تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 124 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خدمت شما

من دیروز se 131 تحویل گرفتم.

ضبط روش نبود . 1- نمایندگی گفت 2 ساله که روشون نمیذارن. حواله ای هم بهم نداد.
    2- 15000 تومان پول بابت پلاک گرفت.
    3-آنتن روش نبود، گفت وقتی اومد بهم خبر میدن.

یعنی رو دو مورد اول سرم کلاه گذاشتن؟

خواهشنا جواب بدین ، تا برم نمایندگی و ........
    ممنون
    مورد اول که در فاکتور خودروتون ذکر شده 100 هزارتومان بابت سیستم پخش خودرو به حساب شما بازگردانده میشود .از سال 90 به همین صورت بوده .
    مورد دوم رو نشنیدم ، برای چی 150 تومان گرفتن ؟
    آنتن ؟
    من یک ماه پیش تحویل گرفتم خیلی جالب بود ، اول ماشین اومد با فاکتورش ، بعد از سه روز کارت سوخت اومد و هفته ی بعد کارت ماشین ، درست فرداش پلاک هاش به همراه قالپاق چرخ ها اومد نمایندگی که زنگ زدن بیاید قالپاقاتون رسیده ، اما هنوز کارت سبزش نیومده بود ، 20 روز بعد از تحویل ، کارت سبز هم اومد و بل اخره مدارک ماشین و خود ماشین تکمیل شد .
    این مدل رو اگه جایی در دنیا دیدید حتما خبرم کنید .
    ماشین هندی هم اینجوری تحویل نمیدن .
    فکر کنم از سال دیگه ماشین تیکه تیکه بیاد ، مثلا اول شاسی رو ارسال میکنن ، بعد چرخ ها ، بعد از چند ماه درب های ماشین هم میاد و شیشه ها و به همین صورت تا کامل بشه .

2. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مورد اول که در فاکتور خودروتون ذکر شده 100 هزارتومان بابت سیستم پخش خودرو به حساب شما بازگردانده میشود .از سال 90 به همین صورت بوده .
    مورد دوم رو نشنیدم ، برای چی 150 تومان گرفتن ؟
    آنتن ؟
    من یک ماه پیش تحویل گرفتم خیلی جالب بود ، اول ماشین اومد با فاکتورش ، بعد از سه روز کارت سوخت اومد و هفته ی بعد کارت ماشین ، درست فرداش پلاک هاش به همراه قالپاق چرخ ها اومد نمایندگی که زنگ زدن بیاید قالپاقاتون رسیده ، اما هنوز کارت سبزش نیومده بود ، 20 روز بعد از تحویل ، کارت سبز هم اومد و بل اخره مدارک ماشین و خود ماشین تکمیل شد .
    این مدل رو اگه جایی در دنیا دیدید حتما خبرم کنید .
    ماشین هندی هم اینجوری تحویل نمیدن .
    فکر کنم از سال دیگه ماشین تیکه تیکه بیاد ، مثلا اول شاسی رو ارسال میکنن ، بعد چرخ ها ، بعد از چند ماه درب های ماشین هم میاد و شیشه ها و به همین صورت تا کامل بشه .
    ممنون از شما

تو فاکتور قید شده بود فاقد ضبط وپخش ، به کدوم شماره حساب واریز میکنن؟چون نمایندگی در این مورد حرفی نزد.

15 هزار تومان ، گفت بابت پلاک . پلاکاشو همون موقع تحویل داد. احتمالا از روشهای نوین کلاهبرداریه

آنتنش چون سنگینه ، باید با یه 18 چرخ جدا بیارنش!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از شما

تو فاکتور قید شده بود فاقد ضبط وپخش ، به کدوم شماره حساب واریز میکنن؟چون نمایندگی در این مورد حرفی نزد.

15 هزار تومان ، گفت بابت پلاک . پلاکاشو همون موقع تحویل داد. احتمالا از روشهای نوین کلاهبرداریه

آنتنش چون سنگینه ، باید با یه 18 چرخ جدا بیارنش!
    به حساب خودتون که باهاش ماشین رو خریدین . مبلغش هم ذکر شده ، برید نمایندگی و جزییاتش رو جویا بشید .

داره خودمونی میشه ksjvk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. من ماشینم مدل آبان 91 هستش. یه مدته فرمونش مثل سابق نرم نیست. یه دوستی گفت روغن هیدرولیکت رو چک کن کم نباشه. دوستان من نمیدونم مخزنش کجاست میشه یه عکس ازش بزارید ببینم کلا چه شکلیه؟ بعد اگر کم بود چه روغنی باید بریزم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام. من ماشینم مدل آبان 91 هستش. یه مدته فرمونش مثل سابق نرم نیست. یه دوستی گفت روغن هیدرولیکت رو چک کن کم نباشه. دوستان من نمیدونم مخزنش کجاست میشه یه عکس ازش بزارید ببینم کلا چه شکلیه؟ بعد اگر کم بود چه روغنی باید بریزم؟

کاپوت رو بالا بزنید ، قسمت بالا سمت راست یه مخزن مشکی رنگ هست که درپوش پلاستیکی داره .
    بهتره ببرید نمایندگی تا اگر واقعا مشکل داشته باشه براتون درستش کنند .

7. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.ممنون میشم سوالامو جواب بدین.
    این سایپا131 se که 15 روزه تحویل میدن هیدرولیکه؟
    و اینکه سیستم ضد سرقت داره؟
    مشکل پلاکش حل شده؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام.ممنون میشم سوالامو جواب بدین.
    این سایپا131 se که 15 روزه تحویل میدن هیدرولیکه؟
    و اینکه سیستم ضد سرقت داره؟
    مشکل پلاکش حل شده؟
    بله .هیدرولیک +دو ایربگ
    ایموبلایزر هم داره
    میگن حل شده ولی جدید پلاک شده ندیدم

10. 3 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه 20روزی میشه تحویل گرفتم.تفاوتهاش با مدل 92که داشتم ایناس ضمن اینکه بگم این مدل seخیر سرش فول آپشن با موتئرhpولی مدل 92که داشتم exبود.
    1)بعد از 20روز از تمام اتاق صدا میاد.
    2)فندک ماشین فقط یکبار کار کرد.
    3)صدای موتور دوبرابر شده به طوری که فکر کنم خودشونم میدونستن کف ماشین دولا موکت کشیدن(از دوستانی که جدیدا خرید خواهشم میکنم ببنید واسه شما هم دولا موکت داره)
    4)گاهی اوقات وقتی پارو از روی پدال گاز بر میداری دور موتور خیلی خیلی آروم پایین میاد انگار پدال گاز گیر داره
    5)گاهی اوقات موقع ترمز گرفتن میخ (البته با سرعت کم)اگار پیچهای بدنه شل باشه صدا میده.
    6)تنها شباهتشون تو مصرف بنزین که حسابی از خجالت پژو پارس در اومده 10تاگاها12تا بنزین میخوره.
    خلاصه ترکونیدم همه رقمه جنرال موتور باید بیاد لنگ بندازه
    ادامونم میشه هرچی بلا سرمون بیارن حقمونه .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من یه 20روزی میشه تحویل گرفتم.تفاوتهاش با مدل 92که داشتم ایناس ضمن اینکه بگم این مدل seخیر سرش فول آپشن با موتئرhpولی مدل 92که داشتم exبود.
    1)بعد از 20روز از تمام اتاق صدا میاد.
    2)فندک ماشین فقط یکبار کار کرد.
    3)صدای موتور دوبرابر شده به طوری که فکر کنم خودشونم میدونستن کف ماشین دولا موکت کشیدن(از دوستانی که جدیدا خرید خواهشم میکنم ببنید واسه شما هم دولا موکت داره)
    4)گاهی اوقات وقتی پارو از روی پدال گاز بر میداری دور موتور خیلی خیلی آروم پایین میاد انگار پدال گاز گیر داره
    5)گاهی اوقات موقع ترمز گرفتن میخ (البته با سرعت کم)اگار پیچهای بدنه شل باشه صدا میده.
    6)تنها شباهتشون تو مصرف بنزین که حسابی از خجالت پژو پارس در اومده 10تاگاها12تا بنزین میخوره.
    خلاصه ترکونیدم همه رقمه جنرال موتور باید بیاد لنگ بندازه
    ادامونم میشه هرچی بلا سرمون بیارن حقمونه .
    درود ، مبارک باشد ، نگران نباشید .
    1- صدا کاملا طبیعیه ، الان پارس داشبورد جدید 42 تومن پولشه به مراتب صداهای بدتری میده ، حداقل شما 20 تومن دادید . ماشین من یک ماهه گرفتم وقتی 90 کیلومتر میرید انگار در طوفان درحال رانندگی هستید از همه جاش صدای زوزه باد میاد البته به طرز وحشتناک .کاریش هم نمیشه کرد . تمام درز و دورزای ماشین بازه .
    2- گارانتی عوض میکنه
    3- بعد از فیلرگیری بهتر میشود ( سرویس اولیه )
    4- من قبلا SX داشتم گازش عادی بود اما این جدیده عین سمند مدل دریچه گازی میمونه ، چکارش کردن که دورموتور پایین نمیاد رو نمیدونم .مخصوصا دنده یک حدود 3 ثانیه بعد از رها کردن گاز دورموتور آهسته پایین میاد .هرچی هست خواستن بهتر کار بکنه و دور پایین موتور به گیرباکس و موتور کمتر آسیب برسونه ، شما فکر کنید مزیته
    5- ماشین منم صدا میده ، درست عین صندوق چوبی میوه . ظاهرا این مورد هم طبیعیه ، البته تمام ماشینا همینجورن حتی 206 و ال 90
    6- بعد از فیلرگیری در سرویس ولیه مصرف به 5 لیتر در 100 کیلومتر کاهش پیدا میکند .
    البته من تا خریدم بردم فیلرگیری کردم الان 5.5 میسوزونه ولی خب خبر مرگش راه نمیره هرکاریش میکنم 140 بیشتر نمیره درصورتی که اس ایکس داشتم 175 تا باهاش رفتم به راحتی . توی سربالایی هم با دنده 3 بالا میره فکر کنم یورو 4 توشه ، اصلا موتور خفست جون نداره حصوصا توی دور بالا .

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود ، مبارک باشد ، نگران نباشید .
    1- صدا کاملا طبیعیه ، الان پارس داشبورد جدید 42 تومن پولشه به مراتب صداهای بدتری میده ، حداقل شما 20 تومن دادید . ماشین من یک ماهه گرفتم وقتی 90 کیلومتر میرید انگار در طوفان درحال رانندگی هستید از همه جاش صدای زوزه باد میاد البته به طرز وحشتناک .کاریش هم نمیشه کرد . تمام درز و دورزای ماشین بازه .
    2- گارانتی عوض میکنه
    3- بعد از فیلرگیری بهتر میشود ( سرویس اولیه )
    4- من قبلا SX داشتم گازش عادی بود اما این جدیده عین سمند مدل دریچه گازی میمونه ، چکارش کردن که دورموتور پایین نمیاد رو نمیدونم .مخصوصا دنده یک حدود 3 ثانیه بعد از رها کردن گاز دورموتور آهسته پایین میاد .هرچی هست خواستن بهتر کار بکنه و دور پایین موتور به گیرباکس و موتور کمتر آسیب برسونه ، شما فکر کنید مزیته
    5- ماشین منم صدا میده ، درست عین صندوق چوبی میوه . ظاهرا این مورد هم طبیعیه ، البته تمام ماشینا همینجورن حتی 206 و ال 90
    6- بعد از فیلرگیری در سرویس ولیه مصرف به 5 لیتر در 100 کیلومتر کاهش پیدا میکند .
    البته من تا خریدم بردم فیلرگیری کردم الان 5.5 میسوزونه ولی خب خبر مرگش راه نمیره هرکاریش میکنم 140 بیشتر نمیره درصورتی که اس ایکس داشتم 175 تا باهاش رفتم به راحتی . توی سربالایی هم با دنده 3 بالا میره فکر کنم یورو 4 توشه ، اصلا موتور خفست جون نداره حصوصا توی دور بالا .
    1)این که صدا ها طبیعی درست ولی واقعا اعصاب آدمو خورد میکنه دائم رو مخ.
    2)فندک ماشین رو هر یکی دوباری که استفاده میکنم فیوزش میسوزه باید یه فیوزو عوض کنم.
    3)بعید میدونم با فیلر گیری صدای موتور کاهش پیدا کنه چون اصلا ربطی نداره ضمن اینکه ماشین قبلیمو وقتی رو 10000تا بردم گارنتی گفتم فیلر گیری کنه کن نمیخواد زود. اونم تو مصرف سوخت تاثیر داره اگه داشته باشه نه صدای موتوراونم 15تا20درصد.
    4)دقیقا همینطوره که میگی منم موندم خوب این موضوع یا نه ؟
    5)بله اینم موردم دقیقا همیطور مثل صندوق چوبی ها ی میوه ها(عجب مثالی زدی)
    6)مصرف سوخت این سری از پرایدها که تو تحریم روند تولید داشته به هیچ وجه پایین نمیاد من دو سه تا صفر رو امتحان کردم داخل شهر صدی 11تا12تا میخورد.
    کلا چیزی که مشخص اینه که هر چیزی غیر عادی تو خودروهای ایرانی بهش برخوردیم کاملا طبیعی.

افتخارم میکنیم خودرو تولید میکنیم و صنعت داریم.
    باید قبول کرد که اقتصاد ایران یه اقتصاد ور شکسته اس.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •