تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 284 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    آقای arman-al میگن ریشتراش lv61 رو به خاطر اصلاح با فوم خریدن و خیلی هم راضین شما چطور مشکل دارین ؟ شاید هنوز قلقشو بدست نیاوردین .

احتمالا حق با شماست چون صورت با صورت و سلیقه ها با هم فرق میکنن با فوم راضی نبودم ولی با صابون بهتر بود -- برای من قسمت هایی که موی زیر پوستی ندارم واقعا در حالت خشک عالی میزنه اما بقیه قسمتها که موی زیر پوستی دارم جیگرم را خون میکنه

2. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

تخصصی میگم فیلیپس از نظر اصلاح دقیق و تمیز نسبت به بقیه ی مارک ها سرتره فقط باید بدونی چی میخوای و با چه کارایی

اونایی هم که میگن فیلیپس صورت رو اذیت میکنه دو حالت داره یا صورت حساس دارن که باید از مدل مخصوص صورت حساس استفاده بکنن یا اینکه صورت معمولی دارن که " بلد " نیستن چجوری باید اصلاح کنن

از لحاظ میزان شارژدهی و قدرت موتوری فیلیپس حرف اول رو میزنه ، تا حالا موتورش رو دیدین ؟ یا باطری های لیتیومش رو ؟
    از لحاظ دقت اصلاح 1280 فیلیپس رو نگاه کنین ببینید چه هیولاییه واسه خودش ! با تیغ های 3D ی که داره همه ی قسمت های فک رو پوشش میده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تخصصی میگم فیلیپس از نظر اصلاح دقیق و تمیز نسبت به بقیه ی مارک ها سرتره فقط باید بدونی چی میخوای و با چه کارایی

اونایی هم که میگن فیلیپس صورت رو اذیت میکنه دو حالت داره یا صورت حساس دارن که باید از مدل مخصوص صورت حساس استفاده بکنن یا اینکه صورت معمولی دارن که " بلد " نیستن چجوری باید اصلاح کنن

از لحاظ میزان شارژدهی و قدرت موتوری فیلیپس حرف اول رو میزنه ، تا حالا موتورش رو دیدین ؟ یا باطری های لیتیومش رو ؟
    از لحاظ دقت اصلاح 1280 فیلیپس رو نگاه کنین ببینید چه هیولاییه واسه خودش ! با تیغ های 3D ی که داره همه ی قسمت های فک رو پوشش میده
    دوست من با احترام من اینو قبول ندارم
    باید ببینید مدل صورتتون با چه مدل ریش تراشی میسازه خطی یا دایره ای
    وقتی فلیپس یه عمره داره ریش تراش تولید میکنه و شاید بشه گفت قدیمیترین تو این کار هست به نظر شما درسته که بعد از N سال بیاد سری فوق حساس بزنه؟
    حتما دیده دوره انحصار طلبی ریش تراش تموم شده و چندین برند جدید دارن باش رقابت میکنن و تازه به این نتیجه رسیده که اگه میخواد مشتریاش رو(که قبلا خودم هم جزشون بودم) رو بر گردونه اومده سری
    فوق حساس زده.
    در ضمن شک نکنید صورتای حساس غیر گوشتی با خطی اصلاح راحت تری رو دارند.حالا چه braun چه panasonic

5. 3 کاربر از pourya.so بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

حرف شما رو قبول ندارم . من خودم فیلیپس 1280 داشتم ،بعد از 5 ماه دادم به داداشم و رفتم براون 790 خریدم.با پوستم سازگار نبود.

7. این کاربر از arman-al بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

سلام

صورتِ بچه ی مردم آب پز میشه که .

منظورتون آب ولرمه
    شرمنده اشتباه نوشتم حق با شماس آب ولرم

حرف شما رو قبول ندارم . من خودم فیلیپس 1280 داشتم ،بعد از 5 ماه دادم به داداشم و رفتم براون 790 خریدم.با پوستم سازگار نبود.
    ببینید دوست عزیز من از ریش تراشهای مختلفی استفاده کردم.همین 1280cc که شما میگین رو هم استفاده کردم و به هیچ وجه نتونستم باهاش کنار بیام زیر گلو رو درست نمیزنه.دوستان زیادی هم میشناسم که همین فیلیپس رو خریدن و الان ناراضی هستند.نمیگم براون 790 خوبه ولی بنظر من از فیلیپس پوست صورتو کمتر اذیت میکنه اما در مورد پاناسونیک همیشه گفتم الان هم میگم بهترینه الان lv81 دارم بهترین سازگاری با پوستو داره هیچ مشکلی برای اصلاح کردن با این مدل پاناسونیک وجود نداره شما میتونی هر روز صورتتو اصلاح کنی بدون هیچ مشکلی.البته اینو بگم شما هر ریش تراشی بخری 10-15 روز اول باید باهاش کنار بیای چون خواب موهای صورت با ریش تراش قبلی تطبیق داده شده.

9. این کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوست من با احترام من اینو قبول ندارم
    باید ببینید مدل صورتتون با چه مدل ریش تراشی میسازه خطی یا دایره ای
    وقتی فلیپس یه عمره داره ریش تراش تولید میکنه و شاید بشه گفت قدیمیترین تو این کار هست به نظر شما درسته که بعد از N سال بیاد سری فوق حساس بزنه؟
    حتما دیده دوره انحصار طلبی ریش تراش تموم شده و چندین برند جدید دارن باش رقابت میکنن و تازه به این نتیجه رسیده که اگه میخواد مشتریاش رو(که قبلا خودم هم جزشون بودم) رو بر گردونه اومده سری
    فوق حساس زده.
    در ضمن شک نکنید صورتای حساس غیر گوشتی با خطی اصلاح راحت تری رو دارند.حالا چه braun چه panasonic
    اینکه فیلیپس دستگاه مخصوص صورت های حساس رو داده " فقط " دلیلش رقابته ؟ یا می خواسته جلب رضایت مشتری کنه ؟

بعدشم انحصار طلبی برا چی ؟ مگه چاقو گذاشته زیر گلوی کسی که باید از من بخری ؟

از نظر مکانیکی توی کارکرد فیلیپس شک نکنید از نظر اصلاح هم فیلیپس دقیق تر از براون میزنه ، به شخصه پاناسونیک رو ندیدم ولی فیلیپسی که من دیدم چیزی کم نمیزاره

خوب شما اگه صورت حساس دارین چرا رفتین 1280 خریدین ؟ چرا صورت تراش مخصوص صورت های حساس رو نخریدین ؟

من بهتون میگم چرا ، دلیلش اینکه یا شما نمیدونستید که 1280 بدردتون نمیوره یا فروشنده شما رو راهنمایی نکرده

ببینید دوست عزیز من از ریش تراشهای مختلفی استفاده کردم.همین 1280cc که شما میگین رو هم استفاده کردم و به هیچ وجه نتونستم باهاش کنار بیام زیر گلو رو درست نمیزنه.دوستان زیادی هم میشناسم که همین فیلیپس رو خریدن و الان ناراضی هستند.نمیگم براون 790 خوبه ولی بنظر من از فیلیپس پوست صورتو کمتر اذیت میکنه اما در مورد پاناسونیک همیشه گفتم الان هم میگم بهترینه الان lv81 دارم بهترین سازگاری با پوستو داره هیچ مشکلی برای اصلاح کردن با این مدل پاناسونیک وجود نداره شما میتونی هر روز صورتتو اصلاح کنی بدون هیچ مشکلی.البته اینو بگم شما هر ریش تراشی بخری 10-15 روز اول باید باهاش کنار بیای چون خواب موهای صورت با ریش تراش قبلی تطبیق داده شده.
    شما هم درست انتخاب نکردین

حالا من میگم شما چیکار کنید که مشکلتون برطرف بشه

1- قبل از اصلاح صورتتون رو با آب و صابون بشورید که چربی پوست بره ( اینجوری عمر تیغ هاتون بیشتر میشه و دیرتر کثیف میشن )
    2- نحوه ی صحیح اصلاح بصورت چرخشی هست نه اینکه هر جوری خواستی رو صورتت بکشیش
    3- اول از زیر گلو شروع کنید که پوست نازک تر و حساس تری داره
    4- هر روز باید اصلاح کنید نهایتا" یک روز در میون چون این صورت تراش ها هر روز تراش هستند
    5- اگر جدیدا" صورت تراش خریدین و بصورتتون نمیخوره 1 ماه هر روز بزنید تا با صورتتون مچ بشه میبینید که دیگه مشکل قرمزی و تورم پوست از بین میره
    ( دیدم کسی رو که بعد از 40 روز با صورتش مچ شده )

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان دو تا سوال پیش اومده
    1- هر چند وقت 1 بار ریش تراشو روغن کاری کنیم؟(باید روی توریها بریزیم و ریش تراش رو چند ثانیه روشن بزاریم؟)
    2-بعد از تموم شدن روغن فابریک از چه روغنی استفاده کنیم.(کجا میشه روغن فابریکو گیر آورد؟)
    سلام
    نظر شخصیم رو میگم :

اگر هر روز از ماشین استفاده میکنید , دو هفته یکبار دو سه قطره لازم داره .
    اگر دو سه روز یک بار استفاده میکنید , هر ماه روغن کاری میخواد .

قبل از روغن کاری با یک برس رنگ رزیِ نرم باید همه ی قطعات رو تمیز کنید.

برس خودِ ماشین به هیچ دردی نمیخوره , بذارید تو جعبه بمونه .

بعد از تمیز کردن , با گوش پاک کنِ آغشته به روغن زیتون , از داخل بکشید روی توری .
    بیشترین اصطکاک مربوط به اون قیمت لرزنده که هست که زیر توری هست .
    خشک بودنش باعث کند شدن تیغه هاش و سایش توری از زیر میشه .

اگر گوش پاک کن ندارین , با کمی دستمال کاغذی یا پنبه که به دور چوب کبریت پیچیده شده هم میشه .

