تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 639 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    پولی داری واسه سپرده گذاری ؟اگه داری چقدر داری ؟
    جایی کار میکنی ؟
    جواز کسب داری ؟
    ماهی چقدر میتونی قسط بدی ؟
    ممنونم از راهنماییت نه متاسفانه پولی در بساط ندارم... در حالا حاظر توی یه شرکت برنامه نویسی کار میکنم که ماه های اول بهم 400 - 500 میده و به جایی قد نمیده...
    میخوام یه ماشین بگیرم اگه بشه باهاش مسافر کشی کنم. امتحان کردم ارزشش بیشتر از این کاراست البته توی بوشهر...
    ماهی 300 الی 400 میتونم قسط بدم.

2. این کاربر از samadsam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

ممنونم از راهنماییت نه متاسفانه پولی در بساط ندارم... در حالا حاظر توی یه شرکت برنامه نویسی کار میکنم که ماه های اول بهم 400 - 500 میده و به جایی قد نمیده...
    میخوام یه ماشین بگیرم اگه بشه باهاش مسافر کشی کنم. امتحان کردم ارزشش بیشتر از این کاراست البته توی بوشهر...
    ماهی 300 الی 400 میتونم قسط بدم.
    اینجوری فقط با سند میتونی وام بگیری . جور دیگه ای وام نمیدن دوست عزیز.
    خرید ماشین خوبه . وانت بار هم خوبه .(دوگانه سوز بگیرهرچی میگیری).
    امیدوارم موفق باشی .

4. این کاربر از Abbas.V بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز باید یه ضامن پیدا کنم میخواستم به بابا اینا رو نزنم ...

میخوام یه سواری بگیرم حتما دو گانه هم میگیرم ، خوبه شرکت های خودرو سازی وام میدن از همون وام خودرو هم استفاده میکنم...

مرسی از توجه هت موفق باشید.

6. این کاربر از samadsam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز باید یه ضامن پیدا کنم میخواستم به بابا اینا رو نزنم ...

میخوام یه سواری بگیرم حتما دو گانه هم میگیرم ، خوبه شرکت های خودرو سازی وام میدن از همون وام خودرو هم استفاده میکنم...

مرسی از توجه هت موفق باشید.
    خواهش میکنم .
    شرکت لیزینگ پارسیان هم خوبه با اینکه شاید یکم سودش بالا باشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام
    1-بانک مسکن . خرید اوراق از فرابورس که ضمانت نمیخواد و خود اوراق به عنوان ضامن محسوب میشن . بستگی به قیمت ملک داره اما تا 20 تومن میدن .
    2-بستگی داره که پایانکار داره ،سند داره،چندسال از ساختش میگذره و....
    3-موسسه مهر حضوری تشریف ببرید .یک طرح دارن که با جواز کسب تا 100 میلیون بدون ضامن هم میده که فک کنم باید گردش حساب خوبی داشته باشی .
    سلام
    ممنون بابت راهنماييتون
    توي سايت مسكن هم رفتم و در مورد اوراق و اين چيزا نوشته يه چيزايي
    1- مي شه بيشتر توضيح بديد كه مثلا فرض كنيد من يه خونه مي خوام يك طبقه بخرم با قيمت فرضا 80 ميليون حالا من مي رم بانك مسكن و بايد چه كار كنم؟؟ مراحلش رو بيشتر توضيح مي ديد؟؟
    2- براي ساخت طبقه دوم و گرفتن وام بازم بايد برم بانك مسكن يا اداره يا جايي بايد برم كه من رو معرفي كنن يه بانكي براي وام؟؟؟ به چه شرايط مسكن وام مي دن يعني چند سال ساخت باشه و چه جوري باشه كه بدن؟؟؟
    3- گردش حساب ندارم فقط دنبال يه موسسه هستم كه نزديك 40 ميليون وام بده ، پروانه كسب پوشاك فروشي دارم !!! كدوم موسسه رو پيشنهاد مي كنيد كه گير نده!!!

با تشكر

9. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

سوال دوم ما رو هم جواب بدید. ثواب داره

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.

در چه صورت عقلانی تره که پولمون رو بدیم موسسات مالی اعتباری و ندیم به بانک؟ هدف احداث موسسات چی بود؟
    درصورتی که :
    1-به موسسه اعتماد کامل داشته باشید
    2- تفاوت سود خیلی زیاد باشه
    3-به مقدار و مدت سپرده هم بستگی داره . مثلا من هیچ وقت اگه 200 میلیون بیکار داشته باشم نمیزارم موسسه ها (البته به جز مهر و قوامین)
    4-هدف از تاسیس جذب سپرده های سرگردان و مشارکت در طرح های زودبازده (چیزی که متاسفانه امروزه کمتر میبینیم)
    سلام
    ممنون بابت راهنماييتون
    توي سايت مسكن هم رفتم و در مورد اوراق و اين چيزا نوشته يه چيزايي
    1- مي شه بيشتر توضيح بديد كه مثلا فرض كنيد من يه خونه مي خوام يك طبقه بخرم با قيمت فرضا 80 ميليون حالا من مي رم بانك مسكن و بايد چه كار كنم؟؟ مراحلش رو بيشتر توضيح مي ديد؟؟
    2- براي ساخت طبقه دوم و گرفتن وام بازم بايد برم بانك مسكن يا اداره يا جايي بايد برم كه من رو معرفي كنن يه بانكي براي وام؟؟؟ به چه شرايط مسكن وام مي دن يعني چند سال ساخت باشه و چه جوري باشه كه بدن؟؟؟
    3- گردش حساب ندارم فقط دنبال يه موسسه هستم كه نزديك 40 ميليون وام بده ، پروانه كسب پوشاك فروشي دارم !!! كدوم موسسه رو پيشنهاد مي كنيد كه گير نده!!!

