تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 510 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

خوب دیگه ما هم تصمیم گرفتیم که گرگنما بشیم!فوقش اصلا گرگ نمیشم ضرریم نمیبینم!چون گویا به غیر از بچه دار نشدن عیب دیگه ای نداره Human Formش!فقط یه چی:جلو یکی از گرگ بشم آدم(نه از آدم به گرگ) میره به گاردا لو میده که من گرگنما هستم؟
    راستی Well Rest به چه دردی میخوره؟
    بعدشم اگه گرگنما بشم دیگه نمیتونم خون آشام بشم دیگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اول اینکه بازی اول شخص بود و من اصلا تو این وادی ها نبودم (هر چند که قبلا اینجا خونده بودم، اما اون موقع فکرم خطور نمی کرد) هی میگم خدایا این دموی بازی چرا همش با یه دوربینه! پس کی میخواد تموم بشه و فلان...! بعدم که دیدم دارن از گاری میان پایین تازه دوزاریم افتاد که ای بابــــــــــا این اول شخصه کـــــــــه !!(اما اصلا عادت ندارم. واقعا چطوری شما بازی میکنین من در عجبم!)
    شما ممکنه در وادی اول شخص نباشی ولی خیلی ها در این وادی هستند. بدون دوربین اول شخص نمیتونی آیتم ها رو خوب نگاه کنی و از روی زمین برداری. دوربین سوم شخص هم برای شما طراحی که با F تغییر میکنه و هیچ نقصی هم نداره.

در باره گرافیکم بگم اینکه واقعا تازه دارم می فهمم که چرا اینقدر بچه های PC از بازیهای کنسول ایراد میگیرن من تا حالا یه بازی رو روی کنسول ندیدم الان که گرافیک اینو دیدم واقعا خیلی ضایع بود! اصلا با گرافیک DA_O قابل مقایسه نیست حرکت لبها و انیمیشن ها خیلی مصنوعیه !تازه این با pc اینجوره ه ه ه ه ! پس نسخه کنسولی اون چیـــــه خـــــــــــــدااااااا.....( اینم بگم که همه تنظیمات و تا آخر بالا بردم تازه اینجوری شد!... منو باش که میگفتم میرم چندتا زن میگیرم و اینا...بگذریم حالا! )
    لطفا حداقل یکی دو روز بازی رو انجام بدید و بیخودی ایراد نگیرید. این بازی یکی از بهترین نمراتش برای گرافیک هست و از نظر محیطی که دیگه نمره عالی بهش دادن. هیچ منبع معتبری پیدا نمیکنید که از گرافیک بازی ایراد گرفته باشه.
    انصافا جان بچتون ،این اوایلش اینطوریه؟ یا تا تـــــــــــه همینه!! اگه اینجوریه من برم یه سماور آب جوش با یه کارتون نبات بزارم بغلم، بلکه هر لحظه ممکنه احتیاج بشه!!ها!
    ................................

-اینکه این داستانم داره یا که نه همینطوری فقط باید بریم بگردیم و محیط ها رو کشف کنیم ندیدم اینجا کسی از داستان بگه داره واقعا؟
    مسخره میکنید؟ بهترین چیزی که پیدا میکنید همین داستان هست. بازی چندین خط داستانی بلند داره که هر کدوم از همدیگه جدا هستند. خواهشا حداقل یه مقداری بازی رو انجام بدید!
    -سوم شخص چطوری میشه من همه کلید ها رو زدم،نشد که نشد!
    دکمه F. با Scroll موس هم میشه اینکارو انجام داد.

-موس برای همه کنده یا فقط برای من اینطوریه؟
    میتونید تندش کنید. به همین سادگی.

یه چیز دیگه اینکه، الان که به نمره دراگون ( 9.5 ) و به نمره این ( 9 ) نگاه میکنم واقعا متوجه میشم که 0.5 نمره فاصله خیلی هست!
    خواهشا پای بازی های دیگه که برای خودشون قابل احترام هستند رو به اینجا نکشید. به نمره هم که باشه این بازی از خیلی منابع معتبر 10 گرفته همینطور 9.5. چون مقایسه کردید باید بگم دراگون به شماره دو نکشید بهش گند زدن ولی این بازی تا حالا 5 شماره ازش منتشر شده هرسال هم بهترین بازی سال میشه.

در آخرم بگم که من قصدم نقص کردن بازی نبود فقط اون چیزایی که احساس کردم و گفتم، وگرنه حتما چیزی هست که بهترین بازی سال شده !
    هنوز بهترین بازی سال نشده ولی پیش بینی میشه که بشه!

البته الان یادم افتاد دراگون ایج و هم که بار اول نصب کردم و دیدم ،ثانیه نشد که پاکش کردم!
    همون باید باشه. این رو هم سعی کنید مثل دراگون ایج یک بار پاک کنید و دوباره نصب شاید درست شد.
    Last edited by aristocrat; 19-11-2011 at 21:57.

3. 5 کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا سلام ...

من الان رفتم این بازی رو گرفتم و یه یکی دو ساعتی هم بازی کردم...اما چی بگم والا، یکم فشارم اومد پایین!
    بازی یکم خورد تو ذوقم به چند دلیل، که نمی دونم این عادی میشه یا نه (؟)... البته خدا کنه بشه!!

اول اینکه بازی اول شخص بود و من اصلا تو این وادی ها نبودم (هر چند که قبلا اینجا خونده بودم، اما اون موقع فکرم خطور نمی کرد) هی میگم خدایا این دموی بازی چرا همش با یه دوربینه! پس کی میخواد تموم بشه و فلان...! بعدم که دیدم دارن از گاری میان پایین تازه دوزاریم افتاد که ای بابــــــــــا این اول شخصه کـــــــــه !!(اما اصلا عادت ندارم. واقعا چطوری شما بازی میکنین من در عجبم!)

در باره گرافیکم بگم اینکه واقعا تازه دارم می فهمم که چرا اینقدر بچه های PC از بازیهای کنسول ایراد میگیرن من تا حالا یه بازی رو روی کنسول ندیدم الان که گرافیک اینو دیدم واقعا خیلی ضایع بود! اصلا با گرافیک DA_O قابل مقایسه نیست حرکت لبها و انیمیشن ها خیلی مصنوعیه !تازه این با pc اینجوره ه ه ه ه ! پس نسخه کنسولی اون چیـــــه خـــــــــــــدااااااا.....( اینم بگم که همه تنظیمات و تا آخر بالا بردم تازه اینجوری شد!... منو باش که میگفتم میرم چندتا زن میگیرم و اینا...بگذریم حالا! )

انصافا جان بچتون ،این اوایلش اینطوریه؟ یا تا تـــــــــــه همینه!! اگه اینجوریه من برم یه سماور آب جوش با یه کارتون نبات بزارم بغلم، بلکه هر لحظه ممکنه احتیاج بشه!!ها!

حالا چندتا نکته:
    1-اینکه این داستانم داره یا که نه همینطوری فقط باید بریم بگردیم و محیط ها رو کشف کنیم ندیدم اینجا کسی از داستان بگه داره واقعا؟
    2-سوم شخص چطوری میشه من همه کلید ها رو زدم،نشد که نشد!
    3-موس برای همه کنده یا فقط برای من اینطوریه؟

یه چیز دیگه اینکه، الان که به نمره دراگون ( 9.5 ) و به نمره این ( 9 ) نگاه میکنم واقعا متوجه میشم که 0.5 نمره فاصله خیلی هست!

در آخرم بگم که من قصدم نقص کردن بازی نبود فقط اون چیزایی که احساس کردم و گفتم، وگرنه حتما چیزی هست که بهترین بازی سال شده !
    (البته الان یادم افتاد دراگون ایج و هم که بار اول نصب کردم و دیدم ،ثانیه نشد که پاکش کردم!)

نظورت چیه تا اخرش همینجوریه؟ شروع خوبی داشت که . در ضمن جلو تر میری قدرت های جدید میگیری گروه های مختلفی هست که میشه توش عضو شد .. . هر بازی یک مقدمه ای داره دیگه که شاید بعضی مواقع حوصله آدمو سر ببره.

پ. ن. پ داستان نداره واسه دلخوشی شرکت سازندش کلی محیط زیبا ساخته و چند صد صفحه متن دیالوگ واسه شخصیت های بازی نوشته ! داداش بازی rrpg بی داستان قوی دیدی تابحال؟

تنظیمات موس هم کاری نداره در setting controls انجام بده.

زیاد هم نیم نمره فرقی نداره این بازی یک شاهکاره

---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------

دوستان چیت باز
    رمزی هست که بشه یک کوئست رو گرفت ..... ؟؟؟
    من به باگ برخوردم تو Companion

Start all quests; may break storyline......saq

اینم کل چیت ها. همون دوتایی که بالا نوشتم بدرد میخوره وگرنه باقیش واقعا لذت بازی رو کم میکنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آقا کسی تا حالا گرگنما شده درمانم بکنه؟کی درمان میشه کرد؟در حین کوئست های Companions؟اگه آره اسم کوئستشو میگید؟آخه خونده بودم اینور اونور که برا خیلیا باگ شده همه رو میتونن درمان کنن ولی خودشون درمان نمیشن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه chartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

اقا کسی سیو این بازی رو نداره کامل شو ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiredge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دوستان من ميخوام برم بازي رو بگيرم.فلسفه ي بازي چيه؟چون سري هاي قبل رو بازي نكردم.

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

آقا کسی تا حالا گرگنما شده درمانم بکنه؟کی درمان میشه کرد؟در حین کوئست های Companions؟اگه آره اسم کوئستشو میگید؟آخه خونده بودم اینور اونور که برا خیلیا باگ شده همه رو میتونن درمان کنن ولی خودشون درمان نمیشن!
    توضیحات کامل درمان Warewolf تو لینک زیر هست.

کد:

10. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من تا حالا گرگنما نشدم ولی راه درمانش(cure) رو اینجا نوشته:

کد:
    دوستان من ميخوام برم بازي رو بگيرم.فلسفه ي بازي چيه؟چون سري هاي قبل رو بازي نكردم.
    سری های قبلی زیاد ربطی به این سری ندارند. یعنی بازی سازها سعی کردند هر سری از این بازی رو مستقل از سری های قبلی دیگه بسازند. داستانش هم دویست سال بعد از سری قبلی میگذره. فلسفه اش اینه که فکر کن یک کشوری هست به نام tambriel. شما بازی رو از جایی شروع میکنید که قسمتی از این کشور هست و اسمش Skyrim هست. توی Skyrim جنگ داخلی هست ولی داستان اصلی اینه که شما باید اژدهاها رو که معلوم نیست برای چی برگشتن متوقف کنید. بزرگترینشون هم Alduin هست. شما اژدها زاده هستید و میتونید با یادگرفتن قابلیت هایی که اژدهاها دارند به جنگ اونها برید. جنگ داخلی در اون منطقه و کلی چیزهای دیگه داستان های فرعی رو تشکیل میده که البته دست کمی از داستان اصلی نداره.
    Last edited by aristocrat; 19-11-2011 at 21:51.

12. 2 کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان اینا رو خوندم ولی تو فرمای خارجی اکثرا میگفتن کوئستش باگ میشه واسشون درمان نمیشن خواستم ببینم کسی اینجا شخصا این راه هارو امتحان کرده؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من conjuration کاراکترم به 100 رسیده از این dremora Lord ها میارم برام بجنگه. لامصب با یک ضربه دخل همه رو می آره. با یه Elder dragon میجنگیدم(حتی از blood dragon هم قویتره) یه Dremora Lord آوردم خودم وایستادم تماشا کردم زد اژدها رو کشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •