امشب کی میده؟؟
امشب کی میده؟؟
ساعت 22:30
فکر کنم اخرین قسمته دیگه
فیلم جالبیه.
ولی ای کاش کمی حرمت ها حفظ میشد
شما فهمیدید چه اتفاقی افتاد؟؟؟؟؟![]()
تیکه ای که هومن خانم های دیگه رو با خانم شیرزاد مقایسه کرد جالب بود .
این همه ادعای باهوشی می کنن ولی نصف وقتشون رو جلوی آینه تلف می کنن ولی خانم شیرزاد اهل اینچیزا نیست !
یجورایی خانم شیرزاد که اینقد خنگ بازی در میاره رو از اونا زرنگتر میدونه .
آخرای خیلی از سکانس های امشب هم cut میشد و بدونه معنی تموم میشد !!
دیگه شورش رو درآوردن.....آخرای خیلی از سکانس های امشب هم cut میشد و بدونه معنی تموم میشد !!
به هرحال خیلی باحال بود..
توهمِ واقعی ِ ناظرِ بیرونیِ کسرا هم جالب بود! نمیدونم منظور خاصی داشت یا خیر ... !
با همون چیزی که صبح تا شروع شدن این سریال سرت رو گرم میکردی...موندم از فردا با چی سرم رو گرم کنم
بعضی جاها ممکنه دیالوگی گفته بشه که بعدا توی تدوین به این نتیجه میرسن که این دیالوگ نباشه بهتره شاید مثلا خیلی تند بوده اون دیالوگ.... بعضی جاها هم ممکنه بازیگرا سوتی بدنمن بعضی جاها فک می کردم فیلمو سانسور کردن. شمام فهمیدین؟ یا من اشتباه می کردم؟
مثلا چه منظوری میتونست داشته باشه؟!! نکنه میخوای بگی اینم گ.ی بود : دی؟توهمِ واقعی ِ ناظرِ بیرونیِ کسرا هم جالب بود! نمیدونم منظور خاصی داشت یا خیر ... !
به نظر من که تاثیر واکنشهای چند وقت اخیر بوده. چون رو شیرزاد و نازنین سانسور می شد.بعضی جاها ممکنه دیالوگی گفته بشه که بعدا توی تدوین به این نتیجه میرسن که این دیالوگ نباشه بهتره شاید مثلا خیلی تند بوده اون دیالوگ.... بعضی جاها هم ممکنه بازیگرا سوتی بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)