تا 1ماه که فکر نکنم اما همین روزا سروکلش پیدا میشه چون به دبی رسیده.بازار دبی و ایران هم که باهم یکیه
تا 1ماه که فکر نکنم اما همین روزا سروکلش پیدا میشه چون به دبی رسیده.بازار دبی و ایران هم که باهم یکیه
عزیزم من خودم بوشهریم.این مغازهه که میگی سر خرید arc باش بساطی داشتم.روزه اول گفت 580.بعد که آوردو فهمیدکه میخوام گفت دراومده 700تومن.این عادتشه زیاد که بری طرفش دور بر میداره.صب کنی جا بهتر از اونم هست که10و20تومن رو فاکتور بکشه بده به مشتری
خوب مایکروتل که از قانون مناطق آزاد تجاری پیروی نمیکنه.این بنده خدا هم از گمرک میخواد وارداتشو انجام بده.گمرکم تا کالایی اداره استاندارد روش نامه نزنه اجازه ورود نمیده.البته بگم که این استانداردم خودش کلک پوله.در حدی حالیشون نیس که بخوان یه گوشیو تست کنن
تو مگه ميدوني با كدومم؟
من كه موندم يكي ميگه بخر يكي ميگه نخر!
خودمم ميتر سم 16 گيگ كم بياد ولي خب اينجور كه به نظر مياد فعلا فعلا از 32 خبري ني
حالا دقيق 2400 درهم چقدي ميشه ؟درهمي 320 هم كه حساي كني ميشه 770
حالا اگه بياد تا 810 باهاش تموم ميكنم...
بم پ خ بده تا یاهوم بت بدم
دوست من اينا هچی نميدونن فقط گوشی رو ميفرستن از انبار اينا هم ميفروشن ميگن 1 ماه ديگه مياد 20 روز ديگه از اين حرف ها اصلاً روش حساب نکن سرi9000 اينا من رو پير کردن ديگه خوب شناختمشون
ببین یه نصیحت دوستانه میکنم هر چند در حدی نیستم که شما رو نصیحت کنم!
ببین الان شما از روی علاقه میخوای این گوشیو بخری
فرض کن خریدی!
۲-۳ روز باهاش حال میکنی و بعد تبدیل میشه به یه گوشی نسبتا معمولی
۱-۲ ماه بعد نسخه ۳۲ این گوشیو میبینی با قیمتی ارزونتر از ۱۶ که تو خریدی
از الان فک کن اون وقت چه حسی داری!!
از من میشنوی اگه واقعا ۳۲ رو میخوای نخر!![]()
به نظر من هم انتظار برای 32 گیگ میرزه ولی متاسفانه یه خبر هم از این نسخه 32 گیگی نیست که آدم دلش خوش باشه
ممنون داداش...
واقعا بچه هاي فروم خيلي با معرفتن از همه ممنونم...
يه مغازه ديگه هم دوست عزيزم soheiloooooo معرفي كردن كه يه سر هم اونجا ميزنم
حالا اگه اين مغازه داره هم تا آخر اين هفته يا هفته ديگه آورد ديگه ناچارا ازش ميخرم چون نميتونم بيشتر از اين صبر كنم
اقا مبارکت باشه جلو جلو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)