با تشكر
    به ترتیب سوالاتون جواب میدم:
    1- دوراه داری شما : یا وام بخری یا اوراق مسکن فرابورس . خرید وام که مشخصه مثلا وام 18 میلیونی رو شما 3.5 میخری . وام به صورت وکالتی به شما پرداخت میشه.ضامن هم باید ببرید + فیش کسر حقوقی و گردش حساب و .... .
    مورد بعد شما میری اوراق مسکن فرابورس میخری . هر برگ 500 هزار تومن ارزش داره که مبلغش هست حدود 63 تومن درحال حاضر . یعنی برای 20 میلیون وام باید 40 تا برگه بخری که میشه 1.260 هزار تومان .بعد این اوراقو میبری بانک مسکن و درخواست وام مسکن میدی . این اوراق به عنوان ضامن هست برای شما در نتیجه دیگه نیازی به ضامن نداری . پروسه این کار شاید تا 2 ماه طول بکشه از زمان اقدام . اما خرید خیلی سریعتر هست شاید یک هفته هم طول نکشه .
    یک راه دیگه هم هست که شما سند خونه رو میبری بانک (درحال حاضر بانک دی راحتتر از بقیه است ) سند خونه میشه ضامن برای شما و تا سقف 80 درصد قیمت کارشناسی ملک بهتون وام با نرخ 24 درصد سالینه پرداخت میشه . مدت بازپرداخت بستگی به مبلغ وام از یکسال تا 5 سال متغیر هست .
    2-ملک مورد نظر باید سند ششدانگ+پایانکار داشته باشه حتما . وام جعاله تعمیر و بازسازی باید بگیری . اکثر بانکها دارن این نوع وامو . البته سودش فک کنم بالای 25 درصد باشه .
    3-فقط مهر چنین طرحی داره که تاسقف50 میلیون به شما وام میده با جواز کسب . حضوری تشریف ببرید راهنماییتون میکنن . الان یادم نیست اسم طرحش چی بود یا هنوزم هست . تا قبل از عید که بود .

سوال دوم ما رو هم جواب بدید. ثواب داره
    ببخشید ندیدم پست ها زیاد بود.

12. 3 کاربر از Abbas.V بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dirt road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

فرق بين موسسه مالي و اعتباري با بانك چيست عزیزان؟ آیا عضو شتاب هستند؟ چه جور حسابهایی دارند؟

بسياري از موسسات مالي واعتباري قبل از تشديد نظارتها توسط بانك مركزي تحت نظارت بانك مركزي نبودند ونيازي به اخذ مجوز از بانك مركزي نداشتند.اما اخيرا بسياري از آنها مجبور شده اند نظير بانك ها تحت نظارت بانك مركزي در آيند ضمن اينكه ماهيت فعاليت آنها با بانكها تفاوت چنداني ندارد و عملا جزو بازار پولي كشور محسوب مي شوند.
    خير عضو شتاب نيستند و معمولا تنها از خودپردازهاي خود موسسه ميشه استفاده كرد.البته براي كارت هاي موسسه مهر ميشه از خودپردازهاي بانك ملت هم استفاده كرد.
    انواع حساب هاي قرض الحسنه،انواع سپرده گذاري هاي سود دار و حتي حساب جاري كه بتوانيد دسته چك داشته باشيد.

14. 2 کاربر از dirt road بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.

در چه صورت عقلانی تره که پولمون رو بدیم موسسات مالی اعتباری و ندیم به بانک؟ هدف احداث موسسات چی بود؟
    بین سود سپرده گذاری ها در بانکها و موسسات مالی تفاوت وجود دارد مخصوصا سود سپرده گذاری های کوتاه مدت (روز شمار) که در موسسات مالی اعتباری بیشتر از بانکها میباشد البته باید موسسه مطمئنی باشد که زیر نظر بانک مرکزی باشد چون خیلی از این موسسات از بانک مرکزی مجوز ندارند و مشغول فعالیت هستند مخصوصا در شهرستانها که در صورت به وجود آمدن هر گونه مشکل دیگه بانک مرکزی هم جواب گو نیستش
    که بین موسسات موجود موسسه قوامین که برای نیرو انتظامی و موسسه مهر که فکر کنم برای صندوق رفاه سپاه میباشد مطمئن تر هستند (البته باز هم تصمیم گیری برای انتخاب موسسه با خودتان هستش)

هدفشونم طبق گفته خودشون مثل هر بنگاه اقتصادی دیگه جذب سرمایه و سپرده مردم و انجام فعالیت های اقتصادی هستش که باعث رشد کشور بشه که سپرده گذارم تو سودش شریک بشه و همچنین به کارکنان نهادی که بهش وابسته هستش بتونه ارائه خدمات کنه اما پشت پرده چی کار میکنن خدا عالمه و همون طور که الان می بینیم خیلی از این موسسات اول به عنوان موسسه ( یا حتی صندوق ها و تعاونی ها) میان جلو بعدش اقدام میکنن برای اینکه مجوز بانک شدن رو بگیرن مثل خیلی از این بانک ها که قبلا موسسه بودن و بعد از اینکه بانک بشن دیگه دامنه فعالیتشون خیلی بیشتر میشه (بخور بخورشون)

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

انواع حساب هاي قرض الحسنه،انواع سپرده گذاري هاي سود دار و حتي حساب جاري كه بتوانيد دسته چك داشته باشيد .
    مگه میشه تو موسسه مالی اعتباری حساب جاری باز کردش و دسته چک گرفتش

این جوری که دیگه اسمش موسسه مالی اعتباری نمیشه .......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •