آموزشی من هم تموم شد ! خاتمی یزد بودم دیروز ترخیص شدیم (25 ام)
اگه کسی سوالی چیزی داشت در خدمتم
آموزشی من هم تموم شد ! خاتمی یزد بودم دیروز ترخیص شدیم (25 ام)
اگه کسی سوالی چیزی داشت در خدمتم
من چند ماه پیش سربازی را تموم کردم.سپاه بودم. آموزشی شهدای کرمانشاه بودم.
و بقیه سربازی ابتدا تهران- بعد شاهین شهر بودم.
سلام
لیسانس بودید ؟
اموزشیتون کلا چند روز شد ؟ یعنی چه تاریخی اعزام شدید ؟
سلام
کلا کسانی که آموزشی سپاه بودند 25 ام ترخیص شدند
یعنی شهرهای یزد و نیشابور و کرمانشاه
به دلیل امتحان کارشناسی ارشد که اکثر بچه ها داشتند - لااقل نیشابور که من بودم از 1300 نفر نیروی آموزشی 1000 نفر لیسانس بودند یک گروه فوق لیسانس و بقیه فوق دیپلم,برنامه ی سپاه طوری بوده که دیپلم و به پایین تر جذب نکنه -
وگرنه برنامه ریزی سپاه طوری بود که همه 28 ام ترخیص شوند
تاریخ اعزام هم معلوم هست دیگه خوشتیپ میشه اول دی
کل آموزشی هم شد 55 روز 3 روز زودتر از حد برنامه ریزی شده تموم شد
سلام بچه ها:
میگن قراره از سال90 به بعد سهمیه کسری جبهه پدر برداشته میشه.
پدر من 24 ماه سابقه جبهه راهی هست که اینور سال کسر بگیرم چند سال بعد استفاده کنم؟
55 روز میشه از اول دی . لیسانس بودم . البته 4 5 روزی به ما میان دوره دادن . خاتمی یزد هم که معروفه به هتل خاتمی . در کل شد حدود 50 روز .
امین فکر کن با هم میفتادیم یه جا . چه حالی میداد !
این کنکور خیلی حال داد . حتی فوق لیسانسا و فوق دیپلما هم الکی نامه نوشتن که ما کنکور ارشد داریم ! شنبه 23 ام قرار بود اردو باشه که یهو نامه اومد 25 ترخیص و اردو 2 روز افتاد جلو و از راهپیمایی به صورت حرکت خودجوش خلاص شدیم ! (رییس جمهور محترم اومدن یزد و ما سربازا رو با لباس شخصی و به صورت خودجوش بردن سر مراسم سخنرانی !! البته ما هم جیم زدیم و چلوکباب خوردیم و موفق به زیارت رییس جمهور محترم و محبوب نشدیم ! )
کسی نیست جواب سوالمو بده؟
سلام بچه ها:
میگن قراره از سال90 به بعد سهمیه کسری جبهه پدر برداشته میشه.
پدر من 24 ماه سابقه جبهه راهی هست که اینور سال کسر بگیرم چند سال بعد استفاده کنم؟
قرار یه سری تغییرات بدن، هنوز معلوم نیست
راهی هم نیست که اینور سال بگیری چند سال بعد استفاده کنی، موقعی که میخوای بری خدمت باید اقدام کنی واسش
سلام
من بسيجي فعال ندارم،
ميشه خدمت رو واسه سپاه گرفت؟ در ضمن من اهل پارتي بازي اينا نيستم. ميخوام ببينم كه كلا ميشه به غير از پارتي كاري كرد كه بيفتيم سپاه ؟
شما اگه دانشجو هستي به نظر من مرخصي بگير برو خدمت اگه هم نيستي كه برو خدمت چون معلوم نيست چه خواهد شد. ميتوني از دانشگاه يك ترم مرخصي بگيري و بري خدمت و برگردي.كسی نیست جواب سوالمو بده؟
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
اين ور سال رفتن رو من خبر ندارم بستگي به زمان ارسال دفترچشون هم داره ولي اگه هرچه زودتر بفرستن و تو كارت سبزشون كسري بخوره ديگه مهم نيست كه يكي دو ماه بعد از عيد بيفته يا نه. تازه تعجيل هم ميتونه بزنه. من خودم يك ماه تعجيل زدم، 18 / 1 بود، كردم 18 / 12 !!
موفق باشيد
Last edited by S E V E N; 15-02-2011 at 20:14.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)