تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 186 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

اوون: قصد بازنشستگي ندارم

بعد از مصدوميتي ديگر، ستاره سابق ليورپول براي مدتي از ميادين ورزشي به دور خواهد بود.

مایکل اوون، ستاره انگلیسی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که اجازه نمی دهد تا مصدومیتها باعث خداحافظی زودهنگام او از دنیای فوتبال شود.

اوون در دقیقه 11 دیدار تیمش مقابل اتلول گالاتی که با برد 0-2 شیاطین سرخ همراه بود از ناحیه ساق پا مصدوم شد واین درحالی است که قرارداد او با یونایتددر پایان این فصل به اتمام می رسد و خیلی ها معتقدند که امسال شاید آخرین سال فوتبالی اوون باشد.

البته خوداین ستاره انگلیسی در صحبتهایی اعلام کرده که هنوز عاشق فوتبال است و رایان گیگز ، هم تیمی اش که با 37 سال سن همچنان در زمین چمن خوش می درخشد را الگوی خودش قرار داده است.

اوون در گفت و گو با اسکای سپورتس نیوز گفت:« من 31 ساله هستم و با الگو گرفتن از بازیکنانی مثل گیگزی، فکر می کنم که هنوز چند سالی از فوتبال من باقی مانده. زمانی که این بازیکنان برای تیم بازی می کنند و هنوز عطش دارند، این حس خیلی خوبی برای ماست.»

اوون ادامه داد:« من دوست دارم فکر کنم که هنوز چند سالی از فوتبال من مانده و من هنوز عاشق فوتبالم. زمانی که در تیمی به بزرگی منچستریونایتد بازی می کنی، چطور می توانی فوتبال را دوست نداشته باشی.»

varzesh3

2. 4 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اوون: قصد بازنشستگي ندارم

بعد از مصدوميتي ديگر، ستاره سابق ليورپول براي مدتي از ميادين ورزشي به دور خواهد بود.

مایکل اوون، ستاره انگلیسی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که اجازه نمی دهد تا مصدومیتها باعث خداحافظی زودهنگام او از دنیای فوتبال شود.

اوون در دقیقه 11 دیدار تیمش مقابل اتلول گالاتی که با برد 0-2 شیاطین سرخ همراه بود از ناحیه ساق پا مصدوم شد واین درحالی است که قرارداد او با یونایتددر پایان این فصل به اتمام می رسد و خیلی ها معتقدند که امسال شاید آخرین سال فوتبالی اوون باشد.

البته خوداین ستاره انگلیسی در صحبتهایی اعلام کرده که هنوز عاشق فوتبال است و رایان گیگز ، هم تیمی اش که با 37 سال سن همچنان در زمین چمن خوش می درخشد را الگوی خودش قرار داده است.

اوون در گفت و گو با اسکای سپورتس نیوز گفت:« من 31 ساله هستم و با الگو گرفتن از بازیکنانی مثل گیگزی، فکر می کنم که هنوز چند سالی از فوتبال من باقی مانده. زمانی که این بازیکنان برای تیم بازی می کنند و هنوز عطش دارند، این حس خیلی خوبی برای ماست.»

اوون ادامه داد:« من دوست دارم فکر کنم که هنوز چند سالی از فوتبال من مانده و من هنوز عاشق فوتبالم. زمانی که در تیمی به بزرگی منچستریونایتد بازی می کنی، چطور می توانی فوتبال را دوست نداشته باشی.»

varzesh3
    ببینید چقد باحال میحرفه !،دمت گرم ،خئا لعنت کنه کسایی رو ک میگن مایکل جوون آخر سال فوتبالیشه
    بهترین فینیشر مایکل!

4. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه چیزی رو واقعا درک نمیکنم اصلا این مایکل اوون در سطحی هست که شما انقدر دلتون واسش تنگ شده!
    درسته تو سال های اول بازیش خیلی خوب بازی میکرد ولی الان دیگه یه بازیکن معمولی به حساب میاد اونم با این مصدومیت های طولانی مدت.

به نظر من کلا منچستر با خریدن این بازیکن ضرر بزرگی کرد چون همش مصدومه. میتونست به جاش یه بازیکن بهتر و جوون تر خریداری کنه تا خط حملش قوی تر از الان باشه. الان هم که مهاجم هاش یه مقدار افت کردن اون از برباتوف اینم از اوون.

خدا بیامرزه اون زمانی که رو که دوایت یورک و اندی کول تو خط حمله منچستر بودن و هر توپی که به این دوتا میرسید همه انتظار گل داشتن.

6. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من یه چیزی رو واقعا درک نمیکنم اصلا این مایکل اوون در سطحی هست که شما انقدر دلتون واسش تنگ شده!
    درسته تو سال های اول بازیش خیلی خوب بازی میکرد ولی الان دیگه یه بازیکن معمولی به حساب میاد اونم با این مصدومیت های طولانی مدت.

به نظر من کلا منچستر با خریدن این بازیکن ضرر بزرگی کرد چون همش مصدومه. میتونست به جاش یه بازیکن بهتر و جوون تر خریداری کنه تا خط حملش قوی تر از الان باشه. الان هم که مهاجم هاش یه مقدار افت کردن اون از برباتوف اینم از اوون.

خدا بیامرزه اون زمانی که رو که دوایت یورک و اندی کول تو خط حمله منچستر بودن و هر توپی که به این دوتا میرسید همه انتظار گل داشتن.
    واقعا ....
    مایکلو هر دفه گزاشته تو یا گل زده یا خوب بازی کرده ،همین امسال دو بار بازی کرد هر دوبارشم گل زد ،آخرین بازیش ک مصدوم شد چن نفرو دریب زد پاسه گل داد.....

8. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

گل دقیقه 96 کی واسه منچستر زد ؟؟؟؟،برید تو سایت منچستر نیگا کنید گل تاریخی شده !
    فرگوسن همیشه میگه یکی از بهترین خریدا بوده

10. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

شخصیت مایکل اوون هست که باعث میشه آدم علاقه داشته باشه بهش و دلتنگش بشه... من حتی زمانی که تو لیورپول هم بود و به یونایتد هم گل میزد دوسش داشتم... البته این دوست داشتن به خاطر گل زنیش به یونایتد نبود ها!، بیشتر به خاطر عملکرد عالیش تو تیم ملی انگلیس بود...
    ببینید... علت جذب مایکل اوون این نبوده که مثلا بیاد جای مهاجمی مثل رونی رو بگیره... شرایط فوتبال انگلیس طوریه که یه تیم به مهاجمی حتی پا به سن گذاشته که سبقه درخشانی داشته و در این زمان تجربه بالایی داره، هم نیاز داره!
    دلیلش چیه؟ واضحه... فشردگی بازیهای تیم بزرگی مثل یونایتد.
    مهاجمان آماده ای مثل رونی یا چیچا واقعا نمیتونن مدام در بازی های چندین تورنومنت به کار گرفته بشن... خصوصا در کارلینگ کاپ و اف ای کاپ. طبیعتا منچستر هم تیمی نیست که تو این جام ها جا بزنه و سریع حذف بشه... ضمن اینکه خیلی سخته به مهاجمایی که هم بی تجربن (به خاطر جوونی) و هم تو مسابقات زیادی بازی نکردند میدون داد... توجه به این موارد بازی میشه که مهره ای مثل اوون 31 ساله که بسیار با تجربه است، و در کنارش هم هیچ وقت از نیمکت نشینی ناراحت نبوده و با انگیزه در هر بازی شرکت کرده، در تیم لازم باشه.
    سابق بر این یونایتد هنریک لارسون رو هم یک فصل به صورت قرضی به OT آورد و اون فصل متوسطی داشت. کاری که یه جورایی آرسنال با حضور مجدد کمپبل برای یک فصل انجام داد.در کنار این ها برای اوون جریان کری یونایتد - لیورپول هم مطرح بود./
    +
    یونایتد اصلا برای خرید اوون پولی برای ترانسفر نداد... چون مایکل بازیکن آزاد نیوکاسل بود. (فکر کنم قراردادش تموم شده بود).

12. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خواهشا منطقی و به دور از تعصب قضاوت کنید اگه یه بازیکن معمولیه بگید معمولیه.
    مایکل اوون یه زمانی خوب بود ولی الان یه بازیکنی هست که بعید میدونم بیشتر از یه نیمه بتونه بازی کنه.حالا اینکه تو بعضی از بازی های گل زده دلیل نمیشه که بگید کاملا به درد منچستر میخوره.
    فکرشو بکنید یه بازیکن شش هفت ماه مصدوم باشه بعد بیاد تو یه بازی گل بزنه و بعد از یکی دو هفته بازم مصدوم بشه.

منچستر اگه مهاجم با تجربه میخواد گزینه های بهتری هم هست.

14. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

بحث انتقال ویدیچ به رئال چی هست؟
    فرگوسن در پي جانشيني براي ويديچ
    منابع رسانه‌اي انگليس از تلاش‌هاي پنهان سرمربي منچستريونايتد براي يافتن يک مدافع مياني درجه اول خبر مي‌دهند.

روزنامه ایندپندیت در گزارشی نوشت: در روزهای اخیر سر آلکس فرگوسن متوجه شده بحث انتقال نمانیا ویدیچ در پایان فصل به یکی از دو تیم اسپانیایی رئال مادرید و ایتالیایی اینترمیلان کاملا جدی است.

از این رو وی که همواره در تمام دوران ۲۵ ساله حضورش در اولدترافورد نشان داده‌، قابلیت فراوانی در شناسایی استعدادهای گمنام برای جانشینی ستارگان مطرح دارد، تمام توان خود را معطوف یافتن گزینه‌ای توانمند جهت جانشینی مدافع صربستانی کرده است.

فرگوسن از دو تن از دستیارانش خواسته فهرستی از مدافعین جوان و آینده‌داری که در حال شکوفایی در فوتبال قاره هستند، در اختیار او قرار دهند.

ویدیچ ۳۰ساله از 5 فصل قبل در خدمت شیاطین سرخ است.

16. 4 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوستان اينم در نظر داشته باشيد كه اوون الان خودش با تجربش در حد يه مربيه.

و اين كاملا براي مهاجماي جوون ما خوبه ضمن اينكه دوستمون فرمودن بازيكن آزاد هم بوده.

به نظر من خريد اوون هم اقتصاديه هم فني.

18. 4 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها
    تو خبرها داشتیم که فرگوسن تو نقل و انتقالات زمستانی میخواد لوکا مودریچ رو از تاتنهام به خدمت بگیره و ظاهرا خیلی هم جدی به دنبال این بازیکن کروات هستن.

فکر کنم خود فرگوسن هم فهمیده که بعد از رفتن اسکولز یه بازی ساز درست و حسابی تو تیم پیدا نمیشه و به خاطر همین اومده سراغ مودریچ.

به نظر من خرید خیلی خوبی میتونه باشه برای منچستر اونم تو این وضعیت چون اندرسون و فلچر در حدی نیستن که بتونن جای اسکولز رو بگیرن.

حالا اگه واقعا میخوان با من سیتی رقابت کنن باید یه همچین خریدهایی رو انجام بدن وگرنه از همین الان باید منچستر رو بازنده لیگ بدونیم.

فعلا بای

20. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •