آقا سلام ...
من الان رفتم این بازی رو گرفتم و یه یکی دو ساعتی هم بازی کردم...اما چی بگم والا، یکم فشارم اومد پایین!
بازی یکم خورد تو ذوقم به چند دلیل، که نمی دونم این عادی میشه یا نه (؟)... البته خدا کنه بشه!!
اول اینکه بازی اول شخص بود و من اصلا تو این وادی ها نبودم (هر چند که قبلا اینجا خونده بودم، اما اون موقع فکرم خطور نمی کرد) هی میگم خدایا این دموی بازی چرا همش با یه دوربینه! پس کی میخواد تموم بشه و فلان...! بعدم که دیدم دارن از گاری میان پایین تازه دوزاریم افتاد که ای بابــــــــــا این اول شخصه کـــــــــه !!(اما اصلا عادت ندارم. واقعا چطوری شما بازی میکنین من در عجبم!)
در باره گرافیکم بگم اینکه واقعا تازه دارم می فهمم که چرا اینقدر بچه های PC از بازیهای کنسول ایراد میگیرن من تا حالا یه بازی رو روی کنسول ندیدم الان که گرافیک اینو دیدم واقعا خیلی ضایع بود! اصلا با گرافیک DA_O قابل مقایسه نیست حرکت لبها و انیمیشن ها خیلی مصنوعیه !تازه این با pc اینجوره ه ه ه ه ! پس نسخه کنسولی اون چیـــــه خـــــــــــــدااااااا.....( اینم بگم که همه تنظیمات و تا آخر بالا بردم تازه اینجوری شد!... منو باش که میگفتم میرم چندتا زن میگیرم و اینا...بگذریم حالا! )
انصافا جان بچتون ،این اوایلش اینطوریه؟ یا تا تـــــــــــه همینه!! اگه اینجوریه من برم یه سماور آب جوش با یه کارتون نبات بزارم بغلم، بلکه هر لحظه ممکنه احتیاج بشه!!ها!
حالا چندتا نکته:
1-اینکه این داستانم داره یا که نه همینطوری فقط باید بریم بگردیم و محیط ها رو کشف کنیم ندیدم اینجا کسی از داستان بگه داره واقعا؟
2-سوم شخص چطوری میشه من همه کلید ها رو زدم،نشد که نشد!
3-موس برای همه کنده یا فقط برای من اینطوریه؟
یه چیز دیگه اینکه، الان که به نمره دراگون ( 9.5 ) و به نمره این ( 9 ) نگاه میکنم واقعا متوجه میشم که 0.5 نمره فاصله خیلی هست!
در آخرم بگم که من قصدم نقص کردن بازی نبود فقط اون چیزایی که احساس کردم و گفتم، وگرنه حتما چیزی هست که بهترین بازی سال شده !
(البته الان یادم افتاد دراگون ایج و هم که بار اول نصب کردم و دیدم ،ثانیه نشد که پاکش کردم!)
نظورت چیه تا اخرش همینجوریه؟ شروع خوبی داشت که . در ضمن جلو تر میری قدرت های جدید میگیری گروه های مختلفی هست که میشه توش عضو شد .. . هر بازی یک مقدمه ای داره دیگه که شاید بعضی مواقع حوصله آدمو سر ببره.
پ. ن. پ داستان نداره واسه دلخوشی شرکت سازندش کلی محیط زیبا ساخته و چند صد صفحه متن دیالوگ واسه شخصیت های بازی نوشته ! داداش بازی rrpg بی داستان قوی دیدی تابحال؟
تنظیمات موس هم کاری نداره در setting controls انجام بده.
زیاد هم نیم نمره فرقی نداره
این بازی یک شاهکاره
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
دوستان چیت باز .gif)
رمزی هست که بشه یک کوئست رو گرفت ..... ؟؟؟
من به باگ برخوردم تو Companion
Start all quests; may break storyline......saq
اینم کل چیت ها. همون دوتایی که بالا نوشتم بدرد میخوره وگرنه باقیش واقعا لذت بازی رو کم میکنه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید