تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 156 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

سلام ىه اتفاق عجيبي امروز برام افتاده امروز اومدم يه چنتا بازي از اينستالوس دانلود كردم همشونم بازي هاي مشهوري بودن.ولي الان وارد هيچكدوم از برنامه هايي كه از اپل استور دانلود كرده يا خريده بودم نميشه چكار كنم؟؟؟؟
    درود بر شما
    یرنامه هایی که سینک کردید رو بک بار پاک کنید بعد مجدادا با آی تیونز سینک کنید درست میشه

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز یه سوال دارم....من وقتی از طریق ایپد دو خودم وارد اینستالوس میشم نمی تونم همیشه برنامه های مورد نظرمو دانلود کنم...یک روز یا دو روز در میون یا یک ساعت درمیون می تونم اینکارو انجام بدم...یعنی هیچ ترتیب از قبل پیش بینی شده ایی واسه دانلود یه برنامه نمیشه در نظر گرفت...دیشب هر چی تو اینستالوس سعی کردم دان کنم نمیشد...ولی ممکنه همون برنامه ها امروز تو اینستالوس دان بشه...مشکل چیه؟دستگاهم جیل برکه

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز یه سوال دارم....من وقتی از طریق ایپد دو خودم وارد اینستالوس میشم نمی تونم همیشه برنامه های مورد نظرمو دانلود کنم...یک روز یا دو روز در میون یا یک ساعت درمیون می تونم اینکارو انجام بدم...یعنی هیچ ترتیب از قبل پیش بینی شده ایی واسه دانلود یه برنامه نمیشه در نظر گرفت...دیشب هر چی تو اینستالوس سعی کردم دان کنم نمیشد...ولی ممکنه همون برنامه ها امروز تو اینستالوس دان بشه...مشکل چیه؟دستگاهم جیل برکه
    درود بر شما
    نسخه اینستالوس شما چنده؟
    Last edited by Pami; 12-12-2011 at 17:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا يه سوال .اين 10 ساعت شار‍ژ که اپل گفته رو براي تماشاي ويدئو گفته و يا گيم ويا کار سبکتري مث کتاب خوندن؟

سوال دوم.در حالت فعال بودن سيگنال سيمکارت براي 3g ايا مصرف باتري شما خيلي بيشتر ميشه؟ مخصوصا در حالت استند باي که فقط سيگنال gprs سيمکارت فعال باشه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آقا يه سوال .اين 10 ساعت شار‍ژ که اپل گفته رو براي تماشاي ويدئو گفته و يا گيم ويا کار سبکتري مث کتاب خوندن؟
    ترکیبی از همه است که استفاده متعادل کاربرها رو شبیه سازی کنه.. در تست هایی که گرفتن برای تماشای ویدیو حدودا 13 ساعت عمر داره.

دلیلش Hardware Acceleration فوق العاده در سیستم عامله که در بقیه رقیب ها وجود نداره. (این فقط برای فرمت های پشتیبانی شده - MP4/MOV H.264 - هست و فرمت های دیگه مثل MKV و ... اصلا پشتیبانی Hardware Acceleration ندارن و نتایج ضعیف تر خواهد بود)

سوال دوم.در حالت فعال بودن سيگنال سيمکارت براي 3g ايا مصرف باتري شما خيلي بيشتر ميشه؟ مخصوصا در حالت استند باي که فقط سيگنال gprs سيمکارت فعال باشه
    بله بیشتر میشه حتی با همون استندبای بودن چون یه ارتباط ثابت با شبکه رو ناچاره همیشه برقرار کنه (و سرویس های بکگراند که نیاز به اینترنت دارن). من خودم همیشه 3G رو غیر فعال می کنم و فقط هر وقت نیاز دارم استفاده می کنم. این تست هم هست:

6. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چه جالب.ولی مال من انگار کمتره.تازه من ویدئو نگاه نمی کنم.خیلی هنر کنم گیم.

ورژن 5.نمی دونم از ورژنه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز اینستالوس من 4.3 هستش

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

دوست عزیز اینستالوس من 4.3 هستش
    درود
    در نسخه 3 باگی این چنینی گذارش شده بود تو تاپیک ها ولی 4.3 رو نمی دونم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان 2 سوال داشتم :
    اولیش اینه که من Apple IDــم رو با کشور سوییس ساختم... حالا که میخوام عوض کنم ، ازم حتما اکانت مالی میخواد و دیگه هم نمیشه از طریق اپ فری و اینا بیخیالش کرد
    سوال دومم هم اینه که ارزون ترین جایی که گیفت کارت 10 دلاری میفروشه کجاست؟؟؟ اگه میشه واسم پ.خ کنین

ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز اینستالوس جدیدتر از 4 .3 نیومده؟این مشکلم من چطوریه؟

سوال دوم اینکه که من با ایبدم خیلی سخت متونم به این انجمن بیام و اکثر cannot open page mide///

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •