درود بر شما
یرنامه هایی که سینک کردید رو بک بار پاک کنید بعد مجدادا با آی تیونز سینک کنید درست میشه
درود بر شما
یرنامه هایی که سینک کردید رو بک بار پاک کنید بعد مجدادا با آی تیونز سینک کنید درست میشه
دوست عزیز یه سوال دارم....من وقتی از طریق ایپد دو خودم وارد اینستالوس میشم نمی تونم همیشه برنامه های مورد نظرمو دانلود کنم...یک روز یا دو روز در میون یا یک ساعت درمیون می تونم اینکارو انجام بدم...یعنی هیچ ترتیب از قبل پیش بینی شده ایی واسه دانلود یه برنامه نمیشه در نظر گرفت...دیشب هر چی تو اینستالوس سعی کردم دان کنم نمیشد...ولی ممکنه همون برنامه ها امروز تو اینستالوس دان بشه...مشکل چیه؟دستگاهم جیل برکه
درود بر شما
نسخه اینستالوس شما چنده؟
Last edited by Pami; 12-12-2011 at 17:24.
آقا يه سوال .اين 10 ساعت شارژ که اپل گفته رو براي تماشاي ويدئو گفته و يا گيم ويا کار سبکتري مث کتاب خوندن؟
سوال دوم.در حالت فعال بودن سيگنال سيمکارت براي 3g ايا مصرف باتري شما خيلي بيشتر ميشه؟ مخصوصا در حالت استند باي که فقط سيگنال gprs سيمکارت فعال باشه
ترکیبی از همه است که استفاده متعادل کاربرها رو شبیه سازی کنه.. در تست هایی که گرفتن برای تماشای ویدیو حدودا 13 ساعت عمر داره.
دلیلش Hardware Acceleration فوق العاده در سیستم عامله که در بقیه رقیب ها وجود نداره. (این فقط برای فرمت های پشتیبانی شده - MP4/MOV H.264 - هست و فرمت های دیگه مثل MKV و ... اصلا پشتیبانی Hardware Acceleration ندارن و نتایج ضعیف تر خواهد بود)
بله بیشتر میشه حتی با همون استندبای بودن چون یه ارتباط ثابت با شبکه رو ناچاره همیشه برقرار کنه (و سرویس های بکگراند که نیاز به اینترنت دارن). من خودم همیشه 3G رو غیر فعال می کنم و فقط هر وقت نیاز دارم استفاده می کنم. این تست هم هست:سوال دوم.در حالت فعال بودن سيگنال سيمکارت براي 3g ايا مصرف باتري شما خيلي بيشتر ميشه؟ مخصوصا در حالت استند باي که فقط سيگنال gprs سيمکارت فعال باشه
![]()
چه جالب.ولی مال من انگار کمتره.تازه من ویدئو نگاه نمی کنم.خیلی هنر کنم گیم.
ورژن 5.نمی دونم از ورژنه؟
درود
در نسخه 3 باگی این چنینی گذارش شده بود تو تاپیک ها ولی 4.3 رو نمی دونم
دوستان 2 سوال داشتم :
اولیش اینه که من Apple IDــم رو با کشور سوییس ساختم... حالا که میخوام عوض کنم ، ازم حتما اکانت مالی میخواد و دیگه هم نمیشه از طریق اپ فری و اینا بیخیالش کرد
سوال دومم هم اینه که ارزون ترین جایی که گیفت کارت 10 دلاری میفروشه کجاست؟؟؟ اگه میشه واسم پ.خ کنین
ممنون![]()
دوست عزیز اینستالوس جدیدتر از 4 .3 نیومده؟این مشکلم من چطوریه؟
سوال دوم اینکه که من با ایبدم خیلی سخت متونم به این انجمن بیام و اکثر cannot open page mide///
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)