روغن زیتون بهتر از روغن صنعتی هست چون خواه ناخواه این روغن به صورتتون هم مالیده میشه .

همه ی قسمتهائی که در موقع کار میلرزه باید آغشته به روغن باشه اما نه اونقدر که ازش بچکه یا پخش بشه همه ی ماشین رو چرب کنه .

قبل از روغنکاری بهتره قطعات جدا شونده رو با آب ولرم . مایع طرفشوئی و مسواک کهنه ی نرم بشورید تا روغنهای مونده که تا حدی هم فاسد شده رو بشوره و موهای لابلایِ قطعات هم شسته بشه.
    اگر روغندانِ خودِ ماشین گم شد اصلاً مشکلی نیست .
    از قطره های بینی و گوش بعد از خالی شدنشون و شستشون میشه برای روغنکاری استفاده کرد .

روغن خاصیتِ ترکنندگی داره .
    وقتی روغم زدین , خودش پخش میشه آروم آروم و همه ی اطرافش رو روغنی و چرب میکنه .

قبل از هر اصلاح , با برس رنگرزیِ نرم ماشین رو خوب تمیز کنید .

اگر جائی هستین که گرد و خاک زیاده مثل اهواز و آبادان و زاهدان , ماشین رو جائی بذاربد که خاک نشینه روش .

اگر موهای صورت اونقدر بلنده که با موزر میشه کوتاهش کرد , اول موها رو خوب کوتاه کنید بعد با ماشین بزنید .
    هم عمر ماشین بیشتر میشه هم مدت کمتری وقت میبره.
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 23-06-2012 at 15:23. دليل: سطربندی

12. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اینکه فیلیپس دستگاه مخصوص صورت های حساس رو داده " فقط " دلیلش رقابته ؟ یا می خواسته جلب رضایت مشتری کنه ؟

بعدشم انحصار طلبی برا چی ؟ مگه چاقو گذاشته زیر گلوی کسی که باید از من بخری ؟

از نظر مکانیکی توی کارکرد فیلیپس شک نکنید از نظر اصلاح هم فیلیپس دقیق تر از براون میزنه ، به شخصه پاناسونیک رو ندیدم ولی فیلیپسی که من دیدم چیزی کم نمیزاره

1- قبل از اصلاح صورتتون رو با آب و صابون بشورید که چربی پوست بره ( اینجوری عمر تیغ هاتون بیشتر میشه و دیرتر کثیف میشن )
    2- نحوه ی صحیح اصلاح بصورت چرخشی هست نه اینکه هر جوری خواستی رو صورتت بکشیش
    3- اول از زیر گلو شروع کنید که پوست نازک تر و حساس تری داره
    4- هر روز باید اصلاح کنید نهایتا" یک روز در میون چون این صورت تراش ها هر روز تراش هستند
    5- اگر جدیدا" صورت تراش خریدین و بصورتتون نمیخوره 1 ماه هر روز بزنید تا با صورتتون مچ بشه میبینید که دیگه مشکل قرمزی و تورم پوست از بین میره
    ( دیدم کسی رو که بعد از 40 روز با صورتش مچ شده )
    به نظر من فقط دلیلش رقابته چرا 4 سال پیش همچین چیزی بیرون نداد؟یعنی مردم الان از یه کره دیگه اومدن و پوستشون حساسه؟چون دید پاناسونسک و چند برند دیگه اومدن و دارن
    واسه صورتای حساس ماشین میزنن اینم سریع اینکارو کرد که بازارو از دست نده.وگرنه یه شرکت با این سابقه حتما صورتای زیادیو دیده که حساس هستند و براش مشتری مداری مهم
    تبوده چون منحصرا خودش تولید میکرد.
    در کل من قصد طرفداری ندارم.هم فلیپس دارم هم پاناسونیک ولی تمام 5 روشی رو که گفتید قبلا انجام دادم و حتی صورتمو میبرید!دادم به بابام اون راحت داره با فلیپس اصلاح میکته
    ولی من که به تازگی پاناسونیک گرفتم و صورتم استخونیه بسیار راحت دارم اصلاح میکنم.

14. این کاربر از pourya.so بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

MOHAMMAD-ASEMOONI
    خیلی ممنون مثل همیشه مفید بود
    Last edited by pourya.so; 23-06-2012 at 16:45.

16. 2 کاربر از pourya.so بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

خوب شما اگه صورت حساس دارین چرا رفتین 1280 خریدین ؟ چرا صورت تراش مخصوص صورت های حساس رو نخریدین ؟

من بهتون میگم چرا ، دلیلش اینکه یا شما نمیدونستید که 1280 بدردتون نمیوره یا فروشنده شما رو راهنمایی نکرده

خوب میشه بگین فیلیپس برای پوستهای فوق حساس کدوم مدل رو داره ؟ من که فکر نکنم بهتر از rq1280 cc چیزی داشته باشه؟
    Last edited by arman-al; 23-06-2012 at 16:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •