بله میدونم
یه ایمیل با جیمیل فرستادم
دوباره همونو با یاهو به همون ادرس فرستادم چند لحظه برگشت داده شد که ایمیل اشتباهه
در حالی که جیمیل هیچ گزارش خطای ادرسی نداده بود
بله میدونم
یه ایمیل با جیمیل فرستادم
دوباره همونو با یاهو به همون ادرس فرستادم چند لحظه برگشت داده شد که ایمیل اشتباهه
در حالی که جیمیل هیچ گزارش خطای ادرسی نداده بود
با سلام
چطوری میتونم نام کاربری حساب گوگل رو عوض کنم؟
همین اسمی که بجای جیمیل نمایش داده میشه. (تو تنظیماتش گشتم ولی تغییر نمایه گوگل+ ، یه آدرس گوگل+ میاورد که باز نمیشه (صفحه لود نمیشه ))
اگر آدرس وجود نداسته باشه جی میل هم خبر میده
بنده الان به این ایمیل یک پیام فرستادم از جی میل و یاهو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاهو فورا پیام داد که وجود نداره . جب میل بعد از 30 ثانیه خبر داد
سلام
چطوری میشه ایمیلی رو که به اشتباه از قسمت Trash هم پاک کردیم بازیابی کنیم ؟!
سلام خسته نباشید من یه نفر رمز ایمیلمو میدونست و گرفت رمزمو تغییر داد حالاهر کاری میکنم ورود کنم نمیتونم هم شماره موبایل خودشو داده و هم ایمیل خودشو که کد فعال سازی براش بره برای جیمیلم زمانی که فرم این که من روش تعیین صحت دو مرحله ای رو روشن نکردم میفرستم میگه صحت شما تایید نشد چیکار کنم ترو خدا کمکم کنید
تماس با مدیر گوگل!
سلام
از نظر جی میل , شما ممکنه قصد داشته باشین با این ترفند رمز اون ایمیل رو که متعلق به دیگری هست به دست بیاورید چون شما هیچ چیزی ندارین که باهاش ثابت کنین شما صاحب واقعی اون ایمیل هستین و برای اونها قابل قبول باشه
با سلام
در مورد سینک شماره تلفن ها بین گوشی همراه و جیمیل میخواستم بدونم راهی هست که سینک یک طرفه باشه یعنی بشه تعرثف کرد واسش که فقط تغییرات گوشی در جیمیل ثبت شه یا برعکس
میخوام یک ایمیل به ایمیل اصلیم بهم متصل کنم از طریق Check mail from other accounts (using POP3) ولی هر کاری میکنم این ارور میده ؟
Server denied POP3 access for the given username and password.
تمام تنظیمات انجام دادم ولی بازم ارور میده
سرچ تو سایتهای خارجیم زدم چیز زیادی نبود کاری که انجام داده بودن انجام دادم بازم همین ارور میده
روش دیگه هست برای رفع ارور؟
Last edited by M o h a m m @ d; 23-05-2015 at 16:14.
سلام
چنین چیزی امکانش نیست .
این اروری که میگیرین داره میگه که سرور اون ایمیلتون اجازه دسترسی با یوزر پسوردی که وارد کردید رو نمیده .
اون ایمیلتون از کدوم سرویس دهنده هست ؟ ( باید تو تنظیماتش برین و قابلیت pop3 رو فعال کنین البته اگه مطمعن هستین که یوزر و پسورد رو درست وارد میکنین )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)