تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 364 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عجب یعنی بلوری پلیر ما جزء 5 بلوری پلیر برتر به به.البته مال من bd660 هست مثل همونه فقط وایرلس نیست.ولی موندم من وایرلس نداره ولی با گوشی های هوشمند ال جی کنترل میشه این دیگه چجور بلوریه
    660 رو کلا تو هر جا بگردی به غیر از ایران پیدا نمیکنی
    مثله اینکه مختص ایرانه ( مثل همین 66100 که فقط تو ایران هست و جاهای دیگه 6500 میشناسنش )؟!
    تو سایته خوده ال جی هم ، مثلا تو آمریکا انگلیس استرالیا و .... دیدم این مدل 660 اصلا نبود؟
    650 هست 670 و 690( که این 690 کلا یه چیزه متفاوتی هست و خیلی هم گرونه و هارد 250 گیگ اینترنال داره و....)
    ولی 670 تو خیلی از سایتها ازش ری وی یو هست و تعریفش رو کردن و تو آمریکا هم دومین پلیر پرفروش 2011 بوده

اینم بگم که 660 و670 به قول خودتون فقط از نظر وای فای فرق دارن و الباقی مشخصاتشون یکی هست

راستی دیدم گفته بودید تو پخش BD کپی مشکل دارید؟ با همین پلیر کپی پخش نمیکنه؟
    تا الان چند تا بلوری کپی رو باهاش مشکل داشتید؟

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

660 رو کلا تو هر جا بگردی به غیر از ایران پیدا نمیکنی
    مثله اینکه مختص ایرانه ( مثل همین 66100 که فقط تو ایران هست و جاهای دیگه 6500 میشناسنش )؟!
    تو سایته خوده ال جی هم ، مثلا تو آمریکا انگلیس استرالیا و .... دیدم این مدل 660 اصلا نبود؟
    650 هست 670 و 690( که این 690 کلا یه چیزه متفاوتی هست و خیلی هم گرونه و هارد 250 گیگ اینترنال داره و....)
    ولی 670 تو خیلی از سایتها ازش ری وی یو هست و تعریفش رو کردن و تو آمریکا هم دومین پلیر پرفروش 2011 بوده

اینم بگم که 660 و670 به قول خودتون فقط از نظر وای فای فرق دارن و الباقی مشخصاتشون یکی هست

راستی دیدم گفته بودید تو پخش BD کپی مشکل دارید؟ با همین پلیر کپی پخش نمیکنه؟
    تا الان چند تا بلوری کپی رو باهاش مشکل داشتید؟

نه فقط همین یه فیلمه.فیلم 50 گیگ آواتار.من بلوری کپی تا حالا زیاد باهاش ندیده بودم.
    نه رفیق این بلوری منطقه ای هست.مثلا ریجن بلوری ما چون b هست.بیشتر توی خاورمیانه و اروپا آفریقا دیده میشه.
    الان توی سایت آمازون هم که سرچ کنی واسه فروش هست.
    اینم ادرس همین بلوری واسه فروش توی انگلیس هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه توجه کنی نوشته پایینش با گوشی هم میشه به طور بیسیم کنترلش کرد ولی من موندم چجوری چون این وایرلس نداره
    البته ما هم میخواستیم یه 670 برداریم ولی یارو گفت حالا موجودی نیست 2 3 جا دیگم رفتم گفت نداریم منم نخریدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان من این سوال رو تو چند صفحه پیش پرسیده بودم ولی کسی جواب نداد میشه راهنماییم کنید چون فردا میخوام برم بازار ...
    دوستان ایا cinema3d برای پلاسما اومده ؟
    یا به ابارتی پلاسما پسیو ساپورت ال جی اومده اخه من از یکی از دوستام شنیدم میگفت 50 اینچش 1600000 ؟
    کلی گشتم من که چیزی پیدا نکردم ... میگفت تازه اومده حدود 20 روز ؟ من که موندم ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام.خوبی؟این دموی ال جی رو از کجا تهیه کردی؟من به هر دری میزنم نمیتونم پیدا کنم

---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------

نه فقط همین یه فیلمه.فیلم 50 گیگ آواتار.من بلوری کپی تا حالا زیاد باهاش ندیده بودم.
    نه رفیق این بلوری منطقه ای هست.مثلا ریجن بلوری ما چون b هست.بیشتر توی خاورمیانه و اروپا آفریقا دیده میشه.

اگه توجه کنی نوشته پایینش با گوشی هم میشه به طور بیسیم کنترلش کرد ولی من موندم چجوری چون این وایرلس نداره
    البته ما هم میخواستیم یه 670 برداریم ولی یارو گفت حالا موجودی نیست 2 3 جا دیگم رفتم گفت نداریم منم نخریدم
    سلام خوبی؟این دموی ال جی رو از کجا آوردی؟

داره خودمونی میشه jeghly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای نوشتن حروف یا پاک کردن توی محیط اینترنت با کنترل معمولی باید چیکار کنیم ( lw65100 )

6. این کاربر از jeghly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من این سوال رو تو چند صفحه پیش پرسیده بودم ولی کسی جواب نداد میشه راهنماییم کنید چون فردا میخوام برم بازار ...
    یا به ابارتی پلاسما پسیو ساپورت ال جی اومده اخه من از یکی از دوستام شنیدم میگفت 50 اینچش 1600000 ؟
    کلی گشتم من که چیزی پیدا نکردم ... میگفت تازه اومده حدود 20 روز ؟ من که موندم ...

رفیق کسی اگه میدونست میگفت

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کاری به خوبی بدیش ندارم
    منظورم اینه که فقط تو ایران و یه سری کشورهای مثل خودمون هست
    الان که در کل نه 660 هست نه 670 و قراره تو این هفته بیارن
    در مورد فیلم کپی هم پرسیدم امروز و طرف گفت هیچ مشکلی با فیلم کپی ندارن و اگرم به ندرت این مشکل پیش بیاد با خدمات تماس میگیری و برات کدش رو با یه فلش کردن تغییر میدن و پخش میکنه
    فرقی ندارن 660 و 670 فقط همون وایرلس هست که 50 هزار تومن گرونترش کرده
    دوسته عزیز تا الان من که نه دیدم و نه شنیدم که پلاسمای سه بعدی پسیو ساخته باشه LG
    چیزه خاصی هم نیست فهمیدنش
    یه تماس با گلدیران بگیرید و سوال کنید
    ولی من تو نت هم سرچ کردم اصلا پلاسمای پسیو وجود نداره و فکر میکنم پسیو رو پلاسما اصلا
    امکانش نباشه
    دوستت هم احتمالا شوخی کرده که گفته پلاسمای سه بعدی 50 اینچ 1.600.000
    Last edited by ئظا; 29-01-2012 at 23:14.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کاری به خوبی بدیش ندارم
    منظورم اینه که فقط تو ایران و یه سری کشورهای مثل خودمون هست
    الان که در کل نه 660 هست نه 670 و قراره تو این هفته بیارن
    در مورد فیلم کپی هم پرسیدم امروز و طرف گفت هیچ مشکلی با فیلم کپی ندارن و اگرم به ندرت این مشکل پیش بیاد با خدمات تماس میگیری و برات کدش رو با یه فلش کردن تغییر میدن و پخش میکنه
    فرقی ندارن 660 و 670 فقط همون وایرلس هست که 50 هزار تومن گرونترش کرده

دوسته عزیز تا الان من که نه دیدم و نه شنیدم که پلاسمای سه بعدی پسیو ساخته باشه LG
    چیزه خاصی هم نیست فهمیدنش
    یه تماس با گلدیران بگیرید و سوال کنید
    ولی من تو نت هم سرچ کردم اصلا پلاسمای پسیو وجود نداره و فکر میکنم پسیو رو پلاسما اصلا
    امکانش نباشه
    دوستت هم احتمالا شوخی کرده که گفته پلاسمای سه بعدی 50 اینچ 1.600.000

رفیق پس میشه درستش کرد آره

راستی رفیق مگه انگلیس هم یه کشور مثل ما هست.نه رفیق میگم که به همون ریجن دستگاه که ماله منطقه ی b یا a یا c باشه هست
    Last edited by mehdi speed 700; 29-01-2012 at 23:20.

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

رفیق پس میشه درستش کرد آره

راستی رفیق مگه انگلیس هم یه کشور مثل ما هست.نه رفیق میگم که به همون ریجن دستگاه که ماله منطقه ی b یا a یا c باشه هست
    اینجور که این بنده خدا ( فروشنده فروشگاه LG ) میگفت میشه و چیزه خاصی هم نیست

اون انگلیس هم حق با شما هست 660 توش هست
    ولی خوب اصولا ما خیلی بالاتر از انگیلیسیم خووووووووب

ویرایش:
    دوسته عزیز 660 و 670 تو این عکس ها از نظر ظاهر هم یه کم متفاوت هستن
    شما که 660 داری شبیه کدوم ایناس ؟ چون میگن فقط فقط وایرلس نداره خواستم ببینم تو ایران هم ظاهرشون متفاوت هست یا یکی هستن؟

Last edited by ئظا; 30-01-2012 at 02:17.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اقا به نظرتون lg بگیرم یا sony
    بشتر برای بازی میخوام کامپیوتر وصل کنم با تاخیر کم تصاویر رو پخش کنه (3 بعدی)
    کدوم خوبه اکثرا میگن sony ??

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •