تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 125 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 1249

نام تاپيک: طرفداران Dell XPS L501

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

14

ضمن عرض سلام به دوستان عزيز،

با توجه به نيازهاي شخصي و نيز بررسيهايي كه انجام دادم به چند گزينه براي خريد نوت‌بوك رسيده‌ام كه يكي از آنها DELL XPS 15 L502X با صفحه نمايش Full HD است.

حال از دوستان عزيز چند پرسش دارم:

- شركت يا فروشگاه معتبري كه به عرضه و ارائه خدمات اين مدل نوت‌بوك در تهران بپردازد وجود دارد؟

- با توجه به سايز صفحه نمايش اين مدل نوت‌بوك (15.6 اينچ)، رزولوشن 1080*1920 هنگام كار با متن يا اينترنت نامناسب نيست؟

- هنگام نصب اوليه يا نصب مجدد سيستم عامل امكان گزينش برنامه‌هاي اضافي (انتخاب يا عدم انتخاب برنامه‌هايي كه به صورت اضافي همراه سيستم عامل نصب ميشوند) وجود دارد؟

- آيا دي‌وي‌دي اصل سيستم عامل در بسته‌بندي اين مدل نوت‌بوك موجود است؟

- عزيزاني كه تجربه استفاده از اين مدل نوت‌بوك را دارند آيا نقص يا عيب قابل ملاحظه و مهمي را مشاهده نموده‌اند؟

- هنگام خريد اين مدل نوت‌بوك چه مواردي را بايد مد نظر داشت و بررسي نمود؟

پيشاپيش از پاسخگويي شما سپاسگزارم
    Last edited by algol1357; 17-07-2011 at 01:58. دليل: تكميل

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بعد از مدتها سلام به طرفداران xps اقا هنوز کسی متوجه نشده که ااگه الان که ما یه پارتیشن دیگه درست کردیم
    و بخواییم با برنامه خود دل ویندوز رو ریکاوری کنیم پارتیشن هم از بین میره یا نه یه جواب قطعی میخوام....

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

پارتیشن از بین نمیره.فقط موقغ ریکاوری اطلاعات درون اون پارتیشن هم بک آپ گیری میشه و تو یه فولدری تو درایو c ذخیره میشه.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پارتیشن از بین نمیره.فقط موقغ ریکاوری اطلاعات درون اون پارتیشن هم بک آپ گیری میشه و تو یه فولدری تو درایو c ذخیره میشه.
    مرسی ولی میشه بیشتر توضیح بدین اگه با برنامه خود دل یعنی dell datasafe سیستم رو ریکاوری کنم
    چه اتفاقی واسه درایو سی و پارتیشن جدید و فایلها میافته؟؟

---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------

ضمن عرض سلام به دوستان عزيز،

با توجه به نيازهاي شخصي و نيز بررسيهايي كه انجام دادم به چند گزينه براي خريد نوت‌بوك رسيده‌ام كه يكي از آنها DELL XPS 15 L502X با صفحه نمايش Full HD است.

حال از دوستان عزيز چند پرسش دارم:

- شركت يا فروشگاه معتبري كه به عرضه و ارائه خدمات اين مدل نوت‌بوك در تهران بپردازد وجود دارد؟

- با توجه به سايز صفحه نمايش اين مدل نوت‌بوك (15.6 اينچ)، رزولوشن 1080*1920 هنگام كار با متن يا اينترنت نامناسب نيست؟

- هنگام نصب اوليه يا نصب مجدد سيستم عامل امكان گزينش برنامه‌هاي اضافي (انتخاب يا عدم انتخاب برنامه‌هايي كه به صورت اضافي همراه سيستم عامل نصب ميشوند) وجود دارد؟

- آيا دي‌وي‌دي اصل سيستم عامل در بسته‌بندي اين مدل نوت‌بوك موجود است؟

- عزيزاني كه تجربه استفاده از اين مدل نوت‌بوك را دارند آيا نقص يا عيب قابل ملاحظه و مهمي را مشاهده نموده‌اند؟

- هنگام خريد اين مدل نوت‌بوك چه مواردي را بايد مد نظر داشت و بررسي نمود؟

پيشاپيش از پاسخگويي شما سپاسگزارم
    دوست عزیز میتونی از فروشگاه دل ایران در پایتخت بگیری گارانتیش خیلی خوبه
    صفحه نمایش هم عالیه همین الان من دارم با همین نوت بوک براتون مینویسم رنگ و نمایش صفحه خیلی خوبه
    منظور این سوال رو نفهمیدم
    این دستگاه دی وی دی نداره بلکه تمام اطلاعات و بکاپ ها به صورت بسیار عالی در خودش ذخیره شده و در جای امنی هست
    نقصی هم نداره بسیار شیکتر از مدلها و مارکهای دیگه هست از نزدیک ببینی متوجه میشی
    موقع خرید حتما ببین tv تینور داشته باشه و پلمش جلو خودت باز بشه.

5. این کاربر از tranceyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

11

دوست عزیز میتونی از فروشگاه دل ایران در پایتخت بگیری گارانتیش خیلی خوبه
    صفحه نمایش هم عالیه همین الان من دارم با همین نوت بوک براتون مینویسم رنگ و نمایش صفحه خیلی خوبه
    منظور این سوال رو نفهمیدم.

در ابتدا از پاسخگويي شما سپاسگزارم

- آيا شركت دليران اين نوت‌بوك را با صفحه نمايش Full HD (با رزولوشن 1080*1920) عرضه ميكند؟ چون در تماسي كه بنده با كارشناسان فروش شركتهاي دليران و زيگورات داشتم، اين مدل با اين صفحه نمايش را موجود نداشتند.

- در اكثر قريب به اتفاق نوت‌بوكها در كنار سيستم عامل و درايورها، تعدادي هم برنامه‌هاي جانبي اضافي ارائه ميشود (مانند نرم‌افزار امنيتي، آفيس و ...) كه بعضا كاربردي ندارند. ميخواهم بدانم آيا در اين مدل نوت‌بوك هنگام نصب و تنظيم سيستم عامل براي اولين بار يا هنگام نصب مجدد سيستم عامل، آيا اين امكان وجود دارد كه اين برنامه‌هاي اضافي را به دلخواه نصب نمود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز واسه من که اجرای بازیها هیچ مشکلی نداره و تا الان به خاطره تست کردن هم که شده همه بازیهای جدید رو اجرا کردم روش و عالییییهههه...
    اما معمولا" مشکلات بازی ها مربوط میشه به مشکل شما توی نصب اونها...همراه بازیها یه سری نرم افزار هست که بعضی از کاربر ها به اونها اهمیت نمیدن و نصب نمیکنن در صورتی که این برنامه ها در حقیقت سازگار کننده این بازی ها با سیستم شما هستن...
    برنامه های مثل Directx ,physx,visual C++... و خیلی چیزای دیگه که نیاز به نصب دارن و همراه بازی هستن..
    این بازی ها اگه مخصوص ویندوز 32 هم باشن نباید مشکلی ایجاد کنه چون به صورت خودکار توی یه فولدر به نام Program files (x86) نصب میشن که این یعنی نرم افزار های 32 بیتی هستن که از 64 بیتی ها جداشون میکنه و قابلیت اجرای اون ها رو هم داره...
    حالا شما کدوم بازیه رو نصب کردی تا حالا؟
    ممنون از راهنمایی.
    مرحله نصب بازی و نرم افزارها رو با دقت بالایی انجام میدم. بعید میدونم چیزی از زیر دستم جا بمونه.
    فعلاً تو یکیشون گیر دارم که اصلاً بالا نمیاد Dirt 3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان بازم یکی دو تا مورد درباره xps l502 هست که میخوام بپرسم!

یکی اینکه شارژر دستگاه گاهی اوقات موقع شارژ کردن صداهایی شبیه جیلیز ویلیز!! ازش بگوش میرسه، آیا این طبیعیه؟ البته در حالت عادی هم اگر گوش رو ببرید نزدیکش این صدا هست ولی اینی که میگم از فاصله نیم متری هم بوضوح شنیده میشه.

دومین مورد کیفیت text ها هست. مثلاً در صفحات اینترنت یا هرجای دیگه، بعضی از نوشته ها هستن که با کیفیت مطلوبی نمایش داده نمیشن. آیا در مورد همه LED ها همینطوره؟
    یک برنامه هم روی خود لپتاپ هست مربوط به بالا بردن کیفیت text ها، ولی اون هم وضعیت رو بهتر از حالت فعلی نمیکنه.

ممنون از راهنمایی.
    مرحله نصب بازی و نرم افزارها رو با دقت بالایی انجام میدم. بعید میدونم چیزی از زیر دستم جا بمونه.
    من این بازی ها رو نصب کردم و توی اجرای هیچ کدوم مشکلی نداره :
    Dirt 3
    Crysis 2
    Witcher 2
    Call of Duty Black Ops
    PES 2011

در مورد Dirt 3 ، یکی دو تا نکته هست که اگر پیشاپیش مطلع نبودید انجام بدید :
    کرک بازی یک فایله به اسم paul.dll که موقع نصبش آنتی ویروس اشتباهاً اون رو بعنوان ویروس میشناسه و پاکش میکنه. شما توی تنظیمات آنتی ویروس، محل نصب بازی رو توی exception ها قرار بدید تا اونجا رو کاری نداشته باشه. و بعد اگر اون فایل پاک شده از قسمت قرنطینه آنتی ویروس restore کنید تا برگرده.
    دیگه اینکه باید برنامه game for windows live رو نصب کنید که قاعدتاً باید داخل یکی از dvd های بازی موجود باشه، به اسم gfwl یا همچین چیزی.

موفق باشید.

9. این کاربر از Ocellatus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

در ابتدا از پاسخگويي شما سپاسگزارم

- آيا شركت دليران اين نوت‌بوك را با صفحه نمايش Full HD (با رزولوشن 1080*1920) عرضه ميكند؟ چون در تماسي كه بنده با كارشناسان فروش شركتهاي دليران و زيگورات داشتم، اين مدل با اين صفحه نمايش را موجود نداشتند.

- در اكثر قريب به اتفاق نوت‌بوكها در كنار سيستم عامل و درايورها، تعدادي هم برنامه‌هاي جانبي اضافي ارائه ميشود (مانند نرم‌افزار امنيتي، آفيس و ...) كه بعضا كاربردي ندارند. ميخواهم بدانم آيا در اين مدل نوت‌بوك هنگام نصب و تنظيم سيستم عامل براي اولين بار يا هنگام نصب مجدد سيستم عامل، آيا اين امكان وجود دارد كه اين برنامه‌هاي اضافي را به دلخواه نصب نمود؟
    دوست عزیز من 2 ماه و نیم پیش این دستگاه رو گرفتم الان نمیدونم شاید تموم شده باشه ولی من باهمین
    مشخصاتی که مدنظرتون هست رو داره
    بعد اینکه بله تعدادی نرم افزار جانبی داره و آفیس 2012 هم درش هست

11. این کاربر از tranceyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون از راهنمایی.
    دوست عزیز بنده Dirt3 رو نصب کردم و دارم بازی میکنم...ولی اولش یه مشکل داشتم واسه اجرا...آنتی ویروس فایل های کرک بازی رو بهشون اجازه اجرا نمیده! آنتی ویروس رو disable میکنم و بعد کرک رو کپی میکنم و بعد هم اجرا...

13. این کاربر از sami-z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض سلام

دوست عزیز بنده Dirt3 رو نصب کردم و دارم بازی میکنم...ولی اولش یه مشکل داشتم واسه اجرا...آنتی ویروس فایل های کرک بازی رو بهشون اجازه اجرا نمیده! آنتی ویروس رو disable میکنم و بعد کرک رو کپی میکنم و بعد هم اجرا...
    تمام این کارا رو انجام دادم ولی باز نشد. احتمال می دم دیسک بازیم مشکل داره چون رو سیستم خونه هم جواب نداد

یه سوال دیگه: ویدئو رو وصل کردم به ورودی آنتن لپ تاپ و کانالش رو پیدا کردم، فقط مشکل اینجاست که تصویر داره ولی صدا نداره!
    سیستم های صدای ویدئو رو هم تغییر دادم ولی اتفاقی نیفتاد!
    کسی تا الان اینکارو کرده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •