واقعا این تریلرارو میبینم یه جورایی برتری رو به BF3 میدم.
ینی امسال پایانی بر سلطه COD خواهد بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا این تریلرارو میبینم یه جورایی برتری رو به BF3 میدم.
ینی امسال پایانی بر سلطه COD خواهد بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Dice جزئیاتی از بخش بتا بازی منتشر کرده که نکته جالب در این مورد این هست که بیش از 8 میلیون بازیکن نسخه بتا را تست کردند.
- 8,125,310 players participated in the beta
- 1.5 billion kills
- 47 billion shots were fired
- 21 million M-COM stations were destroyed
- 19 million dog tags were taken
- …and more
منبع :
تصاویر جدید که مربوط به نسخه Xbox 360 هست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
برای مشاهده تصاویر با سایز اصلی به لینک زیر مراجعه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Battlefield 3 Back To Karkand weapons
لیست اسلحه هایی که در DLC Back to Karkand وجود دارد به شرح زیر است :
MP5
PP-19
L96A1
L85
FAMAS
Type 88
Jackhammer
MG36
Type 95
Type 97
منبع :
bf3blog
امروز رفتم پیش یکی از بچه ها که تو کار کنسول و بازی کنسول هستش گفتم بتلفیلد گفت ممنوعه دیشب اومدن مغازم گفتن ببینیم مغزه رو پلمپ میکنیم 200 تومان هم جریمه نقدی 3 ماه حبس![]()
Last edited by iCe m@n; 20-10-2011 at 15:24.
بگو اینجا ایرانه اینجا چیزی عجیب نیست![]()
هر کاری کنن ما که آخرش بازی رو می خریم
خیلی بازی های دیگه اینطوری بوده ولی.....................
برای GTA IV هم میگفتن هر کی بیاره حبس داره با جریمه بالا خیلی هم بیشتر از این ممنوع بودن GTA رو روش تاکید داشتند ولی چطوری شد همه IV رو بازی کردن؟ کسی هم جریمه نداد؟ اگر هم کسی از مغازه دار ها این حرف رو میزنه از خودش گفته چون میخواد فقط پول بیشتر بگیره چیزی مثل GTA IV که اینقدر گفتن ممنوع و از این موارد که بازی رو اول که اومد برای PC بالای 10 تومن میدادن این دیگه معلومه چی هست.... بعد اینکه این همه افراد از تورنت و اینا بازی رو گرفتن دیگه هر کی به چند نفر بازی رو بده پخش میشه فروشنده ها هم میارن ولی با قیمت بالا...
+
در کل با این حرفا فقط هدف گرفتن پول بیشتر هست این DICE هم خوب شد گفت بازی تو تهران هست این فروشنده ها هم پول اظافه میگیرن...
بازی رو هم همه میگیرن ولی دانلود کنید بهتره تا از این افراد که میخوان با یک مشت حرف که از خودشون گفتن فقط پول بیشتر بگیرن !!!![]()
آره تایید میکنم ،ولی واسه خیلیا امکان دانلود وجود نداره مثه من ! چون واقعا حجمش زیاده!
اصلا این جو هارو خودمون درست میکنیم... بزایرید کرک بزی بیاد اونوقت حتی سر چهار راه ها هم بساتشو پهن میکنن... این همه فیلم قاچاق میشه ضد ای ران پس چرا جلوشونو نمییگیرن؟ درسته توی نمایشگاه رسنانه های دیجیتال تبیلغات وسیعی مبنی بر ضد ایرانی بودن شد ولی بدرک این حرفا همش کشک هست. گذشت زمان که ملت از ین حرفها میترسیدن الان دیگه فروشنده ها گرگ بارون دیده شدن. ایین مغازه نیار اون یکی میاره. اون یکی نیاره. اون یکی میاره. حتی ممکنه قسمتهای تهران بازی رو شرکتها حذف کنن! و بعد وارد بازار کنن! اینا چیز جدیدی نیست! در کل سرعتتون اگه بالای 50 هست برید تو کار دانلود.
این فرانسویا چقدر شرافتمندانه با موضوع کنار اومدن............
من سرعتت دانلودم از 30 بالاتر نمیره مگه دیونم 8 روز بزارم دانلود بشه همون پول برقی واسه دانلود این میزاری از پول بازی بیشتره
اینا همش شایعست به سی دی فروشی خفن بزرگی که اینجا هست هم گیم نتته هم کافی نت هم همچی هست پس به این باید گیر بدن زنگ زدم گفت اینا شایعست 2 شنبه هفته دیگه بیا بزی رو بگیر عکسشم بزرگ زده رو شیشه مغازه
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
کاملا تائید میشه.بازیه gta iv رو من مثال زده بودم بازی قبل از اینکه بیاد میگفتن ممنوعه بدجوره و ...... همون روزی که اومد همه بازی رو داشتن و گیری هم به فروشندها ندادن.حالا اگه دوست شما بیاد به شما بگه منو تهدید کردن باید قبول کنی؟اون به فکر منفعت خودشه بعد که بازی اومد به شما با قیمت اصلی بفروشه که بگه من چقدر لطف کردم در حقت با قیمت بالا بهت ندادم
Last edited by Mool Tee; 20-10-2011 at 17:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)