تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 162 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض پرینت رفته رفته کم رنگ می شود

با سلام
    من کارتریج hp 135 رنگی دارم بعد از اتمام رنگ اولیه کارتریج دو سه بار خودم شارژ کردم خوب بود ولی جند وقتیه كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می زنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آبي كم مياره و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سانت از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو كه ميزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زنه و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلا سر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مياد و همچنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زرد.
    برچسب سوراخ ها را هم می زنم - یک سرنگ کامل هم هوا گیری می کنم - دو سه بار هد کلین نیز می زنم ولی باز خرابه
    یواش یواش به این نتیجه رسیدم که جوهر روان بودن خوبی نداره - مارک جوهر هم mir-aus هست
    لطفاً دوستان یک راهنمائی کنید
    متشکرم

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام
    من کارتریج hp 135 رنگی دارم بعد از اتمام رنگ اولیه کارتریج دو سه بار خودم شارژ کردم خوب بود ولی جند وقتیه كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می زنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آبي كم مياره و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سانت از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو كه ميزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زنه و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلا سر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مياد و همچنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زرد.
    برچسب سوراخ ها را هم می زنم - یک سرنگ کامل هم هوا گیری می کنم - دو سه بار هد کلین نیز می زنم ولی باز خرابه
    یواش یواش به این نتیجه رسیدم که جوهر روان بودن خوبی نداره - مارک جوهر هم mir-aus هست
    متشکرم

من این مشکل رو با پرینتر کانن و کارتریج PG-510 داشتم و از جوهر گاما استفاده می کردم.
    کارتریج رو باز کردم و فیلتر هد رو شستم (ظاهرا جرم زیادی گرفته بود) و مشکل حل شد.
    بعد از اون از جوهر پارت تکنیک استفاده می کنم.
    موفق باشید

3. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض مشکل تا حد زیادی حل شد

با سلام
    متشکرم

با سلام
    حدثم در مورد روان نبودن جوهر درست بود با ساکشن کل رنگ کارتریج و خالی کردم و با رنگ vox شارژ کردم پرینت خوب شد فقط آخر های کار یکم کم می یاره اونم میشه نادیده گرفت
    با تشکر از همه دوستان

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام
    حدثم در مورد روان نبودن جوهر درست بود با ساکشن کل رنگ کارتریج و خالی کردم و با رنگ vox شارژ کردم پرینت خوب شد فقط آخر های کار یکم کم می یاره اونم میشه نادیده گرفت
    با تشکر از همه دوستان
    احتمال زیاد همون فیلتر های هد تون کثیف شده.
    قبلش چه جوهری داشتید؟

در آغاز فعالیت MOSI1234's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    پرینتر من HP4580 All-in-one هستش.من با استفاده از آموزشهای این تایپیک و خرید جوهر گاما تا پنج بار کارتریجم رو که مدل 901 هستش شارژ کردم.اما الان یه کمی سخت شده. وبدون کیت مخصوص هواگیری خیلی سخت به کیفیت ایده ال میرسه.از دوستان تقاضا دارم اگر کسی کیت شارژ ( مخصوصن کیت هواگیری ) مدل کارتریج 901 را سراغ داره با بنده تماس بگیرد.من در یکی از شهرهای استان مرکزی ساکنم ودر این استان این کیتو پیدا نکردم.لطفا دوستان کمک کنند. ممنونم.E-MAIL : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان
    پرینتر من HP4580 All-in-one هستش.من با استفاده از آموزشهای این تایپیک و خرید جوهر گاما تا پنج بار کارتریجم رو که مدل 901 هستش شارژ کردم.اما الان یه کمی سخت شده. وبدون کیت مخصوص هواگیری خیلی سخت به کیفیت ایده ال میرسه.از دوستان تقاضا دارم اگر کسی کیت شارژ ( مخصوصن کیت هواگیری ) مدل کارتریج 901 را سراغ داره با بنده تماس بگیرد.من در یکی از شهرهای استان مرکزی ساکنم ودر این استان این کیتو پیدا نکردم.لطفا دوستان کمک کنند. ممنونم.E-MAIL : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوست عزیز
    (جناب raico شرمنده اما باید اینو بگم دیگه!)
    من هم از جوهر مشکی پیگمنت گاما استفاده کردم و بعد از چندبار شارژ کارتریجم قاطی کرده بود و مشکلات عجیبی براش درست شد. بعد با جوهر پارت تکنیک شارژ کردم و مشکلات تا حد بسیار زیادی حل شد. البته سوخت کارتریجم!
    توصیه می کنم جوهر تون رو عوض کنید، من با جوهر پارت تکنیک که شارژ می کنم بدون هواگیری عالی کارمی کنه.
    موفق باشید

در آغاز فعالیت MOSI1234's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنونم از راهنماییتان.من چطوری میتونم جوهر پارت تکنیک رو تهیه کنم.آیا فروش اینترنتی داره ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنونم از راهنماییتان.من چطوری میتونم جوهر پارت تکنیک رو تهیه کنم.آیا فروش اینترنتی داره ؟
    نمی دونم، من که ندیدم. اما جوهرای دیگه ای هم هستن که خوب اند، مثل وکس.
    از فروشگاه های شهرتون بپرسید حتما گزینه های مناسبی پیدا میکنید.
    موفق باشید

10. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض کلاه برداری جوهر گاما -کیفیت بسیار بد جوهر گاما -جوهر گاما کارتریج را خراب میکند

دوستان یه توصیه از من به همه شما.

همیشه قبل از خرید چیزی(از سیر تا پیاز) >>>یه سرچ کوچولو<<< روی گوگل بزنید. بیش از 10 دقیقه وقتتون رو نمیگیره....و در عوض هم مثل من اشتباه نمیکنید....
    مثلا من بدون تحقیق رفتم 4 لیتر جوهر گاما از اینترنت سفارش دادم و گول حرف های چرب و نرم و دروغین و قیمت جوهر گاما رو خوردم.حالا 1 ماهه جوهر گاما خریدم 2 بار کارتریج رنگی نو خریدم.1 بار هم کارتریج مشکی.اصلا از کیفیتش هم راضی نیستم.یعنی 80 تومن خرج جوهر کردم و باخودم گفتم که مثلا صرفه جویی کردم.....ولی واقعیت امر اینه که 120 هزار خرچ کارتریج کردم.....

آی فروشنده گاما ببین انصافه!!!!!!!!!!!!!!!اصلا هرچی میگم بهشون اشتباهشونو قبول نمیکنن!!!!!!!!
    یعنی جوهر آشغالیه..... گاما=مرگ کارتریج

اصلا اصلا اصلا به این جوهر پول ندید.از مارک هایی که مرغوبند استفاده کنید.

از شما میخوام به هیچ وجه گول ارزونی یا تبلیغات چیزیو نخورید دوستان.
    Last edited by libert0r; 26-09-2012 at 22:55.

12. 2 کاربر از libert0r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه chubin009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و ور

پيش فرض

سلام
    مدتی که پرینترم رنگ سیاه رو نمیزنه . هر چی هد کلین میکنم هم فایده ای نداره . نازل چک هم میگیرم همه رنگها را میزنه ولی مشکی رو یا نمیزنه یا خیلی کم میزنه . داخلش البته جوهر داره . توی خود تانک هم جوهر هست . یه محلولی هست که میگن هد گرفته رو باز میکنه .به نظرتون استفاده کنم ؟ بعد برای همه پرینترها محلول یکسانی استفاده میشه؟ یا با توجه به اسم و مدل پرینتر محلولش متفاوته ؟ بعد برای استفاده باید فقط جوهر مشکی رو تخلیه کنم یا همه رنگها باید تخلیه شوند ؟ ؟با تشکر
    پرینتر اپسون جوهر افشان R295

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •