با سلام
من کارتریج hp 135 رنگی دارم بعد از اتمام رنگ اولیه کارتریج دو سه بار خودم شارژ کردم خوب بود ولی جند وقتیه كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می زنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آبي كم مياره و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سانت از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو كه ميزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زنه و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلا سر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مياد و همچنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زرد.
برچسب سوراخ ها را هم می زنم - یک سرنگ کامل هم هوا گیری می کنم - دو سه بار هد کلین نیز می زنم ولی باز خرابه
یواش یواش به این نتیجه رسیدم که جوهر روان بودن خوبی نداره - مارک جوهر هم mir-aus هست
لطفاً دوستان یک راهنمائی کنید
متشکرم

جواب بصورت نقل قول