دوست عزيز
شما داريد نظم تاپيك رو با انتشار اخبار بي پايه و اساس به هم ميريزد
در سايت GAMESPOT هيچ تاريخ انتشاري از RELEASE بازي 4 GRAND THEFT AUTO براي PC زده نشده
لطفا اخبار خود رو با ذكر لينك و منبع مناسب بگذاريد
موفق باشيد
دوست عزيز
شما داريد نظم تاپيك رو با انتشار اخبار بي پايه و اساس به هم ميريزد
در سايت GAMESPOT هيچ تاريخ انتشاري از RELEASE بازي 4 GRAND THEFT AUTO براي PC زده نشده
لطفا اخبار خود رو با ذكر لينك و منبع مناسب بگذاريد
موفق باشيد
من نگفتم سایت گیم اسپات ... گفتم طبق سیرچی که توی گیم اسپات کردم این لینک پیدا شد. چرا این جا همه اعصابشون داغونه ؟
شما یه فرصت به من بدید ... جواب قطعی رو بهتون میدم. فقط خواهشا اینقدر من بدبخت رو دعوا نکنید مگه من چی گفتم ؟ شما ها میگید نمیاد و من میگم میاد.
با من دوست باشید![]()
قابل توجه کسانی که میگن GTA IV برای PC نمیاد
![]()
این که دلیل نمیشه می خوای منم بگم فردا تو تهران پخش میشه!!!!!!
تازه این یارو جواب درست حسابی نداده و در ضمن گفته چرا تاپیک درست کردی!!!!!!!!!
چون قبلا یه تاپیک دیگه در این مورد بوده
اینم فروم تخصصی GTA IV هست.
البته یه کاربر دیگه اومده که میگه احتمال داره عرضه شه ولی راک استار حرفی نزده![]()
گیم اسپات بعضی وقتها پیش فروش میکنه
مثلآ همین اویل 5 رو واسه پی سی پیش فروش کرده(لینکش رو تویه تاپیک مخصوصش گذاشتم)ولی مسولان کپ کام هیچ حرفی از انتشار بازی برای پی سی نزدن
کپ کام چی کارست که حرفی بزنه؟
فکر کنم حرف قطعی رو طبق تاپیکی که توی انجمن آی وی زدم فهمیدم، اینم آدرسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش خیلی ها معتقدن که آی وی برای پی سی میاد ولی خوب این جواب قطعی نیست بعضی از اون ها هم مثل ما حدس میزنن و یا مثل من مطمئن هستن که میاد ولی خوب یکی توی این تاپیک گفته که وقتی به راک استار ایمیل میزنی و میگی میاد یا نه اونا جوابی نمیدن که توش نه باشه ولی خوب از طرز نوشتنشون میشه فهمید که میاد.
یکی دیگه توی تاپیک این رو گفته :
این تاریخ انتشاره که نمیدونم مطمئن هست یا نه ولی اون طور که گفته شاید مطمئنه.There will be one
either december 2008 or sometime 2009
و خیلی هام گفتن که هنوز هیچ کسی نمیتونه به من جواب قطعی رو بده.
و یکی دیگه هم گفته که راک استار نگفته یس ولی خوب نو هم نگفته.
خوب شاید میتونیم به این نتیجه برسیم که امکان ریلیز شدن این بازی برای پی سی خیلی زیاده و هیچ دلیلی برای این که این بازی پر فروش برای پی سی نیاد نیست.
خوب به هر حال من فکر میکنم که اگه بحث رو ادامه بدیم به جنگ و دعوا کشیده بشه ... میخواد بیاد میخواد نیادمن که میگم میاد ولی اگه اومد یادتون باشه که من چقدر بهتون گفتم ولی شما قبول نکردید.
توی این تاپیک هم 3096 نفر گفتن که GTA IV واسه PC میاد
790 نفر گفتن نمیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
چرا اینقدر قضیه رو کش میدید؟
لطفا اخبار رسمی یا تایید شده بذارید و یا نهایتا شایعه ای که نزدیک به واقعیت باشه. اینکه GTA برای pc عرضه بشه احتمالش زیاده ولی اینکه کی ریلیز میشه مشخص نیست پس خواهشا این بحث های بیهوده کنار بذارید و اگر خبر درست و حسابی دیدید با ذکر منبع اینجا قرار بدید!
در ضمن چرا میگید آی وی؟!!!! این 4 یونانیه
ممنون و موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)