تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 171 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

2. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    من درایو بلوتوث رو نصب کردم سند دارم ولی رسیو نه و روی آیکون بلوتوث در taskbar که کلیک می کنم گزینه enable یا disable وجود نداره مشکل از چیه؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام. نرم افزار واسه فیلمبرداری توسط وب کم دل 5110 می خوام میشه راهنمایی کنین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    میشه بگید H6GPCR1 ریفیر هست یا نه؟

---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------

سلام

منم از اینا برای استفاده از مموریه گوشیم استفاده میکنم..
    اوایل وقتی این مبدلو داخل کارت خوان میزاشتم گاهی ارتباط برقرار میشد گاهی هم شناسائی نمیکرد.
    الانم که دیگه شناسائی نمیکنه.
    بنظر شما اشکال از کارت خوانه یا مبدل؟
    مشکل از مبدله
    این مبدل هارو باید مستقیم بندازی سطل آشغال
    مبدل سامسونگ بگیر عالیه

6. این کاربر از majid4mi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من درایو بلوتوث رو نصب کردم سند دارم ولی رسیو نه و روی آیکون بلوتوث در task bar که کلیک می کنم گزینه enable یا disable وجود نداره مشکل از چیه؟
    ممنون
    روی آیکون بلوتوث در task bar روی گزینه open settings کلیک کنید. در برگه options تیک allow Bluetooth devices to find this computer فعال کنید. حالا با موبایل به کامپیوتر وصل بشید و موبایل به عنوان یک وسیله به کامپیوتر بشناسونید. کامپیوتر یک کد رمز بهتون میده که باید اونو تو موبایل وارد کنید و بعدش میتونید از هر دو وسیله به همدیگه فایل ارسال کنید.
    برای خاموش کردن بلوتوس از گزینه turn adapter off استفاده کنید و یا در device manager بلوتوس disable کنید.

9. 2 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام. نرم افزار واسه فیلمبرداری توسط وب کم دل 5110 می خوام میشه راهنمایی کنین؟
    میتونید از برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید. مجانی هست و محیط کاربری ساده و کارآمدی داره.
    همچنین میتونید از برنامه های خوب فیلمبرداری از وبکم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
    Last edited by mansia; 17-03-2012 at 13:57.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

محض اطلاع
    مبدل‌هايي كه وسايل برقي را مي‌سوزانند
    شايد براي شما هم پيش آمده باشد كه با وارد كردن دو شاخه مبدل برخي وسايل برقي خود به پريز برق، از جرقه‌هاي ايجاد شده دچار وحشت شده باشيد. جرقه‌هايي كه ترس تنها حاصل آن‌ها نيست و به تدريج موجب سوختن وسايل برقي شما هم خواهند شد
    .

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حال حاضر بسياري از وسايل برقي خارجي موجود در بازار از جمله لب تاپ‌ها و تلفن‌هاي همراه، دو شاخه يا سه شاخه‌هايي دارند كه با شيوه برق رساني داخل ايران همخواني نداشته ونيازمند مبدلي هستند تا در كشور قابل استفاده شوند.
    تكنولوژي ساخت اين نوع مبدل‌ها چند سالي است كه در كشور به راه افتاده و به گفته فروشندگان ومتخصصان تجهيزات برقي، بخش عمده‌اي از اين محصول در داخل كشور توليد مي‌شود، اما با اين حال كيفيت نمونه‌هاي توليدي بسيار پايين بوده و حتي استاندارد بودن آن‌ها در هاله‌اي از ابهام قرار دارد.
    اين مبدل‌ها كه با قيمتي بين 500 تا 5000 تومان به فروش مي‌رسند، انواع مختلفي دارند كه معمولا مبدل‌هايي كه به آن‌ها تبديل سه به دو گفته مي‌شود و براي پريزهايي كه حالت سه شاخه دارند مورد استفاده قرار مي گيرند، به مراتب كيفيت بهتري دارند و كمتر مشكل ايجاد مي‌كنند.
    يكي از متخصصان لوازم برقي درباره اين مبدل ها مي‌گويد:‌ "در تبديل‌هاي سه به دو از آنجا كه پلاتين موجود در آن‌ها از جنس برنج و به نسبت قوي است، كمتر مشكل جدي پيش مي آيد، اما مبدل‌هاي دو تايي كه معمولا براي وسايلي مانند لب تاپ‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرند، پلاتيني بسيار ضعيف و از جنس آهن دارند و به همين دليل چند بار پس از مصرف پلاتين آن‌ها دچار مشكل شده وايجاد جرقه مي‌ كند."
    وي با بيان اين‌كه ايجاد اين جرقه‌ها به مرور زمان موجب ايجاد مشكل و در نهايت سوختن و از كار افتادن وسايل برقي مي‌شود، ادامه مي دهد: "در اين زمينه اكثر مبدل‌هاي موجود در بازار ايراني بوده و همه نمونه‌ها كم و بيش داراي كيفيتي بسيار پائين هستند. حتي نمونه‌هاي معدود چيني هم كه با قيمتي به مراتب بالاتر ممكن است در بازار پيدا شوند، كيفيت چندان بالايي ندارند."
    اين متخصص براي ارائه راهكاري در اين زمينه مي گويد: "تنها راهي كه براي مقابله با اين مشكل باقي مي‌ماند، چيدن دو شاخه وسايل برقي خارجي و تبديل آن به يك دو شاخه معمولي است كه البته اين اقدام هم موجب مي‌شود كه وسيله برقي از حالت فابريك بودن خارج شود."
    وي در عين حال به مصرف نسبتا بالاي اين نوع مبدل‌ها در ميان مردم اشاره كرده و خاطرنشان مي‌كند: "متاسفانه در اين زمينه مشتريان ما اكثرا ناراضي هستند و بدون داشتن هيچ راه چاره‌اي مجبور مي‌شوند به طور مداوم نسبت به خريد مبدل‌هاي جديد اقدام كنند."
    انتهاي پيام

داره خودمونی میشه aliabolhasni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام
    سلام دوست عزیز
    خیالت راحت ریفر نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض مشکل هارد در n5110

سلام دوستان عزیز،
    من حدود بک ماه پیش inspiron 5110(ci7 2670, 6 gb ram , hdd 640gb)خریدم تقریبا خوب کار میکنه ولی موقع بالا اومدن حدود 30 ثانیه توی صفحه wellcome میمونه. میخواستم ببینم این مشکلی نداره؟ در ضمن ویندوز 7 ultimate نصب کردم.
    یک سوال دیگه هم داشتم ، میزان فضای هارد رو در setup 640gb نشون میده ولی وقتی در ویندوز مجموع درایو ها رو جمع میزنم میشه 596gb ، درضمن در disk managment ویندوز فضایunallocatedهم وجود نداره.

ممنون میشم اگر از دانش خودتون منو رو هم بهره مند کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •