چرا ميخواي كاربراي پي سي ورلد رو از وجود يه خواهر گل به اسم مونيكا محروم كني؟
چرا ميخواي كاربراي پي سي ورلد رو از وجود يه خواهر گل به اسم مونيكا محروم كني؟
تاپيك داره از موضوعش منحرف ميشه .
تمومش كنيدد .
نخواستيم بابا
من از لطفت ممنونم آقا سعید ...نوشته شده توسط saeid_ronaldo
![]()
خیلی خوشحالم که دوستایه عزیزی تو p30 دارم که همشون بهم لطف دارن ...![]()
و غمگین از اینکه باید این دوستارو با این همه محبت به خاطره یه عده آدمه ... باید ترک کنم![]()
منم دورانه خیلی خوبی تو p30 داشتم که همه ی دقایقش برام خاطرست دایناسورا ف کل کل ها، همه و همه ی دقاقیکه تو p30 بودم برام قشنگه اما خب شاید واقعا نباید دیگه اینجا باشم که این اتفاقات افتاده![]()
بر عکسه خیلی دیگه از دوستانی که از p30 رفتن با ادمینها و مدیران هیچ مشکلی ندارم هیچ مشکلی !
و خیلی هم همشونو دوست دارم اما انگار ...
آقا سعید رفتنی باید بره![]()
مونيكا خانوم خودتون مي گيد از اين دنيا سهمي نداريدو هيچ چيزي نمي خوايد خوب قطعاَ كسي كه به اين صحبت گوش مي ده يه برداشتي مثل من ميكنه
چون من معتقدم هركسي كه پا به اين دنيا مي زاره سهمي از اين دنيا داره (اگه سهم نداشت كه پا به اين دنيا نمي كذاشت البته اين سهم با بقيه سهم ها فرق داره و فرقش اينه كه اين سهم دادني نيست بلكه گرفتنيه)
خيلي وراجي كردم
حالا مي خوام بگم دليلم از اين سوال چي بوده
شما در مورد ستاره تون گفتيد كه :
كم نور ترينشون مال شماست
حالا من با خودم گفتم اين دوحالت مي تونه داشته باشه
1- شما سهمتون رو از زندگي نگرفتيد (كه با جوابي كه به سوالم دراين مورد داديد منتفي شد)
2- نسبت به زندگي بد بين (بخونيد نا اميد) هستيد ( كه اين با اون سوال مطابقت داشت ولي وقتي مي گيد تو زندگي هدفي رو دنبال مي كنيد اين هم منتفي ميشه )
حالا مي مونه حالت سوم كه فكرم بهش نرسيده بود (آخه يه خورده كند ذهنم) و الان هم نرسيده
مي خوام دليلتون رو از انتخاب يه همچين ستاره اي بدونم
آقای امیر 110 شما خیلی قضیه رو پیچیده کردی و فلسفی توضیح دادید !![]()
هدفم از انتخاب کم نور ترین ستاره اینه:
... همیشه به خاطر داشته باش ستاره ی پر نور ماله همست
![]()
سلام مونيكا خانم
چند تا سوال ساده اميدوارم وقتت رو زياد نگيرم
1- اين همه شعر از كجا مياري براي تاپيك مشاعره؟
2- تا حالا شعر هاي ايرج ميرزا رو خوندي؟ اگر آره به نظرت چطوره؟ (كاري به چرت و پرتهاي تو شعراش ندارم منظورم كلي هست)
بقيه رو فعلاَ نمي پرسم ولي منظورت از رفع زحمت اينه كه كلاّ p30world رو ترك مي كني يا اينكه صندلي داغ رو؟
سلام ... خواهش می کنم بفرماییدنوشته شده توسط mirmohammadi
اوایل خودم تایپ می کردم و از شعرایی که تو ذهنم بود و بیشتر مربوط به فروغه عزیزم می شد استفاده می کردم الان هم گاهی اوقات تایپ می کنم و گاهی از چند تا سایت کمک می گیرم1- اين همه شعر از كجا مياري براي تاپيك مشاعره؟![]()
متاسفانه شعراشونو نخوندم ...2- تا حالا شعر هاي ايرج ميرزا رو خوندي؟ اگر آره به نظرت چطوره؟ (كاري به چرت و پرتهاي تو شعراش ندارم منظورم كلي هست)![]()
اگه پستهایه قبلی رو بخونید کاملا متوجه می شید ...بقيه رو فعلاَ نمي پرسم ولي منظورت از رفع زحمت اينه كه كلاّ p30world رو ترك مي كني يا اينكه صندلي داغ رو؟اما منظورم اینه که کلا از p30 میرم
![]()
بايد اعتراف كنم با جوابي كه به سوال آخرم دادي شوكه شدم و انتظار چنين جوابي رو نداشتم
حالا يه سوال ديگه دارم
از اونجايي كه فروغ شاعر محبوب شماست
مي خوام بدونم افكار شما هم مثل اونه ؟(بويژه در مورد مردها)
و اينكه اون رو از نظر تكنيك هاي ادبي( منظورم سبك شعر و آرايه ها و كلمات زيبايي كه بكار مي بره)مي پسنديد يا اينكه اون رو به خاطر افكارش ستايش مي كني؟
خدمت امير 110 عرض كنم سبك سوال پرسيدن شما مطابق با قوانين صندلي نيست.
من به هيچ وجه دوست ندارم كسي كه به خواهش من رو صندلي نشسته بابت سوالات يه نفر ازرده خاطر بشه.
پس يا سبك سوال پرسيدنتون رو عوض كنيد يا از مديران ميخوام برخورد جدي صورت بگيره.
سعيد جان سلام
من مي خواستم صحبت هاي خودم رو با يه پست خصوصي خدمتون عرض كنم
ولي انگار اجازه اين كار رو ندارم و دليلش رو هم نمي دونم (البته قبلاً هم در مورد اون شعر كامل شيون كه مونيكا خانوم درخواست كرده بودند هم اين مشكل رو داشتم ولي از اونجايي كه تو اين فروم قسمتي راجع به مشكلات فروم نديدم ترجيح دادم در اين مورد صحبتي نكنم)
سعيد جان اعتراف مي كنم كه من قوانين صندلي داغ رو نخوندم
اما متوجه نمي شم
ممكنه بگيد كه كدوم صحبت من مونيكا خانوم رو آزرده خاطر كرده ؟ (انصافاً درك نمي كنم البته شما مي تونيد اين مسئله رو به حساب كند ذهني من به حساب بياريد)
در ثاني من نمي دونم اگه واقعا ايشون (مونيكا خانوم) از صحبت هاي من ناراحت شدند چرا خودشون به من نگفتند (مطمعنا اگه تو گوش من هم مي زدند من مي پذيرفتم به خاطر اينكه من يه تازه واردم و به قاوانين اينجا آشنايي كامل ندارم
و ثالثاً هم ميگم از كليه مديران عزيز مي خوام هروقت در هر جا كه ديدن من دارم زياده روي مي كنم هيچ خيالي نيست هرنوع برخوردي كه مي خوان با من داشته باشن چون من معتقدم هركي خربزه مي خوره پاي لرزش هم ميشينه
در آخر هم با اينكه من نمي دونم كجاي كارم باعث ناراحتي شده از مونيكا خانوم عذر مي خواهم و از سعيد عزيز تشكر مي كنم به خاطر گوش زد كردنش (فقط خواهشاً بگيد كه كدوم صحبتم اشتباه بوده تا ديگه پيش نياد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)