توی پست اول لینکش هست شما از اپدیت استفاده نکردی اما چون سرویس اپدیت فعال هست خود ویندوز در صورت دسترسی به اینترنت استفاده می کنه
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
توی پست اول لینکش هست شما از اپدیت استفاده نکردی اما چون سرویس اپدیت فعال هست خود ویندوز در صورت دسترسی به اینترنت استفاده می کنه
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
مرسی عزیزم . تو سیستم خودم فایلشو پیدا کردم مشکل حل شد .
ممنون
با سلام
من خیلی وقت پیش ویندوز رو قانونی کرده بودم و حالا دیگه اون برنامه رو ندارم تا آناینستالش کنم میشه راهنمایی کنید برای اینکه دوباره ویندوز رو قانونی کنم چیکار باید کنم؟
ممنون
کرک پست اول تاپیک آپدیت شد
خوهشأ یکی یه کمکی بکنه و بگه چطوری میتونم کرک قبلی رو آناینستال کنم.
ممنون
---
I am here: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون براي من کار نکرد مجبور شدم از کرک Remove WAT استفاده کنم اصلا قبول نمي کنه لودر
سلام عزیز
حتمان بعد از آپدیت ویندوزت غیر فعال شده که باید از ریمو وات استفاده میکردی
سلام
یکی از کرک های پیوست شده ی پست اول همین تاپیک رو دانلود کن بعد اجراش کن گزینه آن اینستال داره بزن آن اینستال مینکه
ممنون میشم کمک کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه محمد جان غیر فعال نشده بود فقط پیغام می داد غیر فعال نشده بود... کرک ریمو وات هم یه مقدار رو اعصابه اون پائین اصلا جنیون بودن یا نبودن ویندوز رو نشون نمیده حال نمیده بهترین روش برای کرک کردن ویندوز سون روش زیر هست من با روش زیر عمل کردم درست شد درسته که برنامه MBR حدود یک ربع طول میکشه عملیات پاکسازیش ولی بعدش با ویندوز لودر یک اکتیویژن درست حسابی می کنه آدم من از اون روز 2 تا ویندوز که اخطار می داد رو جنیون کردم خیلی هم باحال پیغام میده که ویندوز شما جنیون و اورجیناله اینش خیلی حال میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)