تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 227 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

یکی از بخش های اضافه مس افکت 2 هست که در ابتدای بازی کل مس افکت 1 رو برات توضیح میده

---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------

دقیق متوجه نشدم منظورت کیه. جکیوار؟ فکر کنم اشتباه تایپ کردی. شاید منظورت پروتئان خودمون جاویک هست اونو بعد از یکی دو مرحله که از زمان اومدنش گذشت میتونی انتخاب کنی

آره همون ....اشتب شد!

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

محتوای مخفی: اسپویل 
    یکی از مراحل بازی هست منو یاد مرحله های بی معنی بازی اساسین کرید رولوشن انداخت. واقعاً حالم با این مرحله گرفته شد.

3. این کاربر از alirezajah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میانگین امتیاز بازی هم دوباره برای 360 همون 94 شد که البته برای نسخه های دیگه حتی تا 91 هم رسیده!
    که احتمال داره یکمی پایینتر هم بیاد و کلا نسبت به شماره قبلی پایینتره
    دیدی وقتی در حق یکی لطف میکنی یکی دو بار ، فکر میکنی وظیفه ت هست و هِی هم انتظارشون بالاتر میره ؟
    قضیه همینه ، بازی به نظر من از خیلی جهات از 2 بهتره ، اما به دلیل ِ اینکه بعد از 2 ، انتظار داشتیم ( دارند ) اون سیر صعودی ِ Awesomeness ادامه پیدا کنه ، یکم میخوره توی ذوق . وگرنه من دلیلی نمیبینم برای این همه سیر شکایت ، بیشتر به نظر میاد گیمر ها به چیزهایی که واسه خودشون Fantasy کرده بودن برای مس افکت3، نرسیدن و حالا یقه ی بایوور رو گرفتن .

5. 2 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سعید
      محتوای مخفی: . 

فعلا اینارو دارم.

Power recharge speed جالبه اشتباه کردم دوبار انتخاب کردم

Ammo Capacity

Shields

Weapon Damge

راستی مرحله گرانت رو رفتی؟

---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

دوستان قسمت Crew Deck یک تابلویی هست که اسم یاران قدیمی که در مبارزه با ریپر ها شهید شدن رو مینویسه. علیرضا قبلا اشاره کرده بود. اگر هر کسی 1 در صد بمیره اسمش میاد توی اون لیست.

7. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دیدی وقتی در حق یکی لطف میکنی یکی دو بار ، فکر میکنی وظیفه ت هست و هِی هم انتظارشون بالاتر میره ؟
    قضیه همینه ، بازی به نظر من از خیلی جهات از 2 بهتره ، اما به دلیل ِ اینکه بعد از 2 ، انتظار داشتیم ( دارند ) اون سیر صعودی ِ Awesomeness ادامه پیدا کنه ، یکم میخوره توی ذوق . وگرنه من دلیلی نمیبینم برای این همه سیر شکایت ، بیشتر به نظر میاد گیمر ها به چیزهایی که واسه خودشون Fantasy کرده بودن برای مس افکت3، نرسیدن و حالا یقه ی بایوور رو گرفتن .
    دوست من اولا کلا همه گیمر ها بخوای نخوای نارحتن که بازی تموم شد و دیگه مس افکتی نیست.

قبل پخش هم فیلمای آخر بازی لیک شد یک سری دیدن شروع کردن به انتقاد بی جا . واسه همین یک سری گیمر همه چی رو فدای 1 چیز کردن!

بازی نسبت به نسخه 2 هم پیشرفت داشته. ولی بهرحال چون نسخه آخره نمیتونه نو آوری زیادی داشته باشه بیشتر باید بر پایه المان های موفق نسخه های قبلی ساخته شه.

9. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

وقتی شماره 2 یه بازی میشه 3 یعنی گیمر باید تغییرات بنیادی خوبی تو بازی ببینه....ولی چون دیدن تغییرات بنیادی به چند سال زمان نیاز داره و چون این نسل مد شده تعداد شماره های زیادی از یه بازی با فاصله کم میدن بیرون در نتیجه اون انتظار گیمرها سرکوب میشه
    الان me3 نسبت به me2 نمیتونه در زمینه گرافیک یا هوش مصنوعی و ......به خاطر سخت افزار و مسایل دیگه مثه گیم پلی و .....به خاطر زمان کمی که سازنده در دست داره پیشرفت اساسی و در حد تحول داشته باشه و نتیجهش میشه یه نوع نارضایتی....

+

ولی در کل به عنوان یه بازی که نسبت به شماره قبلیش با فاصله کمی عرضه شده خیلی عالی کار کرده و امتیاز قبلیش رو هم تقریبا حفظ کرده(حالا یکی دو نمره رو نمیشه افت در نظر گرفت)
    منم الان در حال بازی کردن و لذت بردن ازش هستمو ممنون از دوستایی که بازی رو بهم معرفی کردن

.
    Last edited by halflife g; 10-03-2012 at 20:37.

11. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

سعید

فعلا اینارو دارم.

Power recharge speed جالبه اشتباه کردم دوبار انتخاب کردم

Ammo Capacity

Shields

Weapon Damge

راستی مرحله گرانت رو رفتی؟

---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

دوستان قسمت Crew Deck یک تابلویی هست که اسم یاران قدیمی که در مبارزه با ریپر ها شهید شدن رو مینویسه. علیرضا قبلا اشاره کرده بود. اگر هر کسی 1 در صد بمیره اسمش میاد توی اون لیست.

lol
      محتوای مخفی: lol 

اینا رو نمیگم که ( در ضمن دوبار انتخاب کنی دو برابر میشه ، اشتباه نیست )
    منظورم Squad Power Bonus هاییست که بعد از صحبت با Squad ها باز میشه و میتونی از تو Med Bay انتخابشون کنی
    +
    گرانت رو هم دیدم
    واسه خودش کسی شده Tank

13. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

lol
      محتوای مخفی: lol 

اینا رو نمیگم که ( در ضمن دوبار انتخاب کنی دو برابر میشه ، اشتباه نیست )
    منظورم Squad Power Bonus هاییست که بعد از صحبت با Squad ها باز میشه و میتونی از تو Med Bay انتخابشون کنی
    +
    گرانت رو هم دیدم
    واسه خودش کسی شده Tank

گفتم اونو میگیا!

Wrap Ammo
    Fortification
    Slam
    Armor Piercing Ammo

گرانت برات نمرد؟ خونده بودم میمیره. خدا رو شکر نمرد.

15. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من سیو بازیم رو تو ME2 از دست دادم چون کنسولم رو فروختم حالا دوباره کنسول خریدم خواستم بدونم بدون اون سیو ، بازی واسم در ME3 چطوری شروع میشه؟چیز زیادی رو از دست میدم؟جذابیت داره اگه به صورت دیفالت بازی رو شروع کنم؟

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

گفتم اونو میگیا!

Wrap Ammo
    Fortification
    Slam
    Armor Piercing Ammo

گرانت برات نمرد؟ خونده بودم میمیره. خدا رو شکر نمرد.
      محتوای مخفی: a 

خوبه چیز زیادی از دست ندادم ، ( فقط 2 تا )
    برای منم نمرد ( تانکه دیگه ) ، تو Rachni رو نجات دادی ... ؟؟؟
    شاید اگه بکشیش گرانت هم بمیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •