![]()
آره همون ....اشتب شد!
![]()
آره همون ....اشتب شد!
دیدی وقتی در حق یکی لطف میکنی یکی دو بار ، فکر میکنی وظیفه ت هست و هِی هم انتظارشون بالاتر میره ؟
قضیه همینه ، بازی به نظر من از خیلی جهات از 2 بهتره ، اما به دلیل ِ اینکه بعد از 2 ، انتظار داشتیم ( دارند ) اون سیر صعودی ِ Awesomeness ادامه پیدا کنه ، یکم میخوره توی ذوق . وگرنه من دلیلی نمیبینم برای این همه سیر شکایت ، بیشتر به نظر میاد گیمر ها به چیزهایی که واسه خودشون Fantasy کرده بودن برای مس افکت3، نرسیدن و حالا یقه ی بایوور رو گرفتن .
سعید
محتوای مخفی: .
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
دوستان قسمت Crew Deck یک تابلویی هست که اسم یاران قدیمی که در مبارزه با ریپر ها شهید شدن رو مینویسه. علیرضا قبلا اشاره کرده بود. اگر هر کسی 1 در صد بمیره اسمش میاد توی اون لیست.
دوست من اولا کلا همه گیمر ها بخوای نخوای نارحتن که بازی تموم شد و دیگه مس افکتی نیست.
قبل پخش هم فیلمای آخر بازی لیک شد یک سری دیدن شروع کردن به انتقاد بی جا . واسه همین یک سری گیمر همه چی رو فدای 1 چیز کردن!
بازی نسبت به نسخه 2 هم پیشرفت داشته. ولی بهرحال چون نسخه آخره نمیتونه نو آوری زیادی داشته باشه بیشتر باید بر پایه المان های موفق نسخه های قبلی ساخته شه.
وقتی شماره 2 یه بازی میشه 3 یعنی گیمر باید تغییرات بنیادی خوبی تو بازی ببینه....ولی چون دیدن تغییرات بنیادی به چند سال زمان نیاز داره و چون این نسل مد شده تعداد شماره های زیادی از یه بازی با فاصله کم میدن بیرون در نتیجه اون انتظار گیمرها سرکوب میشه
الان me3 نسبت به me2 نمیتونه در زمینه گرافیک یا هوش مصنوعی و ......به خاطر سخت افزار و مسایل دیگه مثه گیم پلی و .....به خاطر زمان کمی که سازنده در دست داره پیشرفت اساسی و در حد تحول داشته باشه و نتیجهش میشه یه نوع نارضایتی....
+
ولی در کل به عنوان یه بازی که نسبت به شماره قبلیش با فاصله کمی عرضه شده خیلی عالی کار کرده و امتیاز قبلیش رو هم تقریبا حفظ کرده(حالا یکی دو نمره رو نمیشه افت در نظر گرفت)
منم الان در حال بازی کردن و لذت بردن ازش هستمو ممنون از دوستایی که بازی رو بهم معرفی کردن
.
Last edited by halflife g; 10-03-2012 at 20:37.
lolمحتوای مخفی: lol
گفتم اونو میگیا!
محتوای مخفی: .
من سیو بازیم رو تو ME2 از دست دادم چون کنسولم رو فروختم حالا دوباره کنسول خریدم خواستم بدونم بدون اون سیو ، بازی واسم در ME3 چطوری شروع میشه؟چیز زیادی رو از دست میدم؟جذابیت داره اگه به صورت دیفالت بازی رو شروع کنم؟
محتوای مخفی: a
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)