث شده شخص از سالها تجربه برگرده و دوباره در ابتداي اين دوراهي قرار بگيره شانس قدم گذاشتن در راه جديد رو بيشتر ميكنه و كمتر اتفاق ميفته كه ذهن به صورت طبيعي دوباره راه قبلا رفته رو انتخاب كنه
اين مسئله حداقل به من نشون ميده كه سسك هرچند به آرسنال هم علاقه داره اما امسال قلبا دوست داره به بارسا بياد
براي اين علاقه هم هيچ كس نميتونه مدرك و سند بياره جز خود فابرگاس كه به خاطر نجيب و متعهد بودنش تا زماني كه در آرسنال هست اين كار رو نميكنه
اما به راحتي ميشه با در كنار هم قرار دادن بعضي چيزها علاقه قلبي سسك رو تا حدودي درك كرد
اينكه بارسا پول نداره و فعلا هم آرسنال اختيارش رو داره يه بحث ديگه اس
باشگاه پرتغالی هافبک کناری باشگاه بارسلونا را که در این تیم به یک نیمکت نشین تبدیل شده بود به خدمت گرفت
![]()
سایت گل – باشگاه اسپورتینگ لیسبون اعلام کرد جفرن هافبک کناری باشگاه بارسلونا را با رقم 3.7 میلیون یورو به خدمت گرفته است.این بازیکن 23 ساله قراردادی 5 ساله با اسپورتینگ به امضا رساند و مسئولان باشگاه پرتغالی رضایت نامه او را 30 میلیون یورو تعیین کردند.در طول این مدت اگر باشگاه اسپورتینگ جفرن را به یک باشگاه دیگر بفروشد بارسلونا 20 درصد از رقم این قرارداد را دریافت خواهد کرد.جفرن محصول آکادمی فوتبال بارسلوناست اما بعد از حضور در تیم اصلی به دلیل حضور ستاره های فراوان کمتر توانست فرصت بازی پیدا کند.ملی پوش زیر 21 ساله های اسپانیا چهاردهمین خرید تابستانی اسپورتینگ لیسبون است و دومین خرید اسپانیایی این تیم. اسپورتینگ پیش از این دیه گو کاپل را با رقم 3.5 میلیون یور از سویا به خدمت گرفت.
الان دقیقا بارسا که هیچ کی رو روی نیمکت واسه خودش نگه نداشته...!تعجبم چرا هی داره جوونا رو میفروشه!
بویان و جفرن و به احتمال زیاد تیاگه هم در پی اش!
سلام دوباره
شرمنده اسمتون رو نمیدونم :|
وقتی که داشتم اون حرفارو نقل قول میکردم مطمئن بودم که به اون قسمتش گیر میدن دوستان
که خوب گیر هم دادن(یادمون باشه که این صحبت ها یه صحبت نسبتا خصوصی هست که من سانسورش نکردم بین هودار ها ، اگه یه خورده به فروم های کانون هوداری بارسلونا سر بزنین بهتر از این هارو در مورد آؤسنال و ونگر و ... میبینین
)
در مورد آبکی این دوست عزیزمون اکثرا توی فروم های خارجی هستن و از روی پست های اونها این حرف رو زدن
وگرنه نه به این فروم دسرسی دارن و نه توی سایت های کانون هواداری بارسلون در ایران سر میزنن
در مورد سال بعد هم نمیدونم در مورد قانون مالی یوفا چیزی خوندین یا نه
اگه نه پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش چون قل و انتقال های آنچنانی دیگه به سختی صورت خواهد گرفت(فکر میکنین چرا منچستر سیتی اون کارو کرد و ونگر هم بلافاصله واکنش نشون داد؟؟ به خاطر اهمیت همین قانون بود)
البته بماند زمانی که یه باشگاه برای باشگاه دیگه احترام قائل نمیشه و باشگاه دیگه همیشه با احترام برخورد کرده معمولا صدای هودار ها در میاد و دیگه احترام متقابلی نمیمونه (یه نمونه خیلی سادش دزدین عکس سسک از زمین تمرین آرسنال توسط پویول و پیکه بود : ))) مصاحبه های جور واجور و کارهای عجیب غریب طی سالهای گذشته بماند )
الان خیلی از هوادار های آرسنال هم میگن باید سسک بره
به نظر من هم اینا هودار های آبکی هستن
هرجایی هوادار آبکی و ... هست
افرادی که با رفتن و اومدن مربی و بازیکن ها طرفدار میشن و یا دست از طرفداری میکشن
استقبال میکنیم از شما که به تاپیک ما بیاین و به کسایی که میگن سسک بره بگین هوادار آبکی
در مورد روانکاوی سسک
بله
مسلما عقل و شعور ونگر خیلی بیشتر از این حرفا هست
خنگ که نیستن
توجهتون رو به مصاحبه آرسن ونگر جلب میکنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شایعات پیرامون سسک فابرگاس همچنان ادامه داد و باشگاه آرسنال نیز همچنان در تلاش است تا کاپیتان خود را در این باشگاه حفظ کند.
مرد 24 ساله آرسنال به دلیل مشکل عضلانی در جام امارات حضور نخواهد داشت اما آرسن ونگر اصرار می کند که اتفاقات این تابستان بر روی اماده سازی او تاثیر گذاشته و این مسائل هرچه زودتر باید حل شود تا وی برای فصل جدید آماده شود.
" او در این رقابت ها حضور نخواهد داشت زیرا در این لحظه او در کنار ما تمرین نکرده است. وی از یک آسیب دیدگی باز می گردد و هنوز با ما تمرین نکرده است.
شما تمام شایعاتی که پیرامون موقعیت او وجود دارد را می دانید، گمانه زنی هایی که باید به زودی تمام شود. او کاپیتان باشگاه ماست و ما باید مطمئن شویم که او وافعا بر روی این متمرکز شده تا با ما باشد.
تنها یک ضرب العجل وجود دارد که آن تا 31 آگوست است. ضرب العجل دیگر برای ما این است که همه را متمرکز داشته باشیم، بازیکنانی که واقعا به باشگاه متعهد هستند، انرژی و تمرکز من بر روی آنها می باشد.
این چیزی است که بر روی آن متمرکز شده ام، نمی توانم به موقعیت های دیگر کمک کنم زیرا تنها به من بستگی ندارد. آن به دیگر بازیکنان و دیگر باشگاه ها بستگی دارد."
بنا به گزارش ها بارسلونا یک پیشنهاد برای سسک فابرگاس ارائه داده که توسط آرسنال رد شده است بنابراین آیا آرسن ونگر منتظر پیشنهاد قابل توجهی از سوی کاتالانهاست؟؟
" صادقانه بگویم نمی دانم زیرا همانطور که گفتم این وضعیت بطور کامل در اختیار من نیست، آن به فابرگاس بستگی دارد. فکر می کنم او در لحظه ای قرار دارد که وقتی به آن فکر می کند یک نگرانی بزرگی برایش است.
همیشه گفته ام او بین دو عشق گیر کرده، باشگاهی که او وقتی خیلی جوان بود در ان حضور داشته و باشگاهی که از 16 سالگی به بعد در آن آموزش دیده و شانسی در ان بدست اورده. شخصا می تواند ان را درک کنم اما البته می خواهیم در مورد تعهد کامل او خاطر جمع شویم."
یک ذهنیت وجود دارد که می گوید آرسن ونگر باید به سسک اجازه خروج و ریسک حفظ یک بازیکن ناراضی را انجام ندهد. اما سرمربی توپچی ها اعتقاد دارد این یک نظریه خطرناک است.
" باز هم صادقانه بگویم نمی دانم زیرا این بدان معناست که هر کسی بخواهد از این باشگاه برود ما باید به او اجازه دهید، آن هم با هر قیمتی.
باید در نظر داشته باشید که برای یک انتقال به توافق هر سه طرف نیاز دارید و در پایان هر 3 طرف باید خوشحال باشند. اگر تنها دو نفر راضی باشند و یکی ناراضی جواب نخواهد داد.
ما نسبت به این باشگاه احساس مسئولیت می کنیم و من مسئول فروش بازیکنان در یک قیمت مناسب هستم یا پیشنهاد را از باشگاهم دور می کنم. و این تصمیمات تنها بخاطر خوشحالی یک بازیکن نیست.."این دوستمون اصلا ماشینی نیست هاتحلیل جالبی بود، توی بازار ماشین و ... این کارا رو می کنن ولی توی فوتبال اینطوری نیست.![]()
توی بازار ماشین هم که قیمت ماشین ها مشخصه
فقط قیمت بازیکن های فوتبال هست که خیلی بالا پایین داره و خیلی چیز ها توی جابه جایی ها تاثیر گذاره که عوامل تاثیر گذارش خیلی زیاد هست
بازی کردن نصری در آرسنال برای یک فصل آیا 25 میلیون (22+ دستمزد یک سال + ...) می ارزه؟ بازیکنی که به سال آخر قراردادش می رسه از دست رفته است، بفروشیم یا مجانی بره، بحث نصری اینه.اگه بحث نصری رو می خوای ادامه بدیم بیا یاهو.
بحث خاصی نیست
ولی در مورد من سیتی
مانچینی یه مصاحبه کرد در مورد سمیر و ونگر خیلی سریع واکنش نشون داد
در مورد مفت و مجانی رفتنش
باز هم ونگر(بیچاره به جای تمرکز کردن روی تیم باید حواسش به این 2 تا باشه :| ) مصاحبه کرد و جواب خبرنگار ها رو داد
برای من حرف ونگر سنده![]()
ادیت :
بحث سمیر که به اینجا مربوط نمیشه
ولی سسک و سمیر امروز توی تمرین امروز با حضور هوادارا شرکت کردن
نشونه خوبیه
البته نمیدونم چرا دارم اینارو اینجا میگم
شاید به خاطر حساسیت موضوع برای 2 طرف
مراسم روز اعضای باشگاه در ورزشگاه امارات در حال برگزاری است
![]()
به گفته منابع اسپانیایی احتمال دارد بازیکنان بیشاری تا قبل از پایان مهلت نقل و انتقالات به تیم جدید لوئیس انریکه بپیوندند
![]()
سایت گل – به نوشته روزنامه ال موندو مسئولان باشگاه رم قصد دارند گابریل میلیتو مدافع باشگاه بارسلونا را به خدمت بگیرند.پیش از این لیون و لاتزیو نیز علاقه خود را برای جذب این مدافع 30 ساله که تنها یک سال از قراردادش با بارسا باقی مانده ابراز کرده بودند.میلیتو که با حضور جرارد پیکه و کارلس پویول به یک بازیکن مازاد تبدیل شده است قصد دارد نوکمپ را به مقصد تیمی که بتواند در ترکیب اصلی آن به میدان برود ترک کند.دو باشگاه ایندیپندینته و ساراگوسا نیز که میلیتو پیش از این برای هر دوی آنها بازی کرده نیز به دنبال بازگشت او هستند.لوئیس انریکه سرمربی رم میلیتو را از زمان کارش به عنوان سرمربی تیم دوم بارسلونا به خوبی می شناسد و قصد دارد او را به جمع بارسایی های رم اضافه کند.سه شنبه لوئیس انریکه اعلام کرد ترکیب تیمش کامل نشده است و تا قبل از پایان مهلت نقل و انتقالات چند بازیکن دیگر را به خدمت خواهد گرفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)